|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
25.10.2007 8:48:03   
thaiss
jutro user posted image

čestitke Neža in Brina za 3 mini svečke user posted image
Ja mi se ta teden razvajamo ker imamo tatija domauser posted image  user posted image  Zdej nahitro prečekiram kaj se tle dogaja in potem na sončka!!

Pridem vas še zvečer pozdravit, lep dan!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 726
25.10.2007 8:51:37   
melaverde
user posted image

Ke gušt se je zbudit zjutraj ob takem sončku user posted image user posted image

Brina in Neža, čestitke tudi z naše strani !!!
user posted image    

Tejčica, jaz nisem več tako razumevajoča user posted image . Mogoče gre vam vse tako hitro, meni se pa že vleče, če mi še enkrat reče da moram ostat doma ker pride kak delavec...posivim !!

Zrak, sta budna ???

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 727
25.10.2007 9:13:45   
tejčica
Melaverde, a vidva sta prav gradila, ker pol verjamem da se ti že vleče. Midva samo prenavljava štuk pri njegovih, ampak kompletno. Smo prestavli ene stene, nova okna, kopalnico vse vn...ma ni da ni.user posted image  Ravno včeraj so nam po tisoč in eni težavi končno okna zaključli, tako da me danes čaka čiščenje.user posted image  Čez par tednov pa upam da blok zapustim za vedno.
Thaiss, vi pa res uživate.user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 728
25.10.2007 9:16:52   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Čez par tednov pa upam da blok zapustim za vedno.... in zorganiziram eno vselitveno žurko za obalkeuser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 729
25.10.2007 9:28:21   
tejčica
Thaiss, kdaj že prideš na tečaj citiranja?user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 730
25.10.2007 10:01:41   
dskubin
na vselitveni žurki user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 731
25.10.2007 11:48:03   
Sibil_
Za vselitveno se pridružujem-no ja, tečaj citiranja bom tudi jaz pslušala, ja, mi ne bo škodil.....user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 732
25.10.2007 14:17:20   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Thaiss, kdaj že prideš na tečaj citiranja?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se bom k z dskubin zmenla, ona zna boljše kot ti!!!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 733
25.10.2007 19:12:53   
majrim
ja,danes je blo res super vreme...pa tudi kave so pasale...ampak smo ble dve skupineuser posted image ...
..punce,a ve katera  kake so cene avtosedežev čez mejo??...vidim,da kar pogosto hodite čez,pa me zanima,če katera ve kako je tam in kje se jih da dobituser posted image
thaiss...si se zbudilauser posted image
...grem jaz malo delat...
navt...user posted image ...daj vsaki enga velikega lupčka v mojem imenu!!btw...kako ste drugače??' zdravje?

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 734
25.10.2007 20:03:37   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: majrim
thaiss...si se zbudilauser posted image

user posted image  je na dopustu pa se raje njega držim user posted image  user posted image  sej vas nisem pozabla, bomo vse kofetke in čveke nadoknadle!!
kje se pa austen skriva???

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 735
25.10.2007 20:31:19   
austen
evo meneuser posted image berem, ma nisem neke volje za kaj napisat.
user posted image je ta teden tečna kot ne vem kaj....mene danes daje glavobol..... se tolažim, da jutri bo boljše
lahko noč, čimmanj bujenj in podobnih neumnostiuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 736
25.10.2007 21:44:59   
melaverde
juhu

Tejčica, midva sva zidala prizidek in star del prenovila (kopalnico, kuhinjo, sobo in jedilnico). Tako da je bilo res ful dela, saj smo stare ploščice dol tolkli, belila sva sama in ko sem okna čistla (btw tudi ta smo zamenjali) sem imela trebuhhhh (8. mesec)
Trenutno se ukvarjamo s fasado user posted image

Majrim, danes sta s kolegico tako hitro odšle, da se ti nisem uspela še v živo zahvalit za Valovo slikico. Hvalaa user posted image . Je pa bil res lep dan v Izoli (Thaiss - mi v Kopru res nimamo takega sončka user posted image user posted image )

Grem še tla pomit, user posted image  pa peče kruh....mmmm hvala Bogu Val že spi...

Lepe sanje...

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 737
25.10.2007 21:46:21   
majrim
dajte pohajačice,povejte....user posted image
nočko vsem....mirno noč in še mirnejši spanec in čimveč user posted image  dopustnikom,pa kej naštimajte za drugo letouser posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 738
25.10.2007 21:48:32   
majrim
melaverde...ta "kolegica" je bla austen...ampak noben vaju ni predstaviluser posted image ...drugače pa ni problema...bo še priložnosti...mi vedno pohajamo...danes smo cel dan ble v giruuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 739
25.10.2007 22:02:23   
melaverde
Majrim, kolegica je kupila čez Romerja (sej nisem falila imena user posted image ) in je rekla, da ga je dobila bolj poceni kot v BC na akciji...in to v trgovini IO BIMBO v Trstu.
Sicer pa, jim lahko pošlješ mail če ti lahko povejo ceno točno določenega artikla in ti bodo odpisali...

http://www.iobimbo.it/offerte.pdf na 4 strani sta trenutno dva kao v akciji.

