|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
12.10.2007 22:10:21   
nektarina
Ma dober večer vsem. Vse bile danes kaj zunaj. MI smo šli vsi skupaj na koprsko plažo ampak je tako pihalo , da po  10 minutah smo že bili v avtu.  Koaj sem jih  dala ven  sta začela kihat in enemu je  teklo iz nosa.  No  doma  so vsi prehlajeniuser posted image , razen mene  ki bom danes spala na kavču,da se ne nalezem. Moj dragi je prav ubogi.user posted image

Kako  zdravite prehlad pri dojenčkih? Ali jih  držite non stop v stanovanju?
Jaz jim zaekrat špicam fiziološko v nos  in pol vlečem z Narhimelom ampak  gre zelo malo ven. Kaj lahko še storim??

By

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 601
13.10.2007 0:13:06   
tejčica
Asso
          user posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 602
13.10.2007 9:39:12   
asso
Hvala vsem za čestitke.

In moje čestitke PATRIKU, vse naj naj...

Zrak, ni bilo potrebno zašpecatuser posted image
Lep avatar. A veš, da ko sem odpirala RR je bila Nastia zraven in ko je vidla slikico je takoj rekla to je Eneiuser posted image  Jaz sem samo pogledala, kako je spoznala.

Jaz pa nekaj potrebujem. Nekaj časa mislim, da je Sibil pisala za hrenovke ovite v listnato testo, ampak tega ne najdem. Daj Sibil, napiši še enkrat kako vse izvedeš... Aja, pa rabim nujno čimprej.

Se mi mudi pripravljat in pospravljat...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 603
13.10.2007 12:58:32   
Sibil_
Hvala za čestitke od Patrika.user posted image

Asso-recept je od Dskubin-hrenovke razrežeš na pol pa še na pol-dobiš iz ene hrenovke 4 kose.Testo razvaljaš, razrešeš na klvadratke, gor posuješ sir, dodaš hrenovko in zaviješ.Na robu namažeš s stepenim jajcem, da se zalepi.Položiš v pekaš, namažeš z jajcem in pečeš, malo pred koncem peke posuješ s sirom in pečeš, da se raztopi.Simpl in finoooo.

Mi smo zaenkrat ok, upam da se ne nalezemo.

Kaj drug teden bo kje kdo za špancir?JAz bom verjetno doma z obema-beri pridemo trije na šetnjo.Lahko magari po Izoli, pa gremo lahko pol malo v Birbo.Torej?Aja, vsak dan razen petek, ker ima takrat PAtrik zobarja-ajoj meni.Ma bo imel mož dopust, sama ne bi zmogla verjetno.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 604
13.10.2007 21:04:42   
melaverde
Ojla,

kje ste vse ?????
Zdaj sem vam fouš ker jaz bi tudi avatar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image
ma sem to slikico tolko manjšala in tudi 9,94 kb ne sprejme ???????
Prosim instrukcije za telebane !!!!!
Sliko sem manjšala v slikarju, bi jo mogla kako drugače ??????????

Hvala vnaprej za pomoč....

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 605
13.10.2007 21:15:16   
majrim
mela...pošlji mi jo,ti naredim:))))))))))...

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 606
14.10.2007 20:41:11   
majrim
heheeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image ...se vidi,da je vikend,pa nikjer nobeneuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 607
14.10.2007 21:04:00   
thaiss
evo mene majrim

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 608
14.10.2007 21:06:42   
Sibil_
Tudi jaz sem tukaj.

Sva s Patrikom oba na antibiotikih, sranje.Pa še počutim se čist povoženo.MAh, kaj čmo.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 609
14.10.2007 21:08:56   
thaiss
Sibil en velik košek zdravja vam pošiljam!! A pol niste nič praznovali?

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 610
14.10.2007 21:18:15   
majrim
jojjjjjj sibil....kaj ga pa delate??????????????user posted image ...tako lepo vreme,vi pa kar bolani?!...user posted image ...pa čimprej v formo spet!!user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 611
14.10.2007 21:18:55   
majrim
thaiss...si ga dal že spat???

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 612
14.10.2007 21:22:07   
Sibil_
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Sibil en velik košek zdravja vam pošiljam!! A pol niste nič praznovali?

