asso
|
Ker je glih debata okrog stolčkov. Stolček otrok preraste, ko so ramena višja od pasov za zapenjanje, drugače v širini se ne gleda preveč Normalno, da če je čisto stisnjen not, da ga daš not na silo ga ne boš tlačil, ampak če gre normalno not pa je še boljše.... Jaz nimam teh problemov, ker moji sta obe drobni... Kako je zanimiva. Vse iščete sedeže, da so večji in širši, jaz pa ko sem kupovala sem gledala, da je čim manjši - ožji, da se moja ne izgubi notri HelenaV, hvala za CD. Zrak, kje pa si ti... Mela, katera hiša je tvoja, kje si približno. Jaz grem vsak dan mimo Šmarij (do vrtca) pa tam okoli nisem vidla nič fluorescentnega. IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Jaz pa s tem avtosedežem vsakokrat znorim pri zapenjanju. Pa še dobro, da ga imam za Nastio, ker če bi bil ta za Tarin mislim, da bi že nekam letel (ker pri zavezanju nima sekunde mira - Nastii pa se že da dopovedat, da naj je pri miru). Pa, da ne omenim še koliko hlač sem gor strgala, ker ko jo vzamem ven se mi vedno tisti hakelj za dat skupaj zatakne v hlače in je luknja... V glavnem meni katastrofa... pa bi še lahko opisovala (dviganje stolčka ) moj tudi me vsakič preklinja. Res, da je bil poceni, ampak to... nikoli več... ni mi jasno kako lahko na une haklje strgaš hlače ....pa tudi tako poceni ni bil--> 190€ ni tko malo....da bi lahko rekla da je zanič... Sej tudi meni ni jasno, kako mi uspe. V glavnem večkrat se tisti hakeljček zatakne in če povlečem na hitro ven pride luknja. Najmanj ene 4 hlače sem strgala... Še dobro, da prodajajo v Műllerju lepe etikete za zalepit gor. Jaz pa sem ga dobila precej poceni. Enih 30 starih jurjev. Je bil kar en čas v akciji. Vzela sem pa tistega TT je dosti boljši, ker je stabilnejči v avtu - isto sranje kot navaden, ampak ima neke "gumbe", da bolj zatisne pasove avtomobila. Jaz sem ga takrat kupila predvsem zaradi cene. Sej drugače ni napačen, ampak...