Zdaj pa res ...lahko noč !!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 740
25.10.2007 22:36:55   
dskubin

IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
Majrim, kolegica je kupila čez Romerja (sej nisem falila imena user posted image ) in je rekla, da ga je dobila bolj poceni kot v BC na akciji...in to v trgovini IO BIMBO v Trstu.

Jaz sem ga naročila po medmrežju z Nemčije in je bil skupaj s poštnino nekaj malega cenejši kot pri nas v akciji (samo z boljšim blagom), tko da, če maš koga, ki gre v Nemčijo (verjetno tudi Avstrijo, nisem pa prepričana), pa da ti ga pripelje, se sigurno najbolj splača.

Nisem pa vedla, da majo v Io bimbo Römerje, bo treba spet malo se pozanimat, ker bomo kmalu rabli še 1 sedež. Samo razmišljam, da bri Dražu kupli 9-36, da bi nas pol (poleg tega) čakal samo še nakup 1 in ne še 2h.

Neposredna povezava do sporočila: 741
25.10.2007 22:39:49   
melaverde
Dskubin, upam da nisem jaz zamešala imena user posted image user posted image
O avtosedežih še nisem delala seminarske... user posted image user posted image  Bom vprašala še enkrat.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 742
25.10.2007 22:48:52   
dskubin
Ne, sej možno, da majo. K jaz sem kupovala že pred 2mi leti, pa jih niti ni blo v Italiji najt, valda, da bolj promovirajo svoje Chicco, pa to. Zdej pa moram razširit seminarsko user posted image , no ja, glih na novo mi je ni treba pisat.

Neposredna povezava do sporočila: 743
26.10.2007 7:58:39   
asso
Evo strokovnjaka o avtosedežih.user posted image user posted image user posted image user posted image

No, ne glih preveč, ampak glede na to, da sem jih menjala tri se že neki razumem, če ne drugo iz praktičnega vidika.

V Italiji niso ne vem kako ugodno. Bolj se splača pri nas čakati na akcijo in takrat kupiti.

No, jaz imam najprej Chicco-tov Key1. Iz praktičnega vidika je kar v redu, testi so druga reč. No, pri nas je še vedno v uporabi. Po tem sem kupila BebeConfort Iseos TT, je tudi ok, ampak se izgubila enih živcev z zapenjanjem (nek čuden sistem) in pa tudi s spreminjanjem v ležeč položaj... kaj sem napisala, da je tudi ok. Ne ni ok, ko pomislim, koliko živcev sem zgubila. Samo cena je bila ok. Znižan je bil nekje na 32 bivših SIT iz okrog 50. in tudi testi so super.

3. stolček pa je Maxi Cosi Tobi, ki ga res ne menjam za nobenega. Če ne drugo je super sistem za zapenjanje. Daš otroka noter, naramnice so že v luftu, zapneš in je. Nikjer se ne loviš in iščeš pod ritko pasove. Ta je res super in tudi testi so super. No, cena je malo user posted image , ampak po dveh negativnih izkušnjah raje dam malo več in imam, kot pa da zgubim živce. No, cena je nekje ista kot Chicco-tov.

Še moj user posted image  ki bi reku, kupi cenejšega, kaj boš toliko dajala za stolček, je na koncu pop**** in me preklinjaš še nekaj časa kaj sem to kupla (BC).

No, tako glede avtosedežev.

Danes boste itak veselo čvekale, glede na vreme.

Jaz pa grem na službeni sestanek (mimogrede imamo še vmes zajtrk - slaščice uvod sestanka).

Lp asso

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 744
26.10.2007 9:43:08   
dskubin
Tanove (tle mislim tiste, ki taprvič kupujete stolčke) - svetujem vam, da ne kupujete kar nekaj v akciji al pa samo zato, ker vam je všeč,... Peljte otroka s sabo v trgovino, ga posedite noter v različne sedeže in boste vidli, kateri mu najbolj leži. In pol čakajte, da bo ta v akciji - na BC se stalno menjavajo iste akcije. Ni tolk važna barva, ker večina itak pol da gor prevleko.

Mi smo res veliko v avtu in sem hotla sedež, ki je tudi varen (po testih). Na koncu smo kolebali med Römerjem in Maxi cosijem. Zmagal je prvi, tudi po nasvetu mnogih mamic tu na RR, Tobi pa je odpadel takoj, ko je Draž v trgovini dal rokice iz pasov medtem, ko je bil pripet in potem sem na RR ugotovila, da tudi nekateri drugi otroci to delajo (drugače pa so tej pasovi res najbolj praktični). Sej vem, nimajo vsi takih otrok - naš se res spomni vseh neumnosti, ampak res si ne morem privoščit, da 300 km skor vsak teden s strahom gledam nazaj, če je moj otrok pripet, al ne. MC so sicer nekaj cenejši, a mamice, ki imajo oba, so rekle, da ni primerjave v kvaliteti izdelave R : MC - vendar se to verjetno pokaže šele po daljši uporabi. Zdej je spet odvisno, kolk rabiš, al si dosti v avtu, al ga maš samo kot 2. sedež... Ampak do 4. leta al 18ih otrokovih kil bo verjetnop kar veliko v uporabi.

