|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
7.2.2008 23:49:30   
nektarina
ŽANA: OK. POl  se čujemo.

Tudi jaz sem imela  iste probleme s ta malima kot ti . Nista hotela bit v vozičku in sta skoraj 30 minut  tečnarila. Pol sta zaspala in sem  naredila  en velik giro po KOpru s kolegico.  V KP sem bila 4 ure, dokler nista zajamrala,da sta lačna.

MELA : meni ni  težko prit domov in pol jit nazaj. TO sem naredila tudi danes pa še  vozičke sem morala menjat. Zjutraj sem bila s kolegico katera nima otrok , popoldne sama. Sem pa  šla v šoping v Familo in kupila precej stvari  za user posted image  

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
8.2.2008 19:10:15   
DaniNeli
ejla!
Po dolgem času se vam oglašam,..enostavno nimam časa za Rr,še posebej zdaj ko hodimo v vrtec.Ta teden ni bla v vrtcu,ker smo prehlajeni.
Danes pa nam je uspelo it malo v mesto...imela sem namen it v lekarno po mleko,in sem izkoristila še za en gireto po Kopru...in kavica v Calipsu za konec.Samo koliko vozickov je blo,prava guzva...mogoče sem katero od vas srečala!

No,mi se pripravljamo na pihanje svečke,ki bo 16.2.

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
8.2.2008 19:31:44   
majrim
oooooooooo,daniNeli je spet tuuser posted image ...tebe pa res že dolgo ni blouser posted image ...kako je sprejela vrtec??...iiiiii,še malo pa boste imeli feštouser posted image user posted image user posted image
dskubin...daj,povej kako je z mojim prijateljemuser posted image user posted image ....pa kar naekrat to pride al kaj??...ufff,meni je vse to čudno,ker tudi sama kot otrok nisem bla nikoli bolana...da zdaj sploh ne govorimo...bolniškauser posted image user posted image ..kaj je to...
...no,smo pa kasirali...oz. je moja piška kasirala dva nova zoba...ampak naj mi kdo pove,a je možno,da so to trojkeuser posted image user posted image  zgoraj mislim...danes najdem pri mami,ko jo previjam najprej enega,doma proti večeru pa še na drugi strani...mi je blo čudno,ker se je full malo dojila in pojedla samo en mali frutek in to je blo vse...pol pa vidim to v ustih in ni nič čudno...
Bled....iiiiiiiiiiiii,jaz sem zaljubljena v Bled...verjetno zato,ker imam full lepe spomine  na ta kraj...user posted image user posted image user posted image ...ima nek poseben čaruser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
8.2.2008 21:53:47   
dskubin
dskubin...daj,povej kako je z mojim prijateljem ....pa kar naekrat to pride al kaj??

Jaš, kar naenkrat. Ampak danes je spet stari Draž, kot bi ne bilo včeraj nič. Zjutraj je vstal in sae ni ustavil klepetat 1,5 ure. Ostali sploh nismo prišli do besede. No zjutraj je imel še malo vročine, popoldan pa nič več, samo smo vseeno ostali doma. jutri, če bo vse v redu in se ne bo še kaj pokazalo (kaki izpuščaji ipd.) pa gremo sper na zrak.

ampak naj mi kdo pove,a je možno,da so to trojke

Navadno pridejo prvo štirke, Draž je dobil trojke tam pri 1 letu in pol. Samo otroci so si različni, če so čisto pri dvojkah je to to. In ste šli dobro skozi, ker so baje trojke najhujše (poleg kočnikov) in so takrat otroci super tečni in težki. No, meni se ni zdelo, da bi ble pri nas trojke kaj zelo posebnega, smo pa opazli pri tvojmu prijateljčku, da je vsakič, ko je imel za pokukat kak zob kake 3 dni slabše jedel - beri: malo nič.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
9.2.2008 9:01:46   
nektarina
Samo da vam zaželim lep dan, ker zunaj je super sonček.

user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
9.2.2008 9:37:38   
nektarina
user posted image  

VSE NAJ NAJ VALU ZA 8 MESECEVuser posted image user posted image user posted image user posted image

Poljubček in objemček od Nika in Alexa  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nektarina -- 9.2.2008 9:39:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 3906
9.2.2008 10:00:07   
n€na
jutro,

par dni se ne oglasim in evo nikjer nobene in danes sem vstala že zgodaj in bi lahko skupaj pileuser posted image , pa ni nikjer nobene user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
9.2.2008 11:18:14   
melaverde
Dannn

Nik in Alex najlepša hvala za čestitko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mama moja, kako gre hitroooo...hvala bogu ga jutri ne morejo v vojsko klicat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
9.2.2008 14:05:36   
majrim
VAL..............Neža tuki....vse najbo ljšeeeeeeeeeeeeeee
user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
9.2.2008 15:35:48   
thaiss

