|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
26.10.2007 13:26:19   
asso
Sedeži so tako ja kao 9 kg, ampak priporočljiv je ta avtosedež od 9kg, ko otrok samostojno sedi. To je tam šele nekje okrog 7-8 meseca...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 751
26.10.2007 13:32:13   
melaverde
Joj, zdaj sem našla enega...http://www.bebeconfort.fr/IT/voiture_axiss.htm
sam po moje je res kot ste rekle, bolj lep kot....

Čeprav tukaj piše da od 9. mesecev naprej, ma moj ni šans da bo do 9. meseca v školjkici ???

Neposredna povezava do sporočila: 752
26.10.2007 13:37:28   
melaverde
Asso in kaj vi ste bili do takrat v školjkici ??
Ki moj Val že sedaj ne more stegnit nog v sedež...res si ne predstavljam  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 753
26.10.2007 13:38:56   
asso
Od 9 kg naprej, ja tam nekje od 9 mesecev, ko samostojno sedijo.

Ja ta izgleda fajn, ampak...

Jaz imam TT in kot sem pravla, nikoli več predvsem zaradi katastrofalnega zapenjanja (še posebno, če imaš takšnega otroka kot jaz ki ni sekunde pri miru)... sicer moj ima za dvignit v ležeče neko ročko, ki obračaš, ta je verjetno poenostavljeno, da se samo gumb pritisne.

Potrebno je pogledat crash teste...

Neposredna povezava do sporočila: 754
26.10.2007 13:46:12   
majrim
dskubin...smo ga že gledali ja v arielu...je material narejen tudi proti potenju..imaš več variant...saj verjetno bo kar ta našuser posted image ...po testih je najboljši  že dve letiuser posted image
mela...ja,mi gledamo za Nežo,ker bomo vzeli tega do konca...saj ni še čas,ampak je treba vse prej malo preštudirat...dokler bo lahko bo v lupinici,pol pa direkt tamuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

Neposredna povezava do sporočila: 755
26.10.2007 13:48:31   
asso
Ja, tam do enega 7-8 meseca sta obe bili v školjkici tudi, če sta bili dolgi. Ni poanta v tem, da ne more stegnit nogice. Nekateri imajo otroke v školjkici tudi do enega leta. Če jim je višina pasov v redu ni problem, ko gre glava in ramena mimo jajčka potem pomeni, da je premajhen...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 756
26.10.2007 13:56:20   
melaverde
Asso hvala !!! user posted image
Lupinico imamo sposojeno (nisem naredila seminarske) tako da je vse to zame prvič...zdaj mi je malo bolj jasno na kaj je potrebno pazit.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 757
26.10.2007 14:55:04   
dskubin
Naj bi bli čimdlje v lupinici, ker je najvarnejša, samo, če maš velikega otroka pri tem ne moreš ne vem kaj naredit. Smiselno bi blo zdej met večji sedež, ki je lahko še vedno obrnjen kontra smeri vožnje - če si ga lahko kje sposodiš. Ker za iz lupinice bi mogu otrok met ful stabilno glavo (tudi pri kakem trku), pa že trden bit v hrbtenici - čeprav veliko jih je primoranih (zgleda, da boš ti tudi) dat otroka iz lupinice preden dosežejo te standarde (otroci so danes večji, po moje bojo mogli začet delat tudi malo drugačne lupinice). Pač boste meli v najbolj poleženem položaju, kar se bo dalo. Ni to višek varnosti, samo ni druge. Jaz mam Diti še vedno v lupinici (pa ne bo več prav dolgo), samo mamo pač to srečo, da je drobižek.

Ja, asso ma prav, lupinica je premajhna, ko pride glavica čez rob.

Neposredna povezava do sporočila: 758
26.10.2007 18:10:01   
zrak
ciaoooo..ja mi jutri pobiramo oljke.... tista, ki nima kaj delat vabljena..

Jaz tudi moram počasi začet gledat za avtosedež.. naš ne bo mogel biti do 9 mesecev v lupinici, kje pa, že zdaj ima pokrčene nogice....

Jaz kadar kaj kupujem pokličem Asso in ona mi vse pove.... seveda se pol že sama odločim, tako da za avtosedež se bom tudi poslužla njenih nasvetov..

Kaj ste danes počele??

Jaz še vedno dolgujem briosh in kafe..

mi smo že cel dan noter zaprti in tega nismo vajeni..

ciaooo

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 759
26.10.2007 18:16:24   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

ciaoooo..ja mi jutri pobiramo oljke.... tista, ki nima kaj delat vabljena..

