|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
28.2.2008 22:10:57   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Mela-pri meni je na srdi navaden pas, samo je bala ki je pripet na strop na sredini in ni glih čisto identičen-beri se namatraš daš noter sedež, ma če je Romer king ok, ki ga pripneš enkrat, da bi ga morala vsakič zapenjat se mi strže...user posted image

LP,
Sibil RR

kaj ti imaš tudi king plusa??? sej nisem kapirala kako izgleda to montiranje...user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
28.2.2008 22:13:53   
Sibil_
Sem imela kIng plusa in sem ga prodala, ker ga je mali prerastel ful hitro.
Pa meni osebno ni bilo všeč sedalo, so mu ful čudno nogice stale.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
28.2.2008 22:16:10   
melaverde

Sem imela kIng plusa in sem ga prodala, ker ga je mali prerastel ful hitro.
Pa meni osebno ni bilo všeč sedalo, so mu ful čudno nogice stale.user posted image

LP,
Sibil RR

ta mi je nova user posted image , ma ta nov model?? ki meni se je v primerjavi s tobijem zdel ogromen in zaenkrat tudi komot....ajoj, bom znala povedat čez kak mesec user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
28.2.2008 22:17:10   
nektarina
Ojla. Danes se boste  pa raspisale.

Mela..  ma kako  dobro ste se imeli, pa še 16 stopinj,  ma  che lepo ....
mi smo komaj danes šli na zrak  in to  samo v Mullerja in  h tašči na pršut. Zdaj pijem kot žolnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4604
28.2.2008 22:18:34   
melaverde
pa ti si tudi skozi pri tašči user posted image , je dragi spremenil mnenje ??? user posted image
kako ste?? zdravi???

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
28.2.2008 22:19:18   
Sibil_
Ja, saj je večji od Tobija-jaz v Tobija niti spravila ne bi malega, če pomislim še na kakšno bundo pa itak ni variante.JAz sem imela star model se mi zdi, je bilo leta 2005, tako da zdaj novega ne poznam.

ZA uno pripenjanje je pa tako, da je normalen pas ob strani pritrjen na kovinsko ogrodje avta v višini sedeža, ta sredinski je pa na strop od avta nekak naštiman-čudno vglavnem, ma se da namontirat.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

Neposredna povezava do sporočila: 4606
28.2.2008 22:20:04   
nektarina
A kar se tiče avtosedežev... ma kje bodo moji  stali notri  do  3 let in poluser posted image
že zdaj so stisnjeni. Meni je bil posebno všeč uni novi patent za pasove. Tik tak  zapneš.

A ja... mi imamo Tobije. 

< Sporočilo je popravil nektarina -- 28.2.2008 22:22:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 4607
28.2.2008 22:22:56   
melaverde
nektarina, ma kaj si vidla danes našo novo preobleko (beri fasado), smo ratali thinkpink user posted image ...samo ne glej vrta ker je v obdelavi user posted image

moj Val bo moral bit not do 4ih let, drugega ne dobi... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4608
28.2.2008 22:25:40   
nektarina
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

pa ti si tudi skozi pri tašči user posted image ,  ma ko nimamo kam se dat ali  tašča  ali  cognada 
je dragi spremenil mnenje ??? user posted image   Non capisco, mnenje o čem.

kako ste?? zdravi???   Mi smo fajn, zdravi in en zobek je predrl dlesen  pri Alexu, drugi na pol kuka ven.   Ni nič siten.

Danes pa nisem videla  luči v tisti zadnji hišici.  Ma sem tako na hitro pogledala, ko smo šli mimo ( za gor) , za dol nisem pokukala.

Neposredna povezava do sporočila: 4609
28.2.2008 22:28:05   
nektarina

nektarina, ma kaj si vidla danes našo novo preobleko (beri fasado), smo ratali thinkpink user posted image ...samo ne glej vrta ker je v obdelavi user posted image

moj Val bo moral bit not do 4ih let, drugega ne dobi... user posted image

NIč nisem videla, ker je bila tema. Vrt je pa moj hobi, na žalost bo  moj letos  zapuščen, ker ne bo cajta.  Trava je ratala divja,  za kopanje zemlje  ni časa,bužca jaz ,  niti ene rožice ni sajene( trobentice, mačehe)
Moraj jit jutri v nabavo.

Neposredna povezava do sporočila: 4610
28.2.2008 22:29:43   
melaverde
ma sem se spomnila pogovora o taščah pri ginekologu...ni važno, nič pomembnega !! ma cognado imaš tudi gor???

ma meni itak ni jasno kako ti vidiš luč ...user posted image  s ceste ne vidim nanka jaz svoje hiše....ma dobro, nič hudega če nisi vidla pomeni da ni tako floroscentna user posted image

kaj pa tvoj zob?

