pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Kak ste smešne! Najprej poveste, da ne verjamete v to "natego", po drugi strani pa vas tak firbec matra, da vas bo pobralo. Jaz bi vam lahko vse povedala, vendar vam ne bom, zakaj????? Zato, ker sem vam že enkrat povedala, da so za to usposobljeni ljudje, ki to delajo. In ne, nihče mi do sedaj še ni prepovedal karkoli povedati. Plačilni listek normalno da dobim, saj gre za prijavljeno podjetje s statusom v Avstriji in matičnim podjetjem v Nemčiji, ki zaposluje več kot 85.000 ljudi. In tudi davek normalno plačam Avstriji. Kje je tukaj torej piramidni sistem? Nisem še slišala tudi za noben podobni legalni sistem? Ve ste? Kaki nateg, ljudje???? Nihče ni na vrhu in nihče ni spodaj. Zaslužki niso na podlagi nategovanja ljudi in ni nobenega vlaganja denarja delnice in sklade. Prav tako ne gre za zavarovanja. Ojoj, vidim, da ne bomo nikamor prišle. Zato se bom umaknila in uživala v svojem življenju, ve pa razpredajte dalje tole pravljico brez repa in glave. Adios! In se bomo lepo diplomatsko izognili odgovoru... Ja, seveda nas firbec matra. Lej, mogoče bi me zanimalo, pa še katero drugo tu, če bi vedele, kaj moramo delati, al bomo delale za računalnikom, ali bomo hodile do strank in kaj prodajale, al bomo pucale hleve, kot je že Aninimna omenila, ... In zakaj potrebujemo "usposobljenega" človeka, da nam to razloži. OK, podrobnosti že mogoče, ne pa to, kaj sploh delo je in kakšen napor zahteva od tebe. Aja, ker se to ne da na tak način povedat, ker so eni orng strenirani, da perejo možgane drugim. Lej, če je pa vse res tako lepo, kot nam ti govoriš, potem pa imaš cel forum kandidatk, ki bi jih lahko ti pripeljala v Avstrijo in bi bile pod tabo, pa bi še več zaslužila.