dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: solinar Statistično gledano in po raziskavah je otrok najbolj varen , če stoji njegov AV na zadnji klopi, na sredini sedeža, če le-ta ima vgrajene standardne varnostne pasove.Če le teh nima, potem se ga daje za sovoznikov sedež. Se popolnoma strinjam s tabo (tudi čista logika, s kerekoli strani pride trk je na sredini najmanj možnosti za direkten stik), s povdarkom na pasovih. K če imaš samo pas odspodaj (se mi zdi, da ma še vedno veliko avtov tawkega, pol pa stolček sigurno naprej zleti). Sej sem neki takega tudi napisala. IZVIRNO SPOROČILO: solinar Reklame za avtosedeže ne bom delal, sami veste katerega smo mi kupili,opažam pa in me ful čudi ,da zelo malo omenjate avtosedež Recaro...zelo kvaliteten, všečen, zelo varen, dvonaklonski nagib ipd.. Meni se pa ne zdi tako zelo varen ta Recaro (saj govoriva o 9-18, celo z iso fixom je rezultat povprečen, lupinica je veliko boljše šla skozi na lanskih testih), ja, narejen je dobro, tle ima super ocene, pri trkih pa malo manj dobre . Drugače smo pa mi tudi kolebali med nakupom tega, ki imamo in takega, ki ga imate vi - slednjega nismo izbrali, ker se mi mulc zelo zelo zelo poti kn si ga enostavno nisem mogla predstavljat tam notri sredi poletja. Sej mogoče smo naredili napako, samo cena ni glih taka, da bi ga lahko po pol leta zaradi tega menjala. Mi pa gre na živce pr testih to, da so notri samo nekateri sedeži (eni z iso fixsom, drugi brez, pa čeprav jih podjetje izdeluje tudi z,...) in pol ne moreš čisto realno primerjat.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 1.3.2008 15:18:15 >