|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
6.2.2008 23:31:14   
thaiss
mela kaj ne veš kako zgleda??? če je mož doma al kej druzga user posted image

pupe moje
user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
6.2.2008 23:31:23   
nektarina
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

helenav ma kaj se zaj****** s kondomi, postaja prej dol in rešeno...kaouser posted image

user posted image postaja prej dol, rešeno za nadaljnih 9 mesecevuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
6.2.2008 23:32:21   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
pa učit bi se mogla začet, ampak kje voljo dobit....

A ti imaš tut te muke? Ma men še vedno ni jasno kako so me pregovoril da sem se sedaj študirat spravla. 

če sem prav iskrena...nimam niti muk, enostavno sem šolo odmislila user posted image  skoraj ne vem več kako izgleda izpit, kaj šele ga narest....ma sem grave !!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
6.2.2008 23:34:33   
tejčica
No, zdejle sem pa imela oba pokonci. Se je Taja zbudila da jo zobek boli. Ma kaj speeeeeet!!! Jok je bil pa tak da se je še Vid zbudil. Sedaj spita oba, ma ne vem za kolko časa.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
6.2.2008 23:35:51   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

helenav ma kaj se zaj****** s kondomi, postaja prej dol in rešeno...kaouser posted image

user posted image postaja prej dol, rešeno za nadaljnih 9 mesecevuser posted image

ma kaj govoriš, glej mene..... user posted image  jutri bom puna...

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
6.2.2008 23:38:50   
Žana04

IZVIRNO SPOROČILO: helenav

kondomi.....sem alergična na latex.....user posted image user posted image user posted image

pa uporabi raje "postaja prej dol" user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ta je dobra, s tabo se človek res vedno nasmeje.user posted image  Se vidi, da si že OK. Kdaj prideš v mesto?
Nektarina, si večkrat po Kopru? Lahko bi se kdaj dobile, midve z Julijo sva bolj pozne, pred 11. uro nam ne znese od doma. Danes smo spale do 10-tih.user posted image
Z Julijo se zahvaljujeva za čestitke. THANKS! user posted image user posted image user posted image
Sibil, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sedaj pa zaslužen počitek. Nočko!

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
6.2.2008 23:40:07   
tejčica
Moj je končno doma in mu grem na kavč družbo delat.

Nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 3857
6.2.2008 23:44:52   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: Žana04

IZVIRNO SPOROČILO: helenav

kondomi.....sem alergična na latex.....user posted image user posted image user posted image

pa uporabi raje "postaja prej dol" user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ta je dobra, s tabo se človek res vedno nasmeje.user posted image  Se vidi, da si že OK. Kdaj prideš v mesto?
Nektarina, si večkrat po Kopru? Lahko bi se kdaj dobile, midve z Julijo sva bolj pozne, pred 11. uro nam ne znese od doma.

ma ja no, smisel za humer me ponavadi zadnji pusti na cedilu...je pa fora od thaiss user posted image

amapak če se slučajno dobita z nektarino, ne bom tako prijazna !!! veš kolkokrat sem jo že klicala in pisala....ženska misli, da jo bom prosila user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
6.2.2008 23:48:22   
nektarina
Žana:  sem v Kopru, pa v  Izoli in ob vikendih z mojim dragim v Portorožu in Luciji. V Kopru sem bila včeraj pa danes. Pri nas je isto spimo  do kasnega    9.30- 10  in se kasno odpravimo od doma. Ped 12 uro mi  težko znese .
Pošlji mi   številko na ZS pa se čujemo.  Jutri imamo namen jit čez v Trst,  pojutrišnjem če bo še sonček in če bomo zdravi se lahko  dobimo in gremo nauser posted image  

Zdaj grem pa v ležeči položaj.   Lahko noč vsem.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
6.2.2008 23:52:25   
melaverde

Žana:  sem v Kopru, pa v  Izoli in ob vikendih z mojim dragim v Portorožu in Luciji. V Kopru sem bila včeraj pa danes. Pri nas je isto spimo  do kasnega    9.30- 10  in se kasno odpravimo od doma. Ped 12 uro mi  težko znese .
Pošlji mi   številko na ZS pa se čujemo.  Jutri imamo namen jit čez v Trst,  pojutrišnjem če bo še sonček in če bomo zdravi se lahko  dobimo in gremo nauser posted image  

Zdaj grem pa v ležeči položaj.   Lahko noč vsem.

Ma v petek je kulturni dan, ne boš s Francijem šetala po Portorožu ?! user posted image

Neeeee, ne spat !!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3860
6.2.2008 23:53:12   
nektarina
Mela, user posted image  zdaj mi je  pa nerodno.  Ma kaj ko si ti tako zgooodna. Ko  jaz prihajam, ti odhajaš.
Edino NAVT vedno srečam, ker smo z urami nekako  usklajene. Druge pa mogoče tudi srečam pa jih ne poznamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3861
6.2.2008 23:56:08   
nektarina
Ma kaj jaz vem. Danes ( SREDA) je moj Franci  šel delat pa je bil ob 12 uri že  doma, prejšnjo nedeljo pa je delal do  14 ure.
user posted image user posted image  NImam pojma kaj me čaka v petek. GA moram prav vprašat,da se organiziram.  Pa tvoj FRanček, tudi on ima neke čudne urnike.