Neposredna povezava do sporočila: 4611
28.2.2008 22:32:56   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

NIč nisem videla, ker je bila tema. Vrt je pa moj hobi, na žalost bo  moj letos  zapuščen, ker ne bo cajta.  Trava je ratala divja,  za kopanje zemlje  ni časa,bužca jaz ,  niti ene rožice ni sajene( trobentice, mačehe)
Moraj jit jutri v nabavo.

ma meni ni ravno hobi, mi je pa lepo če je urejeno. mi moramo še na balkonu menjat ploščice in pol se bo začelo urejanje...tej delavci ne pazijo nič in poteptajo vse user posted image , anka korita od rož so mi prefarbali user posted image  
imam pa raje razne grmičke kot svetje....pa še 2x na dan bi mogla zalivat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4612
28.2.2008 22:36:55   
nektarina
Cognada je čisto na drugem koncu. Ma kaj barva je prav florescentna.. allpa zdaj se bo od daleč  videla. Ma  luč se vidi čisto malo in še to moreš dobro pogledat. Ma znaš, tud ti  ko greš proti domu vidiš mojo.  Samo če je luč se težko vidi.  KO greš   proti hribu  na ravnici moraš gledat  levo in se lep o vidi  ali ko greš   v Kp na desno. No malce sem zakomplicirala ma si  zastopila sigurno.

Kje je Thaiss danes?  Organizira fešto?
KAJ druge že spijo???
MA se vidi ,da zgodaj vstanejo. Mi smo tudi danes spali do 10. Oziroma ALex in jaz smo vstali ob 9, NIk ob 10. 

Neposredna povezava do sporočila: 4613
28.2.2008 22:41:49   
nektarina
Jaz pozabim zalivat, in pol vse uveni.  Še dobro ,da  mama zalije . Ona ima rajši  zelenjavo, tako ,da raje sadi  paradižnik in drugo, jaz pa bolj mahnjena na rože.  Letos ne bom kupila nič bršljank, samo tiste majhne begonije , katere niso občutljive.
Trava  pa bo itak visoka... 

Neposredna povezava do sporočila: 4614
28.2.2008 22:43:18   
melaverde

Cognada je čisto na drugem koncu. Ma kaj barva je prav florescentna.. allpa zdaj se bo od daleč  videla. Ma  luč se vidi čisto malo in še to moreš dobro pogledat. Ma znaš, tud ti  ko greš proti domu vidiš mojo.  Samo če je luč se težko vidi.  KO greš   proti hribu  na ravnici moraš gledat  levo in se lep o vidi  ali ko greš   v Kp na desno. No malce sem zakomplicirala ma si  zastopila sigurno.

ben, drugi bot bom gledala user posted image

KAJ druge že spijo???
MA se vidi ,da zgodaj vstanejo. Mi smo tudi danes spali do 10. Oziroma ALex in jaz smo vstali ob 9, NIk ob 10. 

ma thaiss dela neko torto...majrim more bit nekaj bolna, vsaj tako sem razbrala...user posted image  je zate majrim !!

mi pa vstajamo ob 7h user posted image , ampak gre tudi spat ob 20h...

grem jaz v mižule oz še prej morava z user posted image  načrt vrta naredit....

lahko noč vsem vidnim in nevidnim user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4615
28.2.2008 22:48:21   
nektarina
by by Mela

user posted image  majrim

Jaz grem pa kukat v hladilnik.  njam , njam

Neposredna povezava do sporočila: 4616
28.2.2008 22:54:23   
thaiss

ja, si uganlauser posted image  zdej moram še vse padele v pralni dat in lahko grem pančatuser posted image

mela sladke sanje...pa ne se peveč okoli vrtička smukatuser posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 28.2.2008 22:55:40 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Neposredna povezava do sporočila: 4617
29.2.2008 8:27:46   
Sibil_
Jutro!

Thaiss-kaj s spet pekla torto?KAj boš naredila za fešto-če ni skrivnost?Jaz sem namreč še v dilemi kaj naredit, pa iščem predloge...user posted image

MAjrim-kaj ti pa je?Hitro se pozdravi, karkoli je že verjetno ni prijetno-bolezen sucks.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
29.2.2008 8:28:25   
dskubin
Mela-če imaš velikega otroka ne računaj na dolgo uporabo Romerja, jaz sem ga morala menjat po niti enem letu uporabe, tako da...

