NAVT -> RE: (Južna) Primorska (13.1.2008 0:06:04)
|
Evo, danes lahko bolj v miru kaj napišem. Včeraj je bila vrsta za mano :)) Brinin zobek je danes že prav veselo zunaj. Pri Neži ni še nič novega, a je revica danes tako sitna, kar na čelu ji piše, da jo dlesni matrajo. Res se mi smili. Mažem jo z nekim gelom. Če ne drugo se mi vsaj takrat smehlja, ko veselo pocmoka. Brina je v tem tednu pred zobkom imela ene tri zelo pestre noči. To pomeni, da je spala ves čas pri nas. Čim sem jo odložila v njeno posteljico je začela jokati, kar me je ful presenečalo. Dojile sva se na eno uro. Vsako toliko je vmes vskočila še Neža. Nisem niti pomislila na zobke. Drugače je ful pridna za zaspat. Najprej sem mislila, da se zbrcata in se zbujata. Smo jih namreč šele tri dni nazaj razselili. No, včeraj mi je bilo vse jasno. Masaža je bila super. Hrbet mi je kar pokal. Vsakič ko pridem iz masaže (beri enkrat na dve leti), si rečem, da bom od sedaj dalje hodila pogosteje. Ta nosečnost mi je pustila kar nekaj posledic na hrbtu. Poleg tega pa še dojenje. Našemu Aljoši sem sicer kupila čeveljčke, ko je bil star 9 mesecev. To je bilo enkrat na jesen. Ni še hodil, ampak se je meni tudi zdelo čudno, da bi ga imela samo v nogavičkah. Neke usnjene copatke je pa skozi dol metal. Pol je imel pa v čeveljčkih tako ledene nogice, in to kljub temu, da so bile nogice zavite v kovterček, tako da sem mu raje dala dvojne nogavice. Zgledalo res ni preveč simpatično, ampak nisem imela srca, da bi zaradi izgleda imel ledene noge, pa še ta izgled je bil pokrit. Doma je bil pa brez copat, samo v abs nogavicah. Najbolj sem bila zadovoljna s tistimi, ki so imele abs čez cel podplat, ne samo zvezdice, pikice... Kupila pa sem jih v Adesi v supernovi. Menda jih še dobivajo. Thaiss, kje kupuješ te superfit? Mi smo vedno prisegali na Cicibana. Že zadnjič mi je ena rekla, da je dosti mamic že reklo, da po Cicibanovih čeveljčkih dobijo otroci noge ... zdej pa ne vem več kaj al na X ali na O, skratka neki kar ni glih OK. Danes sem pa našega Aljošo gledala malo bolj v podplate in to je nekaj neverjetnega. Po mojem ima čisto deformirana stopalca. Ful platfus. Pa mislim, da to ni tisti otroški platfus, ampak da je že za ukrepat. V ponedeljek pokličem Bemovo, pa bomo vidli kaj naprej. Mislim, da bom puncam kupovala kakšne druge čeveljčke.
|
|
|
|