|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
31.8.2007 15:37:58   
Ronči
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Pa tak je imel 1A in 1B izvid.

Hecno, meni so rekli tako v porodnišnici, kot pediatrinja, da se 1a in 1b NE povijajo, da se povijajo samo 2a in 2b user posted image

You can't fix stupid.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
31.8.2007 15:46:18   
Freycha
o tem smo že  debatirali...... v MB porodnišnici vsem turijo, da so široko poviti, v LJ porodnišnici pa 1A in 1B ne gnjavijo. Ampak to je odvisno od porodnišnice same.... zat se ne obremenjevati s tem. Če so vam rekli, da povijajte in vam je do tega, povijajte, sicer ne user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
31.8.2007 15:53:38   
Ronči
user posted image  ups...je že bla debata o kolkih...user posted image

drugače pa: naša Klara se je danes prevalila iz trebuha na hrbet. Drugi preval smo posneli na mobi user posted image

You can't fix stupid.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
31.8.2007 19:45:59   
Anonimen
Uh, danes ste pa bolj lene za pisanje..

Jaz sem pa ugotovila, da moj mali pikec najraje zaspi na meni, šele potem ga lahko dam na posteljo. Falot mali. No, saj meni tudi to paše, ga lahko cartam lepo, pa objemam, pa lupčkam - malemu očitno to paše, ker spi lepo user posted image

Meni niso nič v MB rekli, da bi ga morala široko povijati, pa ima na izvidu 1 A.

Tiste, ki ste rodile v Mariboru, prosim, če mi lahko iz izvidov ali kako drugače daste številko za UZ kolkov, ker sem izvid založila, pa nevem, kdaj mora na kontrolo user posted image Budalo jaz največje user posted image

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 1479
31.8.2007 20:25:19   
baja*
Malena sem šla na izvid gledat pa je samo cifra centrale gor: 321-1000, pa naj te tam vežejo (kontrolni UZ je menda v ortopedski ambulanti).

Dans smo bli v Europarku, seveda ni šlo mimo H&M-a. Dragi si je kupil kavbojke, jaz pa sem raje zavila na otroški oddelek. Imajo že tak cartik jesenske in zimske stvari. Sem kupila kompletek zimsko kapico s cofkom in rokavičkeuser posted image . Pa štumfeke, ker so mu že vsi premali. No, nazadnje pa je dragi še meni kupil čevlje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
31.8.2007 20:58:00   
majrim
corfu...ti kar zavidam tvoja letauser posted image ...ampak sem se pa imela super takratuser posted image ...tako ti povem; verjetno bi marsikdo raje imel otroka , ko je bil kako leto mlajši, ampak je že tako, da življenje ubira svoja pota...pa mi zdaj ni žal za nobeno stvarjo...ker sem dobila najboljšega možeka na svetu in se je splačalo čakat...in dat ves tisti denar za Nežouser posted image
...ja, danes pa res bolj mirujemouser posted image ...se vidi,da se vsi odpravljamo nekam na dopust...kam pa greš ti siskamiska??...ah,saj verjetno že spišuser posted image
...bolj slabo kaže našemu dopustu,saj napovedujejo grdo vreme drugi teden...bomo videli, kaj bo od torka naprejuser posted image
kapica...upam,da ni še user posted image ...jaz sem že krvavela ene tri dni tako malo...pa ne vem,kaj naj bi to blo...še G ni vedla za kaj se gre..jaz se ji kar takoj odpovem, če bi se dalouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
31.8.2007 21:43:42   
corfu
Drage moje, moji potomci spijo, mož je šel nazaj na šiht, jaz grem pa spat user posted image . Jutri dopoldne si bom pa prvoščila šoping cunj, potem gremo pa na piknik in tako bomo zopet cel dan preživeli zunajuser posted image .
Jutri imava z možem revanš v barbintonuuser posted image . Držte pesti zameuser posted image
Kapica lepo da si se javila. Jaz sem prvo menstruacijo že dobila user posted image  

Lepo in mirno noč vsem skupajuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
31.8.2007 22:29:57   
Ajvy
Punce, lepo prosim za pomoč, kateri je zadnjič enkrat počila bradavica- kaj je storila da je bilo bolje in ali si v tem času dojila, najlepša hvala za čimprejšnje odogvore....

