|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
14.1.2008 22:17:38   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
namesto v Hofferju, je bila kava v Progressivu...cela štala, nam so še otroke čuvale...user posted image user posted image

a ste koga povable????'

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
14.1.2008 22:22:54   
nektarina
Thaiss, lepe  slike. Alex se je zbudil  in začel jokat pa sem ga vzela v naročje in gledala slike.  Ej  se je smejčkal in zdaj se veselo igra. Tudi  jaz sem se smejala ko sem vidla kako lepo Matii kukajo ven tista dva zobka.

A pol ni samo moj Alex lenčina. Po rokah pa bi non top bil
Ma kaj mu daje Zrak jest ,da že teče po rokah. punčka od kolegice je en dan pred mojimi rojena in veselo čisti pajčevino po celem stanovanju.    Mi nti tla ne čistimo, non mal  NIk spulira ma na centimetre.
Kaj kaže vreme za jutri?

Neposredna povezava do sporočila: 2252
14.1.2008 22:30:00   
melaverde
ja, Katerina je naredila reklamo...user posted image

thaiss, sem brala med marčevkami opis prvega dneva... ma si sigurna da je to vrtec, da ni Auschwitz ????????????
meni je kar groza, pa sem še vsaj 5 mesecev doma... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
14.1.2008 22:31:33   
thaiss
ma malo je res hudo, ampak bo boljše ko me ne bo tam in ne bom vedla kako je jedel, kje je spal...user posted image

si si tudi ti kupla kavbojke?

Neposredna povezava do sporočila: 2254
14.1.2008 22:35:37   
melaverde
Ja, sebi kavbojke za 40 eur (prej 95 user posted image ), D pa kavbojke in majčko... ma pelji tvojega ki bo sigurno kaj našel !! mi je pa ena vzela tako lepo bundo izpred nosa... user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
14.1.2008 22:41:05   
melaverde
thaiss, kakšno številko čeveljčkov ima Matia ???

Neposredna povezava do sporočila: 2256
14.1.2008 22:46:49   
tejčica
Helou čvekice.

Neposredna povezava do sporočila: 2257
14.1.2008 22:52:36   
thaiss

thaiss, kakšno številko čeveljčkov ima Matia ???

Chicco 20

kaj majo kak večji numero kavbojk zame???

hello Tejčica a se z gorenske javljaš????'

Neposredna povezava do sporočila: 2258
14.1.2008 22:55:58   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
hello Tejčica a se z gorenske javljaš????'

Ne, ne, smo že doma. Sem bila popoldan že pridna na predavanjih.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
14.1.2008 23:01:56   
melaverde
po moje bi imeli, si je tudi L probala ampak se ni počutla z nizkim pasom ker vrže šlauf ven... bo treba user posted image
Jutri grem ob 7h k P zaradi kolena, prideš kaj v Kp ???

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
14.1.2008 23:02:04   
dskubin
Ful lepe slikce.

Čau tejčica, a si že doma?

Da bi blo cel teden tako vreme ku danes. Mam prou čisto glavo, k smo bli lahko malo več zuni. Ma pupe, do kdaj se max sprehajate popoldne? K mi gremo večkrat bolj pozno ven, pa nikoli ne srečam nobene, ste verjetno že vse doma poskrite.

Thaiss - to glede vrtca mi je pa prav čudno. K pri nas če je otrok zaspal, smo ga dali v posteljico - v tamalih jaslih smo prav za tamale imeli prav take lesene posteljice, ko jih mamo mi zdej doma. Stolčke pa z nslanjali za roke, tko da dol niso mogli past, se pa kar hitro navadijo, da morajo med obroki sedet in ne hodit okoli. Jest smo pa dajali vsem 12 im (vsaj primo piatto, ker če ne bi bli vsi lačni). Itak pa dokaj hitro potem otroci pridejo na vrtčevski ritem (vsaj tisti, ki hodijo redno) in spremenijo urnik, ki so ga imeli doma. Imaš pa prav, da je bolje takrat, ko ne vidiš, kaj se tam dogaja. In 100% zaupaš vzgojiteljicam, ker je tako najboljše za tebe in za Matičkota. Tudi tisti, ki pojočejo, ko jih pustiš tam, se kmalu umirijo in pozabijo, da je mamica šla - vsaj tako bi moglo bit, če so vzojiteljice v redu in se potrudijo s tem otrokom in ga zamotijo - to pa se mi zdi zdej ne bi smel biti problem, če ni cela skupina na novo formirana.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
14.1.2008 23:07:44   
thaiss
mela: ma pol bo tudi meni vrglo čičo ven, ne bom kupla, bo treba prej intenzivno user posted image
Jutri sva od 9-11 v vrtcu, potem pa sva do 13h fraj. Kje se boš potepala??

