|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
30.8.2007 19:13:20   
Anonimen
Hvala vsem za sožalje. No, sem se odločila, da bom Patricka vzela s seboj, ko bo pa tečen, bom šla pa v avto.. Itak bo na pogrebu kar težko, tako, da ne verjamem, da bom zdržala.

Zvesta, super seznam. Dajmo ga tudi me delati user posted image

Tudi mene zanima, kdaj se začne otročkom zobek rasti??

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1451
30.8.2007 19:51:00   
Ajvy
Malena, moje sožalje...ti svetujem kakor ostale ,da pustiš otroka v varstvu, da boš imela svoj čas za slovo....

Zvesta, tudi meni je seznam všeč..ali lahko prosim enkrat popraviš porodno težo naše Tarje..imela je 2860 gramov...hvala...

Bačko, vsakemu otroku rastejo zobki ob drugačnem času...naša tudi rokice daje v usta, mislim da je ena punca napisala da je to zaradi spoznavanja ......

NAša pupa je danes večinoma spala, smo jo glihkar skopali, je tolk fajn k tako veselo uživa, bi jo človek kar imel v vodi dolgo časa, pa ni preveč pametno...je pa tolk fajn, sem se bala da ji voda ne bo všeč...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
30.8.2007 22:17:39   
majrim
ajvy...preveč jih imam,ker kar bežijo ta letauser posted image ...kaj bi skrivala, ko pa jih imam v srcu 20user posted image ...drugače pa 36...groza,a??
corfu..jaz bom hodila, smo se že nekaj menle na primorskem forumu...bomo videli kako in kdaj..je pa full lepo...sem bla pred leti, ko je bil nečak mali in je super zadeva touser posted image
siskamiska...no ja,če bo že prišel skorček bo itak dobrodošel...user posted image ...ampak vseeno bi raje videla,da je mir, da pridem malo k sebi...v končin fazi pa- kako naj vem,da nisem noseča, če ni fešte??user posted image
zvesta...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,kako je lepouser posted image user posted image user posted image user posted image ...mi smo zauser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
31.8.2007 1:03:10   
madejka
'Cer!
Mi smo nasega falota dali spat... prvic, da nisva rabla zraven bit ko je zaspaluser posted image Upam, da ne bo sirene cez 5 min, ko bo ugotovil, da mami ne spi zraven njegauser posted image Ja, se vedno spi pri nama... glih studiram, ce bi ga prestavla zdaj v njegovo posteljico. Vedno oklevam, ker ce se mi zbudi, ko ga prelagam, bo spet sraj kako uro, dve in enostavno nimam vec energije za to...user posted image Sem prejsnjo noc spala 3 ure vsega skupaj. Pa ne zarad malega, jaz enostavno ne morm vec normalno spat, groza!
Se mi je v soboto kolega ubil z motorjem in zdaj mi misli kar skoz letijo - kak grozno mora bit, da se ti sin ubije.user posted image Peekola zdaj ko ga imam sama, vse bolj dojemam in si predstavljam kaksna mora bit mamina bolecinauser posted image

A so bli vasi otrocki dans tud tak sitni ko nas? Obup je bil dans! Samo cmihal je in se jezil, spal pa samo tak po 10 min skupaj...

Malena moje sozalje! Za pogreb naredi kakorkoli se ti zdi najbolj pametno.
Jaz sploh nisem sla na kolegov pogreb, ker so mi odsvetovali, da ne bi mleka izgubila al dobila kake depresije, ce bi mi blo full hudo, kar bi mi pa ziher blo, ker sem se se na vsakem pogrebu jokala ko dez. user posted image

No, pa da ne bomo samo o smrtih... Zvesta res je lepo to. Kje pa tele lepe slikce zravn vsakega dobis?

Mi bomo sli na plavanje, a ne Freycha? Sva se ze dogovarjale. Samo upam, da se bo moj otrok navadil vode, ker trenutno ni glih veliki fanuser posted image

No, tud nas se je zacel a veliko slinit, ampak mislim, da se ne bi smeli bit zobki. Ima pa take male bele pike na spodnji dlesni. Saj ne vem al je soor to al zametki zobkovuser posted image

Majrim zakaj bi blo groza, ce jih mas 36? Men se pa zdi fajn. Moja mami je naju z bratom tud nekje pri teh letih imela in je rekla, da je po eni strani se boljse tak, ker na mariskatero stvar znas bolj realno pogledat in mogoce vzgajas drugace kot bi, ko si se mlad pa neumen.user posted image Besede moje mame... ne se na mene spravituser posted image

Nic zdaj se pa morm spravit spat... ce mi bo ratalo, ker drugac se bo otrok zbudil ze za naslednji obrok, jaz pa podocnjake do gleznjev.user posted image Nocko!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
31.8.2007 9:00:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Zvesta res je lepo to. Kje pa tele lepe slikce zravn vsakega dobis?

