|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
7.2.2008 20:11:33   
helenav
user posted image user posted image   že davno nazaj, me je Majrim vprašala, ali imam možnost, da bi me ona v vozičku gledala..pa sem rekla, da ne....ker ta jajček, sem odpisala, takoj po drugem mesecu, zaradi Klarinega joka  in ko sem jo obrnila v športni del je postala pridna....
Sedaj pa ima že kar nekaj časa neko smotano obdobje, ko začne jokat, čim se zbudi....ampak smotana sem bila jaz....ker nisem poslušala njenega nasveta, naj si jo nazaj obrnem....in danes..po tem, ko sem spet vsa prepotena in zmantrana pricapljala iz dopoldanskega sprehoda, sem si rekla, bašta.....!!!!!!!!!!!! Spet sem jo celo pot prenosilauser posted image user posted image user posted image !! Tako, sem nazaj namontirala jajček in komaj čakala popoldanski sprehod...Takoj, ko se je Klara zbudila, sem jo nahranila in odjadrala... Klara ni niti pisknila...vsa blažena me je gledala iz vozička, bila brez dudke in nekje pri Marini zaspala...pol ure je dremala in ko je odprla oči, se je nasmejala ( verjetno ker me je vidla) in potem veselo opazovala okolico, vsake toliko pa se mi nasmehnila....Tako, da popoldnaski sprehod mi je bil v tak užitek, da vam ne vem povedat!!!!!!!!!!!!!
Zdej ne vem..ali je bilo slučajno tako in bo jutri spet isti shit....bom vidla jutri...ma vsekakor slabše kot prejšnje dni ne more bit!!!!!!!

Me pa nekaj zanima.....malo me je strah, da bi jo sedaj tukaj notri zeblouser posted image user posted image v športnem delu je imela tisto fajn toplo vrečo...sedaj je pa z dekico pokrita ( dekica-kovtrček, je kar topla no)....rokice je imela hladne...samo za vratom pa je bilo kar lepo toplo....

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
7.2.2008 20:14:09   
helenav
majrim

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
7.2.2008 20:37:24   
majrim
no,to je pa lepo prebrat...user posted image user posted image user posted image ...amo,da si vesela...Klara pa itakuser posted image ...ne sekiraj se daj...njo sigurno ne zebe...sploh zdej,ko so ti lepi dnevi...malo kontroliraj po sebi...in ne smeš pretiravat...res,da ona počiva,ampak vseeno jo imej v mejah normaleuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
7.2.2008 21:05:00   
helenav
Je kdo tu?????????

Po tv ni nič......user posted image

za vikend pa ne bom samauser posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
7.2.2008 21:09:46   
majrim
uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...kaj bo doma?????...ke lepoooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image ....mi gremo v soboto na izletuser posted image ...v Lipico...da malo spremenimo in zbežimo iz Izoleuser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
7.2.2008 21:15:29   
helenav
ja bo doma....ker je napovedana burja....in danes sploh barka ni vozila....

super...user posted image

Bi pa tudi jaz šla kam na izlet....samo njemu pa Izola fulj manjka...ker se ni že dolgo sprehajal, zato bomo kar doma...na izlet bomo šli na kosilouser posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
7.2.2008 21:23:27   
majrim
aja...pozabim,da je moj pol na dopustu...zato se čez vikend raje odpraviva kam...user posted image ...oz. odpravimouser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
7.2.2008 21:28:29   
thaiss
helenav super da Klara uživa v jajčku!!! Kaj bi mi brez naše zlate Majrim user posted image

Dejte mi en nasvet kam naj se mi3 odpravimo na izlet te dniuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
7.2.2008 21:31:25   
majrim
mi gremo v Lipico v soboto...pa mogoče v postojno...bomo vdili...v Lipico sigurno...če ne drugega vsaj malo na sprehod...user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
7.2.2008 21:42:31   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

helenav super da Klara uživa v jajčku!!! Kaj bi mi brez naše zlate Majrim user posted image

Dejte mi en nasvet kam naj se mi3 odpravimo na izlet te dniuser posted image

na snegec.....

živaski vrt.....

toplice.....ali pa samo malo namakanja za en dan...

grem jaz na kavčuser posted image user posted image

Nočka

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
7.2.2008 21:58:33   
thaiss
ma nekam za en dan, sobota oz. nedelja...mogoče res Lipica alpa Miramar<-- je že bla kera?

