|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
20.1.2008 21:41:49   
melaverde
ciao nektarina !!

jutri grem k mami, torej sem v KP...pride katera na gradbeno stran obale ??

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
20.1.2008 21:47:38   
helenav
thaiss, matia upam, da bosta hitro bolje.......je pa res, da je gripa v giru...nečak od mojega jo je fasal ta teden:simptomi, predvsem vročina, ki je dva dni niso nikakor mogli znižat, pol pa je kar naenkrat padla, sedaj pa še kašlja malček...P jim je rekla, da je gripa...

majrim jaz bom jutri tudi v giru....ampak napoved je megla..kot danes....škifezza...ma jaz grem vseeno en giret..med 10 in 10.30

zrak kje se skrivaš? da se nisi v megli izgubilauser posted image ....gor na hribu, je že cel vikend kar gosta ne?

austen ku ku..si spravla kaki iz bundice?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
20.1.2008 21:50:30   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

ooo, nekdo se je načopal in je prišu nazaj... user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2553
20.1.2008 21:50:46   
nektarina
ejla, moram pisat vse  z majhnimi črkami, ker imam alexa v rokah... bi morale slišati kako  poje na ves glas, se bojim da bosta tati in brat se zbudila. poje kot velik la  LA LA  MA MA MA MA, AAAAAA

Neposredna povezava do sporočila: 2554
20.1.2008 21:50:59   
melaverde
tukaj pri nas ni megle ... user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
20.1.2008 21:52:04   
thaiss
a ne, nam so dali samo neke zloženkeuser posted image  user posted image  
dej če kej zveš o tej metodi mi povej!
Ma še nisem začela šivat, sem računala da bo Matia od 8h - 10h v vrtcu in tačas bi jaz lahko počasi kej naredila, zdej pa je bošček moj bolanuser posted image
Sej mam še cajta do pusta, 2 tedna????????

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Neposredna povezava do sporočila: 2556
20.1.2008 21:53:01   
helenav
mela ti si iz istega kot Zrak? Ma šared je videt kot..oziroma ga sploh ni videt!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2557
20.1.2008 21:53:11   
melaverde
nektarina, ma je Alex ponavadi več po rokah ?? se mi zdi, da si že večkrat omenila... mi je zanimivo kako sta enaka n drugačna.. user posted image

helenav, zrak ima po moje mačka... user posted image user posted image  včeraj ga je žurala in danes je ni ni...

Neposredna povezava do sporočila: 2558
20.1.2008 21:54:48   
helenav
žuranje? kaj to biti ???????

aaaaaaaaaaaaaaaaaa...jaz bi tudiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2559
20.1.2008 21:55:36   
nektarina
 POPoldne sem šla v Familo. Za pusta nimajo  niiččč. Vse so prodali. Ostali so  samo  brezvezni  kostumčki  pa še ti po 20  eurov.
Je katera gledala v Mercatorju? Drugače  Mela   bo treba naročit po spletu.

Thaiss:user posted image user posted image user posted image ,  za zdravlje.

MEla, kdaj greš v KP.  upam, da ne prezgodaj. MI vsak dan več spimo.

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
20.1.2008 21:58:12   
melaverde
helenav, jaz sem še malo višje ...pri meni sonce najprej vzide user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2561
20.1.2008 21:59:43   
nektarina
prvih 7 mesecev smo nosi  nik-a, po sedmem mesecu pa alex-a, toliko smo hvalili alex-a ,da je priden
mislim,da je manj odporen na bolečino, prst ima non stop v ustih in grize , nič mu ni dobro

Neposredna povezava do sporočila: 2562
20.1.2008 22:00:47   
melaverde
ma jaz grem zgodaj, že za 7h ampak če slučajno prideš se lahko zmenimo kasneje... grem že z D in pol grem k mami odpravit Vala, pol moram v Hiper zamenjat eno igračo ker je dobil dve enaki...v glavnem imam čas do 15h

thaiss, kakšne skutice in jugurte naj kupim Valu ??? mu ne morem dat prav vsak dan navaden jogurt... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2563
20.1.2008 22:01:26   
helenav

helenav, jaz sem še malo višje ...pri meni sonce najprej vzide user posted image

a allora ti spadaš k meji Črni kal....tam je sonce....zrak -u pa še vedno pripada delček lepe primorske megle....user posted image mi par...bo znala sama povedat, če je bla za vikend v megli....če jo sploh vidi, da res ni v temi..zaradi žuranjauser posted image user posted image user posted image user posted image

eko..mož se je vrnil svež iz tuša in jaz grem preverit, če je vse na svojem mestu user posted image user posted image user posted image
user posted image