Neposredna povezava do sporočila: 3862
6.2.2008 23:56:37   
melaverde

Mela, user posted image  zdaj mi je  pa nerodno.  Ma kaj ko si ti tako zgooodna. Ko  jaz prihajam, ti odhajaš.
Edino NAVT vedno srečam, ker smo z urami nekako  usklajene. Druge pa mogoče tudi srečam pa jih ne poznamuser posted image

Kar naj ti bo nerodno user posted image user posted image  mogoče se srečamo čez vikend v Portorožu...
Ma dej zbudi jih prej, cel dopoldan zamudijo na ta način....user posted image user posted image  kdo govori, največja zaspanka na svetu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3863
6.2.2008 23:59:57   
melaverde

Ma kaj jaz vem. Danes ( SREDA) je moj Franci  šel delat pa je bil ob 12 uri že  doma, prejšnjo nedeljo pa je delal do  14 ure.
user posted image user posted image  NImam pojma kaj me čaka v petek. GA moram prav vprašat,da se organiziram.  Pa tvoj FRanček, tudi on ima neke čudne urnike.

ma Franček ima kar dober urnik 7-15h in en teden v mesecu popoldan 12-19h, danes pa so nekaj delali na mreži in ob takih urah je manj ljudi v službi user posted image
ma tvoj je privat ???

Neposredna povezava do sporočila: 3864
7.2.2008 0:04:41   
nektarina
danes sem vstala ob 6 uri, stavila prat in pucala stanovanje, in glej so spali samo do 8 30, ker sem delala confužion po hiši, ob 12 smo šli en giretto do Šalare, pol na kosilo in ob 13 30 v Koper  v Triglavsko na cafe, pa nazaj domov, merenda za ta male in nazaj v KOper. Smo šli gledat za nove fotelje v  Harveya.  Danes smo pa samo pohajali, sem maksimalno izkoristila lepo vremeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3865
7.2.2008 0:09:26   
nektarina
Dela pri privatniku in se da vse lepo zmenit. Če  rabim pomoč za   user posted image  peljat  k P ali v RA si vzame prosto. Včasih dela tudi  cel dan  in pride domov zvečer.

Neposredna povezava do sporočila: 3866
7.2.2008 0:12:00   
nektarina
user posted image

LAHKO NOČ

Neposredna povezava do sporočila: 3867
7.2.2008 0:13:49   
melaverde

danes sem vstala ob 6 uri, stavila prat in pucala stanovanje, in glej so spali samo do 8 30, ker sem delala confužion po hiši, ob 12 smo šli en giretto do Šalare, pol na kosilo in ob 13 30 v Koper  v Triglavsko na cafe, pa nazaj domov, merenda za ta male in nazaj v KOper. Smo šli gledat za nove fotelje v  Harveya.  Danes smo pa samo pohajali, sem maksimalno izkoristila lepo vremeuser posted image

ma kje imaš voljo hodit nazaj ????? al sem jaz tako lena, ma meni se ne da...zato grem zjutraj ob 9:30 do 13h in pol mogoče okoli hiše....razen če ostanem pri mami, pa grem spet peš do Kopra...

Neposredna povezava do sporočila: 3868
7.2.2008 0:17:30   
melaverde
Ben, grem anka jaz...monologa ne bom imela....

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3869
7.2.2008 8:52:08   
majrim
alora se vidimouser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

Neposredna povezava do sporočila: 3870
7.2.2008 8:57:34   
melaverde
user posted image

ma kaj ste vidle kakšen lep dan nas čaka zunaj user posted image user posted image  če bodo še ostali trije dnevi tako... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3871
7.2.2008 14:48:41   
dskubin
user posted image user posted image user posted image Diti še vedno ne spi. user posted image user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

Neposredna povezava do sporočila: 3872
7.2.2008 17:40:39   
helenav
MAJRIIIIIIMMMMMMM.....TO JE ZATE

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Hvala za nasvet, glede vozička.....
Tako mi je bilo lepo na popoldanskem sprehodu, da komaj čakam jutri da grem spet.....upam, da ni bila samo slučajno pridna....ma verjetno ne...
Tako, pa me ne boste več zafrkavale, da samo spi......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Danes je veliko gledala..malo ven, malo mamo ..malo ven, malo mamo.....

evo ena slikica za dokaz

user posted image

in še ena slikica za Majrim....da te primejo gušti.....ko si jo 5 mesecev nazaj prvič videla so te primli , ne:-))))

user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
7.2.2008 19:37:15   
thaiss
helenav kakšen nasvet si dobila???? deli z namiuser posted image

ajd, pridem več ksno, ko mali zaspi......

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
7.2.2008 20:11:08   
majrim
na,pa mi je spet  pripravla solze v očehuser posted image user posted image user posted image ...že ko sem bila danes z Ireno notri in smo ga previjale,sem se kar stopilauser posted image user posted image user posted image ...samo una jajčka so mi bla malo čudnauser posted image
helenavuser posted image user posted image user posted image ...sem vesela...škoda le,da nisi prej to naredila...no,v bistvu je vseeno...boš zdaj uživala...in ona tudiuser posted image user posted image user posted image
dskubin...alorauser posted image user posted image user posted image ...je naredila pol kak čemin al ne??user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?