|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
13.1.2008 21:26:37   
melaverde
thaiss, ja plani so taki ker bi šla še v tisto tvojo lekarno...
ma grem samo v Chicco in domov, ne bi rada spet bacilov pobirala...se pa bojim oklevat ker ne bo več številk... user posted image

Vprašanje: opazli smo, da Valu škrta koleno in prav skače izven mesta.. Ma kaj je to normalno pri tako majhnih ker nimajo še močnih mišic in vezi ali ga jutri peljem kar v Valdoltro ???????????? Za slišat je prav neprijetni, mi naredi mraz...njega pa ne boli user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
13.1.2008 21:31:38   
zrak
CIAOOOO PUPIKEEE..
Vas ne dohajam več. tolko pišete,da porabim eno uro predno sploh preberem in še to površno..

Mela kako je Val danes?

Matia srečno za jutri user posted image user posted image user posted image .. Thais upam, da ti bo tista ura čim prej minila..

Jaz grem zjutraj v Izolo v Hofer po žabice in bodi..Pol pa ne vem.. odvisno od vremena..

Zdaj pa vam bom naredila malo reklame: Če katera rabi kavbojke Phard imajo v progressiv v Kopru ful škonte.. sramotno povedat po kolko so = 40E.. če katero zanima naj pohiti.

Neposredna povezava do sporočila: 2227
13.1.2008 21:38:37   
melaverde
Ma kolko procentov ti dajo a?? Ene kavbojke zastonja ??? user posted image user posted image

Val je dobro, ponoči ne kašlja več tolko (mogoče pomaga sirup) ampak mu notri full hropi... user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
13.1.2008 21:40:11   
thaiss
ojli zrak!!!
kdaj prideš jutri v izoli, da se dobimo na kafetu???????

phard hlače....če bi iemla tako rit kot ti bi si jih lahko privoščla, tako dauser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
13.1.2008 21:45:25   
Sibil_
Mela-če hrope ga moraš pred jedjo poskusit malo po hrbtu tolčt.In to narediš z zaokroženo dlanjo-kot recimo če hočeš v dlani zadržat vodo-no s tako obliko dlani ga tolčeš po hrbtu-zgornji del hrbta, ker so pljučka še majhna.In ful pomaga, se lepo izkašlja pol in neha hropet.Poskusi-ampak pred hrano, če ne zna bruhnit.

Pri nas so fantje zboleli za gripo zgleda, tako da je pestro.Še najhujši je mož, ki je pri 37,7 vročine takooo jamral, kot da je najmanj 40.Ah, pestro bo jutri, ni kaj...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
13.1.2008 22:01:32   
melaverde
aha, hvala sibil !! bomo poskusli...mene bolj zanima če to pomeni, da je nevarnost da gre naprej na pljuča ???

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
13.1.2008 22:11:54   
thaiss
mela ZS

Neposredna povezava do sporočila: 2232
13.1.2008 22:19:22   
melaverde
vidla, fenomenalno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
13.1.2008 23:01:59   
Žana04
Pozdravček!

Mela, nam je P rekla, da če otrok hrope, se pluča čistijo in da je Ok, da ne moremo nič narediti user posted image  Julija je imela enkrat tak napad kašlja, da je ostala čisto brez zraka in je bila že vijola barve, da sem jo morala fanj udariti med lopaticami. Da ne govorimo o tem, kakšne barve sem bila jaz takrat...Veš kako smo si pri nas še pomagali - kupili smo gel tiste firme, od katere si ti dobila sirup (nekaj na B...) in smo ga mazali na slinček, da je imela Julija inhalacije. Mi je svetovala ena medicinska sestra.
Vidim, da še naprej teče debata glede škontov. Jaz sovražim trgovine, da ne govorimo o trgovskih centrih. Grem, če je nujno, ne maram pa gužve in to, kar se dogaja po trgovinah v času razprodaj, je zame noro.
No, vseeno bom šla jutri v Hofer user posted image , saj imajo kar nekaj zanimivih stvari.
Aja, sonca mi ne bo uspelo zrihtati za ta teden. Sorry!

Neposredna povezava do sporočila: 2234
13.1.2008 23:12:58   
melaverde
ciao Žana, tudi mi ga mažemo z balzamičnim gelom : hrbet, prsni koš in stopala...bomo vidli kako bo. jutri gremo ven in upam, da ne bo še slabše...

allora pupe, jutri kafe v Hofferju user posted image user posted image

lahko noč !!