Nič nismo feštali ne.Torto sem včeraj spekla in je šla k mojim v promet, ker največja muka je da te otrok gleda ko ješ in mu ne moreš dat.Tako da smo jo lifrali (no, jaz sem na skrivaj vzela en mini tiny koščič za probat-njamsi).user posted image

Smo pa kupili za fanta sedeže, za malega MAxi Cosi Priori za velikega pa Concord Lift Evo.Jih moram še namontirat v avto, nas je čist zmedlo vse skupaj.Smo bili danes vsi pri dežurni.user posted image

LP,m
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 613
14.10.2007 21:34:40   
thaiss
majrim Matia že eno urco spi, je zaspal v stolčku ko je papal rižolinotauser posted image  Pa Neža??
sibil a Lukas pa je še vredu?? Lumpa ti, nič torte mi nisi prišparalauser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 614
14.10.2007 23:00:22   
melaverde
Dober večer,

a že vse spite ???
Mi  smo komaj prišli domov ampak Val spi že od 20h...sva ga poskušala preoblečt v spanju in nam je popišal celo steno user posted image . Kar naj, sej soba je njegova...

Majrim, ma kako naj ti pošljem sliko ?? Glede RR sem mentalni invalid....

Mirno noč vsem !!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 615
14.10.2007 23:30:41   
Žana04
Večer!

Sibil, vse NAJ, NAJ za tvojega Patrika user posted image user posted image user posted image , glede na trenutno situacijo predvsem veliko zdravja. Ko sva se včeraj srečali, sem bila prepričana, da smo 12. in da ima Patrik rojstni dan danes. Nič čudnega, zadnje čase sem kar precej zmedena. Pravzaprav odkar sem na porodniški sploh nimam občutka za datume, poleti sem skoraj zgrešila možev rojstni dan. Na srečo me je datum na uri v dnevni sobi opomnil, da nismo 10.6., kot sem mislila, ampak 11.6. Groza!
Že tri leta, si predstavljaš? Ko gledam fotografije Žana kot dojenčka, ne morem verjeti, kako hitro gre čas. Ko pa zraven opazim še, kako hitro raste Julija, me prime takšna žalost...user posted image user posted image user posted image  To obdobje, ko so dojenčki, je tako lepo. Jaz bi takoj imela še enega.
Tejčica, hvala za user posted image . Upam, da se bo zadeva čimprej umirila, se pa bojim, da smo v začaranem krogu. Med vikendom je spet zbolel mož, danes zvečer pa je imel tudi Žan vročino. Bomo videli, kaj bo prinesla noč. Jaz sem zaenkrat OK (trkam, da se trese omara).
Ura je za počitek. Danes se bila zeeelooo pridna. Skrbela sem za tri, počistila stanovanje, skuhala dobro kosilo, pa še kaj bi se našlo. Res si zaslužim dober počitek.user posted image user posted image user posted image
Mirno noč tudi vam!

Neposredna povezava do sporočila: 616
15.10.2007 8:52:55   
zrak
Austen.. gelde spanja.. jaz mu dam neki pred deveto jest, ga položim v posteljo in tišina.... juuuhhhuuu.. zaspi iz šuba..

Mela.. vidim da si računalniški mojster, tako kot jaz.. Sem rabila več časa jaz da pošljem Majrim slikico, kot pa ona za naložit gor..

Asso... tvoja Nastia je pa res fenomen, ful si zapomne..Še 1x oprosti za soboto, ampak smo bli rahlo utrujeni, še posebej Enei in pol je brez veze, da je siten..verjetno vas je bil cel vrtec..

Včeraj pa smo ponovno pohajali vse od Lucije do Bernardina..in nisi vedu ali je vroče ali je mrzlo.. v glavnem me že noge bolijo od toliko hoje

Žana ti želim da se čim prej pozdravite.., ampak baje, da otroci lahko grejo ven tudi če imajo vročino (samo vročino) in seveda da ni mrzlo..

Kaj danes boste doma?? Jaz še vedno ne vem kaj bi.. Enei še spi..

Neposredna povezava do sporočila: 617
15.10.2007 9:17:43   
melaverde
Jutrooo,

Kaj je danes Izola ali Koper ???
Kaj pa ima katera podatek če piha ???

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 618
15.10.2007 9:40:27   
melaverde
Jaz grem proti Kopru....in seveda upam da ne piha ker naše učko je končno boljše user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 619
15.10.2007 10:28:32   
Sibil_
ŽAna-hvala za četitke, in upam, da se tudi vi čimprej pozdravite!Lukas je pa zaenkrat ok, samo malo mu iz noska teče, ni omembe vredno.user posted image

Je pa res, ko gledaš slikice se ti kar ne zdi kako mineva čas.Jaz imam na računalniku screensaver ki menjava slikice iz folderjev in pol se ti naenkrat prikaže recimo prva slikica Patrika itd. se ti kar malo potoži.Pa kakšna slikice ko še ni bilo otrok-kako sem imela spucano in pospravljeno!Utopija danes, ni variante.

