tejči77
|
Se vam dogaja veliko, odkar me ni bilo. Je že toliko časa preteklo, da sem se morala prijaviti, pa sem že skoraj pozabila geslo. Ni in ni bilo pravega časa. Sem brala, da ste bili na dopustih in da se vaši malčki že pridno smejijo. Mi smo pa urejali sobico, zdaj pa še samo pohištvo kupimo. To bo počakalo za kasneje. Drugače se pa pri nas stanje počasi izboljšuje, ker se strogo držim diete. Če se še spomnite, moja mala je alergična na kravje mleko. Ničesar ne smem jesti, kar vsebuje mleko, mleko v prahu, sirotko.......Sicer tako žalostno gledam, ko kdo je nekaj kar imam rada (beri skoraj vse: čokolada, čokolino, kakav, nekatere vrste kruha, hamburger, keksi, krekerji, večinoma vse sladkarije, burek, siri, jogurti,...). Hudoooooo. In v trgovini sem tako dolgo ker berem sestavine, da mala že postane tečna. Ampak midve se skoraj polno dojiva. KONČNO!!! Že kakšna dva tedna dodajam največ sto ml na 24 ur. Sicer sem na začetku bila kar panična, ko ni hotela več dodatka, ker nisem verjela, da bi po dveh mesecih res imela več mleka. Ampak zdaj verjamem da je tako. Ker mleko kar šprica in včasih niti noče več ta druge zize. Včeraj je npr. spila samo 30ml dodatka ves dan, pa še to verjetno zato ker sem jaz mislila da je še lačna. Ja, končno sem mojo slabo lastnost, da sem trmasta porabila za nekaj koristnega. A vidite da se vse izplača, tudi trma. lp vsem