tani22
|
Glede na vaše komentarje, bi se najprej vsem, ki me vsaj delno razumete in podpirate, zahvalila. Vidim pa, da je takšno situacijo težko dodobra opisati na način, ki bi bil lahko v splošnem razumljiv. Povzetek: najin odnos je temeljil na ljubezni, prijateljstvu, spoštovanju in zaupanju. Na vsem, na čemer je moral. IN človek čuti, kako in kdaj te ima nekdo rad...Pogovarjala sva se o otrocih in kakšna bo najina vzgoja in nihče ni nikoga z otrokom izsiljeval. On je zelo natančno povedal, da bi ga imel čez nekaj let oz. nisva čisto določila časa v katerem naj bi se to zgodilo, vendar sem po čistem naključju odkrila zdravstvene (ginekološke) težave in sicer zaradi izpadanja las, ki je bilo hudooooo pretirano...če lahko verjamete.No in potem je bila pač situacija ups, sem kar... In na koncu sem bila jaz čisto iz sebe, češ kaj pa če obstaja samo 1% možnosti, da zanosim in sem mu za ta strah še v postelji povedala. Po nekaj sekundah me je objel in rekel mirno, da kakor se bo zgodilo, bo prav. In sedaj tole... Hočem vam povedati, da ni on edini, ki je bil presenečen in prestrašen. Samo njegova psiha je resnično čudovito komplicirana stvar... ker je bil konstantno v odnosih, si je želel le izkušnje, kako je biti sam, vendar se je pred dvema letoma zaljubil vame tako močno, da ni mogel oditi samo zaradi te izkušnje. Zdaj, ko ga je pa začelo to vse bolj moriti, pa ni več zdržal, s tem, da sem mislila, da bo rekel (če že) samo za nekaj časa in ne za stalno. Skupaj sva se imela namen seliti v najemniško stanovanje in zaživeti skupaj. In kar se tiče njegovega "tedenskega" življenja, ni počel nič kočljivega....kdor na to namiguje. Ko sva zadnjič govorila, je rekel, da še vedno misli enako, vendar vedno dopušča možnost, da se bo še krepko tepel po glavi za mano....Vendar je treba vedet, da ko me je zapustil, je bilo skoraj vzporedno z mojo novico o nosečnosti. Tako, da ne vem ali me je zapustil ker sem noseča ali bi me v vsakem primeru...Upam, da sem kaj bolj objasnila stvar. Še vedno verjemem vanj in upam, da nama bo čas postal zaveznik, če nama prej ni znal biti, ker ljubezen je bila in nekje pod balastom se je izgubila. Ali jo bova našla....??? Upam, da!!!
|