Freycha
|
da se na hitro javim. Ne boste verjele, včeraj zvečer in celo noč in danes cel dan sem imela pa jaz grozo. Včeraj jo je začelo zvijati in je imela krčke, sploh ni hotela spati, ponoči je spala pri meni, ker v posteljici ni hotela, skoz se je zbujala, premetavala, jamrala, jesti ni hotela kaj prida, šele od 3 pa do 6h sem celo malo spala. Potem je šel dragi v službo, njeno jamranje, polivanje, jok, kričanje, nehranjenje od krčev se je pa kar nadaljevalo. Sem šla zjutraj v lekarno (tako zgodna sem bila, da sem še 5. minut čakala, da se odpre) po nekaj, kar bi jo odprlo, saj 5. dni ni kakala in je bila že tako polna, da tudi jest ni mogla. Mi je dala glicerinske svečke, pa sem samo malo stran odrezala od svečke in ji dala v ritko in čakala..... sem mislila, da sploh ne bo pomagalo, ampak se je potem čez kako uro, uro in pol malo pokakala, ampak jo je še vedno napenjalo in je jokala od bolečin, popoldan se je pa tako posrala, da je posran bodi, hlačke, vse je bilo posrano...... No, potem je še enkrat, ampak sedaj je imela pa že drisko, ker je bilo bolj sluzasto. No, upam da se je sedaj spucala in da bo vsaj danes ponoči spala. jaz sem pa čisto crknjena. Ji pa ne bom več dajala Novalaca proti polivanju, ker jo ta zapira. V glavnem, spet ugotavljam, da imamo sicer hudičevo srečo, da niso taki krči kar na dnevnem redu, ker bi se mi pomoje utrgalo...... Nič, grem čistiti, ker je sedaj dragi doma in malo crklja, da lahko vsaj kaj naredim....... lahko noč in fajn se imejte! jaz vse kar rabim je ena bolj kot ne prespana noč
|