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
7.2.2008 22:06:35   
melaverde

ma nekam za en dan, sobota oz. nedelja...mogoče res Lipica alpa Miramar<-- je že bla kera?

Mi smo tam skoraj kuhani in pečeni user posted image , pa ciao vsem...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
7.2.2008 22:09:00   
thaiss
a v miramarju?? dej mi kej pametnega svetuj, kaj mmamo za videt, je lepo za vozičkat, kje kofetkat itd

pozdravljenauser posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
7.2.2008 22:30:44   
melaverde
ma miramare je tista dolga peš pot, ki vodi do gradu-Sissijeve poletne rezidence user posted image  mi parkiramo čisto na začetki in pol hodimo kar en kos, vidiš daleč dol grad....med potjo je ful kafičev in na desni so restavracije (poleti ne it ker se triestini tam kopajo in ne moreš niti hodit)...lahko pa parkiraš prav pri gradu-parku in narediš en điret, pa ful lepih slik z novim digijem user posted image ...mislim da je po parku šuder, tisti droben...na sredini je anka neke vrste gelaterija, kafeterija...in seveda ogledaš grad z doplačilom user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
7.2.2008 22:38:04   
thaiss
ma kje si bla tolko časa mela???
dej mi povej strado do tja!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3890
7.2.2008 22:45:08   
melaverde

ma kje si bla tolko časa mela???  zdaj??? večerjala, dala spat Vala...
dej mi povej strado do tja!!!

Greš za Trst do glavne avtobusne postaje in pol greš samo naprej ob morju cca 3 km...falit ne moreš ker je cesta ravna, nagnita v levo in nad skalovjem vidiš grad user posted image  konec koncev greš do dol z avtom in magari tornaš parkirat nazaj, mi parkiramo vedno ob cesti že prej ker nam je cilj sprehod !!

Ma tudi v Umag, Stellamaris je lepo...mi parkiramo, vzamemo s seboj žogo, papington in seveda kovček za piknik...je ful dolga pot ob morju user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
7.2.2008 22:48:57   
thaiss
ma ti si zlata user posted image user posted image

od avtobusne še kolko cca da se peljemo, mi bi tudi raje pohajali!!! Je parcheggio gratis?

Neposredna povezava do sporočila: 3892
7.2.2008 22:52:20   
dskubin
Mi tudi gremo kdaj v Miramar, ko je lepo vreme. Ma če bo burja, ne vem, če bi se sprehajala tam - v Trstu so enkrat meli ograje s ketnami, da ljudi ni odpihnilo. Tudi mi se šetkamo pri morju, no ja, dokler se ne začnejo Trieštini pražit - pol ne moreš naredit 10 metrov brez da bi popeštal kako brisačo ali nagazil na šlapo user posted image . Naprej od gradu je zelo velik park, pa nekaj žival vidiš, lahko nesete malo kruha za race in labode futrat. Meni je zelo lepo it tja malo za spremembo, čeprav je Izola najlepša user posted image .

majrim, z Diti sem nekaj čez štiro obupala in jo pobasala v voziček in šla z obema peš do marine in nazaj. Diti je končno zaspala, ma samo kake pol urce, Draž pa je pršu domov ful čuden. Se je vsedu na kavč in gledal risanko in se ni niti premaknil niti spregovoril kake pol ure. Pa se mi je zdelo čudno in ga potipam - vroč. Zmerim vročino 38,5. Čez nekaj minut še bolj žge - 39. Čez kake pol ure 39,5. Me je kr malo začelo bit strah, k sem bla sama. Je samo vsake tolk skozi priprta usta zastokal mama, odgovarjal pa samo z ne in ja. Oči so se mu kar zapirale. Nič jest, nič pit,.. Diti pa siiiiitna. Pol je k sreči pršu moj domov in prevzel tamalo, Draža sm preprosila, da se poskusi premaknit in je šel jest k mizi hrenovko - je samo popil požirk soka in vrgu ven vse, kar je popoldan dal v sebe. Se mi je kar oddahnilo. Vročina mu je po par minutah spustila na 38 in zdej spi. Bomo vidli jutri.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