Thaiss-sej torta je bila sam biskvit, ni bila končana.Ko pridem naslednjič na kafe častim, obljubim!Za Patrikovo zdravje!user posted image

Kaj katera ve kakšno vreme bo kaj ta teden?Se mi ne da pogledat...No, bom verjetno doma sama z obema, pa bi prišli mi na kafe, če bi se vam dalo.Recimo četrtek, da se pozdravimo?Kaj pravite?Aja-pa vabljene vse, tudi iz Izole seveda ali še dlje...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

Neposredna povezava do sporočila: 620
15.10.2007 14:31:11   
Žana04
Dan!

Za nas sicer bolj slab, ker smo (to ne moreš verjeti, kakšna smola se naj se prijela) fasali vnetje ušesk.user posted image user posted image user posted image  Po nemirni noči je Julija zjutraj jokala, kot se lahko joka samo od bolečine, in takoj mi je bilo jasno... Sicer pa se je že včeraj malo dojila, ponoči pa je bil pravi štrajk. Sedaj bomo na antibiotiku, v četrtek pa imamo kontrolo.
Upam samo, da ne bo vročine, da se bomo lahko tako kot v zadnjih tednih vsaj malo pošetali, ko bo dovolj sončka. Držite pesti.
Po vsem, kar sem prebrala glede cepiva proti rota virusu na RR, imam to cepivo rahlo na sumu, da je krivo za vse, kar se nam dogaja v zadnjem mesecu. Začelo se je prav potem, ko smo dobili zdravilo.user posted image
In kaj zdaj? Če smo dali že 80 evrov, bomo dali še preostalih 80, saj sicer baje ni nobenega učinka (beri: pravega učinka, o ostalih ne bi govorila). Sicer pa bomo videli, če se nam bo sploh uspelo pozdraviti pravočasno. Imamo še tri tedne. Zdravnica predlaga, da imamo v tem času Žana doma, da ne bi dobili iz vrtca še kakšne nezaželene male obiskovalce.
Toliko za danes. Kot kaže, bo še pestro. Upam, da bo pri vas boljše.
Lep pozdrav.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 621
15.10.2007 14:41:16   
NAVT
Mi smo pa vikend na žalost preživele na hribu. V petek zvečer so nas sprejeli v bolnico in nas držali na opazovanju do dnes dopoldne. Zdaj smo s sprehoda... najprej na sprehod pol pa domov :)
Naš tavelik je iz vrtca prinesel neko virozico in sta jo obe pokasirali, tako da smo pucali nos, šteli vdihe, merili kisik... Stanje se umirja. Zdravil seveda ni, edini ukrep, ki ga moramo sprejeti, je, da gre naš veliki mož iz vrtca, dokler bo sezona viroz...torej do spomladi. Ful mi je žal, ker se je ravno navadil, pa ful navdušen je. V petek je celo jedel in to ribo, ki je ne mara že od malega. Ampak je vseeno pomembnejše, da mali dve ne dobita kronično kakega sranja na pljučih.

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 622
15.10.2007 15:34:25   
austen

evouser posted image user posted image user posted image vsem mamicam in user posted image da bi virozice in podobne neumnosti čimprej spakirale in odpeketale proč.user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 623
15.10.2007 19:33:50   
melaverde
Juhu,

očitno nam ni dolgčas z virozami, raznimi vnetji...mi smo zgleda danesdobili še glivice user posted image . In sem jo vprašala če obstaja možnost in je dr. rekla neee. Evo sedaj nimam niti mazila doma user posted image .

Zrak, kaj se ti meni smeješ, namesto da bi mi pomagala user posted image

Thaiss, jutri je tudi user posted image  doma tako da ne vem če bomo v Kopru, v kolikor nam uspe te pokličem!!

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 624
15.10.2007 21:28:18   
majrim
navt...daj vsaki engauser posted image ...pa aljošotu tudi...veš kaj,glavno je,da boste vsi zdravi...je res,da boš imela spet še nekaj več dela,ampak bo...te pa občudujemuser posted image
žana04...čuvajte se in čimprej pozdravite...je škoda ravno zdej...tako lepo vreme,da človeka kar vleče ven...
..grem jaz počasiuser posted image ...dolgo ne mir,tako,da moram izkoristituser posted image
...lepe sanje in mirno nočuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?