|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
15.10.2007 21:33:53   
thaiss
eno pikopoko pošiljam vse bubkanim user posted image user posted image

Melaverde kakšne glivice??? Uživjte jutri v troje, se bomo že zmenle za en drug dan!!
Majrim a ti greš na lepše....user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 626
15.10.2007 21:35:39   
majrim
ne bomo nič delali ne,edino da me ne presenetiuser posted image ...bo prej naša pupa zmotla kejuser posted image ...grem samo počivatuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 627
15.10.2007 21:44:57   
thaiss
ti samo počivaj...in upaj na kako presenečenje... jaz tudi upamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 628
15.10.2007 21:47:34   
tejčica
Koš user posted image  vsem ta bolančkanim.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 629
15.10.2007 21:56:05   
tejčica
Oh ja, pri nas je pa user posted image  na stranskem tiru že cel teden. Mi krvavitev še vedno ni prenehala.user posted image  Saj vem, bi mogla počivat, ampak kakoooooo!?!??????

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 630
15.10.2007 21:58:03   
thaiss
pri nas je tudi na stranskem tiru, pa nikjer nič ne curlja tako da...

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 631
16.10.2007 8:16:41   
austen
jutrouser posted image upam, da ste se naspali - če pa niste spale zaradi...khm..."presenečenj" pa še boljšeuser posted image
jaz imam pa eno prošnjouser posted image midva se odločava za nakup kengurujčka ali pa nahrbtnika. V glavnem za nekaj kar bi lahko uporabljali že zdaj, ko imamo le 3 mesece. Torej zanimajo me vaše izkušnje...kako ..kaj....?
Če pa ima katera kaj od zgoraj naštetih zadev doma in ne rabi pogosto, bi bila pa ful vesela, če  bi mi posodila, da vidim če bo naši user posted image to sploh ustrezalo.

Izkoristite lep dan na sončku.. v četrtek bo baje spet slabo vreme user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 632
16.10.2007 8:57:31   
dskubin
za zdej so kengurujčki, v nahrbtniku mora otrok sedet. Če rabiš za 2x, niti ni pomembno, kaj boš kupla, če pa misliš res uporabljat (da je optrok not več časa al pa za na kakšen hrib), pol pa absolutno Deuter ali Vaude. Tle res drži, da več kot daš, več imaš. Mi imamo Vaudeja, daje skozi 3. otroka in najmanj še enga bo. To je eden naj nakupov. Zdej bi se verjetno odločila za Deuterja, ki so še boljši, je pa temu primerna tudi cena.
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=299967&mpage=1&key=deuter񉎿
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1036100&mpage=1&key=󽥉

Preko Boštjana lahko še vedno dobiš 20 posto popusta, prevwerjeno!
Poišči ,alo na RR, vem, da je Boštjan napisal še eno izčrpno analizo ruzakov, seveda, če potrebuješ kaj takega. Po mojih izkušnjah je kengurujček samo za pol urce, pa še to ti zna križ počit, ker je tvoja drža nepravilna. Jaz sem imela Draža samo parkrat not (in to doma, da bi kaj postorila), pa me je tako križ bolel, da joj. Še dobro, da je bil sposojen in da nismo zastonj špandavali denarja.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 16.10.2007 9:02:27 >

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 633
16.10.2007 21:02:25   
zrak
glih sem se spraševala, kdaj se misli naš user posted image  obrnit s hrbta na trebušček.. in glej glej... me je uslišal.. in zdaj se obrača ko odojček.. s hrbta na trebuh in nazaj na hrbet.. tako da se je udaril v omaro.. kdo si je mislu, da bo prišu do tamuser posted image user posted image

mela saj bi ti pomagala,.. ampak še sebi ne znamuser posted image .. kdaj te bom lahko vidla , da mi posodiš majčko..Jutri bom v Kopru, ampak bolj po opravkih.. moram it po prtiček, ki so ga naredili..

miren spanec vseeemmm.. malčkom, mamicam in očkom..

