|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
14.9.2007 21:07:57   
Ajvy
Zvesta, meni se popolnoma isto dogaja, samo oblekice bi kupovala, non stop-če bi bilo po mojem, in denarnice ne bi imele dna...user posted image  najbrž to tak pride...
user posted image  za nakupe....a majo v H&M kaj pametnega?

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
14.9.2007 21:18:13   
Anonimen
V H&M-u smo bili nazadnje in se je mali že nekaj drl, pa moj me je že postrani gledal, pa mene je vest pekla iz Mullerja, tako da sem samo pograbila bodije, ki sem jih nameravala kupit, pa eno kapico, ki je bla za 70 % znižana in gasa na blagajno.
Sem pa spet gledla, če bi našemu malemu še en kravji kompletek kupla, sem mu zadnjič vzela 56 št, pa bi mu zdaj še 62, pa sme rajši pobegnila. Aja, kompletek si lahko na blogu pogledaš... Našega teličeka.

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1852
14.9.2007 21:45:23   
Ajvy
Joj Zvesta, kak cortek je tale tvoj fant....kako drobni zgledajo...pa kako hitro rastejo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
14.9.2007 22:08:39   
Anonimen
večer babeuser posted image moja malčica že spi, če bo tko kot prejšno noč bo zakon....je spala od 10ih pa do 5ih, ko se jo jaz zbudilauser posted image sem šla nemreč gledat in jo žokat če še dihauser posted image pol je spala še do 9ihuser posted image cukr moj pridni....sem kot ris dons, se že od 84ga nism tak naspalauser posted image user posted image

zvesta kak frajer je tvoj izakuser posted image user posted image ful cart....

ajvy si kej bolšuser posted image no, verjetno si, pridejo taki padci, pol jim pa vzponi sledijo.....obveznouser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1854
14.9.2007 22:49:23   
rumba
Pozdravček!
Mi smo bili danes spet leteči. Hano smo pustili na koroškem, Aneja mi v nedeljo odpeljejo na primorsko, user posted image  pa jutri odhaja na službeno pot v Nemčijo, tako da bova z Julijo celi teden sami.user posted image  Upam vsaj na lepo vreme, da bova lahko naokoli skakali.
corfu, lepo, da ste uživali.user posted image  Najučinkovitejše in od otologov priporočljivo čiščenje noska je z večjo količino fiziološke tekočine in sicer tako, da jo najprej po malo nakapaš v vsako nosnico, malo počakaš, potem pa otročka dvigneš in rahlo nagnrš naprej ter mu v nosnico špricneš večjo količino fiziološke - toliko da pri drugi nosnici pride curek ven. Ponoviš še na drugi strani. Jaz sem kupila ta malo fiziološko, v taki plastični dozici, ki se jo da polniti. Nastavim jo v nosnico, močno stisnem, tako da sem v dveh sekundah gotova. Počakam, da se odkašlja in odkiha ter ponovim na drugi strani. Mala niti ne utegne zajokati.user posted image  To lahko ponavljaš večkrat na dan. Čiščenje noska na sistem seslca pa mi je pediatrinja odsvetovala, saj naj bi škdovalo sluznici. Uporablja se lahko le zelo poredko.
zvesta, jaz sem tudi občudovala ta komletek v H&M. Kaki cuker je Izak!user posted image
ulla80, čestitke za super noč. Danes je pa le ne prebujaj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
14.9.2007 22:56:10   
Anonimen
rumba midve z malo se grema skor vrestling, ko ji probam spucat nosuser posted image user posted image user posted image se mi zdi da znori že ko zaglada ono flaško, pa čeprav je taka mini, še jaz jo komaj vidim, sem bolj čoravauser posted image user posted image ono s sesalcem se pa tud meni po čist kmečki pameti ne zdi glihuser posted image ker da čist vse ven potegneš....kaj vem, saj konconcev je to noter z namenomuser posted image z istim razlogom tud sem proti pucanju ušesuser posted image od umazanih ušes ni še noben umruuser posted image user posted image

upam da bom zdržala in jo bom pustila spatuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1856
14.9.2007 23:09:13   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

