|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
29.2.2008 13:41:53   
nektarina
 Asso:  ma kaj opet bodo  gradili tam cestouser posted image user posted image user posted image user posted image    ma skozi delajo in nič ni narejenouser posted image  
Mela:  tega ti pa ne zavidam.   Allora hitro uredi vrt, da bo poleti lep user posted image  in ga bodo  vsi gledaliuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
29.2.2008 13:45:40   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

Asso:  ma kaj opet bodo  gradili tam cestouser posted image user posted image user posted image user posted image    ma skozi delajo in nič ni narejenouser posted image   

Kako ni nič narejenouser posted image user posted image

Ja opet bodo delali cesto oz. obnovil se bo še zadnji kos (ki je ostal star) mimo igrišča. Imeli bomo lepšo in širšo cesto...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
29.2.2008 14:22:05   
nektarina
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Kako ni nič narejenouser posted image user posted image

Ja opet bodo delali cesto oz. obnovil se bo še zadnji kos (ki je ostal star) mimo igrišča. Imeli bomo lepšo in širšo cesto...

Ma, ker  skozi delajo in še vedno se vozimo po ozki cesti in tistih luknjah.  Allora upam,da končno  bodo naredili kot trebauser posted image  . Ma tam spodaj je dobro narejeno samo  skozi vas je katastrofa.Me prav zanima kako bodo naredili, ker so  hiše  ozko ob cesti.

by

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
29.2.2008 17:13:41   
asso

Allora upam,da končno  bodo naredili kot trebauser posted image  . Ma tam spodaj je dobro narejeno samo  skozi vas je katastrofa.Me prav zanima kako bodo naredili, ker so  hiše  ozko ob cesti.

Cesta se dela samo mimo igrišča, kjer hiše niso ozko ob cesti... mimo vasi bo kdaj drugič in pomoje bodo ostale hiše še vedno ozko ob cesti.

Seveda bodo naredili za prav... kot je zaprav narejen spodni del.

Neposredna povezava do sporočila: 4629
29.2.2008 19:14:11   
majrim
se vidi,da so vse na fešti in je taka tišina tleuser posted image ...bogi Matičko,te babe ga bojo čisto uničleuser posted image
...hvala za vse user posted image ...danes je že bolje...
sibil..ne vem,kaj je blo, ni blo pa prijetnouser posted image ...sploh,če nisi nikoli bolan...kar naenkrat je prišlo ob 24...začela bruhat,mrzlo..driska in tako do jutra...in čez dan se je spet ponovilo...danes pa hvala bogu spet po straem...malo me še boli glava,je pa kot noč in danuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
29.2.2008 19:53:06   
Sibil_
Majrim-to si kasirala enega od teh trebušnih virusev, ki so res zelo zelo neprijetni.Ma je že mimo, to gre hitro.Smo tudi mi že imeli in vem kako je to-kje pa si to staknila?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
29.2.2008 20:36:09   
majrim

nimam pojma sibil,res se mi ne sanja,glede na to,da sem vsak dan na luftu,jem zdravo...boooooooooooo...sanja se mi ne,kje bi jo staknilauser posted image ...ampak je pa res sranje...če nimaš kar ne moreš verjetuser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
29.2.2008 20:36:49   
majrim
se vidi,da so vse na fešti,ki je tišinauser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
29.2.2008 20:43:22   
melaverde

Allora upam,da končno  bodo naredili kot trebauser posted image  . Ma tam spodaj je dobro narejeno samo  skozi vas je katastrofa.Me prav zanima kako bodo naredili, ker so  hiše  ozko ob cesti.

Cesta se dela samo mimo igrišča, kjer hiše niso ozko ob cesti... mimo vasi bo kdaj drugič in pomoje bodo ostale hiše še vedno ozko ob cesti.

