|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mamicam v vednost
5.11.2004 11:35:51   
puncica
Bravo nejcko:bravo:, se strinjam. Zmerno pa po zdravi pameti. Krivi smo pa itak sami, saj mora bit sadje najlepše, pa največje, pa oh in sploh.
Hja jaz bom delal tako kot se mi bo zdelo primerno ne pa tko kot bo nekdo tumbal v knjigi, saj tud tisti ki raziskujejo in pišejo knjige ne vedo vsega.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   mamicam v vednost
5.11.2004 22:39:11   
Anonimen
sem sicer mal autsajderja v tej debati - ampak je zanimiva.
Jest sem od malega rastla gor z mlekom od naše Liske, Mojce, Lučke ali kokrkoli je blo pač aktualni kravi ime, no na koncu so te krave ratale zrezki (mal čudno je ko ima zrezek ime-no ja), pa vem da je nono hranil žvali s totalno bio neoporečno in po današnjih standardih eko hrano, ne zaradi eko bio mode, ampak zaradi tega ker je bilo po njegovem tako prav in so tako delali stari ljudje. Sam kolk sem klela njegovo bio zavest, ko smo na roke grabili seno. Katastrofa.
No v glavnem celo življenje zdrava hrana (domača) tudi zmerno in s pametjo. Jest pa zdrava kot riba, brez posebnosti, če odštejem, da sem imela dvakrat norice. Skratka brez problemov, pa pri 30 tih fašem alergijo na antibiotike, natančneje na sumamed (ki je menda za tiste, ki so alergični na antibiotike), pol pa še na neki takega, ki je menda čist navadno zdravilo, pa na mleko (samo če je v čisti mlečni obliki, jogurti, mleko ipd. pecivo je ok. hvala :angel: ). Halo, pri 30 tih, ko sem že vse te zadeve v življenju konzumirala v velikih količinah!
Mamo pa v žlahti tud :angel:, ki ima ciakalijo, pa jo niso čist nič prezgodi začeli hranit z normalno hrano, pa tudi zelo dolgo se je samo dojila, tako da enotnega recepta ni, ker smo si vsi različni. Z otrokom pa ne dobiš niti navodil za uporobo, niti garancijskega lista - žal, bi rekel moj:love:.

Aja moj point je bil: vsak po svoji vesti in pameti, na koncu itak ne veš kaj te čaka in tako ali tako vsi končamo na istem mestu :angel:.
Lep večer
.

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Svinjska gripa
Sanikaa

Se boste cepili proti "svinjski" gripi?

Da, vsi družinski člani. (3%)

Da , samo odrasli. Otroke ne. (2%)

Samo otroke. (0%)

Ne! (87%)

Še ne vem. (9%)


Število vseh glasov: 383

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!