upam da bom zdržala in jo bom pustila spatuser posted image

Ja, to tudi meni ni vedno najbolj enostavno, še posebej, če sem tik pred eksplozijo jošk.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
14.9.2007 23:15:15   
rumba
Aja, zjutraj smo imeli še posvetovalnico. Teža: 5120g, dolžina 56 cm. Dobila je še napotnico za razvojno, bolj preventivno, ker ja Hana fejs hipotona. Ma, se mi prav fajn zdi, bo vsaj orng pregledana, saj naše pediatrinje ni, je že dolgo na bolniški, pa imamo vedno drugo nadomestno, ki pa se ne preveč zavzame, ker nismo njeni pacienti. Zdravnico v razvojni pa že poznam in vem, da je temeljita.user posted image  Sicer pa naj bi bila tudi Julija "bolj mehka", kakor se je danes izrazila zdravnica.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
14.9.2007 23:19:08   
Anonimen
Tako, mi smo že z dopusta, ker smo imeli tako katastrofalnega, da kaj takega pa ne.user posted image Smo dobesedno pobegnili domov.

IZVIRNO SPOROČILO: rumba
Tašonka, user posted image , vaš mali je pa res bomba.user posted image  Ma kako vam to rata? Vedno sem želela, da bi vsaj eden od mojih otrok tako lepo rasel in bil tako lepo močan, pa nismo te sreče. Z vsemi sem se in se še borim za vsak košček, ki ga dajo v usta.user posted image  Kaj pa vem, tudi ko so bili polno dojeni, so bili "šlak". Sem se že spraševala, če je moje mleko bolj za "vitko postavo". user posted image user posted image  Čang-šlank mleko.

Res je bomba.user posted image Sem zdaj gledala naš seznam, pa je največji in najtežji. Pediater je rekel, da očitno ful dobro izkoristi hrano, ker kaka na 2-3 dni in skoraj nič ne poliva.
Ti, jaz bi tud tole tvoje čang šlang mleko.user posted image Meni se kile še zdaj niso premaknile nikamor od poroda.user posted image Pa se ne nažiram, manj jem kot med nosečnostjo + športam.user posted image

Ajvy, še malo tolažbe - tudi meni je že skoraj zmanjkalo mleka. Zdaj že skoraj vsak obrok konkretno dodajamo, samo enega ali dva ga uspem sama nafutrat.
Jaz imam tako čudno telo, ampak to resno. Vsem dojiljam kar padajo kile dol, meni stagnirajo, zato ker dojim (enako je bilo pri Špeli), poleg tega pa pri meni niti slučajno ne deluje sistem povpraševanje-ponudba.user posted image Naj bi se v 2-3 dneh pogostega pristavljanja povečala proizvodnja, jaz se se ful matrala več kot en teden, pa se mi količina vztrajno zmanjšuje, kot bi me scuzal do konca, namesto da bi mi jih "napumpal".user posted image user posted image Pa se tolažim, da bolje toliko, kolikor je bilo in je, kot sploh nič. In važno, da je mali sit.

Malena, zakaj se pa ne prijaviš z novim nickom in poskrbiš, da nobena ne bo vedela, katera si bila prej? Ker vsakič, ko si menjala nick, si se praktično takoj razkrila, katera si bila prej in valjda so te tiste, ki so te že prej gnjavile, gnjavile dalje.

Rumba, mogoče se vam pa pridružimo tudi mi v Tivoliju, samo mi bomo kompletna familija, če pridemo, kar je pa 6 komadov user posted image : jaz + user posted image + user posted image user posted image + user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta
Aja, pa vsi trije smo šli jest v McDonaldsa. Midva sva jedla hamburger in pomfri, Izak pa joško. Fast Food, pač.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1859
14.9.2007 23:23:28   
Anonimen
Joj, sem kar falila eno stran.user posted image Sproti, ko berem, še odgovarjam, pa sem pozabila zadnjo stran prebrat.user posted image

Zvesta, Izak je pa res taki cukr v tistem kompletku!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1860
15.9.2007 0:29:20   
ikonca
user posted image  Da se še jaz malo považim z mojo lepotičko. V albumu moj sonček!

Nočko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
15.9.2007 12:54:10   
pupi
poleg tega pa pri meni niti slučajno ne deluje sistem povpraševanje-ponudba. Naj bi se v 2-3 dneh pogostega pristavljanja povečala proizvodnja, jaz se se ful matrala več kot en teden, pa se mi količina vztrajno zmanjšuje, kot bi me scuzal do konca, namesto da bi mi jih "napumpal". Pa se tolažim, da bolje toliko, kolikor je bilo in je, kot sploh nič. In važno, da je mali sit.

