|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
20.1.2008 22:22:53   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
thaiss, kakšne skutice in jugurte naj kupim Valu ??? mu ne morem dat prav vsak dan navaden jogurt... user posted image

sadni jogurt - die binne Maja, jih imajo v mercatorju
navadni jogurt + sadje
sadna skuta LM (borovnica, marelica)

kaj te so nekako med najbolj zdravimi ?! kaj pa iz Hofferja ki jih je Mojca iz materinske najbolj hvalila ??? 

hoferjeve tamale skutice jaz kupujem, jogurtov še nisem probala..kupim naslednjič!

naš meni:

8h- jogurt/čokolino/gres...
11h- sadje/skutka..kruh
14h- kosilo
17h- ta obrok tudi nam dela težaveuser posted image spet nekaj od maredn (jogurt,puding....)
20h- večerja-mlečna

Matia je itak jogurt fan, to bi lahko skos jedel!!! Zadnji teden mu dam za maredndo kako konder fetta al latte, plasmon merenda...

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
20.1.2008 22:25:40   
nektarina
Mela, Alexa sem držala v rokah, NIK je spal in ko se je zbudil  sem mu dala malce kamilice. NIk vse sam naredi. Vzame flašo, pije koliko  mu paše in potem  jo odloži. Ko nu je solgčas pa se z njo igra, jo  vleče, daje iz ene roke v drugo in pol še vse zmoči. Alex teh spretnosti nima,  naprej  drži  z rokicami in pol spusti.

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
20.1.2008 22:26:53   
NAVT
Nektarina, kako se vi uspavate???

Melaverede, kaj je narobe z navadnimi jogurti? Rajši sama dodaj kaj notri. Jaz sem Aljoši dajala sama sadje noter, pa tudi ovsene ali pšenične kosmiče, suho sadje (rozine...). Zadevo sem si namreč tako razlagala, da vsaj vem kaj tlačim otroku v usta, kaj je v industrijsko sadnih jogurtih ne veš kakšno sadje je noter, najbrž je dodan sladkor... sej Frutek ima tudi eno kombinacijo s kosmiči, le da je vse zmiksano. Ker je Aljoša že veselo jedel kose, sem rajši sama dodajala stvari v jogurte, včasih tudi v sadne kaše.

Neposredna povezava do sporočila: 2578
20.1.2008 22:34:15   
melaverde
NAVT, sej to sedaj delam ampak se mi zdi, da že 3 mesece je samo jabolka, hruške, zadnje čase kivi...bi mu rada dala kaj drugačnega, da se ne prenaje istih stvari... user posted image  banan pri nas odpade ker pol ne kaka in tukaj se konča...
če smo cel dan zunaj ali pa kam gremo bi pa rada imela kaj s seboj "za vsak slučaj"
ga pa ne bi rada pocala s kruhom in biškoti (uradno jih tudi ne sme še)

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
20.1.2008 22:35:00   
austen
ojlauser posted image samo da vas pozdravim....mi smo malo pohajali včeraj in danes user posted image kljub temu, da je vreme res bolj za seuser posted image
grem spat......jutri bom pa prebrala za nazajuser posted image me ni sem gor dva dni, pa naklofate 6 straniuser posted image    ...pridne ...pridne
nočko

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
20.1.2008 22:35:29   
nektarina
O Ciaooo NAVT. MI  imamo tako  zadnji GH obrok (   milupine kašice,  zmiksano jabolko. banana ali pa koruzna polenta tista za dojenčke od LInota), čiščenje in preoblačenje v pižamico,    igranje  na tleh ali  pa na naši postelji, tako,da se naigrajo in nasmejejo  in pol jih dalo v posteljico. Tam dobijo še malo mleka.  Pol  se začneta pogovarjat in  se igrat z nogicami in zaspijo. Danes Alex ni hotel zaspat in sem ga vzela v dnevno. Najprej je na ves glas pel, pol pa tečnaril in sem ga morala  držat  v naročju.  Pa je zaspal kar v ležalniku.

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
20.1.2008 22:40:55   
nektarina
Mela. Jaz piškotke dajem od 6 meseca. Najpšrej sem kupovala tiste v Muellerju od Hipa , 180 gramov  1,80. POl sem v Famili kupila MIO in Mellin, 360 gramov  eni  2,50 eura in eni  2,90( če se ne motim). KO jaz  zajtkujem in me gledajo jim dam piškotek in  počasi jejo. Pa s sabo jih vzamem ko grem kam. Kruha ne dajem, čeprav oni bi tudi to jedli.

Neposredna povezava do sporočila: 2582
20.1.2008 22:47:25   
melaverde
ma jaz mu dam tudi kruh, ne kompliciram preveč kar se tiče hrane...ampak za eno merendo bi potreboval 4 biškote ?! so mi pa najboljši naši Plazma...

včeraj smo šli k enim na obisk in sem mu dala v navaden jogurt žlico domače marmelade in tudi jo je počopal s takim guštom...ampak mu samo jogurt ni dovolj ker je žical še ?!? user posted image

nektarina, kje kupiš to polento ???

Neposredna povezava do sporočila: 2583
20.1.2008 22:58:45   
nektarina
No ni prava polenta.  To je LIno(  istant otroška hrana-koruza) Se naredi z mlekom ( navadnim ali adaptiranim) . Meni je fino, vmes tudi jaz kaj pojem. So pa moji  jedli tudi čokoladne kekse.. hmmm.ko jaz tega nisem vidla. Šele potem so mi povedali.

