murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nežna Ne vem zakaj mislite, da je ženska pri 40-tih prestara za otroke?Brez veze je pojasnevat tistim, ki ste zelo mladi, saj boste videli, kako se boste počutili pri 40-tih. Prav imaš, ne vem kako se počutiš pri 40-ih, ampak tukaj je bilo vprašanje kaj si o tem mislimo, se pravi vsak izrazi svoje mnenje. Tako kot sem povedala moja mama je zadnjič zanosila pri 36, pa je nisem nič obsojala, tudi ne pravim, da ženska pri 40 nebi smela imeti otrok, jaz pravim samo to, da če se ženska namerno odloči šele pri 40 imeti otroka( BERI NAMERNO, ker je prej hotela delati na karieri in početi ne vem kakšne stvari) pa se to meni ne zdi fer, da imaš prvega otroka pri teh letih, ker si se tako odločil. IN tudi ne govorim, da si pri 40 letih star, ampak pri otrokovih 20-ih pa boš star že 60 in to pa nisi več tako mlad. Moja mama je sedaj stara 45 let in to pomeni, da je zelo vitalna in hodiva skupaj po trgovinah, na kavice, sladolede ali pa gremo skupaj rolat. Ampak, ko bo moja tamala sestra toliko stara kot sem sedaj jaz, pa bo ona že res v letih in se ji teh reči ne bo dalo več, ampak bo verjetno raje doma skuhala čajček in bosta jedli piškote, na kavo po kafičkih pa bo hodila z mano. Lana38- tudi jaz ti čestitam in upam, da bo otročiček zdrav in da boš preživela čudovitih . Ne jemati teh stvari tako osebno. Čestitam vsem, ki niso mogle zanositi, pa so zanosile sedaj in čestitam tudi vsem že v naprej, ki se jim bo to še zgodilo. Čim več in naj se vam vsem uresničijo želje postati mati.
< Sporočilo je popravil murkica -- 12.7.2007 19:25:10 >