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
13.1.2008 23:28:56   
NAVT
Mi imamo pa razvojno ful pestre dneve. Naši dve princeski sta se začeli postavljati na vse štiri in zibati naprej in nazaj. Brina nekoliko že pred Nežo. Za Brino lahko tudi rečem, da se je začela plaziti (po trebuščku). Neža ni še čisto pogruntala kako se povleči z rokicami naprej, zato ji gre rikverc. Če se spomnem razvoja tavečjega, se je to dogajalo vsaj dva če ne tri mesece kasneje. Naši dve imata zdaj dobrih 5 mesecev oziroma korigirano bi imele to soboto šele dopolnjenih 5. 

Neposredna povezava do sporočila: 2236
14.1.2008 9:07:07   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

CIAOOOO PUPIKEEE..
Vas ne dohajam več. tolko pišete,da porabim eno uro predno sploh preberem in še to površno..

Mela kako je Val danes?

Matia srečno za jutri user posted image user posted image user posted image .. Thais upam, da ti bo tista ura čim prej minila..

Jaz grem zjutraj v Izolo v Hofer po žabice in bodi..Pol pa ne vem.. odvisno od vremena..

Zdaj pa vam bom naredila malo reklame: Če katera rabi kavbojke Phard imajo v progressiv v Kopru ful škonte.. sramotno povedat po kolko so = 40E.. če katero zanima naj pohiti.

Ejla,

Zrak si mi brala misli. Glih sem imela namen it dol pogledat tako, da sedaj grem sigurno. Vprašanje je, če bo še številk. Kaj tudi moške imajo toliko znižane. Kaj slučajno si spomneš kakšno številko ima tvoj M, da vem vsaj približno kakšno številko kupit za A, ker njega spravit tam... pa še v Nemčiji je...

Kako si ti kaj popoldne doma... da ti prinesem Plasmon... najbrž mi bo uspelo v sredo, ko bo A doma, ker nekaj Tarin zboleva... bomo vidli kako bo... Kaj kremo Just mi boš lahko zrihtala...

Zdej grem kaj delat, ker najbrž bom morala kmalu it na bolniški izhod...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
14.1.2008 9:26:56   
memole
Jutro!

Kako ste?
Kaj počnete?

Lara je v vrtcu som zjutraj zaspale no ona je vstala ene je pa spat pustila!user posted image

Včeraj je bla malo zunaj z njeno teto je prišla s fantom pa so nekaj na avtu delali pa so potem šle mal ven pa je Lara po lužah skakala!user posted image user posted image

Vreme je prav gnilo!user posted image user posted image

Melaverde jaz bi na tvojem mestu peljala v Valdoltro mal na pregled iz preventive tako veš pri čem si in kakšno je sploh stanje znotraj!
A ima to že od rojstva?

Nič gremo delat!

Lep dan vam želim pa se beremo!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
14.1.2008 9:56:36   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: memole

Melaverde jaz bi na tvojem mestu peljala v Valdoltro mal na pregled iz preventive tako veš pri čem si in kakšno je sploh stanje znotraj!
A ima to že od rojstva?

Najprej pojdi do svoje Dr. bo že ona vedela kako naprej, ali je potrebna Valdoltra ali ne. Po moje še ne...

Kaj ste vse v Hofferju...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker ni nobene tu gor.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
14.1.2008 13:21:46   
asso
Sem ugotovila kje ste, vse v Progresivuuser posted image user posted image user posted image  Zrak je naredila dobro reklamouser posted image  Dobro pobira procente.

Mela, lepo te je bilo spoznat. Peró tvoj Val je cel po tvojem možeku...

Pa-pa

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
14.1.2008 14:36:11   
majrim
user posted image user posted image user posted image ...kje je že hoferuser posted image ...je blo vreme tako,da te kar vleče ven...če bi lahko,bi bla cel dan...ampak ura je ura in je blo treba domov  v pojstlouser posted image ...

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
14.1.2008 16:26:40   
thaiss
Ma kje ste vse???

