asso
|
Dobro jutri, jaz sem ponovno doma, ker je Tarin včeraj za prav zakuhala, cel dan je imela vročino okrog 39°C, no s paracetamolom na 4 ure je padla tam nekje na 38,6°C. Tako, da sem sedaj zjutraj doma, da se vsaj naspi, ker je tudi ponoči zakuhala, pomoje na 39°C in sem ji ob 2,30 dala še eno svečka. Zjutraj pa je imela po mojih izkušnjah malo pod 38°C (to je merjenje s tipanjem koliko je topla ). Tako, da sedaj spančka, ko se prebudi pa bom videla kako bo situacija. Ali bom z njo doma ali jo peljem k noni, da bo popoldne imel tudi tati mir, ker pride iz dvo dnevne "maratone" brez spanja. IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ma kje pa kupite te superfit ?asso je rekla v Kopitarni ne ?? kako pa so otroci oblečeni v vrtcu, tako kot ga ti opremiš?? Na obali se Superfit dobi samo v Kopitarni in to niso ne vem kakako založeni, mislim, da imajo samo lansko robo in temu primerne številke. Vendar, če ti je kaj všeč so zelo prijazne in poiščejo v druge trgovine, če imajo številke. V vrtcu pa so tako, kot jih mi oblečemo. No v določenih (ribica) jih oblečeš v njihovo "uniformo". Meni je najboljše, da so v vrtcu v trenirki. So najbolj komot... Jaz imam tudi Nastio tako, ki se ji vedno nogica poti. Namenoma sem ji sedaj kupila pod stadionom ene takšne copatke ala sandalčki z mrežico o FisherPrice, ker sedaj imajo vse takšne tople copatke, v katerih se ona skuha. Niso bile glih poceni (20€), ampak za v vrtec, ki jih ima non stop na nogi so res super. Guma, usnjeno noter in zgori takšen lahek material mrežast, zapenjanje na ježka, da lahko tudi sama. Grem klicat doktorco za Tarin, da vidim kaj pravi, če se greva kaj pokazat in da mi ponovno odpre bolniško (še za Nastio nisem dvignila, me čaka tam ) Pa-Pa