Neposredna povezava do sporočila: 2584
20.1.2008 23:09:08   
melaverde
user posted image  pri nas pa si tega ne upajo več naredit user posted image
sem jih dobila pri panetonu in fritulah ...sem tako zaropotala, da še za navaden biškot me zdaj vprašajo...

nič, grem jaz ki si morem še nekaj zlikat...

nektarina, če te jutri ni v Kp mi prosim javi da ne čakam...

lahko noč !!

Neposredna povezava do sporočila: 2585
20.1.2008 23:11:59   
nektarina
Ti bom javila  ko se zbudimo. TI pošljem št na ZS. Pejdi pogledat.

Neposredna povezava do sporočila: 2586
21.1.2008 9:01:23   
majrim
user posted image dobro jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image
...samo,da vas pozdravim...evo,sem rabla pol ure za vse prebratuser posted image ....ste pa čveke...nič,šibam,ker je tamqala v akciji...se ji mudi venuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

Neposredna povezava do sporočila: 2587
21.1.2008 9:49:28   
melaverde
dannn !!

majrim, vsaka ti čast, da se ti tudi v takem vremenu da it ven user posted image . jaz sem pri mami, enkrat tolko z avtom ampak ful rosi iz megle tukaj user posted image

grem v akcijo, če bo še katera zunaj...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
21.1.2008 10:47:58   
majrim
evo,smo nazaj...zdej se pa gremo peljat en giro z avtomuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2589
21.1.2008 11:49:57   
helenav
vreme od škifece..

jaz sem ostala kar doma....sedaj je popila 80 ml čaja, da se je končno lahko pokakala in sedaj bo morda zaspala..upamuser posted image user posted image

mama je prišla k meni in dokler sem jaz njo zrihtala, uspavala..itd....je kosilo že narejeno....user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
21.1.2008 12:37:45   
melaverde
poleg vremena mi je dan polepšal še žurnal...

ekonomska cena vrtca za MO Koper 1. starostno obdobje = 481 eur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

človek ostane brez besed...to je več kot pol moje plače ?!
spodaj pa vprašanje :Boste zaradi podražitve izpisali otroka iz vrtca ?? Grem na www.zurnal24.si oddat tudi moj komentar....
Jaz ga za to ceno dam raje privat, se mi bolj splača... user posted image user posted image  razen če ne bodo anka šinjore dvignile ceno....

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
21.1.2008 12:43:23   
helenav
kolikoooooooooooooooo????

MA KAJ SO VIJA???????????????????

Neposredna povezava do sporočila: 2592
21.1.2008 15:12:20   
majrim
moja pa skoraj cela plačauser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
21.1.2008 15:52:28   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

moja pa skoraj cela plačauser posted image

tudi mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
21.1.2008 17:41:52   
nektarina
Škoda, ker nam poštar ne dostavlja več Žurnala.
Helenav:  ma si prav vidla( kako ekonomska)user posted image
Ma jaz bom kar 4 ure delala. Na srečo  živimo v svoji hiši. Kak oje s tistimi  ki plačujejo  najemnino za stanovanje ali pa kakšen visok kredit? Kako jim znese imet otroke.user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
21.1.2008 17:44:45   
nektarina
Mela, sem kasneje videla, da si  to ti napisala. Kakšne so  cene pa  v  MO Izola?
Kaj si šla pol kaj naokoli?
user posted image  čakam  sredo in burjo.

Neposredna povezava do sporočila: 2596
21.1.2008 17:58:18   
nektarina
Sem  šla pogledat članek ma tam piše " najvišja ekonomska cena  vrtca v MO Koper" kaj to pomeni?  JAz se na to še ne spoznam. 

Neposredna povezava do sporočila: 2597
21.1.2008 18:35:24   
melaverde
ma sej tolko se ne razumem niti jaz... user posted image  že sama višina zneska me je iztirila...
ma malo manj sigurno pride ker če ne zakaj oddamo vlogo za znižano plačilo vrtca ?!

nektarina, jaz sem tudi razmišljala da bi šla delat za 4 ure ampak se ful bojim kako bi zneslo finančno ?! za 4 ure je veliko manj kot porodniška user posted image  tudi mi smo v svoji hiši ampak vseeno si ne predstavljam, da ne bi mogla na dopust, tu pa tam na pizzo, ali pa da ne bi mogla zapravljat za Vala.... user posted image
kdo pa ti jih bo čuval za 4 ure ??
ma kaj ko imaš dvojčke, imaš kaj podaljšano porodniško ??? 

poglejte kaj piše v zurnalu za današnji dan...
Slabo vreme, prazne denarnice, propadle novoletne zaoljube in še kaj so vzrok, da je 21. januar najhujši dan v letošnjem letu.

hvala bogu ga je kmalu konec... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2598
21.1.2008 18:40:35   
melaverde
brazložitev kaj je ekonomska cena, čeprav meni ne pove veliko... user posted image

"Ekonomska cena vključuje plače zaposlenih te predstavljajo 80 odstotkov , živila in druge materialne in nematerialne stroške. Po njenih besedah lahko na razliko v cenah še največ vplivajo plače. "Vrtci, ki zaposlujejo delavke z višjimi nazivi in daljšo delovno dobo, gotovo več porabijo za plače, cene živil in drugih stroškov pa se po regijah ne razlikujejo toliko," je pojasnila ravnateljica. Razliko med ekonomsko ceno in plačilom staršev krije občina. Znaša najmanj 20 odstotkov, odvisno v kateri plačilni razred so uvrščeni starši, za prejemnike socialne pomoči je vrtec zastonj. "

Neposredna povezava do sporočila: 2599
21.1.2008 18:56:07   
majrim
user posted image user posted image user posted image tako slab pa spet ni bil ta 21. januar...user posted image ...sem se vsaj napotepala z avtomuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.