Anonimen
|
Zakaj je na nek način za moške sprejemljivo da naj si vzamejo čas za premislek po temu, ko jih ženska preseneti z novico da je noseča? Da je sprejemljivo da je šokiran, da se oddalji, da premisi, uredi svoje misli, se odločia ali bo ostal z žensko ali ne, da bi celo raje bil samski.......... Tudi ženska je marsikatera šokirana ob pozitivnem testu, se jima je zgodilo nepričakovano...in mora le ta v trenutku zbrati misli, se odločit kako bo dalje in nima ravno časa za neko globokoumno razmišljanje, ki si ga pa moški očitno lahko vzamejo in moramo celo vzeti v zakup da so pač šokirani, pustimo jih pri miru, bodo že prišli do nekega zaključka, če ne prej pa po 9 mesecih ko bodo morali začet plačevat preživnino ali pa da si bodo premislili.... Ali niso bili zraven ko so seksali, ali so vsi butasti da ne vejo da naj si ščitek nataknejo če ne prenesejo misli na , da če vedo da niso pripravljeni na resno zvezo, ali ne morejo tega povedat in it narazen, ne pa da se nekaj jajcajo in mencajo, ko pa pride do pa rep med noge, zahtevajo splav, niso še pripravljeni, počutijo se potisnjene v kot, so največji reveži pod soncem..... Pa to je sedaj bolj na splošno pisano, ni ravno vse letelo nate Tani. In meni se to ni zgodilo, moj je skakal do stropa ko je izvedel da sem , ampak pred tem, preden sva začela delat na enostavno ni bil pripravljen, je to tudi povedal in sva se zaščitila. Pa sva že precej let skupaj živela, samo ni bilo še prostora v njegovem življenju za . Ampak takšne reakcije, da pustiš punco ki je noseča, se je pripeljala 100 km do tebe v 5 minutah z nekimi bednimi, nezrelimi in otročjimi izgovori....To pa je že preveč. Tani, tebi pa želim veliko veliko sreče, vem da boš tudi sama zmogla, pa čeprav te je sedaj vse presenetilo in je bilo vsega veliko preveč v tako kratkem času. Verjemi, ženske zmoremo še veliko več .
|