|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
1.11.2007 21:00:34   
majrim
smo na tleh,na fajn blazini se cartavauser posted image user posted image user posted image
...jaz imam še tisto začetno mleko in ji to zvečer tudi dam,ker zgleda,da je prava pijanka ratala in mi sprazni moje joškeuser posted image user posted image
...grem se še malo cartat,pol pa počasi v pojstlo nadaljevatuser posted image
...lepe sanje vsemuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 801
1.11.2007 21:11:26   
thaiss

Lep pozdravček,

pa so mimo prazniki, jutri jovo na novo.

IZVIRNO SPOROČILO: zrak
Katero mleko naj mu zdaj dodam zvečer (glede na to , da moje zmanjka) in kmalu bomo imeli 5 mesecev. Do zdaj sem dodala Aptamil 1.. a zdaj grem lahko na 2 ali mi priporočate kaj drugega..

thaiss ti ko si začela uvajat GH si dala 1x na dan in količinsko koliko mleka si mu pripravila čez dan?

zrak jaz sem mu dajala mleko št.1 skoraj do 7. meseca, zdej smo na dvojki, čeprav bi lahko prešli na trojko. Poje mnenje, da če ga to dovolj nasiti ni potrebno zamnejat.
Jaz sem mu dajala GH za cajt kosila, sadje ali zelenjavo. Ostale obroke je imel mleko, zjutraj (okoli 9h)180ml, ostali obroki 150ml ( 16h, 20h, 5h) Zvečer sem mu v mleko dodala Rižolino oz. Plasmon piškot.
Še zdej pri 8.mesecih mi zjutraj spije isto količino mleka, očitno mu to zadošča.

Jabolko- Matia ga tudi ne mara, ne kuhano ne svežo, ne z banano...nikakor.

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 802
1.11.2007 21:44:38   
melaverde
Dober večer,

še ena čarovnica na broju...čeprav tudi ta pozno...
user posted image  Pišuka sem grda !!!

sem cel teden iskala eno lepo bučo po obali in na koncu je že 1., naša bučka pa je gorela 5 min ker je zunaj pihal tornado ?!

GH, ma jaz ne bom hitela (pediatrinja je rekla pri 6.) in pretiravala ker mi paše  dojit. res da nikamor ne morem brez njega, je pa poceni in zdravo user posted image .
Je pa očitno res različno od otroka do otroka, moja nečakinja Ema je suhcena in drobcena, poje pa tako porcijo- nič ni potrebno miksat, bolj kot je zeleno, boljše je user posted image .

A vse že spite ??

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 803
2.11.2007 0:10:35   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: zrak
Katero mleko naj mu zdaj dodam zvečer (glede na to , da moje zmanjka) in kmalu bomo imeli 5 mesecev. Do zdaj sem dodala Aptamil 1.. a zdaj grem lahko na 2 ali mi priporočate kaj drugega..

Midva sva se nehala dojit še pred dopolnjenim prvim mesecem, potem pa sem mu zaradi krčev dajala Aptamil Comfort 1. Na dvojko sem šla tam nekje okrog 5. meseca. Sem pa zamenjala tudi mleko (krčev ni bilo več) in mu od takrat dajem Milumil 2.

Mi je pa P rekla, da se 1 in 2 ne razlikujeta v tem koliko nasitita otroka, ampak je 1 bolj podobna materinemu mleku, 2 pa kravjemu.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 804
2.11.2007 0:28:51   
tejčica
GH - mi smo začeli kmalu po dopolnjenemu 4. mesecu. Štartali smo z jabučkom, pol korenček (ga je ful zapru), nektarina... Počasi nam je kar šlo. Da je pa GH pojedel za cel obrok, je pa sigurno trajalo cel mesec. Naenkrat pa je začel štrajkat z GH in kmalu smo ugotovili da so vzrok zobki. Takrat je palila samo flaša. Ko so bili pa prvi zobki zunaj, pa smo se vrnili spet na stare tire. Zadnje dni tudi nekaj štrajka s hrano in vidim da ga matrajo zgornji zobki. Sicer pa (zaenkrat) je vse, razen skute mu ne dajem, ker potem bruha.user posted image  Mu moram pa še vse pasirat, ker se drugače začne davit. Sicer pa je, ko vidi svojo šalčko in žličko, čisto v luftu.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 805
2.11.2007 7:27:12   
asso
Dobro jutro vsem.

Ja, nisem v službi sem pa vseeno zgodnja...

Zrak, zvečer mu lahko probaš dat kakšno riževo kašico. Meni so bile najboljše tiste, ki se jih meša z vodo (malo dražje, ampak...). Imela sem od Hipp-a in Alette (ta je bila navadna) od Hippa pa z jabolkom. Mimogrede imam en paking neodrt tako, da ob priliki ti ga bom šenkala... Jaz sem jima zvečer dala to in po tem še flašo...

