|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
21.1.2008 19:12:33   
melaverde
mi pa smo bli doma user posted image  nakupovalnih se izogibam, po hišah se mi tudi ne da... ma tudi name ni imel nekega depresivnega vpliva... user posted image  se ne dam !!

če bo današnja noč čudna, je kriva polna luna !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ki bo jutri...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
21.1.2008 19:31:03   
thaiss
Čau

Matia je okoli 10h spet zakuhal na 39.3,sem klicala P in nama je naročila naj prideva takoj. Vglavnem poleg gripe razsajata še dve obliki viroze, navidez zelo popodobni, loči se ju po krvni sliki. Matia ima malo gnojno grlo, krvna slika kaže na eno od viroz ampak P ni glih prepričana, ker je bil zjutraj dehidriran in krvna slika ni verodostojna.zaenkrat mu antibiotika ne bo dala. Od 13h dalje mu dajemo za pit glukozo po brizgi na dve minuti... itak gre več ven ko not...
Jutri zjutraj moram poklict P, pa se bo odločla kako naprej. 

vrtec- mi sploh še nismo dobili odločbe, tako da sploh ne vem še kolko bomo plačevaliuser posted image  

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
21.1.2008 19:59:01   
melaverde
ciaoo,

ma kaj tako hitro se dehidrira ?? ma si me prav prestrašla...kako je sedaj, vročina ? mu je dala kaj za grlo ??

Val pa je tudi čuden...včeraj sem mu dala jogurt od češnje (tista čebelica) in ga je celega zbruhal na teto L...kmali smo padli dol, ker je izgledalo kot da ha je polil user posted image

malo prej je tudi zbruhal, vse živo, od kivija ki ga je jedel ob 10h, kosila in skutke (navadne) ??????????? ma kaj bi to lahko pomenilo???
so lahko krivi jogurt in skutka ????

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
21.1.2008 20:18:57   
helenav
ojla

nam pa je danes Klara prvič podarila glasen nasmeh..sem se prav stopila in oba z mojim sva od sreče jokala..on pa sploh, ker se je njemu nasmejala prvič user posted image user posted image user posted image

Danes smo končno jelko pospravliuser posted image in sedaj grem na kavč...ker meni je ta dan škifast...pa še jutri polna lunauser posted image user posted image user posted image in kot je rekla Nektarina, komaj čakam sredo in burjo!!!!!!!!!!!!user posted image

nisem razpoložena..21. itak

thaiss user posted image user posted image

majrim ma kaj si se vozila okrog?Sama? Jaz morem spet začet malo vozit Klaro okrog...in to sama..do sedaj sem samo enkrat bila v Kopru, ko sem hotela drugič, sem imela prazno gumouser posted image

ala pupce...se vidimo ko se srečamo....

Neposredna povezava do sporočila: 2604
21.1.2008 20:22:47   
Sibil_
Mela-previdno, ker je lahko tudi kakšna alergija.Uvajaj počasi pa boš videla-jutri bi jaz recimo poskusila mu dat par žličk jogurta ali skute in bi videla kako bo.user posted image

Thaiss-sem danes govorila z našo P in baje je tudi po vseh vrtcih Rota virus-bom še jutri poklicala za našega, ma če je se lahko kar pripravim na bruhanje vsepovprek...ah ja, dobro da imam tekočino za dezinfekcijo že doma.user posted image

Pa pri Matii če ima to virozo zna trajat vročina kar nekaj dni, te so zdaj na pohodu (ma po tem kako je mojega moža vse bolelo sklepam, da je kar gripa, vsaj pri nas bila).user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

Neposredna povezava do sporočila: 2605
21.1.2008 20:23:52   
helenav
majrim sem te čakala, da kaj napišeš..pa slišim da  so po televiziji razočarane gospodinje....

grem se malo razvedrit in navalit na paneton....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
21.1.2008 20:31:51   
melaverde
helenav, niso še gospodinje...čeprav jaz sem razočarana...user posted image

sibil, ma hvala...na alergijo nisem sploh pomislila user posted image  ma ne bi imel še kakih izpuščajev ????

ma kje ste vse??????? danes,ko meni Val že spi....user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
21.1.2008 20:32:04   
majrim
evo me...sem pisala knjigo tamali - dnevik..pa še nisem končala,a sem rekla da pridem preden začne GFuser posted image ...ja,sem se vozla sama s tamala in smo se prav nasmejale...je bla zraven mene in smo dale muziko na glas in jaz sem pela do daskeuser posted image ...sva šla k mojim na kosilo in pol še malo okoli in domov - sem pa sedela eno uro v avtu,ker je gospodična spalauser posted image
..kar se tiče polne lune, smo imeli že to včerajšnjo noč po luniuser posted image ,tako,da se sploh ne sekiram...hujše kot je blo ne more bit..user posted image
thaiss...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo čimprej vse po staremuser posted image ...daj mu lupčka v mojem imenuuser posted image
helenav...kolkokrat se boš še stopila od sreče...pa piši si vse...

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
21.1.2008 20:33:23   
majrim
veš kaj mela,jaz pogledam,če je kera pristona,če ni...grem...in ker imate vse take nastavitve,da vas ni,se poberem na kavčuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
21.1.2008 20:36:36   
melaverde
napaka !! ti pride, reči hello in sigurno bo katera dala znak...user posted image

kakšen dnevnik pišeš, Neži za vse kar naredi ali prav za vsak dan????