Jaz tudi moram počasi začet gledat za avtosedež.. naš ne bo mogel biti do 9 mesecev v lupinici, kje pa, že zdaj ima pokrčene nogice....

A tudi, če celo noč dežuje in bo jutri fajn mokro pobiraste oljkeuser posted image

Sej ni važno, če ima nogice pokrčene, bistvo je da glava ne gre čez lupinico oziroma ramena čez pasove...

Jaz sem sama doma s tamanjšo in itak ne uspem kaj dosti naredit. Sicer bi najraje poležavala v takšnem bljak vremenu, ampak seveda princeska mi tega ne dopušča.

Jutri pa cel dan v miru v shopingu...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 760
26.10.2007 18:21:03   
Sibil_
Avtosedeži-mi smo jih nabavili pred kratkim.

Moji fantje so namreč kar veliki, tako da Tobi odpade, je bil že sedaj Lukasu ozek-oblečen ima pri skoraj 8 mesecih 9,5 kg in verjetno nekje okorg 75 cm.Patrik je pa Romerja Kinga prerasel v nmiti enem letu in tudi v njem si je odpel pasove.Ni variante ga ustavit.No, saj Patrik mi je padel tudi iz vozička Peg Perego, pa je bil privezan s pettočkovnim pasom.Nismo glih neka referenca.user posted image

No vglavnem sem vzela za Lukasa MC Priori, za Patrika pa Concord Lift Evo PT.Prej je imal Patrik Trimaxa, je ful dober ker ima luknje ob strani in dejansko otrok ne zašvica noter, zato smo spet vzeli Concorda, pa še na testih je še kar ok ocenjen.user posted image

Kiddy mi je pa bil totalen krš, sem poskusila dat noter Lukasa in je skoraj dobil živčni zlom, pa se ne čudim.Kako lahko sploh otrok tam zdrži mi ni jasno.Mah...

Kdaj bo kakšen kafe?????user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 761
26.10.2007 19:22:24   
majrim
sibilRR...krš ravno ne more bit,če je med najbolje ocenjenimi...naši kolegi so full zadovoljni...tamala pa itak...jaz pač gledam na varnost glede na to,da sem tega otroka težko čakala

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 762
26.10.2007 19:51:49   
thaiss
ojla punce,

vidim da mate debato o avtosedežih. Mi smo oklevlai med MC Tobi in  BebeConfort Safe Side, 
http://www.bebeconfort.com/IT/voiture_iseos_ss.htm tega smo na koncu tudi kupli. V Tobiju mi niso všeč pasovi je takoj roke ven zvleku, na BebeC so pasovi meni čist simpl in še fajn ga objamejo.
V mojem avtu pa imamo od Brevi-ja in je tudi vredu.

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 763
26.10.2007 20:17:54   
Sibil_
Majrim-meni osebno se je zdel krš ker otrok ni bil komot noter in je takoj začel jamrat.V smislu-krš ker tako utesnjuje otroka, ne ker bi bil slab.Če bi imela mnenje da je slab niti otroka ne bi poskušala noter dat, kaj misliš?user posted image

Je pa res ful utesnjen in ne vem kako otrok noter zdrži.No, poskusi sama in boš poročala, prav?Baje pa da enim otrokom paše, kaj vem?

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 764
27.10.2007 8:53:19   
tejčica

Matia & Thaiss, čestitke za 8 mesecev.

user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 765
27.10.2007 20:39:45   
majrim
user posted image ta je zate matia...tebi thaiss pa user posted image ...si vska mama zasluži to in še večuser posted image
sibilRR..ja,sej vem...bomo vidli,kako bo naša prenašala...od kolegov sta obe full navdušene..
...uživajte v vikenduuser posted image user posted image user posted image ..eni ga že fajn žurajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 766
27.10.2007 22:39:54   
thaiss
Punce hvala za lepe želje!!!

Že osem mesecev je mimo odkar je najin sonček posijal.
Matia, sreča moja velika, mama te ima neskončno rada user posted image user posted image  ..no, sej tata tudi!!!

Kot pohajate vse, a pri zrak na zraku oljke pobirateuser posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 767
27.10.2007 23:24:15   
NAVT
Malo sem pozna, pa da ne boste mislile da sem nevzgojena.... hvala za čestitke Brini in Neži za 3 mesece. Ni bilo časa, da bi kaj pokukala na rr.