dskubin- vzgojiteljicam 200% zaupam, sam malo me je stisnlo ko sem vidla une stolčke (z ročaji samo eden), posteljici z ograjco pa dve..bom jutri še malo potipala situacijo glede hranjenja itd. Čudno pa se mi zdi to, da niso seznanjene o KM in beljaku???

Neposredna povezava do sporočila: 2262
14.1.2008 23:12:39   
dskubin
Vidiš, s tem mi nismo imeli izkušenj, k so bili vsi čez 1 leto stari, ko so prišli (pediatrinja pred cepljenjem pri enem letu ni podpisala, da bi lahko prišli), no, razen v 3h letih je prišla 1 punčka pri 11ih mesecih, ma je že jedla vse (je bla drugi otrok in mati ni več komplicirala ;)). Posteljic smo pa imeli 6, na začetku so bile vse zasedene, pol so se pa otročki počasi selili ven na ležalnike. K če bi jaz mogla zdej dat Diti na ležalnik - ma ne bi bla tam niti če bi jo privezali. Jaz bi kar svojo prenosno posteljico nesla tam.

Ma kaj so kake mlade, ki še nimajo otrok?

K jaz sem v 3h letih, ko sem delala v vrtcu imela samo 2 primera - 1 punčko s celiakijo (so kuharce kuhale nekaj posebej za njo oz. so vzele golaž za njo stran, preden so dale kako moko ipd. pa mamica je tudi nekaj prinesla kake piškotke ipd. da bi imela za vsak slučaj, če ne bi nič drugega jedla - na koncu se je po par mesecih, ko smo mi trepetali in se poučili o vsem, kar ji lahko damo v usta se je izakalo, da v resnici sploh nima celiakije). ! punčka pa je bila alergična na vse koščičasto sadje - se mi je ful smilila, ker je velikokrat jedla za zajtrk kruh s sirčkom - vedno, ko je bilo kaj, česar ni smela. Potem pa so en dan krofi in jaz ji nisem dala, ker je bila notri marmelada (al marelična al slivova, kaj pa vem kako dajo notri, verjetno jagodne ne). Ona pa v jok, da njej mama doma da papat krof. Tko da mi smo sse v vrtcu držali kot pijanc plota navodil od staršev (in tudi prav je tako, mene bi kap, da bi dala otroku nekaj jest, pa bi se mi začel tam dušit al pa fleke dobivat), starši pa sami manj.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 14.1.2008 23:14:16 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
14.1.2008 23:13:20   
melaverde
thaiss, ti me pokliči ker če bom sama ne vem če bom zdržala do 11h  user posted image
kaj copatke bo imel tiste iz H&Mja ???

si vidla te :
http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=178216

ma kaj ni to aj ciao cena ??? so tudi normalni (petejanovi) copatki tako dragi ??

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
14.1.2008 23:17:01   
thaiss
so me gledala ko enga čuka ko sem jima rekla za KM in beljakuser posted image  Mleko bom nosila od doma, sej mu uvajam KM a žal neuspešnouser posted image
aja, pa niso neki ful mlade over 40

Mah, brezveze da se obremenjujem, če ga ne bojo nafutrale bo pa doma dobu še eno porcijo kosila, glede spanja pa itak zaenkrat ne bo spal. Dokler bom doma se bova švercala z vrtcem, 2-3 urce dnevno

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
14.1.2008 23:19:25   
thaiss
robeezke sem imela ogledane.... boo pri sestrici nabavliuser posted image
sem hotela da bi imel v vrtcu ine HM nogavice pa V ni navdušena. Smo šli danes po cicibanove copate, meni so škifaste, cena pa 17€... te bom poklicala, pa mi poveš kaka je situacija.
Kaj pa vreme, kaj pravijo?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
14.1.2008 23:34:06   
dskubin
pa V ni navdušena