VAL enega velikega bacina ti pošiljamo za 8ko   user posted image     
   ...in če se ne motim ima Erika 7ko ..   user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
9.2.2008 16:06:26   
melaverde
Erika, vseeee najboljšeeee !!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
9.2.2008 19:20:10   
majrim
ERIKA..................user posted image za srečo, za prijateljstvo in ...................Neža

Neposredna povezava do sporočila: 3912
9.2.2008 19:20:47   
majrim
kje pa ste vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
9.2.2008 19:42:13   
thaiss
ma evo, mi smo zdej prišli domov. Matia se igra, čez pol urce mu dam večerjo, spat..in pol pridem nazaj!!

Majrim kje lepega ste pohajali?

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
9.2.2008 19:54:05   
melaverde
user posted image
... prav vsem za čestitke in ker se sploh spomnete name !!!!!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
9.2.2008 19:56:55   
majrim
čaki,bom dala eno slikco od danes goruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3916
9.2.2008 20:03:45   
majrim
user posted image
evo,tako je ona začela izlet...in končala:))user posted image user posted image user posted image
user posted image
tako pa zgleda,ko se nobenga ne bojiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
9.2.2008 20:14:32   
nektarina
user posted image

Še Eriki  en bačin za 7 mesecev od NIka in Alexa.

MAJRIM: kako ste zadovoljni s Kiddijem avtosedežem. Jaz sem toliko ga gledala , ker mi je bil full všeč pa  odlično ocenjen na testih. POl pa sem  prebrala ma je malce  zakompliciran za vezanje in sem pol  vzela Maxi Cosi  Tobi.
Je kaj utesnjen?
Naš NIK se v Tobiju odlično  počuti in sploh noče notri zaspat, ker mu je tako zanimivo gledat naokoli. AlLexa imam še vedno  v jajčku in med potjo pridno spančka.

LP

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
9.2.2008 20:24:43   
majrim
zakaj zakompliciran????...samo pas potegneš čez in je...utesnjena ni prav nič,ker se mizica itak regulirauser posted image user posted image user posted image ...mi smo full zadovoljni,Neža pa še bolj...sploh,ko smo ji dali malo naklona,da je spala ko ubitauser posted image ...in smo mirni do 12 letauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3919
9.2.2008 20:24:50   
melaverde
Ma pridna Neža !!!! Ampak jaz Vala nisem mogla niti posest v ta sedež...kaj šele da bi noter zaspal ?! user posted image  Ga opazujem med vožnjo in on non stop brca z nogami, kot da ga vožnja dela nervoznega ????? Valda raje kot spat, joče user posted image

nektarina, nič nisi napisala kaj si lepega kupila v famili????? Ma spomladansko ali že poletno???? Jaz sem si zabičala, da do kratkih rokavov ne kupim nič ker ima vsega napretek ( do poletja ne bo prerasel vsega kar ima).
Sem pa šla v Adesso in ful + presenečena, je kar naložena in otroška dekliška vetrovka 17 eur user posted image user posted image  ma ful lepe stvari in normalne cene...

Neposredna povezava do sporočila: 3920
9.2.2008 20:31:44   
majrim
lepo tebi...mene pa čaka nabava vsegauser posted image ...zdej moram samo škilit,kje je kaj za normalno cenouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3921
9.2.2008 20:41:21   
melaverde
majrim, vsekakor pojdi pogledat v Adesso !! jaz tam fulkrat kupim, v četrtek pa je sestra dobila že vetrovko pa spomladanske stvari user posted image user posted image .
Jaz se bolj bojim poletja ker od lani mu ni nič prav, in ravno poleti potrebuješ tudi po dve majici na dan (ko se spoti ga preoblečem)...vseeno komaj čakam poletje : majčka in plenica user posted image  čevljev ne kupim do jeseni ... user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
9.2.2008 20:47:29   
majrim
bom šla ja...sva bla včeraj tam,pa mi je žal,da nisem šla...itak,da je tudi neža vse prerasla od laniuser posted image ...mogoče se bo edino en komplet še uspel rabituser posted image ...joj,sem že gledala une cunje od rojstva...mhhhhhhhhhhhh...me prime uni gušt...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3923
9.2.2008 20:54:32   
melaverde
ma mene hvala bogu taki gušti pustijo spat...osebno si sedaj ne predstavljam še ene štruce user posted image , ko pa se Val ne bo pustil več crtat...akcija !!!! user posted image  user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
9.2.2008 21:05:44   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
... prav vsem za čestitke in ker se sploh spomnete name !!!!!

..ne nate, na Valauser posted image

majrim lepe fotke!!

Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?