Za čez dan obroki pa sem jaz šele pri drugi ugotovila, da je najboljša varianta, če skuham npr. jabolko s rižem in vse skupaj zmiksam in to je ta druga še najraje jedla tako, da sem ji kar to dajala (no, še vedno ji dajam). Naredila sem pa nekako za 3x, dala v steklene kozarčke, včasih zaprla s Secoquickom (zrak bo že znala) in tako sem si prišparala packanje.

No tako še vedno delam:
- jabolka + hruška + prosena kaša
- jabolka + suhe slive + riž

Včasih sem tudi kombinirala z gresom. Pa sadje po letnem času. Ko je bil čas breskev sem na koncu (ko je bilo že vse skuhano) vmešala še breskev, ali pa češnje...
Zelenjave nisem vmešala not, ker naši ne gre v rit. Ja, no večkrat sem le korenček na koncu zmiksala, predvsem ko je bila breskev zraven, da sem malo zamaskerirala okus. Seveda se lahko tudi zelenjavo zmeša not za tiste, ki jim gre v rit...

Aja, za mesno-zelenjavne obroke sem pa skuhala npr. piščanca, kakšno zelenjavico, paštico in to vse zmiksala...

To sem kuhala vse s Secoquickom, kar mi seveda zelo poenostavi delo. Zrak bo sigurno vedela kako to izgleda.

Vas zapuščam in grem kaj naredit, ker me čaka ogromno dela...

Uživajte...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 806
2.11.2007 8:15:50   
tejčica

Nastia (asso), vse naj naj za tretjo svečko!

user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 807
2.11.2007 8:39:13   
thaiss
VSE NAJBOLJŠE NASTIA!!!!
user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 808
2.11.2007 9:10:33   
melaverde
Dobro jutrooo !

Thaiss, kako ste danes ?? Kakšen nov zobek zunaj ???

user posted image  Nastia vse najboljše tudi z naše strani !!! user posted image
(sličice mi danes ne funkcionirajo)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 809
2.11.2007 10:45:25   
zrak
NASTIA VSE NAJBOLJŠE ZA TRI SVEČKE  user posted image user posted image user posted image

HVALA ASSO ZA VSE TE NAPOTKE...ma zgleda da mu moram zaenkrat dat samo par žličk, ker danes ga je razneslo od blata user posted image ..

se javim še kaj kasneje

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 810
2.11.2007 11:56:53   
majrim
pa kaj se bojite burje,da ni nobene zunaj???user posted image
user posted image nastia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 811
2.11.2007 13:18:30   
asso
Hvala vsem za čestitke.

Pojdite vse ven na zrak, ker danes je lepo toplo in nič ne piha. Jaz se šetam kar v kratkih.

Evo, še ena slikica naših priprav za jutršnje praznovanje. Nekdo že peče pecivo user posted image user posted image user posted image

user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 812
2.11.2007 20:46:18   
melaverde
Ciaooo

mi smo tudi danes pohajali po Kopru do 15h, ampak okoli 10h res ni kazalo na tako toplo vreme....me že cel dan boli glava zaradi burje.
Pa še lepa novica, kljub soncu in vetru, Valu se oko sploh ne solzi user posted image user posted image

Zrak, kje sta pa vidva ?? Kako je z ritko ???

Thaiss, ima Matia še vročino ??

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 813
2.11.2007 22:02:57   
thaiss
čer,
mi smo po včerajšnji povišani temperaturi danes ok!! Sumim na zobke, upam da kmalu pokukajo še zgornje enkice!

melaverde super da so učke ok!!! Mi smo tudi pohajali, sam danes je blo res lepo, ma kje si pohajala da te je burja prepihala???

Zrak, a ma Enei vneto ritko??? S čim ga mažeš??

asso lepo praznujte jutri!

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 814
3.11.2007 11:49:43   
tejčica
Se vse zunaj martinčkate, ko je tako zatišje tukaj? Jaz kampiram notri, saj je mali zbolel. Je že včeraj popoldan fasal vročino in ga danes še kar fino kuha. user posted image

Uživajte še za naju.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 815
3.11.2007 13:03:05   
soncek78
Hello!

user posted image  Moji mali miški Niki, ki ima danes 7. mescev. Sonček moj mami te ima neskončno rada... pa tudi tata! Sedem poljubčkov na tvoj mali nosek!

user posted image  Nastia vsenaj naj za tvoj 3 rojstni dan!

Tejčica - upam, da Vid se kaj kmalu pozdravi...

Mi smo do sedaj pobirali oljke... in smo končali. Tudi Nika je pobrala dve oljkici. Se vidi, da ji je všeč bit po njivicah. Ma bo kontent nono.

Zdaj ko je to mimo, bomo se šli tudi kaj šetkat naokoli.

Zrak- Mi smo bili do 4.mes na Aptamil 1, potem smo šli na Aptamil 2. Pri 6. mes je zaštrajkala in smo prešli na Milumil 2. Zdaj smo v redu in mleko ji je spet všeč.

Rumenjak - zanima me, kdaj ga boste dale malčkom. Po 8.mes?

Lep pozdravček vsem...

