|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zapustil me je partner-nosečo
12.7.2007 18:21:14   
tani22
Zakaj pa je prisoten tak cinizem Anonimni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
12.7.2007 18:43:17   
dory
eh tani...moj je govoril in flancal podobno...zal mi je,da so me hormoni tolk prepadl,da sem ga gledala in poslusala njegova vzdihovanja o tem,kako se bo tepel po glavi, kako bo trpel,ko bo vedel,da njegova kri skace nekje...bullshit...ce bi ga takoj sunla v rit bi si prihranila marsikatero solzo in zivljenje bi postavila na svoje tire pod svoj red ze zdavnaj prej....pa se otrok bi se normalno rodil...

sej verjamem,da marsikaterga mal sune novica o tem,da bo storklja nosila...ampak ce je bila res prisotna ljubezen, potem si v ljubezni v dobrem in slabem...ne samo v dobrem...in ce ti je ze zdej dal vedet kako in kaj,potem ves,da se nanj ne mors zanes sama, kaj sele z otrokom...tko...

(odgovor članu tani22)
Neposredna povezava do sporočila: 52
12.7.2007 18:50:52   
baguSka
Se stoposto strinjam z vsem kar je napisala teja. user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 53
12.7.2007 19:40:33   
Dejča
Po  mojem pa je bila to bolj vikend ljubezen, poznala pa ga pravzaprav nisi. In s takim imeti otroka, je zelo tvegano - zdaj vidiš, da ni (bil) pripravljen. Ne nate, še manj pa na user posted image . Prej, kot boš to dognala, prej ti bo lažje. Vso srečo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 54
12.7.2007 19:53:30   
Anonimen
Se strinjam s TEJO

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
12.7.2007 20:55:13   
Anonimen
Hm, če povzamem vse kar si napisala...si mu bila samo vikend paket.
Ko sva se midva zaljubila, sva bla skoz skupi. O user posted image  sva bila pa trdno odločena, da ga bova imela, ko bova imela vsaj svoje stanovanje.
Evo, stanovanje imava, user posted image  bomo začeli veselo delati....edino moja služba je zglajzala, po domače povedano. Pa se ne sekiram,. ker bova zmogla tudi to. Ker sva že tolko časa skupaj in vem, da me ne bo pustil na cedilu zaradi tega.
Človeka moraš spoznati,spoznavaš pa ga lahko šele takrat, ko začneš z njim živeti. Čeprav pravijo naše zlate babice, da se spoznavaš še celo življenje, je sigurno tudi to, da predpogoji za user posted image  so predvsem razčiščeno podstrešje v glavi.

In draga punca, ljubezen ne gre skozi želodec, ker ti imaš eno oviro in to je tvoj nerojeni user posted image . Takega očeta pa tvoj user posted image  ne potrebuje, tako kot je napisala teja.

Odpri si oči, pa boš videla, da so še druge stvari na tem svetu, ne samo tvoj zahojeni tip, ki ti laže in gleda v oči.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
12.7.2007 22:17:08   
tani22
Jaz vaše reakcije razumem in verjamem, da mi želite samo dobro in mi želite odpreti oči. Malo mi je hudo edino zato, ker težko razložim stvari v ozadju. Več ali manj sem povedala in bom upoštevala vaše dobronamerne nasvete, res. Dejstvo, da pa ljudje, ki naju poznajo in to dobro, pravijo čisto drugače pa je verjetno v tem, da ne posplošijo in vidijo dane osebe, s polnim karakterjem. Vendar, toliko kolikor veste, ste dobre svetovalke in sem vam hvaležna. Bistvo veste, ozadja se ne da pisati na dolgo in široko. Kar se pa vikendov tiče, je to naneslo resnično kvalitetne skoraj 4 dni, ker če se je le dalo, sva se videla od čet do pon. In seveda je drugače, ko z nekom živiš...se strinjam,saj zato sva pa to načrtovala. Vendar zaenkrat je edina stvar, ki si jo upam trditi v tej zmedi ta, da toliko kvalitetno preživetega časa in pogovorov, kot sva jih imela midva kot "vikend" par, si jih ne zna vzeti marsikdo, ki živi skupaj leta in leta. To je bila najina kvaliteta in zato ne vem kam je izpuhtela. In kar realno vidim stvar, glede na dano situacijo. Ne vem pa, zakaj ste jezne, če upam na najboljše. Pa brez zamere...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
12.7.2007 22:23:22   
baguSka
Dejstvo, da pa ljudje, ki naju poznajo in to dobro, pravijo čisto drugače

Ja seveda... najveckrat se zgodi glih to, da dobis tolazbo namesto realno oceno, ki naj bi bla zate kritika. Tako kot je vecina postov tukaj zate kritika. Ampak mi ti nekako lazje povemo, ker te oz. vaju ne poznamo, v primerjavi z ljudmi, ki te nocejo prizadeti in dajo nekaksno potuho, tolazbo... in s tem upanje.

Poglej. Jaz mislim da nobena tuki gor ni glih jezna. Sploh ne nate. Ampak na take tipe, ki tkole zbezijo pred tako odgovornostjo. Vsaj jaz sem dobila tak obcutek. In tud obcutek, da ti prej zelijo veliko srece in vse najboljse.

