Žana04 -> RE: (Južna) Primorska (11.1.2008 14:10:00)
|
Oj, ne morem verjeti, da sem danes že drugič na RR. To se pa pri nas ne zgodi vsak dan...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Hotela sem preveriti, če ste vse, ki ste bile dopoldne v Izoli, srečno prišle domov s svojimi otročki - bolj ali manj suhi. Thaiss in Zrak, prav težko vas je bilo pustiti na dežju. Najrajši bi bila ostala z vami - iz solidarnosti... Upam, da se Matia ni preveč zmočil. Majrim, Austen, kaj pa z vama in z vajinima pupikama? Mela, glede kašlja je tudi nam dr. Rončevič rekla, da ne priporoča kakšnega sirupa. Mnenja P so res različna, jaz osebno upoštevam mnenje bolj "previdnih" P. Zadnjič sem naprimer klicala dr. Bemovo, ki je nadomeščala našo, pa mi je rekla naj grem po Operil P (P naj bi pomenilo, da so za otroke) kapljice za nosek. V lekarni je mož povedal, koliko je Julija stara, in mu jih je odsvetovala, prav tako se spomnim, da mi je dr. Rončevič že enkrat omenila, da niso priporočljive pred enim letom. In isto je za vsako zdravilo - verjetno marsikdaj ne poznajo stranskih učinkov, vendar svetujejo po lastnih presoji, glede na sestavine zdravila. Uživajte, upajmo, da bo čez vikend malo več sonca.
|
|
|
|