To mi je pa kar neki. Jaz bi vseeno dala copate, ki hočem, da jih ima. Imajo pa radi v vrtcih copatke ala ciciban (ma Draž je imel skozi mokre nogice not, čeprav sem mu kupla poletne z luknjicami, zato jih ne kupujem več), ker imajo spodaj gumo (ne drsi, se ne zmočijo, ko grejo enkrat po kopalnici roke umivat pa lulat in ni se treba preobuvat za na atrij (če ga vrtec ima)). Drugače pa sredi zime in tako majhen otrok, bi lahko bil tudi v nogavicah. No ja, tanajtaboljše so user posted image .

Aja, pa ko boste kupovale ciciban copatke, mejte otroke s sabo, da jih poskusijo, ker imajo 4 različna kopita (4 različne podplate), pri katerih pa enaka številka ni tudi enaka dolžina. Draž je imel prve 19 in naslednje tudi 19 (pa skor 2cm daljši) user posted image . No, zdej nimamo več težav s temi copati, septembra bom pa mogla neki najt, bom poskusla kake superfit al neki.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
14.1.2008 23:50:14   
melaverde
ma kje pa kupite te superfit ?asso je rekla v Kopitarni ne ??
kako pa so otroci oblečeni v vrtcu, tako kot ga ti opremiš??

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
15.1.2008 8:37:10   
asso
Dobro jutri,

jaz sem ponovno doma, ker je Tarin včeraj za prav zakuhala, cel dan je imela vročino okrog 39°C, no s paracetamolom na 4 ure je padla tam nekje na 38,6°C. Tako, da sem sedaj zjutraj doma, da se vsaj naspi, ker je tudi ponoči zakuhala, pomoje na 39°C in sem ji ob 2,30 dala še eno svečka. Zjutraj pa je imela po mojih izkušnjah malo pod 38°C (to je merjenje s tipanjem koliko je toplauser posted image user posted image ). Tako, da sedaj spančka, ko se prebudi pa bom videla kako bo situacija. Ali bom z njo doma ali jo peljem k noni, da bo popoldne imel tudi tati mir, ker pride iz dvo dnevne "maratone" brez spanja.

ma kje pa kupite te superfit ?asso je rekla v Kopitarni ne ??
kako pa so otroci oblečeni v vrtcu, tako kot ga ti opremiš??

Na obali se Superfit dobi samo v Kopitarni in to niso ne vem kakako založeni, mislim, da imajo samo lansko robo in temu primerne številke. Vendar, če ti je kaj všeč so zelo prijazne in poiščejo v druge trgovine, če imajo številke.

V vrtcu pa so tako, kot jih mi oblečemo. No v določenih (ribica) jih oblečeš v njihovo "uniformo".
Meni je najboljše, da so v vrtcu v trenirki. So najbolj komot...

Jaz imam tudi Nastio tako, ki se ji vedno nogica poti. Namenoma sem ji sedaj kupila pod stadionom ene takšne copatke ala sandalčki z mrežico o FisherPrice, ker sedaj imajo vse takšne tople copatke, v katerih se ona skuha. Niso bile glih poceni (20€), ampak za v vrtec, ki jih ima non stop na nogi so res super. Guma, usnjeno noter in zgori takšen lahek material mrežast, zapenjanje na ježka, da lahko tudi sama.

Grem klicat doktorco za Tarin, da vidim kaj pravi, če se greva kaj pokazat in da mi ponovno odpre bolniško (še za Nastio nisem dvignila, me čaka tamuser posted image user posted image )

Pa-Pa

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

Neposredna povezava do sporočila: 2269
15.1.2008 9:48:15   
memole
Pozdravljene!

Kako ste?

Vidim da mate govora o vrtcih!