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 634
16.10.2007 21:13:34   
majrim
eeee zrak...še par dni pa bo veselouser posted image ...si že vse porihtala???...boš znala povedat kako je...če bomo mi krstili spomladiuser posted image ...odvisno od župnika,ker jaz ne mislim hodit na nobene pripraveuser posted image ...a si šla že spat????...jaz še malo počakam,če se bo za prvo rundo zbudila,pol pa grem počivatuser posted image ....smo bli popoldan spet zunaj in mi je spala spet dve uri (včeraj tudi),ampak vseeno je šla spat ob 19...ampak danes sem ji za foro naredila še dodatek po mojih joškah in je pojedla še 90ml...kaj to pomeni????????????...me zanima,če boo kej več spala v rundiuser posted image
dskubin...kak je situacija z zdravjem????
thaiss...ravno prej sem rekla mojemu da imam občutek,kot da sem nosečauser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 635
16.10.2007 22:11:58   
thaiss
ooopppssss da si ne bo kera kej narobe razlagala, jaz nisem nosečauser posted image user posted image user posted image  Majrim bi pa lahko bla user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 636
16.10.2007 23:12:14   
Žana04
Oj, punce, kako lepo je slišati o nosečnicah. Upam, da se bo katera kmalu spet znašla na seznamu.user posted image user posted image user posted image  Kaj ni res, da je nosečnost nekaj fantastičnega? Gibi otroka v trebuhu... tega ne moreš pozabiti. Prve mesece je, kar je, ampak tisto tako hitro mine. Pravzaprav nekatere sploh nimajo težav. Moja sestra je sedaj noseča cca. 3 mesece in pravi, da se počuti super. Jaz pri istih mesecih nisem bila ravno v najboljši formi.
No, pri nas se bo verjetno ustavilo pri dveh. Pa ne zato, ker si ne želiva več malih "birbic", ampak predvsem iz praktičnih razlogov. Ne morem si predstavljati tekanja za tremi takšnimi user posted image , kot je Žan. Izgleda, da bo tudi Julija precej živahna. In z možem sva ji izbrala to ime, ker zveni tako nežno, mirno,...user posted image   Ah, nikoli ne veš, kaj te čaka...
Austen, mi imamo dobre izkušnje s kengurujčkom (imamo od Chiccota) in ga redno uporabljamo. Julija je ful rada v njem, Žan je bil tudi. Koliko mama uživa, je seveda druga stvar (user posted image user posted image user posted image ), je pa vsekakor boljše, kot da otroka nosiš v naročju; manj trpi hrbet.
Oh, se mi zeha. Škoda, ker vem, da mi ne bo uspelo odspati svojih 8 ur. Če ne prej, pa se bom morala zbuditi med peto in šesto, da dam Juliji antibiotik.
Lahko noč!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 637
17.10.2007 9:45:49   
melaverde
Jutrooo

a ste že vse zunaj ???
Midva sva končno vstala in se previla...sem malo jezna ker vsako jutro ga moram celega preoblečt ker mu gre vse skozi...vsi mi rečejo, da je tako dokler ne bom začela uvajat GH, kaj pa če je problem v plenicah ???
Kake plenice uporabljate ?? Mi imamo za ponoči pampers baby dry user posted image

Thaiss, glivice je dobil po jajčkih bogi user posted image . baje je to čisto normalna reakcija na antibiotik.... Danes smo končali z jemanjem antibiotikov ampak učka spet pušča ?!?

Zrak, vidimo se lahko kadar želiš user posted image . Lahko na sprehodu, lahko pa prideš tudi do mene jo iskat user posted image user posted image .
user posted image  Eneiu za obrate....mi smo pa tako komot na hrbtu, da se nam nikamor ne mudi user posted image user posted image

Kengurujček, mi ga imamo sposojenega in moram priznat, da ga uporabljam ko je dež in za vsak slučaj, če ne bi hotel bit v vozičku. On kar uživa v njem, res pa takoj zaspi....

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 638
17.10.2007 10:54:23   
asso
Jutro...

Mela, meni baby dry so bile plenice za nič. Vedno je bila vsa premočena. Najboljše so mi bile in so mi še vedno Pampers ActiveFit. Res, da so malo dražje, ampak... jaz jih uporabljam od prve naprej in jih ne menjam. Čeprav sem menjala že ogromno plenic, še posebno pri ta drugi, ker smo imeli dolgotrajno vneto ritko in sem poiskusla res vse plenice na tržišču.

Kengurujček? Zame totalno zgrešena investicija. Pri prvi sem ga imela ene 3x, pri ta drugi niti 1x. Ne vem za kam naj ga bi uporabljala oziroma tako. Za pozimi če grem z njim ven otroka dat not v kombinezončku user posted image  in ko prideš v prostor (trgovino)user posted image  se not skuhauser posted image  Poleti je prevroče za ga dat v kengurujčka. Edino obdobje primerno za uporabo se mi je zdela pomlad... ampak naši sta bili takrat že kar veliki tako, da je bilo najlaže jih imet v roki oz. na tleh na dekici...  Ne vem no, zame je bil res zelo neuporaben...

Lep dan vsem pohajačkam user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 639
17.10.2007 12:42:43   
melaverde
Asso, hvala za nasvet, bom poskusla zamenjat...mi hvala bogu nimamo težav z izpuščaji , zgleda da naš Val ful lula pa gre dino vse skozi...?!? So mi pa te svetovali....