Sibil, novi Römerji so večji in bolj prostorni od tastarih, sigurno! Mela, ne skrbi, stolček je super! Drugače pa ni to, da moreš met otroka not do 4ih let. Al do tolk al do 18 kil, uno, ki prej doseže. Valda, da če so otroci ful veliki in težji, jih ne moreš (niti ni varno) notri trpat do 4ih let, ampak to pa tuidi ne pomeni, da jih daš v stolček 15.36 pri 1 letu, to zudi ni varno. Otroci lahko že izgledajo ful večji, ampak mišice v vratu in to so pa glih tolk močne, kot pri unih, k jih zgleda pol manj user posted image . Moja nečakinja je bla čisto komot v stolčku 9-18 tja do enih 3h let in pol, pa je velika punca.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
29.2.2008 8:51:00   
melaverde
jutrooo

kako vreme imate v Izoli??
tu je taka megla, da niti sosedov ne vidim... user posted image  pa če je dol isto, bom ostala doma.....

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
29.2.2008 9:12:22   
n€na
ojla

jaz grem danes na šetnjo v izolo, tam okrog 11 bom dol in pol moram taščo počakat, da konča dela, da jo pripeljem domov.

Neposredna povezava do sporočila: 4621
29.2.2008 9:39:35   
asso
Ker je glih debata okrog stolčkov. Stolček otrok preraste, ko so ramena višja od pasov za zapenjanje, drugače v širini se ne gleda prevečuser posted image  Normalno, da če je čisto stisnjen not, da ga daš not na silo ga ne boš tlačil, ampak če gre normalno not pa je še boljše....
Jaz nimam teh problemov, ker moji sta obe drobni... Kako je zanimiva. Vse iščete sedeže, da so večji in širši, jaz pa ko sem kupovala sem  gledala, da je čim manjši - ožji, da se moja ne izgubi notriuser posted image user posted image user posted image user posted image

HelenaV, hvala za CD.

Zrak, kje pa si ti...

Mela, katera hiša je tvoja, kje si približno. Jaz grem vsak dan mimo Šmarij (do vrtca) pa tam okoli nisem vidla nič fluorescentnega.

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Jaz pa s tem avtosedežem vsakokrat znorim pri zapenjanju. Pa še dobro, da ga imam za Nastio, ker če bi bil ta za Tarin mislim, da bi že nekam letel (ker pri zavezanju nima sekunde mira - Nastii pa se že da dopovedat, da naj je pri miru). Pa, da ne omenim še koliko hlač sem gor strgala, ker ko jo vzamem ven se mi vedno tisti hakelj za dat skupaj zatakne v hlače in je luknja... V glavnem meni katastrofa... pa bi še lahko opisovala (dviganje stolčkauser posted image user posted image ) moj tudi me vsakič preklinja. Res, da je bil poceni, ampak to... nikoli več...

ni mi jasno kako lahko na une haklje strgaš hlačeuser posted image user posted image ....pa tudi tako poceni ni bil--> 190€ ni tko malo....da bi lahko rekla da je zanič...

Sej tudi meni ni jasno, kako mi uspe. V glavnem večkrat se tisti hakeljček zatakne in če povlečem na hitro ven pride luknja. Najmanj ene 4 hlače sem strgala... Še dobro, da prodajajo v Műllerju lepe etikete za zalepit gor.

Jaz pa sem ga dobila precej poceni. Enih 30 starih jurjev. Je bil kar en čas v akciji. Vzela sem pa tistega TT je dosti boljši, ker je stabilnejči v avtu - isto sranje kot navaden, ampak ima neke "gumbe", da bolj zatisne pasove avtomobila. Jaz sem ga takrat kupila predvsem zaradi cene. Sej drugače ni napačen, ampak...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
29.2.2008 10:29:40   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Mela, katera hiša je tvoja, kje si približno. Jaz grem vsak dan mimo Šmarij (do vrtca) pa tam okoli nisem vidla nič fluorescentnega.

Ma sem se hecala, ni lih barva kot bi mogla bit ampak z lune se je ne vidi... user posted image
z glavne ceste mislim, da se nas ne vidi (čeprav nektarina nas user posted image ) smo pa pri igrišču, bi mogla po cesti pod šolo, da greš mimo....

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
29.2.2008 10:49:35   
nektarina
user posted image   Ja tudi moj me vpraša kako jaz vse vidim, ker on je kot konj, gleda samo naprej.
Drugič ko grem gor moram pogledat fasado. Meni osebno  so  bolj všeč  močne barve sploh če je hiša mičkena, če pa je hiša ogromna  so lepše  nežne barve.
Meni je ena v Gažonu tako  cool , majhna  z belimi okni in vijola fasado.

Neposredna povezava do sporočila: 4624
29.2.2008 12:45:46   
asso

IZVIRNO SPOROČILO: asso

Ma sem se hecala, ni lih barva kot bi mogla bit ampak z lune se je ne vidi... user posted image
z glavne ceste mislim, da se nas ne vidi (čeprav nektarina nas user posted image ) smo pa pri igrišču, bi mogla po cesti pod šolo, da greš mimo....

Sej če ne prej jo bom poleti vidla, ko boš imela mimo spuščen ves promet user posted image user posted image user posted image user posted image zaradi gradnje ceste...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?