Naša je šla septembra v vrtec in je prav lepo sprejela vrtec!
Sprva je bila v prvi skupini med enoletniki po dobrem tednu so jo pa premestili v skupino 2-4 in sem prav vesela da so jo premestili!
V našem vrtcu vsi otroci spijo na ležalniku nimajo posebnih posteljic z ograjicami in to!
Jaz jo oblečem v tople hlače sedaj po zimi in včasih ji dam nogavičke včasih pa žabice ker imajo toplo v vrtcu pa ji je pol prevroče!
No sej če ji je prevroče kadar ima žabice ji dajo hlače dol ko gre spat!
Copate pa imamo od cicibana že od samega začetka!user posted image

Danes je pa lep sonček zunaj upam da bo tudi popoldan da gremo lahko malo ven!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
15.1.2008 15:56:48   
thaiss
Ku ku

Matia preživel v vrtcu svojo prvo urco v user posted image , jaz pa še huje ko onuser posted image  user posted image  !! Jutri ponovimo.
Punce hvala za tolažbo (sej veste katere user posted image ).

IZVIRNO SPOROČILO: memole
V našem vrtcu vsi otroci spijo na ležalniku nimajo posebnih posteljic z ograjicami in to!

ja, sam so otroci večji. Matia ima 10,5m tako da ni varjante da ga dam na ležalnik!

Mela user posted image  user posted image  za Valauser posted image

asso tvojim pupam želim da se čimprej pozdravijo user posted image

Pust- jih boste kej našemle??? Jaz bi mu kej sešila, pa nimam idejeuser posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
15.1.2008 17:12:23   
Sibil_
Dan!

Pri nas v vrtcu imajo v prvi skupini ležalnike in dve posteljici z ograjo, ampak ti ležalniki so tako nizki in tako skupaj da ni variante da kam pade, zato je po moje strah odveč.No, edino če samo en otrok spi potem ga dajo v tisto z ograjo (tipo da zaspi že dopoldan).

Thaiss, kaj mu daš ti s sabo kaj za pit in če ja, v čemu?Meni se zdi, da v teh vrtcih vsepovsod premalo pijejo, tako da prav ne vem kaj bom zdej.Ga moram navadit pit iz kakega lončka s slamico, sicer ga učimo iz kozarčka ampak tam kje ga bo imel?Ah, same težave...

Copatke sem jaz vzela čez ene od Superga, so bila 12 eurov in so super,m res so mi všeč.Sem iskala tudi za Patrika takšne in itak da ni bilo številke.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
15.1.2008 18:13:58   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Ku ku

Matia preživel v vrtcu svojo prvo urco v user posted image , jaz pa še huje ko onuser posted image  user posted image  !! Jutri ponovimo.
Punce hvala za tolažbo (sej veste katere user posted image ).

IZVIRNO SPOROČILO: memole

ja, sam so otroci večji. Matia ima 10,5m tako da ni varjante da ga dam na ležalnik!

Mela user posted image  user posted image  za Valauser posted image

asso tvojim pupam želim da se čimprej pozdravijo user posted image

Pust- jih boste kej našemle??? Jaz bi mu kej sešila, pa nimam idejeuser posted image

V prvi skupini koder so od 1 leta do 2 al 3 let tudi nimajo takih posebnih posteljic vsaj vidla jih nisem!
Pa je bil en fantek ki ni imel še eno leto!
Tako da ne vem!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
15.1.2008 18:20:23   
memole
Čer čveke!

Kako ste?

Lara je tečna pa je rekla da gre ninat!

No v našem vrtcu spijo tudi na blazinah tisti v prvi skupini ki imajo eno leto ali mesec manj!
Glede pijače pa mislim da je strah odveč!
V našem skozi pijejo je Lara nosla dober mesec flaško sabo in če ji je pijače zmanjkalo so ji nalile novo je pa tudi iz kozarčka pila tako da smo potem flašo kr ukinle!

Naši smo že kupili za pusta!user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
15.1.2008 19:01:11   
melaverde
ojli,

samo na hitro dokler se Val ne zbudi... je bil pri noni in namesto 2 uri je spal samo 1 in valda ga je zmanjkalo prej. me zanima kaj bomo delali ponoči user posted image

thaiss, jaz bi te potolažla, da bi vedla kako...si ne upam niti pomislit, da bo jeseni Val šel v vrtec user posted image  

Tale pa je za mojega Vala, ki je dobil prvega zobka !!!!!!!!

user posted image

za pust se bomo valda šemili, vse bi se lahko našemile in šle v Bariero na kafe user posted image  bom šla pogledat pod stadion če imajo kaj pametnega....

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.