Seveda bodo naredili za prav... kot je zaprav narejen spodni del.

ojli,

eko mene...

asso, ma od kod tebi te informacije ?! meni je znano to, da naj bi se cesta delala ampak tista hiša pred igriščem ne da zemlje user posted image  to so nam oni rekli ker se jim ne zdi fer, da pobirajo samo na levi strani ?!

joj, ste mi pokvarile dan...pol moramo še ograjo naredit ker če bo ves promet mimo nas usmerjen user posted image  ke bala....

majrim, super da si super !!!! user posted image  boš čez vikend že kaj zunaj??

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
29.2.2008 21:09:10   
zrak
ekoa mi.. sem prišla malce pokukat, da vidim kaj se dogaja..

Vidim, da boste vse neki telovadle... Če bodo rezultati, si bom tudi jaz zapekla cd..

Assoo.. zdaj sem vidla povabilo... sicer so mi punce povedale.. jutri ne bo šlo.. imamo obiske..

Thaiss in Matia user posted image user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
1.3.2008 8:38:14   
melaverde
user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
1.3.2008 8:57:37   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

asso, ma od kod tebi te informacije ?! meni je znano to, da naj bi se cesta delala ampak tista hiša pred igriščem ne da zemlje user posted image  to so nam oni rekli ker se jim ne zdi fer, da pobirajo samo na levi strani ?!

joj, ste mi pokvarile dan...pol moramo še ograjo naredit ker če bo ves promet mimo nas usmerjen user posted image  ke bala....

Ni važno od kod informacije (če te že toliko firbec mantra lahko ario vprašaš, ker ne bi glih javno...), ampak so kar zanesljive.
Pa sej cesto se lahko naredi tudi, če nekdo ne da zemlje. Sej ni mus, da je tam široka cesta, bo tam ožja pa bo. Tam ne bo pločnika pa bo...

Ampak nisem ti mislila pokvariti dneva. Raje, da izveš že sedaj, kot pa ko začnejo delat, a ne? Ne vem, če bo glih mimo vas usmerjen, ampak tam zadi čez igrišče do šole... Boo...

Nekje julija naj se bi začelo in kar nekaj trajalo...

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Assoo.. zdaj sem vidla povabilo... sicer so mi punce povedale.. jutri ne bo šlo.. imamo obiske..

Ni, panike, pa kdaj drugič. Sej tudi mi gremo nekam na obiske.
Če ne drugo bom skušala pridet kaj mimo par minutk.

Thaiss, kako je uspela žurka? Ste uživali?

Majrim kako si pa ti kaj? Ja te trebušne viroze kar razsajajo... kdaj bo tega konecuser posted image

Ja, vreme pa je zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In kot sem danes zjutraj poslušala Italijane bo 15 dni grdega po celi Evropi, z nižjimi temperaturami in snegomuser posted image user posted image user posted image user posted image  Pa kaj ni že ura, da pride sonce in pomlad...

Neposredna povezava do sporočila: 4637
1.3.2008 9:20:25   
melaverde

Pa sej cesto se lahko naredi tudi, če nekdo ne da zemlje. Sej ni mus, da je tam široka cesta, bo tam ožja pa bo. Tam ne bo pločnika pa bo...

sem mislila da ja, glede na to, da se je zaradi tega zavleklo oz čakalo...

Ampak nisem ti mislila pokvariti dneva. Raje, da izveš že sedaj, kot pa ko začnejo delat, a ne? Ne vem, če bo glih mimo vas usmerjen, ampak tam zadi čez igrišče do šole... Boo...

Nekje julija naj se bi začelo in kar nekaj trajalo...