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
21.1.2008 20:40:14   
majrim
kot sem od volje...si pa sproti pišem na koledar določene stvari...si moram kupit en poseben zvezek,da bo malo lepše ko ji bom dala za 18 RDuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2611
21.1.2008 20:42:36   
melaverde
fulll dobrooo !! user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
21.1.2008 20:44:32   
melaverde
jaz se tudi nekaj trudim ampak nisem preveč pesniška duša, ne znam zlit na papir prav idealno... user posted image  čeprav fantki jemljejo te stvari malo drugače...

Neposredna povezava do sporočila: 2613
21.1.2008 20:50:15   
austen
čeruser posted image user posted image user posted image
Thaiss en veeeeeeelik objemček Matii, da bo čimprej zdrav

IZVIRNO SPOROČILO: helenav

grem se malo razvedrit in navalit na paneton....user posted image user posted image user posted image user posted image

ma kaj nisi rekla, da ne ješ več sladkarijuser posted image ali si kot jaz...več ne ma niti manj   user posted image

Mela....kako je Val? Ni nič več bruhal?

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
21.1.2008 20:51:44   
majrim
grem jaz pred tvuser posted image ...se začenja!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...mirno noč vsemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
21.1.2008 21:06:16   
melaverde
živijo austen,

veramente je bruhal vse kar je imel v želodčku user posted image
si razbrala, da moj mož ni prispel do ikee ? če pa me res pelje februarja, ti ga prinesem takrat user posted image

joj, jaz pogledam še gospodinje in pol grem pokukat na GF user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
21.1.2008 21:20:44   
austen
ma ni panike za katalog...bom pa koga drugega nažicalauser posted image ma kaj ki vsi povejo ko se že vrnejouser posted image
kje pa gledate Gospodinje?
jaz čakam pa na Grey's anatomyuser posted image na Nova TV

btw...kdaj si začela Valu dajat mlečne stvari (iz KM mislim)....jogurte, skute, ipd...?

Neposredna povezava do sporočila: 2617
21.1.2008 21:23:58   
zrak
ciaoooo

Mi smo tudi malce vročični.. že drugi dan imamo največ 37,5... zjutraj ni vročine .. pol pa se začne postopoma dvigat.. kaj naj naredim??? Naj dam Calpol in Svečke??? Ali nič??? Jutri bom poklicala P... ampak nič n teče iz noska , nič ne kašlja...??? Mogoče so to zobki??? oz. zobek????

Matia, srček, ubogec...ljubčka..

Ma se bojim, da se ni nalezu v bolnici ko smo bli na UZ... Allora smo čakali in seveda so čakali tudi bolani otroci.. z nami je čakal celo dojenček , ki je mogu na infuzijouser posted image user posted image user posted image   ma kako lahko dovolijo, da v eni čakalnici čakajo zdravi in bolni otročki skupaj?? So pa res zreli..

Majrim.. jaz tudi vsake toliko napišem kaj Eneiu.. ampak moje zgleda kot neko pismo, in ga pišem vsake toliko včasih 1x mesečno, včasih pa na 14 dni.. odvisno od navdiha..

Neposredna povezava do sporočila: 2618
21.1.2008 21:27:30   
zrak
melči ciao

veš kaj sem se spomnila... Mamica od Sare (tista lepa punčka) mi je pravla, da njena je njena Sara vedno bruhala po skutah.. zdaj ne vem če še..

Neposredna povezava do sporočila: 2619
21.1.2008 21:28:04   
thaiss
OJ

Matia je zaspal, vročina 39.4user posted image  Popoldan ko je bil brez vročine je bil tapravi moj dobrovoljček, ob 18h pa je spet zakuhaluser posted image

Melaverde, upam da ni hujšega pri Valu, probaj malo omejit mlečne izdelke, boš vidla kako.

Sibil v našem vrtcu še nimajo RV

Helanavuser posted image  user posted image  user posted image  bravo Klari za glasen nasmeh.. zdej jih bo vsak dan več in glasneje!!!

punce hvala za vse pikapoke, upam da bova do konca tedna zdrava, da vas počastim za 30ko!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2620
21.1.2008 21:29:04   
melaverde
a, ma ste še tu...

jaz gledam gospodinje na popu...

zrak, meni je rekla da se proti vročini ne da nič dokler ni vsaj 38,5 stopinj user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
21.1.2008 21:30:22   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: zrak
veš kaj sem se spomnila... Mamica od Sare (tista lepa punčka) mi je pravla, da njena je njena Sara vedno bruhala po skutah.. zdaj ne vem če še..

ja, se spomnim tudi jaz!!!

zrak, če ima vročino samo 37.5 in to zvečer ni hujšega, mogoče so pa res zobki na pohodu. Kakšne volje pa je Enei, je kej bolj nemiren..?????

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
21.1.2008 21:30:44   
zrak
user posted image user posted image user posted image  začel  GF.. upam, da ne bo kodirano ker gledamo preko satelitske....

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
21.1.2008 21:34:22   
zrak
Thaiss, ciaooo

Ma bolj siten je.. nismo ga vajeni tako.. ne ve al bi se smejal ali bi bil resen..

Juhhhuuu Katia in Ascaniooo.. imata punčko

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
21.1.2008 21:35:14   
nektarina
ecco zakaj imam danes naporen dan. Polna luna. NIk se igra v ležalniku, drugi spijo.  Sem imela cel dan kažin,. še največ takrat kosem jih kopala. Zdaj me tako boli  hrbet.
Mela.. pri nas so  skutke krive za bruhanje.  Pa ne da bruhajo vsenaenkrat ampak  vsake toliko malo in to tako smrdi. Jutri mu ne daj nič jogurta in skutk pa boš videla.

Thaiss.  joj ma ste res ubogi, držim pesti, da se hitro pozdravite.

grem gledat GF. 

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.