Seveda, moram vam povedat, da sem danes dobila menstruacija in ravno natanko en dan po tistem, ko smo dobili zeleno luč za razne aktivnosti...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
31.8.2007 22:50:37   
corfu
Bradavico si maži z bepantenom ali lanolinom, če ni prehude bolečine lahko normalno dojiš, krem pred dojenjem ne rabiš spirati dol. Srečno!

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
31.8.2007 23:20:32   
baja*
Ajvy, jaz imam probleme z bradavicami. Že kr na začetku so mi razpokale, sem mazala z Lanolinom in Bepanthenom, nič pomagalo, ker sem imela gljivično obolenje (mali je imel sor in mi je prenesel gljivice, boli za znoret, full bolj kot pri razpokanih - pomagal edino gel Daktarin, ki ga je treba obvezno sprat pred dojenjem). Približno 1 mesec je bil mir, zdaj imam pa spet razpokano in si mažem z Lanolinom, ki ga ne spiram, tu in tam pa z Bepanthenom, tega pa raje sperem.  Aja, dojim pa skoz, kljub bolečini. Stisneš zobe pa nekak gre.
Upam, da si jih čimprej pozdraviš!!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
1.9.2007 6:48:28   
Ajvy
In  kateri bolj pomaga, Lanolin ali bepathen - zakaj pa Bepanthen spiraš, a škoduje....
Sej dojim, kolkr si rekla, stiskam zobe in potrpim....ampak se mi zdi, da kalkor se zaceli, se potem med dojenjem spet odpre...
Nč bom šla v lekarno še po Lanolin...

NAjlepša hvala za odgovore....user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
1.9.2007 8:42:04   
corfu
Dobro jutro

Ajvy, jaz sem si mazala v porodnišnici z bepantenom, po nasvetu ginekologinje in pediatrinje, obe sta mi zatrdili, da je popolnoma neškodljiv za otroka in ga ne rabim spirat. Za začetek bi jaz mazala z bepantenom, kasneje ko bi se stanja pa izboljšalo, pa bi nadaljevala z lanolinom.

Kako ste preživele noč? Pri nas ustaljen ritem 2x dojenje in to je to. Je pa mož kmalu prišel iz službe in nato sva se zaklepetala do 2.30 zjutrajuser posted image user posted image user posted image , si predstavljate, kakšna sedaj sedim za računalnikomuser posted image . je pa pasalo, pravi globok pogovoruser posted image . Punce ne pozabite na svoje partnerje, ki jih imate ob sebi!

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
1.9.2007 8:53:34   
Anonimen
ajvy maži si bradavico s svojim mlekom....preverjeno in najbolj pomaga....malo stisni pa namaži....pa ne se ustrašit če ti bo mala bruhala ali kakala pa bo malo krvi vmesuser posted image

kr za silo noč....sam 2krat sem vstalauser posted image morm mal pospravit, pop. gremo na piknik. me zanima kak se bo obneslo....mala je zgleda še večji ljudomrznež kot jazuser posted image user posted image vidim da jo ful znervira kadar so kaki obiski al pa če mi gremo kam, se dere ko zverina in jo je nemogoče potolažituser posted image računam da tole bo ok, ker smo zunaj, sam nikol nisem bla glih dobra v matematiki, tko da....user posted image
včasih jo pustim pr tašči za kake pol urce, da lohk z mojmu v miru v trgovino skočma in ko pridem nazaj, takoj ko me zagleda, naredi tako uželjano faco da joj.....prov ono šobico in se ji kotički ust povesijo in začne jokat da solze kar špricajouser posted image zdajle spi, men bo pa joške razneslo, če ne bo v enem cajtu jih spraznlauser posted image kar teče samo, če majco dvignem pa v curku špricauser posted image user posted image jao...

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1488
1.9.2007 10:48:04   
kapica
Ajvy, corfu, a res, da sta ze dobileuser posted image . Groza, imam pa zeloo mocan obcutek da bo moja prisla ravno ko bomo sli drug teden na morje.
Corfu, super za klepet, nama to vec sploh ne uspeva in se prav potapljava. A bos kljub kratki nocki zmozna kupovat cotice danesuser posted image ?
Majrim si lepo uredila vse zadeve, verjamem , da se imas cudovitouser posted image .

