dskubin -> RE: (Južna) Primorska (10.1.2008 22:22:31)
|
Prej sem ugotavljala, da vsi bodiji so premajhni. Od ponedeljka http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_5319.htm [sm=smiley36.gif] naša je še zmeraj v plenicah Sej je naš tudi. Sm vprašala zato, k sta približno isto stara. In naš je prejšnji teden izrazil željo, da bi bil brez plenice. Pa nam ne gre glih ne vem kako dobro (vsaj meni se zdi), al pa se ne znamo pravilno lotit stvari. V glavnem, pol dneva je suh, ptem pa lahko v 3 urah 5x preoblačimo. Mislim, jaz ne vem kaj nardit, al ga pustit in vztrajat še nekaj časa tko, al mu dat plenico nazaj. Mi je pa zelo žal, da nismo poleti vztrajali, ker je lepo lulal in kakal v kahlico, samo ni pa vprašal sam, ampak smo ga mi dajali. Samo smo glih dobili Diti in se nam, po pravici povedano, ni dalo ukvarjat še s tem in preoblačenjem in to, Pa se mi zdi, da mu je ful bolj šlo, kot zdej. Ah, verjetno se bomo trudli še kak teden, pol pa pavza do poletja. strgalo - jaz pa imam eno plastično, sem ga kupla čez za 1 euro. Mi je blo fajn za Draža, k lahko daš sveže sadje (mislim, kuhane japke so kr neki). Diti pa itak ni marala ne kuhanga, ne pečenga in ne surovega. Zdej ji dam pa kr celo japko v roke, pa gloda [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|