ASSO, NI PANIKE, NI TAKO HUDO KOT IZGLEDA NAPISANO...UPS črke user posted image
cesta bo ziher šla mimo nas, se bo pač treba navadit še če bodo naredili tista nova stanovanja namesto tovarne.... čeprav mi gre malo na k... da delajo cesto brez pločnika user posted image  in pol se moja tašča sprašuje zakaj pohajam po Izoli ... 

tako bomo primorani uredit okolico user posted image

Ja, vreme pa je zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In kot sem danes zjutraj poslušala Italijane bo 15 dni grdega po celi Evropi, z nižjimi temperaturami in snegomuser posted image user posted image user posted image user posted image  Pa kaj ni že ura, da pride sonce in pomlad...

vreme je res škifo, še posebej po enem tednu na sončku user posted image  in 16 stopinjah...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
1.3.2008 9:21:47   
melaverde
Končno lahko rečem možu, da je RR tudi uporaben in koristen user posted image  in ne samo perdita di tempo kot misli on....
asso user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4639
1.3.2008 9:40:53   
n€na
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4640
1.3.2008 9:41:14   
nektarina

Končno lahko rečem možu, da je RR tudi uporaben in koristen user posted image  in ne samo perdita di tempo kot misli on....
asso user posted image

Ja mi mamice marsikaj koristnega si povemo na RR, oni pa tako al tako  zmeraj zavijejo   v kak kafič s kolegi in tam čvekajo  hujše kot babe.    Pa v službi so. MOj kar reče grem na en drink in gre.    Jaz pa rečem grem 5 minut v trgovino in on ma kaj prav treba jituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še to mi manjka ,da mi kdo prepove čvekat na forumih in pol  gre direkt  na cesto.  Imam srečo, ker pri nas sem jaz šefica in če rečem lahko  greš, gre , če ne pa  nič .

Neposredna povezava do sporočila: 4641
1.3.2008 10:08:01   
melaverde

še to mi manjka ,da mi kdo prepove čvekat na forumih in pol  gre direkt  na cesto.  Imam srečo, ker pri nas sem jaz šefica in če rečem lahko  greš, gre , če ne pa  nič .

ciao nena26 in nektarina,

sta tudi vedve doma ?? nas prav ne vleče ven...user posted image

nektarina, ma kaj takšna huda si ti ?! user posted image  čeprav jaz nimam teh problemov, user posted image  ne hodi pogosto ven-razen rekreacija, drugo opravi med ali po službi...meni pa paše bit včasih tudi sama (vem, da tebi pride pomoč prav)

samo jaz ko pridem na RR, ne znam it dol !!! user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4642
1.3.2008 10:21:21   
asso
samo jaz ko pridem na RR, ne znam it dol !!! user posted image  

To je problem, jauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4643
1.3.2008 10:24:09   
melaverde
asso, sem gledala tvoje pupe...ma kakšno lepo hiško imajo na vrtu !!!
ma kdaj porajtajo take stvari, pri kakšni starosti mislim ???
ste jo pri nas kupili?? razmišljam, da bi naročili nonotom za prvo svečko...al je mogoče prezgodaj user posted image

čeprav se tle spet nekdo oglaša, če mislim imet samo plastiko na vrtu...user posted image  bazenček, tobogan,... mah, sej mi lahko tudi leseno naredi... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4644
1.3.2008 10:40:29   
asso

asso, sem gledala tvoje pupe...ma kakšno lepo hiško imajo na vrtu !!!
ma kdaj porajtajo take stvari, pri kakšni starosti mislim ???
ste jo pri nas kupili?? razmišljam, da bi naročili nonotom za prvo svečko...al je mogoče prezgodaj user posted image

čeprav se tle spet nekdo oglaša, če mislim imet samo plastiko na vrtu...user posted image  bazenček, tobogan,... mah, sej mi lahko tudi leseno naredi... user posted image

Mislim, da ni prezgodaj. No, odvisno od otroka. Tarin je pri enem letu kar porajtala, če ne drugo je Nastii nagajala ko se je igrala... Tam na slikah Tarin ni imela še enega leta (enih 10m). Kasneje lahko dam še kakšno sliko gor hiško v celoti (ups... mogoče v ponedeljek, ker zunanji disk s slikami je ostal v službi). Kupila sem jo (naročila) preko Pikapolonice, kasneje jo je imel tudi Spar. Cena je bila 250€. Ni bila poceni, ampak je vredna. Je precej velika, napram drugim in pa zelo močna. Je od Berchet-a (ne vem, če sem prav napisala). Itak te malo boljše (boljša plastika) so drage.

