murkica
|
No jaz načeloma nimam nič proti, če tako nanese, ampak v smislu, da nanese ker ženska ne more zanositi. Če pa je ženska noseča pri 40. zaradi tega, ker se je ona odločila, da bo najprej sebi ustvarila kariero, na primer prepotovala cel svet in podobno je pa to zame precej egoistično. Žanskam v tako poznih letih( pa brez zamere tiste, ki ste že toliko stare in ste ) se tudi povečajo možnosti bolezni pri otroku. (res pa je, da so neke raziskave, ki sem jih pred kratkim brala tudi pokazale, da je možnost za Downov(ne vem če sem prav napisala) sindrom veliko večje pri puncah, ki imajo otroka pred 18. letom, tako da vprašanje kaj je res. No ampak meni se glavni problem zdi ta, da se ljudem pri tej starosti potem počasi z leti vedno manj ljubi, ko pa njihov otrok potrebuje vedno več ukvarjanja, pozornosti. Moja mama je imela mojega brata pri 19-ih letih mene pa pri 22-ih. Skupaj smo hodili na morje, v hribe, smučat, vsak vikend na izlete, vsak dan po šoli v park in smo se igrali in podobno. No ko je bila stara 36. let pa je rodila mlajšo sestrico in kaj sedaj: Saj ne rečem, da je starša nimata rada, verjetno še bolj kot naju dva saj je njuna princeska, ampak problem je v tem, da ko prideta iz službe sta ona dva utrujena in se jima ne da hoditi po parkih, rolat s tamalo ali pa iti na kolo in se zapeljati na primer do Mosteca. Potem lep primer je morje, ko smo mi hodili smo hodili res na morje in smo uživali, tastara pa sedaj tamalo vlečeta po raznih gradovih na Bavarskem(saj ne rečem to ji bo prišlo še kako prav kasneje v življenju ampak otrok si vseeno želi na morje),njima se pa ne da več viseti na plaži. Tako, da se večino časa jaz ukvarjam z njo, da otrok nekaj počne bolj aktivnega. Sicer pa ljudje kakor vam paše. Jaz sem stara 22 let, pa kdo ve, kakšna mama bom jaz in tudi ni nobenega zagotovila, da bo otrok zdrav. Tako, da go for it in vsem želim zdravega otročička.