Gledala sem tudi Key 1, mi je bil lušen, ampak na testih veliko slabši in na koncu še dražji kot Römer. Kot sem že prej povedala pa sem na koncu naročila iz Nemčije.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 26.10.2007 9:45:59 >

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 745
26.10.2007 10:04:39   
melaverde
Jutrooo
Hvala za vse nasvete !! user posted image  Sedaj bomo bolj pazljive...

Jaz sem malo pogledala na netu in Chiccotov Key1 je v IO BIMBO 129 eur ampak ne vem kolko je pri nas...Iseos SS pa je tam 149 eur, v BC pa 187 eur...Torej neka razlika vendar je....
Meni je tudi padel v oči MC TObi (BC 239,99 eur) ampak bomo še malo počakali - dokler Val stoji v školjkici čeprav se bojim da ne več dolgo..user posted image

Je pa boljše vprašat tukaj kot v BC, Ariel da ne govorim...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 746
26.10.2007 10:27:09   
majrim
no,hvala za nasvete...bom res napisla mail,ker me zanima razlika..bomo pa vzeli tega od I - III...in sicer kiddy life pro al pa romer...je pa res,da je treba imet otroka s sabo...ona bo itak najboljše odločla..sem pa dobila full pohval na kiddyja...nima pasov in se ti otrok ne more odvezat..bomo videli..
..vreme je ta pravo za spatuser posted image , sploh po taki noči kot smo jo imeli...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 747
26.10.2007 11:13:25   
asso
Dskubin, mi imamo tudi takšnega otroka, ki da roke ven iz pasov, ampak to takrat, ko ni prav stisnjen pas. Če ga pravilno zatisneš se to ne zgodi. Najboljša pa mi je varianta od kolegice, ki ji hčerka daja iz stolčka ven roke iz pasov in ona raje, kot da jo gleda, da daje rokice ven jo že v štartu zaveže v stolček tako, da ima roke venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, naj pojasnim še to. Jaz ko sem izbirala sedež sem gledala takega, da se naša ne izgubi noter, ker je zelo drobna in pri njenem enem letu ni imela še niti 8kg. Tako, da je takrat prišel v poštev Key1, kasneje ko je zrasla BebeConfort in za ta malo, ki je tudi drobna je Tobi tudi bolj takšen na tesno. Jaz sem tudi gledala, da ima oblogo za glavo...

Pravilno si napisala, da naj se ne kupuje kar nekaj v akciji. Jaz sem si tudi najprej izbrala in šele nato čakala akcijo. Pa tudi to, da vzameš otroka sabo je pametno, da vidiš koliko mu je stolček "majhen" oziroma "velik".

Odsvetuje pa se, da se kupi stolček ki je v dveh skupinah, ker so ponavadi takšni stolčki slabši. Tudi npr. pralni stroj s sušilnim vred ne bo izpolnjeval vseh zahtev kot, če kupiš ločeno.

Res pa je malo pobrskat po netu in mogoče celo naročiti iz tujine preko neta. Zna bit še vedno ceneje kot pri nas.

Pa vseeno kljub vremenu niste ne vem kako pridne čvekeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zrak a boste jutri pobirali oljke... Jaz grem najbrž v Udine...

Rabi katera kaj iz Udin, da ji nabavimuser posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 748
26.10.2007 13:09:01   
dskubin

IZVIRNO SPOROČILO: majrim
kiddy life pr

Pejd ga najprej pogledat, se mi zdi, da jih majo v Arielu. Ko sem vidla Draža, kako je stisnjen notri, je odpadu takoj. Se mi je zdelo tudi meni to ful varno, pa dober je na testih, ampak naš mulc se tako poti, da bi notri zgnil.

P.S. akcija v Io bimbo je že mimo, je treba najt drugo.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 749
26.10.2007 13:19:21   
melaverde
Ma ne se sekirat, da je akcija mimo...moj voziček je bil že zdavnaj mimo pa sem ga dobila po isti ceni !! Po pravici povedano sploh nisem vedla za te akcije...

Majrim, ma kaj ti kupuješ sedež že za Nežo ?? Moj Val ima že 8 kg, bom mogla tudi jaz v akcijo... Katerega pa meni svetujete glede na to, da je Val ful velik ???

samo čakte ...kako je zdaj to s temi sedeži. Piše od 9kg, to je 6. mesec in gre lahko že v sedež ???

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?