Tudi nasa nocka nic posebnega, 2 krat budnica, zgleam pa kljub temu slabo. Ker mali noce vec spat od sestih naprej, pol pa jaz dremam zraven, on pa se sam igrauser posted image . revcek, sam kaj, ko ne morem bit pokonci.

A mazete ritke s cim? Jaz ponavadi ne, sem pa vceraj in danes z Bepanthenom, ker ima kr rdeco, ne vem al od plenic al cesa.

Sem ap videla, da ima muller Beauty baby stvari, dm pa Baby love, te se mi zdijo boljse. Prej pa sploh nisem dobro prebrala, sem kr kupla one mullerjeve. Ja, povrsno, kaj cemouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
1.9.2007 11:00:53   
Anonimen
kapica jaz če jo mam v bombažni plenici povita mažem zelo malo, skoraj nič, če jo mam pa v oni za enkratno, morm pa ful mazat, ker ma drgač takoj čisto frišno rituser posted image

peglam drgačuser posted image se vidi a ne, ful sem zagnana, komi se obvladujemuser posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1490
1.9.2007 13:00:05   
kapica
Ulla, ja, se vidi, da energija kr kipi z tebeuser posted image user posted image . Drugace sem pa tudi jaz danes zjutraj malo boljse pogledala za useski, pa nasla tako umazanijo, da je joj. Ne vem kak da nisem boljse pogledala do zdaj no, v glavnem, sramotauser posted image .
Baja, jaz ne povijam vec na siroko. Sem na zacetku, bolj neresno, po UZ kolkov pa em cisto opustila.

Evo, kosilo skoraj kuhano, popoldan grem na sprehod z prijateljico, je taaak lep soncekuser posted image , pol se dobimo obisk, in je ze vecer.

Sem pa zaspana in zmatrana in in in... Sam bi jamralauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
1.9.2007 14:03:25   
baja*
Ajvy, ja, traja par dni, da se zaceli. Glede bepanthena pa so deljena mnenja, ene spirajo, ene ne. Kaj pa vem, jaz sem raje spirala.
Kapica jaz mu mažem ritko z Bebival-om. Baje, da naj ne bi vsakič mazale, ker se koža navadi. Rene ima trenutno malo rdečo ritko, zato mu jo namažem ob vsakem previjanju.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
1.9.2007 18:02:05   
corfu
Pozdravljene s kmetov user posted image

Kapica, pogovor je res dobro del, nakup uspel, sem ob 80 eurov user posted image . sem pa vesela, da sem si spet malo privoščilauser posted image . Tamala je pridna, je pa spi, očitno ji res paše zrak, za jutri pa razmišljamo če bi šli za en dan na morje zaokrožit, mam sestro na morju...pa mi je malo smotano, ker je ravno nedelja, zaradi gužve za nazajuser posted image . Kaj ve pravte, bi šle?

Uživaj življenje...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
1.9.2007 18:28:01   
kapica
Uuu, corfu super. Ne vem no, za morje, odvisno kako dalec imate. Ce ste nekje v Ljubljani, pa bi v guzvi recimo rabili tri ure za domov, bi jaz sla. Iz Maribora recimo za en dan ne bi hodla.

Prej sem sla na sprehod, je bil tak lep soncek in pol naenkrat se je vlilo. Stala pod streho nekaj casa, pol pa sibala domov, ko je malo ponehalo. Grooza.

Kje pa ste vse? Enkrat mam jaz malo cajta tu viset, pa vas niuser posted image .

Prej sem malega previjala, je ritka ze boljse, sam majckeno je se rdeceuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
1.9.2007 20:33:53   
Freycha
da se na hitro javim. Ne boste verjele, včeraj zvečer in celo noč in danes cel dan sem imela pa jaz grozo. Včeraj jo je začelo zvijati in je imela krčke, sploh ni hotela spati, ponoči je spala pri meni, ker v posteljici ni hotela, skoz se je zbujala, premetavala, jamrala, jesti ni hotela kaj prida, šele od 3 pa do 6h sem celo malo spala. Potem je šel dragi v službo, njeno jamranje, polivanje, jok, kričanje, nehranjenje od krčev se je pa kar nadaljevalo. Sem šla zjutraj v lekarno (tako zgodna sem bila, da sem še 5. minut čakala, da se odpre) po nekaj, kar bi jo odprlo, saj 5. dni ni kakala in je bila že tako polna, da tudi jest ni mogla. Mi je dala glicerinske svečke, pa sem samo malo stran odrezala od svečke in ji dala v ritko in čakala..... sem mislila, da sploh ne bo pomagalo, ampak se je potem čez kako uro, uro in pol malo pokakala, ampak jo je še vedno napenjalo in je jokala od bolečin, popoldan se je pa tako posrala, da je posran bodi, hlačke, vse je bilo posrano...... No, potem je še enkrat, ampak sedaj je imela pa že drisko, ker je bilo bolj sluzasto. No, upam da se je sedaj spucala in da bo vsaj danes ponoči spala. jaz sem pa čisto crknjena.