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 640
17.10.2007 19:38:33   
austen
par besed user posted image user posted image user posted image samo da ne pademo na drugo stran
dajte mi povedat ali so tudi vaši user posted image te dni tečni? To, da moja user posted image podnevi ne spi drugače kot v vozičku  (ali med dojenjem) sem sprejela user posted image tako pač je - očitno ni po naju dveh, ker midva sva ful zaspancauser posted image Ampak ta teden je pa groza. Dopoldan je še kar Ok, popoldan pa dretje in godrnjanje in nič ji ne pašeuser posted image noče jest, noče pit, noče biti v ležalniku, ne na postelji ne na tleh.... itd samo dere se!
Je to vpliv lune ali.....user posted image

Hvala vsem za nasvete in mnenja o kengurujčkih in podobnouser posted image user posted image Zaenkrat sem dobila kengurujčka v izposojo (Majrim hvala) za naprej ko bo starejša bomo pa videli......imam občutek, da bo en tak mali poprček, ki ji ne bo všeč sedet dolgo časauser posted image

mirno noč vsem in en user posted image vašim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 641
17.10.2007 20:54:05   
majrim
itak bo poper ta vaša mala,če se bo družila s poprčkomuser posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!
thaiss....vse je možno...sva rata bolj pridna kar se tega tičeuser posted image
zrakkkkkkkkkkkkkkkkk.....pazi se kaj delaš jutriuser posted image !!!!!!!!!!!!!!!!
tečem pod user posted image ......

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 642
18.10.2007 7:52:20   
austen
dobro jutrouser posted image
smo ble na drugi straniuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 643
18.10.2007 8:01:57   
majrim
dobro jutrouser posted image ...kaj ne moreš spat austen????user posted image user posted image user posted image ...moja spi,jaz pa sem prišla pogledat kaj delašuser posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 644
18.10.2007 8:11:16   
majrim
ZRAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

user posted image
user posted image

user posted image ..ENGA TAKEGA DA DOBIŠ:))))))))))))))

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 645
18.10.2007 8:17:14   
thaiss
ZRAK

user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 646
18.10.2007 8:40:53   
majrim
kaj bo vreme za it ven???user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 647
18.10.2007 9:23:27   
asso
Z R A K          vse naj, naj, naj... predvsem poln koš sreče in veliko zdravja. Lepo preživi današnji dan.

user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 648
18.10.2007 9:23:51   
melaverde
user posted image   ZRAK, VSEEEE NAJBOLJŠEEEE !!!! user posted image
jaz nisem tako praktična z dodajanjem slikic....user posted image

Dobro jutro vsem,

po jutranjem kopanju (beri spet je šlo vse skozi) sem našla trenutek da preberem kaj dogaja...
Kaj je katera imela izkušnje s tem zamašenim solznim kanalom ??? Antibiotik sploh ni pomagal in danes spet nisva mogla odpret učke, pa sploh zunaj nisva bila user posted image . Bi rada še kaj poskusla, preden me pošljejo na luknjanje... user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 649
18.10.2007 10:04:28   
zrak
user posted image user posted image user posted image  vsem hvala za čestitke.. zdaj ste me pa dobile.. naslednji teden se obvezno dobimo in čatim briosh z kavico..

Mela.. glede pleničk pa ti bo vsaka drugače svetovalA.. MENI SO VSE PAMPERSKE KATASTROFA.. Kaj uporabljaš za glivice?? Si poskusila mogoče večje pleničke, ker tvoj Val je ful velik in pol na hrbtu mu mogoče ne objame pravilno oz. prenizko..

Jaz uuporabljam Libero (ampak ne te ki se kupijo v Sparju).. Mi jih zrihta ena prijateljica in se jih dobi samo v Simpssu v Trzinu.. Te iz Šparja so za tržišče bakan,kmor spadamo tudi mi...so pa veliko bolj zdrave kot pamperske ker niso toliko beljene.. Samo zgleda, da je pri fantkih drugače kot pri punčkah, ker nad pleničkami se bolj pritožujemo mamice fantičkov.. Čez noč uporabljam Huggies dray za noč.. ker vzdržijo veliko vode...

Austen pri nas je zadnja dva dni kot pri tebi.. dopoldan in tam do ene 16. 17 ure še gre.. potem pa ne ve kaj bi sam sabo...  pa ne vem ali je utrujen ali je zaspan.. ali ga mantrajo zobki.. bboooo.. me bolj utrudijo une dve ure proti večeru kot cel dan.. problem je da ga ne morem ve pustiti samega.. , če ga pustim na tleh se kotali in se bojim da se udari.. če je ful na trebuhu se ziba ko ladijca na trebuščku in ful bruha... se prav bojim kaj bo danes če bo siten, ker verjetno bom imela polno hišo ljudi..

Majrim hvala...

Mela sem brala za tvoje učke in piše tako:

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?