Neposredna povezava do sporočila: 3893
7.2.2008 22:52:34   
Žana04
Ojla,

pa ja ne spite? Meni se že nekaj dni sploh ne spi; če bi šla zdaj v posteljo, bi se še lep cajt premetavala.
Danes smo se tudi mi naužili svežega zraka. Po dopoldanskem sprehodu sva z Julijo prišle na kosilo, takoj po kosilu pa sva šle ven skupaj z Žanom in user posted image . Danes sta prišla prej domov in imeli smo se res fajn. In pred nami je še podaljšan vikend user posted image user posted image user posted image
Nektarina, danes smo se verjetno res za malo zgrešile. Iz Kopra sem šla okoli 13. ure, potem, ko sem obupala nad Julijo (beri: je nisem mogla več nositi), ki ni in ni hotela biti v vozičku... Nisem pač od tistih, ki lahko ravnodušno gledajo svojega otroka kričati v vozičku. Pa še slišim od koga, da sem zmešana, ker jo nosim, da manipulira z mano,... user posted image  No coment, na takšne izjave se niti ne oziram..."vsako tele ima svoje vesele".user posted image
V glavnem, mojo GSM številko imaš med ZS, tako, da lahko naslednjič, ko imaš planirano destinacijo Koper, pokličeš. Jutri dopoldne imam sicer opravke, v ponedeljek pa se lahko dobimo, ker bom v Kopru.
Grem še malo med nepremičninske oglase. Sanjam (verjetno bo še nekaj časa ostalo pri tem user posted image ) o hišici...
Lepo se imejte!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
7.2.2008 22:54:51   
melaverde
ma ob cesti je gratis, mi parkiramo pri enem parku (je na levi strani) ki ima tudi igrala, klopce....vozi počasi in ga boste takoj vidli !! ma d je rekel cca 3 km...jaz ti ne znam točno povedat user posted image

ma kaj pri vas ne piha ??? si napisala pri marčevkah da ni burje, kako da ne??? ob 20h me je iz Intersparjeve strehe skoraj odneslo...

jaz pa bi šla na Bled user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
7.2.2008 23:00:52   
thaiss
ma piha ja, ma ni hudo!! Popoldan smo šli ven, prišli ob 19h pa ni bo mraza!!!

ma kak Bled, kaj ne greš jutri na izlet??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3896
7.2.2008 23:06:06   
melaverde
žana, te razumem samo da mi jočemo v avtu, pa hlipamo in na koncu se dušimo user posted image  ma misliš, da se bosta navadla na prevozna sredstva ??? pa lih moj otrok, ki sem skozi naokoli.....

hišica - ne bi jaz !! že sedaj mi grejo lasje pokonci, ko pomislim kako bo poleti z Valom in kosit travo vsak teden, rože zalivat 2x na dan....grrr

dskubin, dej popravi me za pot, znaš ti napisat bolj natančno, km ????

Draž, ta je zate user posted image  !!

Pupe, jaz grem spat, jutri me čaka dolg dan...

Lahko noč!!

p.s. Nektarina opet štrajka... user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
7.2.2008 23:16:32   
thaiss
Draž en velik košek user posted image user posted image user posted image

meliss lepo se imej-ta jutri!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3898
7.2.2008 23:21:01   
nektarina
Mela NIČ NE ŠTRAJKAM. alEX JE ZASPAL OB SKORAJ 23 URI,  PC me je zafrkaval. Sem napisala sporočilce in se je  zaprl   PC user posted image user posted image user posted image user posted image
sem bila tako jezna.
Ma se mi je zdelo, da te ni doma  . Sem šla h tašči in sem pokukala na tisto zadnjo  hišico in ni  bilo nobene lučiuser posted image   sem si mislila  a  ma je šla v šoping in sem imela prav.

Mene tudi mi je že slabo  ko pomislim na poletje in košenje trave. To opravljam sama in imam veliko površino. Pa rože,  pa kopanje user posted image
Nevem kako bom letos zmogla al bo  vse poraščeno.

MOji pa v avtu  uživajo: spijo.- Danes je šel  NIk v Tobija in se je vso ppot smejaluser posted image
Tukaj zaključim  da se mi ne zapre PC in pol odprem nove sporočilce

Neposredna povezava do sporočila: 3899
7.2.2008 23:29:52   
dskubin
Ma en pljunk je od avtobusne do Miramara. Sej boš vidla, ko greste mimo avtobusne naprej, boste zagledali grad. Ob cesti je parkiranje zastonj, je pa tik pred gradom plačljivo parkirišče (nimam pojma po kolk za kolk, k gremo vedno šetat). Pol se pa glede na to kolk je oddaljen grad odločte al boste že parkirali, al greste naprej ;). Če hočete šetat kako uro v eno stran, parkirajte, ko je grad pikica, če 45 minut, parkirajte, ko je grad jabolko... user posted image

Hvala za user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 7.2.2008 23:35:49 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?