ČITA KJAMA TARZANuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2564
20.1.2008 22:02:52   
melaverde
če razmišljam za nazaj se je Val tiste dneve ko je dobil zobka najmanj slinil ?!?! user posted image  tudi on ima ful visok prag bolečine, fulkrat se šopne...ma prav tako da midva skočiva pokonci in njemu ni nič ????  je šel po mami user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2565
20.1.2008 22:04:00   
Sibil_
Thaiss-to virozo oz iroma gripo imamo mi.Vročine je bilo pri Patriku 5 dni, 4. dan čez 40, potem je pa padla.Malo kašlja, malo šmrka in je zdaj že ok.Je pa prva dva dni prespal, skoraj nič jedel.Moj mož je imel vročino 4 dni in še zdaj kašlja, jaz kašljam in šmrkam ma vročine ni, Lukas pa ima še vedno vročino (že 4. dan).Tako da to razsaja neka gripa z visoko vročino in lahko samo zbijaš-jaz sem večinoma dala paracetamol, pa tudi Voltaren zvečer pred spanjem (po priporočilu dveh P).

Upam da se hitro pozdravite-in žal so to radosti vrtca, ki jih jaz že par let preklinjam....user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

Neposredna povezava do sporočila: 2566
20.1.2008 22:04:15   
nektarina
user posted image tudi pri meni ni megle, pa sem na nizkem. mogoče pa jutri bo lepo, menda prihaja burja

Neposredna povezava do sporočila: 2567
20.1.2008 22:06:26   
thaiss
thaiss, kakšne skutice in jugurte naj kupim Valu ??? mu ne morem dat prav vsak dan navaden jogurt... user posted image

sadni jogurt - die binne Maja, jih imajo v mercatorju
navadni jogurt + sadje
sadna skuta LM (borovnica, marelica)

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Neposredna povezava do sporočila: 2568
20.1.2008 22:07:32   
melaverde
UŽIVAJTA !!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2569
20.1.2008 22:07:55   
Žana04
Nektarina, kostume za eno leto imajo v Mercatorju - Hipermarketu. Imajo sicer samo dalmatince, ampak so ful lepi.
Danes se mi ne piše. LP!

Neposredna povezava do sporočila: 2570
20.1.2008 22:09:42   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

sadni jogurt - die binne Maja, jih imajo v mercatorju
navadni jogurt + sadje
sadna skuta LM (borovnica, marelica)

kaj te so nekako med najbolj zdravimi ?! kaj pa iz Hofferja ki jih je Mojca iz materinske najbolj hvalila ??? 

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
20.1.2008 22:11:01   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: Žana04

Nektarina, kostume za eno leto imajo v Mercatorju - Hipermarketu. Imajo sicer samo dalmatince, ampak so ful lepi.
Danes se mi ne piše. LP!

ma kaj je s teboj zadnje čase ??? dej potrudi se no, boš vidla da ko zalaufamo, ne moremo nehat... user posted image

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
20.1.2008 22:11:36   
nektarina
allora Mela ko smo pokonci in se najemo te pokličem pol pa vidimo.
Danes moji  niso nič spali. No ja razen  pol urce v vozičku. Pa še zdaj oba  kukata. Grem pogledat, če je kakšen zaspal

Neposredna povezava do sporočila: 2573
20.1.2008 22:16:07   
melaverde
nektarina, ma čaki,kaj ti si na netu in oni ne jočejo ??? moj Val zvrisne v postelji če ga pustim samega...prej je zaspal sam brez problemov in smo ga očitno polomili ko je bil bolan... user posted image

thaiss, in kako izgleda tvoj meni ???
jaz mu dam takoj zjutraj joško, pol okoli 10-11h sadje, 12-13h kosilo in za popoldansko merendo mi zmanjka user posted image , ob 19:30 pa mlečna kašica...vmes mu vsakič vštulim joško ampak ni več dovolj...

Neposredna povezava do sporočila: 2574
20.1.2008 22:21:28   
nektarina
user posted image user posted image  So zaspali. Zdaj lahko  v miru pišem.  Hvala ŽAna, jutri grem v HIper. Dalmatinčki so meni ful lepi.

Joooj , se mantram. Kako se stavi notri iZVIRNO SPOROČILO, MENI NE RATA-Kaj moram kliknit.

Jaz kupujem skutice une Fruchtwerge in od LM, ampak jih ne bom več, ker kot prvo je tako malo tam notri, kot drugo  jih P odsvetujejo, ker je notri sama svinjarija. Najboljši  so  tisti navadni in pol not  zmešaš še kakšno sadje. MOji imajo  rada tudi kislo smetano, ampak   gorje, če kaj pol pobruhajo. Vse smrdi po kislem. Danes je Nik kihnil , ko je imel polna usta špinače.user posted image KAkšno štalo sem imela.  Vse povsod je pošprical. Zdaj   naprej jih bom hranila samo na  stolčku. Imamo  tiste od Chiccota in  so super.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.