Sem na istem!!!

Očitno so vsi rojeni 18. prave bombe user posted image  midve mama v petek posvetovalnico in me prav zanima kolko je naša frajlica zrastla, če raste ko goba!! Glede mleka sma na istem čeprav moje ne morem pristavlat pogosto, ker če se ne nabaše to za njo ni to. Mama pa zjterk vsaj brez dodatka, če ostalo ne gre. Bolje išta nego ništa!!user posted image

Zvesta vaš mali je pa pravi H&M maneken. Sem malo pogledla tvoj blog, pa sem opazla da ma ful dobre zokenčke (ko čeveljčki) na posnetku! Kje ste to kupli, misliš da majo za pupe tudi ?

Ikonca lepa pupika!!

Samo moja je res proti vašim, ko slikice gledam, pravi velikan! No pa saj sma midva oba visoka. Ne vem kdaj bo meni uspelo mojga nasrat da slike na računalnik spraviuser posted image

Ulla jaz moji nos čisti kar z bebi palčko namočeno v fiziološko, saj vem da to naj ne bi bilo OK, pa mi je tak najlažje pa spucam ji tudi najboljše tak.

Zdaj pa da še malo pojamram! Glede moje boleče noge, sem bla na MR in so mi ugotovili da mam med vretenci disk močno uničen, ta pa pritiska na živec in bi mogla it na OP, ampak se moram sama odločit al ja al ne, ker to ni življensko nevarnouser posted image  Boli pa vseeno ko pes, sploh ne vem več kaj to pomeni da ne boli!!!!!! Ne vem kdaj bi bil pravi čas da se odpravim na operacijo, zdaj ko še nekaj dojim 100% ne pol pa bo mala večja pa bo spet kriza!! JOOOJ!! Pa saj bi mi lahko zrihtali, da ležim na pediatriji pa bi bla mala z mano, ampak mam vseeno strahe malo po bolnici vlačituser posted image !! Bomo že nekek!!

Zdaj pa letim bo čas za hranjenje samo še čakam krike, pol pa na piknik. JUPI!!

ČAO, se tipkamo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
15.9.2007 12:55:01   
pupi
Oh joj kaj sem to naštimala, da vse v okviruuser posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
15.9.2007 16:23:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Zvesta vaš mali je pa pravi H&M maneken. Sem malo pogledla tvoj blog, pa sem opazla da ma ful dobre zokenčke (ko čeveljčki) na posnetku! Kje ste to kupli, misliš da majo za pupe tudi ?

Pupi... sem jih kupila v KIK-u v Avstriji. So bli znižani na 1 €. Sem jih vzela, čeprav tak majen dojenček ne nuca bremzic na zoknih. :)
Imajo pa različne barve, tak da bi se za punčko tudi kaj našlo.

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1864
15.9.2007 21:36:10   
Ajvy
Ulla, super za tvojo pupo da je tak pridnauser posted image ...
Rumba, pa saj ti bo dolgčas, ko ne bo tolk direndaja okoli tebe...Kaj to pomeni, da je HAna hipotona??
TAšonka, kaj se je pa takega zgodilo da ste morali pobegniti od tam???
JA, jst se še vedno borim za zadnje kapljice, jo pogumno pristavljam, ampak tudi obvezno dodajam, ker zmanjka, ene dva obroka na dan je samo flaška...ampak sem se nekako sprijaznila s tem...smo pač dobavili mau več flašk in se učimo novih postopkov...
Važno da so siti, a ne??
Ikonca, je pa res sonček!!!A niso fejst k tkolele ajajo...
Pupi jst tudi s palčko za ušesa pucam noseka...
Zvesta, tale KIk je pa poceni, a je tole daleč??

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
15.9.2007 21:52:07   
Ronči
Naša user posted image  je odkrila rokice user posted image . Že tri dni jih tlači v usta, včasih ji gre kar na bruhanje user posted image  kako jih porine notr.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
15.9.2007 22:09:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

TAšonka, kaj se je pa takega zgodilo da ste morali pobegniti od tam???

