Njuškalo
|
Mene bi pa zelo motilo glih to, ker ne vem, kaj naj bi delala.Pa kje je to še kdo videl, da greš čez mejo po službo, pa še veš ne niti približno, kaj naj bi počel? Normalno, da vem vsaj, ali bom čistilka ali direktor..karkoli pač,ampak okvirno pa že. Pred leti mi je prijateljica ponujala sodelovanje v takem sistemu, samo na Hrvaškem.In ona je prekršila pravila in mi že vnaprej povedala vse, kar bi jaz mogla slišat šele tam.Ženska pač ni mogla biti tiho No, v glavnem ...po mojih merilih je bila to piramida, ker,če služiš s tem,da ne delaš nič, razen ,da pripelješ noter še štiri, ki morajo vložiti tako kot ti, 450.000 ta starih SIT...to je zame piramida.Jaz takrat nisem vložila nič, pa mi ni žal. Je pa tudi meni govorila o ljudeh, ki so bajno obogateli...ja ,seveda, če si na vrhu,ali jih imaš vsaj nekaj , ki pridejo za teboj, normalno, da dobiš denar.Kaj, pa, če si med zadnjimi, ki pridejo...potem pa ni tako bajen zaslužek. Me je pa presenetilo takrat, kako je folk naiven.Od vseh prijateljev samo mene ni mogla prepričat.Potem pa...ali sem jaz glupa, ali pa oni..