(odgovor članu tani22)
Neposredna povezava do sporočila: 58
12.7.2007 22:31:01   
Anonimen
Poglej. Jaz mislim da nobena tuki gor ni glih jezna. Sploh ne nate. Ampak na take tipe, ki tkole zbezijo pred tako odgovornostjo. Vsaj jaz sem dobila tak obcutek. In tud obcutek, da ti prej zelijo veliko srece in vse najboljse.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v tem je poanta vseh postov.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
12.7.2007 22:54:23   
trojči
V prejšnjih časih se ni dogajalo, vsaj v boljših družinah, da bi dva imela otroka, brez da bi bila pripravljena na zakon. Se je najprej poročilo, pa potem seksalo. Prednost sodobnega načina spoznavanja je, da spoznaš tudi seksualno plat, slabost pa, da se lahko otrok napove prej, preden sta oba pripravljena nanj. Sedaj obstaja možnost, da se otrok napove že ob prvem spolnem odnosu. Poznam primer. Kolikšna je verjetnost, da se to zgodi? Zanemarljiva? Ne. Otrok ni zanemarljiva stvar. Kaj ima to veze z vama? To, da sta seksala in se nista zavedala, da se lahko to vama zgodi. Zdaj je, kar je. Po tvojem zadnjem postu sem mnenja, da je možno oboje. Da te je res imel rad in se je samo ustrašil odgovornosti ali pa si videla, kar si hotela videti, on pa moški kot moški te ni imel srca nagnati, sploh, ker je dobil pri tebi seks in nek občutek varnosti, da ni sam. Kaj je na stvari, boš morala dognati sama. Če ga kliči in skušaj pregovoriti, da bi se pogovorila ali ne, ne vem. Po moje te bo itak on poiskal, če te ima rad in je odgovoren človek. Vprašanje, kako sta se poslovila. Si mu povedala, da ima odprta vrata? Ker moški baje jemljejo vse dobesedno. user posted image  Če si mu rekla ok, greva narazen, morda misli, da ga ti tudi ne maraš.

Vso srečo, tebi in tvojemu otročku!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
12.7.2007 22:57:22   
baguSka
Če si mu rekla ok, greva narazen, morda misli, da ga ti tudi ne maraš.

To je pa res!!

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 61
13.7.2007 10:19:42   
Nogavica
Prav pred kratkim se je podobno zgodilo paru, ki ga poznam. Skupaj sta bila 4 leta, veljala za oh in ah par, ljubezen je kar kipela. Potem pa ona čez noč spakira in gre. Se je zaljubila v drugega.
Hočem povedati, da morda ni bilo vse tako idilično, ampak si od močne ljubezni samo ti tako videla, tako kot znanec, ki se mu je zdaj podrl svet. Tudi onadva sta se nameravala odseliti, govorila sta o otroku, ne njemu, ne drugim ne bi padlo na kraj pameti, da ona načrtuje odhod, potem pa kot strela z jasnega.
Tudi ona je flancala o svobodi, pa o slabi vesti zaradi nevemčesa, pa o času za razmislek, da ji bo morda žal, skratka to so samo besede, ki ti dajo upanje, da se ne zlomiš čisto tisti trenutek, pa da se ti po možnosti še malo zasmili. Priznaj, da je "lepše" slišati to, kot pa "Adijo, našel sem si drugo".

Ne rečem, da je pri vama tako, ampak sem se pač spomnila na ta primer.

Kakorkoli se razplete, ti želim lepo nosečnost in veliko lepih trenutkov z otročkom. Z njim ali brez njega.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 62
13.7.2007 10:34:30   
Minka Pobalinka
Teja. ti je lepo napisala.. user posted image
Če želiš dobro sebi in otroku nehaj iskat izgovore in opravičila za tvojega ex in se maksimalno posveti sebi in nerojenemu otročku.
Po mojem skromnem mnenju pač moški, ki si v takem trenutku privošči razmišljati o tem kaj NJEMU manjka in kaj si ON želi... hmmm.. milo rečeno - je navaden egoist na katerega ne moš mogla 100% računati nikdar.
Sprejmi dejstva - ostala si sama, morala boš biti močna zase in za user posted image , ker te bo zelo potreboval,svojo energijo torej hrani za otročka in zase,  bivši pa naj svoje psihične težave rešuje sam..
Pa pogumno !

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 63
13.7.2007 11:06:57   
renan
IZVIRNO SPOROČILO: Minka Pobalinka

Po mojem skromnem mnenju pač moški, ki si v takem trenutku privošči razmišljati o tem kaj NJEMU manjka in kaj si ON želi... hmmm.. milo rečeno - je navaden egoist na katerega ne moš mogla 100% računati nikdar.

S tem se pa stoprocentno strinjam.  Jaz imam glede na izkusnje moske razdeljene v dve kategoriji: moski za ponucat in moski za zivljenje (nesebicen, opora v vseh trenutkih, itd.). po tem, kar si ti napisala, mi spada tvoj partner v 1.kategorijo.

zelim ti vse naj, naj..
renan

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 64
13.7.2007 11:16:16   
orhideja75
tani22
bodi pogumna in kot vidim si se odločila, da otroka obdržiš. edino pravilno. saj ne veš, kaj ti je s tem narava ponudila. BITI MATI. kar je nekaj najlepšega.
za vajin odnos pa upam, da se on sam pri sebi "pošlihta" in, da ugotovi, da si ti tista, brez katere mu živeti ni.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 65
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?