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 816
3.11.2007 13:19:41   
tejčica

Nika & soncek78, user posted image  za 7 mesecev.

user posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 817
3.11.2007 13:26:02   
tejčica
Soncek78, Vid je jajčka že jedu v gresovih cmokih. Pa hvala za dobre želje.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 818
3.11.2007 13:55:21   
thaiss
evo, mi smo se nasončkali, zdej Matia pančka, popoldan pa ponovimo sprehod!
austen, kje se ti potepaš?? Že dolgo se nisi oglasla!!!

Nika vse naj naj za 7. mini svečkic user posted image

Vid upam da se čimprej pozdraviš
user posted image
rumenjak- nam je P rekla da lahko 1/4 začnemo dajat pri 8. mesecih, sam še nisem probala...

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 819
3.11.2007 14:32:37   
dskubin
Sonček, pridi še kaj med marčevke, te že pogrešamo. Vse naj naj Niki.

Jaz sem že dala Diti 1/4 jajčka, sem mi je zdelo, da mi je P rekla, da po 7. mesecu, samo imava s thaiss isto, pa sem se verjetno jaz zmotila, ker sem bila zdaj 2x zaporedoma z obema mulcema tam, pa gre hitro kaka inf. mimo user posted image . No, sej ko se bom spomnila dat tadrugič, bo itak že imela 8 mesecev user posted image .

Lepo, da jih je malo tle gor, to pomeni, da so otroci zdravi in se martinčkate user posted image

tejčica, upam, da se vi kmalu pridružite vsem ostalim in da Vida pusti pri miru to, karkoli ga že matra. Sej mogoče so pa samo zobi. Čeprav če bo še tko visoka vročina, kar sumim na 6.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 820
3.11.2007 15:03:38   
soncek78
Hvala za vse lepe želje in informacije...

pa še slikico moje male navihanke...

user posted image

Pa-pa!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 821
3.11.2007 15:44:28   
majrim
haha,ta tvoja sonček78 bo pa z mano praznovala RDuser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 822
3.11.2007 17:20:42   
austen
evo mene user posted image po dooooooooolgem času.
čez praznike smo se malo potepali po Tolminu in okoliciuser posted image bi blo prav lepo če bi naša user posted image kaj spala.....ma zgleda da ji gorski zrak ni ustrezaluser posted image smo spali od 9-ih do eni ponoči, potem pa bolj malouser posted image če dobro da ja bila moja mama tudi gor, da sm ji jo zjutraj uturila za eno urco in malo odspala. bomo videli kako bo naslednjič....upam, da je bilo samo naključje in da ji ne bo to prešlo v navadouser posted image
vidim, da že kar pridno dodajate GH.... mi se zaenkrat še vedno samo dojimo in to niti ne več tako pogosto kot se je. Zgleda da ji je dovolj, tako da bom še malo počakala z GH.

pa še
user posted image vsem ki jih mučijo zdravstveni problemi! Da bi šli čimprej mimo!
inuser posted image user posted image user posted image vsem ki praznujeteuser posted image

se zmenimo drugi teden za kako user posted image , če bo vreme tako kot te dni?

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 823
3.11.2007 22:38:52   
melaverde
Dober večer,

jaz pridem gor ko že vse spite user posted image .

NIKA ...

user posted image  

V glavnem Thaiss, pohajali smo po Kopru ampak ob 9:30 je tako pihalo - grave.

Zrak, ??? sigurno ima moža doma user posted image
Vem pa, da uporablja baby val kremo ki jo imajo samo v Olmu (vsaj tako je meni povedala, ne vem pa če sem prav napisala). val pa je dobil en dan izpuščaje in sem kupila od Mustele - 1x daš gor in vse izgine user posted image

Nič, grem še user posted image  in pol v ninule nanule.

Mirno noč in lepe sanje vam želim !!

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 824
4.11.2007 17:03:00   
zrak
ciaooooooooo vsemmmmm

Včeraj smo malce pohajali, popoldan pa smo šli na fešto ene 60. letnice..
in danes smo nadaljevali s pohajanjem, zdaj pa sem ga dala malo tašči, da ga vozi, tako da zadovoljimo tudi njene želje..

Ma Enei ni imel vnete ritke, sem samo odg. meliverde, ki me je vprašala s katero kremo ga mažem. In kot vam je napisala mela ga mažem z bebival in občasno z mustelo. In ritko ima res super, za jo ugriznit.. saj vsake toliko tudi jo.njam njamuser posted image

Mi še pridno uvajamo GH, ampak mu dam samo par žličk in še to ful pomešano z vodo v kateri se je kuhala zelenjava, tako da zgleda kot mineštrica.. sem pač ugotovila, da za prvič sem mu dala preveč in pol ga je napenjalo.. tako da zdaj samo par žličk, da se črevce navadi.

Se kaj dobimo ta teden??

Asso upam, da ste lepo praznovali, pa se kaj vidimo, da voščimo ...

Nika vse naj najuser posted image

Vid user posted image , da boš hitro ozdravel...

ciaoooooooooo

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?