totimato
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najki sori totimato, sam tole je pa mal sovinisticno a ni? tip se nic ne potrudi v njeno smer niti se noce pogovorit o tem, ona pa naj ima v hisi dva otroka za vzgajat? pa sploh kaj bo s tipom ki mu mora rect, da so "smeti za odnest"? sej ni zival da tega ne porajta sam lol. Šovinistično? Mene glih moja žena zadnje 3 ure masira, da naj odnesem smeti ven. To ni znak šovinizma ampak lenobe. In meni se zdi, da si moja z mano lahko kar nekaj začne. Pa sploh se ne rabi več slečt - dovolj je, da si obleče bolj ohlapno pižamo. IZVIRNO SPOROČILO: Najki vsaj enkrat na mesec vsako trga, ko pridejo tisti hormoni ven v ciklusu XD. js vem zase, da se mi takrat cisto trga, ce nisem zadovoljena in znam bit bolj tecna in zajedljiva kot v PMSju, da pa bi slo tako 6 mesecev, bi mu pa ze itak kri spila. Točno tako - pitje krvi in ostro trganje. In to ne samo pred menstruacijo IN v času menstruacije, ampak tudi nekaj dni v mesecu izven teh okvirov. Takrat, ko ni sitna gre s prijateljicami na pijačo ali nakupovat. Ko pa je doma, je ded že dovolj depresiven, da svetlih trenutkov ne opazi. Dame, ves precej več brskate po forumih s čustveno in zdravstveno tematiko in boste verjetno vedele, da je moška impotenca težava v vedno večjem številu populacije. Večinoma je to posledica stresa v službi, skrbi za finančno preživetje (ali grabljenje), razni družbeni ali poslovni pritiski.... ali pa, JA, krvoses doma. Recimo, da je ded utrujen, poln stresa, poln fast fooda in ko pride domov se mu ne vstane ali pa samo na pol. Naslednjič ga bo že skrbelo, da se situacija ne ponovi in bo samo še slabše. Dogodki se stopnjujejo in po nekaj napadih krvosesa nastopi apatija in depresija, brezvolje. Raje ne tvegamo, saj nekega razumevanja ravno ni. Če je takšen, da zamero kuha par dni, je težko priti na čisto. Situacijo sem si izmislil, hotel pa sem pokazati zakaj sem stopil na njegovo stran. Namesto, da bi ... kako so že rekli pred oltarjem, v dobrem in zlu, mu stala ob strani, se gremo kregat. Pa ne mislit, da je samo ded ubogi. Dobre možnosti so, da je opisano s stresom in ostalimi obremenitvami prisotno pri obeh partnerjih, ki sta nato oba padla v ta začaran krog kreganja in nerazumevanja. V prejšnjem postu šem že dal nekaj nasvetov, kako bi jaz reševal oziroma prebijal led. Obstaja še en način: Dajta otroke k dedkom in babicam. Dogovori se z njim, da bosta šla na izlet - ne bo se potrebno nič pogovarjati, da se ne skregata, kar povej mu. Pričakuje lahko mirno popoldne in simpatično kosilo. Odpelji ga na Bukovniško jezero. Malo si oglejta okolico, z zanimanjem si oglejta tiste energetske točke, mogoče kakšno preizkusita. Ali pa dve - recimo tisto za srce in tisto za stres (knjižico prodajajo v kiosku, ni draga). Je tudi izvir zdravilne vode. Poizkusita kakšnega okusa je. Ob jezeru je simpatičen bife, kjer se okrepčata. Ob jezeru so tudi klopce, kjer parkirata riti in uživata v naravi. Če bi občutila, da napetost pada in da oba uživata, privleči na plano vajine slike pred poroko, malo obujajta spomine na stare cajte. Pojdita na kosilo v nek bližnji lokal, takšen, da bo obema všeč. Nato pa domov - tam mu povej, da bosta sedaj delala to kar on hoče. Če bo to slučajno TV, se vleži zraven njega, mogoče mu potisni noge, če bo sreča ti jih pomasira; ne bodi vsiljiva. Probaj prej omenjeno finto s pivom in nasmehom. Bi pa za to bil potreben lep, sončen dan - vedno manj jih bo, zato se je treba podvizati. Evo.
|