Uh, še enkrat se mi ne da pisat, lahko pa skopiram, kar sem napisala pri mojih januarkah 2006, če se bo kateri dalo brat klobaso. Ekola:
Tako, zdaj pa da opišem našo dopustniško žalost. Če se kateri ne da brat klobase ali je ne zanima, lahko tukaj neha.user posted image
Začelo se je že s tem, da je Maksi fasal bolhe in avtomatično je treba poleg psov razkužit tudi stanovanje. Tako nas je v sredo zjutraj pred odhodom poleg vsega ostalega čakalo še glancanje in razkuževanje stanovanja. Ko smo končno to uredili, smo par ur kasneje kot smo sicer nameravali, šli na pot. Na kosilu smo se ustavili kar v Mb pri Marogici in uživali sto na uro, v Moravske smo prišli pa šele okrog 20h (vse se nam je zavleklo zaradi razkuževanja stanovanja). Potem se je pa začelo z iskanjem ključev. TIC, kjer naj bi jih prevzeli, je bil zaprt, nihče ni ključev odnesel v lokal, kamor se jih odnese, če gostje ne pridejo pred zaprtjem TIC-a, ker sploh niso bili obveščeni, da pridemo (Petrol sucks!) user posted image user posted image user posted image , šetali so nas od enega hotela do drugega po ključe, ki jih nikjer ni bilo in po infomacije, ki jih noben ni imel. Končno smo izbezali, kdo nam mora prinest ključe (hvala za prijaznost in trud receptorki hotela Ajda!), in ko smo jih končno dobili, nismo vedeli, kam iti, ker nam niso povedali, ženska, ki je prinesla ključe, je pa zgasnila s svetlobno hitrostjo domov, ne da bi nas usmerila. Tu se je meni že strgalo in sem jokala kot zmešana, ker sta mi oba otroka histerirala že skoraj eno uro, Špela polulana in premočena od kolen do podpazduhe, Jure znerviran od lupinice in lakote, mleka nisem imela dovolj za najest se, flaške nisem imela kje pripravit... Tukaj nas je rešila rija, ki je urgirala in klicarila naokrog, da smo izvedeli, kam moramo iti in poslala svojega, da nam je pomagal vse znosit gor in se za silo ustalit.
No, potem je sledil naslednji šok - apartma sam po sebi sicer res lep, ampak kako zelo umazan, nagravžno umazan, da se ti želodec obrne, da smo ob 22h morali najprej za silo spucati, da smo se sploh imeli kam dat, vse prašno, kavč popackan z belimi fleki user posted image user posted image user posted image , za katere ne verjamem, da so bili od jogurta, čeprav sem se skušala tolažit s tem, v kopalnici polno las user posted image user posted image user posted image , posoda v omaricah vsa poflekana z ostanki hrane user posted image user posted image user posted image , ker ni bila dobro umita, nikjer navodil za upravljanje z bojlerjem, tako da nismo imeli tole vode za umivanje... Če ne bi bilo tako pozno, bi tisti moment popokala in šla domov. Naslednji dan smo se pritožili na Petrolu (njihov apartma), vendar nam niso mogli nič pomagat, bojo pa vrnili denar za neizkoriščene dni, hoteli smo že včeraj domov, pa nas je rija prepričala, da smo ostali še tisto noč, da smo zvečer lahko šli skupaj uživat na pico. Ona in njena družinica so bili tudi edina svetla točka našega dopusta.
No, danes ponoči pa smo morali ob 4h zjutraj bežati iz stanovanja na stopnišče, ker je možek dal greti flaško vode za mleko v vodno kopel in zaspal, da se je pokuhala voda in se stopila flaška v posodi in smo imeli zadimljeno stanovanje in smo vseh 6 čepeli nekaj časa na stopnišču, da se je malo zluftalo.user posted image Skratka, resnično katastrofa od dopusta, tako da smo zjutraj samo na hitro spakirali, šibnili brez zajtrka ven, še na kavo z rijo in potem samo zgasnili domov.
Tukaj ti še javno izrekam zahvalo za vso pomoč, rija! Brez tebe bi verjetno morali že v sredo ponoči kar v Ljubljano, ker ne bi imeli kam!
Nas pa Petrolovi apartmaji nikjer v Sloveniji ne vidijo več, ker smo podobno sranje imeli že v Kranjski Gori (kar se čistoče tiče)! Raje gremo za manj dni, plačamo več in imamo vsaj teh par dni kaj od dopusta.