Meni je zelo prav prišla, ker se res lepo igrajo noter. Pa tudi fanti na obisku so jo bili veseli...

< Sporočilo je popravil asso -- 1.3.2008 10:42:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 4645
1.3.2008 10:54:58   
melaverde

Mislim, da ni prezgodaj. No, odvisno od otroka. Tarin je pri enem letu kar porajtala, če ne drugo je Nastii nagajala ko se je igrala... Tam na slikah Tarin ni imela še enega leta (enih 10m). Kasneje lahko dam še kakšno sliko gor hiško v celoti (ups... mogoče v ponedeljek, ker zunanji disk s slikami je ostal v službi). Kupila sem jo (naročila) preko Pikapolonice, kasneje jo je imel tudi Spar. Cena je bila 250€. Ni bila poceni, ampak je vredna. Je precej velika, napram drugim in pa zelo močna. Je od Berchet-a (ne vem, če sem prav napisala). Itak te malo boljše (boljša plastika) so drage.

Meni je zelo prav prišla, ker se res lepo igrajo noter. Pa tudi fanti na obisku so jo bili veseli...

ma verjamem, da so take stvari vsem zanimive...so še meni user posted image  user posted image  jaz sem itak večni otrok user posted image  v četrtek grem iskat tudi šotorček, ki je nekje na akciji...tako vsaj upam, da po pomlad, poletje in jesen preživel zunaj (smo pa zraven ceste brez ograje user posted image , pa še promet bo obrnjen k nam user posted image )

take stvari res niso poceni ampak none raje kot da kupujejo štupidezze, bodo dale eure in bo mama šla v nabavo user posted image  sej je stvar uporabna do kakega 5-6 leta sigurno a ?!

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
1.3.2008 11:06:10   
melaverde
Smo ravnokar dobili Romerja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hvalaaa thaiss user posted image

zdaj pa se gremo vozit ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4647
1.3.2008 12:00:31   
helenav
meliss katerega Romerja?

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

Neposredna povezava do sporočila: 4648
1.3.2008 12:13:51   
nektarina
Oj, jaz sem tudi mahnjena na te hiške, šotorčke in podobne reči... samo kam  vse dat pol te stvari.
Mela.  kaJ boš kupila tisti  šotorček od Hoferja?
Ja tudi jaz sem doma, čeprav me tako vleče ven. PA še sonček se je tukaj prikazal.  Moj  me je pravkar klical,da pride za kosilo  domov in pol nazaj v službo , ker imajo neko  nujno delouser posted image user posted image user posted image   jaz pa sem mislila,da se spakiramo in gremo na sprehod..... user posted image   pa še jutri je rekel,da gre delatuser posted image  

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
1.3.2008 12:26:33   
n€na
mi tudi mamo romerja in je super zadeva Zala se full rada v njemu vozi. bravo za takšen nakupuser posted image user posted image

Sedaj je Zala zaspala in upam da bo spala vsaj kakšno urco, zadnje čase spi bolj malo in je potem kar malo sitna ker ni naspana in komaj čaka da je ura tam okrog 11 da poje in gre spat.

Men so tudi všeč te hiške in gugalnice in vse te lepe stvari, ki jih imajo sdedaj za otroke in tudi jaz ne vem kam bi vse to dala. Saj prostora je full samo sem dala zadnjič idejo da bi Zali postavli gugalnico, ker pri babici se je gungala in zraven tako vriskala od uživanja, in tukaj dobim kajlo da kam jo bomo pa postavli in da je itak še premajhna za gugalnicouser posted image
ma bobo že nekam jo bomo že postavli, magari na terasouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?