Z Majrim in Nežo smo izkoristle sonček!!! Majrim kaj lahko dam gor eno slikico?
prva urca v vrtcu je minila hitro, Matičko je kr užival, jaz pa malo manjuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
14.1.2008 18:54:05   
nektarina
user posted image Mela , ma kako so lepi tisti čeveljčki.  Misliš da jih boš še dobila? Pohiti.
ZA kiwi sem se odločila, da ga še enkrat provam in če vidim ponovno  reakcijo je to to . Mogoče je stik s kakšnim praškom.  Volnene  majice  perem ročno in mogoče je kaj gor ostalo... no bom videla.  Ima pa alergijo  samo na eni strani kar mi je zelo čudno.
Ej za koleno  jaz bi kar poklicala svojo P. Če samo zaškripa mislim,da je to normalno ampak če to skoči venuser posted image user posted image  raje  vprašaj.
Hropenje  pa po moje  ni nič takega. Tudi Alex hropi  ko se mu nabere katar.  Ponavadi  poniči in zjutraj.

NAVT: tvoje pupike so pa hitre.  NIk se sili plazit in se komaj premakne. Alexu poza na trebuščku ni všeč in se buni.  A  pa full moram pazit ,da mi NIk s previjalne ne pade, ker  plazi nazaj in  enkrat so mu noge tako viseleuser posted image user posted image   če nebi pogledala bi bil na treh.

Danes pa je bil fenomenalen dan. Sem mislila ,da bo dež in  zjutraj me preseneti sonce.  ob 8 sem šla  v Hofer in nakupila žabice, bodije in 2 pižamici. Morala sem jit ful zgodaj, ker  takrat moja 2 še spita.  No   ob 9h ko sem  prišla domov sta še  spančkala.  Moj danes ni delal, ga je poslal šef domov, ker  so neko delo prestavili in sva šla takoj na prehod k Popotu na  kafe in  gire po KOpru.  POl sem šla domov, naredila kosilo  za ta male( midva na hitrco  pašto)   jih preoblekla in  smo šli nazaj na sprehod v IZolo. No res super dan. 
Nik in ALex sta pa bila full pridna. Zdaj se v posteljici pridno igrata.

ZRak, Mela??  Se vaši plazijo, postavljajo na noge?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
14.1.2008 19:09:37   
majrim
lahko daš ja...da vidimouser posted image ...grem jo dat spatuser posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
14.1.2008 20:07:34   
helenav
majrim  kako je?user posted image user posted image sei o non sei?

moja je danes zvečer pojedla 60 ml rižolina na žličko....tako je hitela in odpirala ustka..kot vrabček...potem pa še na cico.....če ta mesec ne hiti gor kašno kilo.....

jutri bom zjutraj dala banančko...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
14.1.2008 20:19:50   
majrim
user posted image ..bo še treba delatuser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
14.1.2008 20:30:38   
helenav

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo mož se  je vrnil iz teka in jaz mu grem segret kavčuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil helenav -- 14.1.2008 20:45:11 >

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
14.1.2008 21:36:03   
thaiss
čer, kje ste??????

mela čakam poročilo!!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

lahko daš ja...da vidimouser posted image

evo romantika
user posted image    user posted image

pa še ena jutranja
user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
14.1.2008 22:02:41   
melaverde
ojli, eko me...

sva z Valom sama in pol dokler se zrihtava, pospravim in zaspi...gre enega časa... ma nimam kaj raportirat user posted image  smo kupili samo copatke v chiccotu 13 eur in ker sva imela Nino sabo, smo iskali za njo kako cartano majčko na kužke in je bil Benetton zaprt... user posted image
naenkrat se je Nini lulalo,Valu sitnarilo da smo šli na hitro domov, niti v lkarni se nismo vstavili...bom težila za bis user posted image  še ta teden...

namesto v Hofferju, je bila kava v Progressivu...cela štala, nam so še otroke čuvale...user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
14.1.2008 22:09:57   
melaverde
na, pa je ena pupa že oddana... Erika se boš čuvala za Vala!? user posted image user posted image

Val je po domače povedano črnogorček, njemu je dobro v vozičku user posted image  
o plazenju ne duha ne sluha in tudi on se na kravicah ful pritožuje...

njegov prijatelj Enei - zrak, pa se ne plazi...teče po rokah ko marinci ! user posted image
to bi mogle videt kako je fant močen...

glede Valdoltre pa sem se hecala!! danes smo poklicali P in je rekla sestra, da je normalno ker se je začel opirat na noge, te pa še niso pripravljene na težo ?! je pa rekla naj se pridemo za vsak slučaj pokazat...ma da vidiste kako ti zgleda groznooo user posted image , danes ga je držal nono-moj oče in je kar skočil, da mu je padlo ven koleno...ker ni vedel,da smo že opazili...

Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.