florecita -> Očki:brez sexa več kot pol leta?! (2.7.2007 10:16:25)
|
Ojla! Ni se za smejat, sploh ne meni, ampak me res zanima, če je še kdo pod tem soncem, ki se ne bi svoje žene dotaknil po pol leta? Na friško poročena, mlada, dobrega videza, marsikdo me je že hotel speljati. Imava tudi leto in pol starega otročka. Vse O.K. Sicer pravi, da me ima rad in vse lepo, bla bla, o sexu pa ni govora. Res da se zadnje čase precej precej kregava, iz moje strani je to iz podzavesti, ker mi ne izkazuje nobene pozornosti, ker živim kot v celibatu, on pa pravi, da ga odvračam s tem, ko se skregava. A razlog kreganju je pa v ozadju prav ta NE SEX. Ne spomnem se več kdaj me je nazadnje objel ali kar koli. Saj ni potrebno da je sex. Vam rečem, da se mi je s tem čist zameril, in vprašanje, če bom naslednjič še za, ko se mu po domače rečeno dvigne. Sam si je kriv, morda nezavestno, ampak resnično me bo odrinil od sebe. Enkrat pred božičem je blo zadnjič, pa še to le kakih 10 min vsega skupaj, seveda dokler gospodu ni prišlo, o mojem užitku itak ni potrebno zgubljat besed... Ali na kratko; za skozlat! Kaj pravite očki? Zagovarjate tako ignorancijo? Al kaj bi mu človek naredil?
|
|
|
|