dskubin
|
Tanove (tle mislim tiste, ki taprvič kupujete stolčke) - svetujem vam, da ne kupujete kar nekaj v akciji al pa samo zato, ker vam je všeč,... Peljte otroka s sabo v trgovino, ga posedite noter v različne sedeže in boste vidli, kateri mu najbolj leži. In pol čakajte, da bo ta v akciji - na BC se stalno menjavajo iste akcije. Ni tolk važna barva, ker večina itak pol da gor prevleko. Mi smo res veliko v avtu in sem hotla sedež, ki je tudi varen (po testih). Na koncu smo kolebali med Römerjem in Maxi cosijem. Zmagal je prvi, tudi po nasvetu mnogih mamic tu na RR, Tobi pa je odpadel takoj, ko je Draž v trgovini dal rokice iz pasov medtem, ko je bil pripet in potem sem na RR ugotovila, da tudi nekateri drugi otroci to delajo (drugače pa so tej pasovi res najbolj praktični). Sej vem, nimajo vsi takih otrok - naš se res spomni vseh neumnosti, ampak res si ne morem privoščit, da 300 km skor vsak teden s strahom gledam nazaj, če je moj otrok pripet, al ne. MC so sicer nekaj cenejši, a mamice, ki imajo oba, so rekle, da ni primerjave v kvaliteti izdelave R : MC - vendar se to verjetno pokaže šele po daljši uporabi. Zdej je spet odvisno, kolk rabiš, al si dosti v avtu, al ga maš samo kot 2. sedež... Ampak do 4. leta al 18ih otrokovih kil bo verjetnop kar veliko v uporabi. Gledala sem tudi Key 1, mi je bil lušen, ampak na testih veliko slabši in na koncu še dražji kot Römer. Kot sem že prej povedala pa sem na koncu naročila iz Nemčije.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 26.10.2007 9:45:59 >
|