Ji pa ne bom več dajala Novalaca proti polivanju, ker jo ta user posted image  zapira.

V glavnem, spet ugotavljam, da imamo sicer hudičevo srečo, da niso taki krči kar na dnevnem redu, ker bi se mi pomoje utrgalo......

Nič, grem čistiti, ker je sedaj dragi doma in malo crklja, da lahko vsaj kaj naredim.......

lahko noč in fajn se imejte!

jaz vse kar rabim je ena bolj kot ne prespana nočuser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
1.9.2007 21:16:44   
majrim
freycha...vidiš...ne reče Igor zaman, da vsaka čast nam ženskam, ko cartamo otroke cel dan...sploh novorojenčke...tisti dan,ko je on imel Nežo cel dan je zvečer samo padel v posteljouser posted image ...za kosilo so ble samo hrenovke, ker je rekel, da drugo ne utegne z njo naredituser posted image ...pol šele zna človek res cenit naše delo, ko enkrat to sprobauser posted image ...kar se krčkov tiče hvala bogu,da so pri nas tam kako uro ali dve na dan (eno zjutraj eno zvečer)...je pa vmes kar precej stokanja,ko jo je treba cartat po rokah...in pri teh kilah zdaj je to že kar malo utrujajoče, da o hrbtu ne govorimuser posted image ...jaz se tolažim s tem,da smo v tretjem mesecu in da bo šlo počasi h koncuuser posted image
...grem zdaj še malo izlit svojo dušo ...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
1.9.2007 22:03:52   
baja*
Freycha Rene že tud 4 dni ni kakal pa ne vem, kaj naj. Sem mislila jutri še počakat, v pon. pa v lekarno. Pa do sedaj ni imel nikoli problemov s prebavo, zdaj pa kr naenkrat. Ampak zvija ga pa ne, pa tudi napenja se ne, edino prdi skoz pa vedno bolj smrdijo ti prdeciuser posted image  user posted image . Joj pa glede teh svečk, jaz ne vem, če bi mu jo lahko v ritko potisnila. Ne me met za čudno, ampak res bi mi blo ful groznouser posted image .

Tiste, ki ste že dale delat osebno za user posted image  - kaj sliko dobiš nazaj al jo moraš tam pustit? Jih mislim okoli raztalat in mi bo glih ena sfalila.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
1.9.2007 22:16:13   
majrim
sliko moraš tam pustit baja...pa daj,kdo bo že počakal...user posted image
lahko noč punce...mirno nočuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
1.9.2007 22:25:37   
Ronči
majrim in solinar vidva tako lepo pišeta, da je vajina bloga prav užitek brat. Ko bi vsaj jaz znala tako lepo prelit občutke na papir user posted image  ...

You can't fix stupid.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
2.9.2007 8:06:12   
majrim
dobro  jutro punce!!!!!!!!!!!!!1 danes sem pa prva!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
...sem že pokonci od 6,ko je naša Neža ropotalauser posted image ...ampak z igorjem kar spita naprej, jaz pa malo pospravljam pa škilim tu po računalniku...paše ta jutranji mir, pa pogled v čudovito jutro...ufff,komaj čakam,  da gremo na sprehoduser posted image
ronči..včasih sem bila bolj pridna...ko sem bila še samska...sem precej pisala - od pesmi naprej,celo eno knjigo imam že dolgo na pol napisano...pol z leti se pa človek nekako uleniuser posted image ...bo treba bit spet kaj bolj aktiven...ne sekiraj se, imaš pa druge vrline, ki jih jaz nimamuser posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?