A se je kateri sploh dalo brat vse tole?user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1867
15.9.2007 22:10:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Zvesta, tale KIk je pa poceni, a je tole daleč??

Hmmm... Ne vem kje imaš ti najbližji KIK. Jaz kupujem v Avstriji, so pa sedaj začeli odpirati poslovalnice tudi pri nas. Evo link: http://www.kik-textilien.de/

Si lahko malo pogledaš v katalogu, kakšne cene so. Jaz večino oblekic zase in za mojega dragega in za malega kupim tam.

Recimo plišaste žabice/pajacki so po 5 €, bodiji po 3€.... Pa kvalitetno. ko pa naletiš na razprodaje ali kakšna druga znižanja, pa je kar po 1 € ali pa kaj takega.
Jaz sme se že tak razvadla, da če je tam dražje od 5 €, se mi že drago zdi. user posted image  No, do prvega Kik-a čez mejo imam jaz 18 km... user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1868
15.9.2007 22:11:51   
Anonimen
Ikonca, lušna pupika!user posted image

Ajvy, Kik imaš v Sloveniji samo v Murski Soboti in v Brežicah. No, vsaj za drugega jaz ne vem. Iz Ljubljane ni noben glih blizu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1869
15.9.2007 22:13:22   
Anonimen
Joj, kriza... Tašonka... Jaz bi tudi pobegnila kot šus.... Vas čisto razumem. Zdaj se pa probaj doma zrelaksirat.

Božci...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1870
16.9.2007 9:33:42   
coca cola
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

Naša user posted image  je odkrila rokice user posted image . Že tri dni jih tlači v usta, včasih ji gre kar na bruhanje user posted image  kako jih porine notr.

user posted image  user posted image cortek user posted image  user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
16.9.2007 10:13:32   
Ronči
Seveda user posted image

(odgovor članu coca cola)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
16.9.2007 14:49:45   
Ajvy
S ponosom oznanjam, da smo danes stari dva meseca!!!!!
user posted image
Tašonka, to pa je bil dopust- from hell!!!!
Zakaj pa je treba razkužit stanovanje pri bolhah, a ne daš samo ampule na psa in  to je to...
Super Ronči user posted image user posted image  za rokice....

KOlk pa je do Brežic...Sicer sem se pa danes malce nakupovala- sem ji kupila bodyje, rokavičke, kapice...
Za kužija sem tudi kupila ogračko, ki jo je veselo sprejel...

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
16.9.2007 14:57:15   
Ronči
Ayvi čestitam!!!!

Mi smo tudi stari dva meseca!!!!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
16.9.2007 16:08:10   
Freycha
ddaannn babike!!

evo nas nazaj!user posted image

imeli smo se super, mala je bila pridna ko šus in se ji samo čudim, ker je tudi sedaj minimalno jokala, prehodili smo ogromno, 2x sem se celo kopala v morju in tudi Dita je svoje nogice potopila v morje. Pa nič ni jokalauser posted image

Sem pa uspela spoznati Majrim in Solinarja, z Majrim smo se 2x tudi na sprehodih srečali, včeraj pa smo imeli pravi mali piknik z Bajo*, njenim dragim in prekrasnim Renejem. Smo se imeli pa prav super in čas je kar mineval..... naenkrat je bila ura 7..... upam, da to še kdaj ponovimo user posted image

No, Rene in Dita sta se celo poljubila in mislim, da že imamo prvi parček user posted image user posted image user posted image  

Moram pa priznati, da sem kar pogrešala internet in čeprav smo se imeli v Izoli super, sem vesela, da smo doma. Dita je pa tudi cel čas iz Izole do doma spala in tudi glasa ni spustila iz sebe.

Jutri gremo pa po nov avtouser posted image

Punce, kaj smo čveke manjkale, al kaj, da ste komaj kaj napisale?

Ajvy, ne se obremenjevati zaradi mleka.... nekatere nikoli prav ne začnejo dojiti, pa so otročki prav tako zdravi in veseli
Tašonka, moje sožalje za grozen dopust. user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.