Glede avtosedežev. Mi smo Aljošo spravili iz jajčka pri skoraj 10-ih mesecih. To je bilo decembra, torej je bil jajček premajhen, ker je bil oblečen v bundico. Na relaciji Iz-Kp ga nisem v avtu slačla iz bundice. Mislim, da če bi bil star toliko sredi poletja, bi sedel v jajčku še kakšen mesec. Kupili smo MC Priori XP. Ful smo zadovoljni z njim, predvsem Aljoša. Računamo da ga bosta punci podedovali, saj ne bo starejši od petih let, ko ga bosta rabili. To je namreč neko priporočilo, da naj avtostolčki ne bi bili starejši od petih let. Nonotom smo za v avto tudi kupili tak stolček, čeprav je takrat na tržišču že bil Tobi, pa se zanj vseeno nismo odločili. 

Vsekakor pa je ob nakupu stolčka vredno gledati najnovejše teste. jaz sem za jajčka (dilema: s podstavkom ali brez) klicala celo v Ljubljano na Svet za vzgojo in preventivo v prometu (ali nekaj podobnega). Ful so prijazni, imajo tam celo enega zaposlenega ravno za področje otroških avto sedežev, z veseljem ti kaj povejo in razložijo. Ne sicer v smislu favoriziranja določene blagovne znamke, ampak bolj na katere značilnosti naj bi bili pozorni.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 768
28.10.2007 8:28:07   
tejčica
Lukas (Sibil) user posted image  za 8 mesecev in Neža (majrim) user posted image  za 4 mesece. 

user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 769
28.10.2007 14:26:09   
majrim
tejčica...hvala,hvala,hvala....hvala bogu sladko spi,mama pa gre tudi malo na kavč...
zrak...da ne boš preveč utrujena..user posted image ...dežurna kuharicauser posted image
austennnnnnnnn...kaj še spiš???
..hvala za dobro idejo navtuser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 770
28.10.2007 15:08:26   
thaiss
čestitke Lukas in Neža!!!
user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 771
28.10.2007 18:35:51   
zrak
Lukas, Neža čestitke...user posted image user posted image
MATIJA tudi tebi, žal včeraj nisem šla nič na net...tako sem z enodnevno zamudo

user posted image user posted image user posted image mi smo oljke pobrali.. ja no so pobrali,, ja jaz sem bila kuharica..sem skuhala juho, zelje, krompir in klobase za 20 ljudi.. sem bila bolj utrujena kot oni ki so pobirali.. in seveda še Eneia sem imela.. no dobro , da je proti koncu prišla mama mi ga malo počuvat..Še dobro, da ni bilo dežja..

Danes pa imamo cel urnik pomešan od te ure, našemu se že noro spi in je komaj 18.30., no malce mu bom pustila da naredi en čemin..

uživajte, se kaj vidimo ta teden

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 772
28.10.2007 20:55:08   
melaverde
Dober večer !

Najprej slavljencema... Lukas in Neža vse najboljše !!!!

user posted image  

Kako ste preživeli nedeljo ? Mi smo se dopoldan odpravili na sprehod in nas je ujel dež user posted image . V glavnem Val je pol dneva prespal in sedaj tudi že spi...se prav bojim kakšna bo noč oz. kdaj bo zjutraj pokonci ?!?

Zrak, kako se že imenuje tista krema za ritko, ki jo imajo samo v Olmu ?
Pridna kuharca user posted image , ma sej ti obvladaš AMC in si skuhala vse v 10 minutah user posted image

Thaiss, copatke ??

Grem pred TV, lep preostanek večera in mirno noč vsem !!

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 773
28.10.2007 21:00:52   
nektarina
No lep pozdravček . Mi pa tudi oljke pobiramo .Časa imam zelo malo  zato  tudi se na RR malo oglašam. Pa tudi  fantka sta vsak dan bolj zahtevna.
user posted image user posted image user posted image  pa še PC mi nagaja.. uff tukaj sem pa jezna. Že tako al tako sem  plačala ogromno za popravilo, da sedaj se sploh ne upam klicat račulničarja.
Vsake toliko mi rata da odprem internet ampak to je že loterija.
NAVT: poljubček princeskam

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 774
28.10.2007 21:18:08   
Sibil_
Hvala za čestitke vsem!user posted image

Danes smo šli dopoldan malo pohajat, ampak nas je ujel dež, jaz sem pa imela hvalabogu avto na parkingu.Ko smo se od doma odpravili so mi bili obalkci že malo sumljivi.Mi je pa bilo ful žal, ker bi mi še šetali, če bi bilo možno.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?