fionca
|
IZVIRNO SPOROČILO: stajerc1 Totimato car! Ene stvari so dejstvo. Svojčas sva imela z gospo super odnos. Glede vsega. Ko je bil otrok star leto dni je vse skupaj šlo nekam. Glede seksa je tak, je pri nama tudi propadlo, ampak to je pri vsem skupaj še najmanj boleče. Sicer pa, v službi imam stres, naši objekti so vredni po 750000 EUR, na pravi dan morajo iz hiše, pa do tu je še vse ok. Če jo objamem 20x bo v povprečju 17x sitno nekaj zamomljala da ima delo, pa naj jo pustim, potem jo pač neham objemat ker je brezveze. Če jo čakam da pride s popoldanskega šihta in se po prihodu najprej obesi na to, da so nekje v kopalnici 3 nepobrisane kapljice grem pač spat preden pride. Če grem službeno nekam za 3 dni in namesto želje, da fajn zrihtam dobim servirano, da me bodo kufri čakali ko pridem nazaj me pač mine do vsega. Če seksava (no, zadnje 6 mesecev ne več) pa jo hočem celo pojest, ker je še vedno seksi baba mi naklada o herpesu ki ga lahko dobim od tega... No, sem čuden če se raje odpovem ??? Lep pozdrav! Torej eni živiti v zvezi s polno mero denarja in nič sexa... Žalostno, ker vemo, da denar ni vse... Ampak sam od sexa, pa če je še bilo tako super in glede na prebrano(bil) kar pogosto, se pa od tega tud ne da živet, če pa ostalo ne štima - nespoštovanje, nezainteresiranost za pomoč pri gospodinjstvu, pri vzgoji otroka... Jaz mojega bivšega zelo pogrešam, kar se tiče sexa. Bom rekla, da je znal biti odličen ljubimec, a kaj ko je bil neodgovoren in so se marsikje najina mnenja zelo križala. Me pa najbolj boli to, da si ga še vedno želim, kot na začetku zaljubljenosti pred sedmimi leti in pol. Na žalost pa je odšel za vedno, ker sem baje jaz kriva za vse njegove probleme, čeprav se je vedno zapiral v svoj svet in delal po svoje.
|