Pojma nimam, kje so novembrje ujagale te slikice. No, jaz seznam že pripravljam (kolkor mi Izak dopušča), upam, da tudi za nas najdem kakšne lepe slikce. No, če katera kaj ima oz. kaj pametnega najde, naj mi posreduje. Če ne bom našla nič lušnega, bom jih pa kar od novembrk uporabila. kaj pravite?

Aja... Naš otrok je siten 800/h. In spi nemirno, da je joj. Maha z rokami, godrnja, jokca, rinta, momlja... Ni da ni.... Danes zjutraj mi še na roki ni mirno spal. Kaj ga te matra? user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1455
31.8.2007 9:32:45   
corfu
Dobro jutro

Jaz pa sem danes čisto skozlanauser posted image user posted image , zaspana...kaj bi dala za eno noč mira, brez vmesnega dojenjauser posted image . Saj vem, da bo hitro minilo, pa še pogrešala bom te čase bla, bla...Majrim, ko bom jaz stara 36 bo Manca že dopolnila 11 let user posted image , Aljaž pa skoraj 14 user posted image . O, marička!user posted image  Le kaj bom potem delalauser posted image , moj pravi, da bova s froci v disko skup hodilauser posted image . No, jaz osebno sem si vedno želela imeti kmalu otroke in nato se posvetiti karieri, uživanciji...sicer pa vsak po svoje, samo, da smo srečni, a ne?

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
31.8.2007 10:33:16   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image eh se nam jamrala...prov fajn sm dansuser posted image user posted image jaz ne vem kdo si je zmislu da dojenčki spijo po 20 ur na dan (in da to rabjo)user posted image mamico mu....takle zavaja naroduser posted image eh.....mi grejo bedarije po glavi, počas se mi bo utrgalo zgledauser posted image
sem enkrat nekje prebrala da je norost samo obramba organizma, ko ne zdrži večuser posted image user posted image to mi je zdej vedno izgovor....

malena sožaljeuser posted image mi smo tud mel v sredo pogreb, je blo kr hitr tak da na pogreb sem smuknila pa nazaj domov, je mami čuvala tamalo....umrla je pa od mojga staramamauser posted image pa mi je blo kr malo bed, ker ni vidla tamale, smo se tak dogovarji da ni blo za nikamor, no pol pa tkole.....

tole vreme mi že preseda počas, ne sam nora, še depresivna bom ratalauser posted image

grem en kafje zategnt...

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1457
31.8.2007 10:39:56   
Freycha
dobro jutro

včeraj sem prvič občutila kako zgleda, če ima otrok krče. Ne krčke, pa malo jamranja ampak tiste čist ta prave krče. Dita je kar jokala, pa jokala, pa jokala, pa napenjala se je, da sem mislila, da ji bo glavo razneslo, potem je pa začela polivati, je pa po čisto pravem bruhanju smerdelo. Čisto po kislem. Mene je skoraj kap in nisem vedela, kaj se ji dogaja, njej je pa kar lilo iz ust. Pa sem mislila, da sem jo zastrupila, ker sem ji dala Novalac (moje joške so bile čisto prazne), ki pa je bil odprt več, kot tri tedne (4. tedne) in sem bila prepričana, da je bil že pokvarjen. Pa kličem mamo, kaj narediti, če se zastrupi s hrano, pa me je pomirila, da verjetno ni zastrupljena, ampak samo poliva, ker jo napenja, da po kislem smrdi je pa zaradi umetne hrane. Moj brat je baje tudi grozno polival in ker je bil na umetni hrani, je stalno po kislem smrdel. Uff sem si oddahnila ampak ni nič pomagalo, ker jo je še kar napenjalo. Pa sem jo dala na previjalno, pa sva kolo vrteli, pa z uno kremico sem jo namazala, za katero sem vam rekla, da vam sporočim če kaj pomaga, pa en drek pomaga, pa kravice sem jo dala past in masirala.... v glavnem ni da ni, pa kar ni nehala. Potem sem jo 45. minut nosila po rokah, končno zaspi (pa je trdno zaspala) jo dam v posteljico, se še obrnem ne, je že jokala. Pa še sama sem bila, ker je bil dragi v službi in sem mislila, da se mi bo zmešalo. Pa ne zaradi drugega, kot to, da sem bila čisto crknjena in zaspana, tamala pa ni hotela zaspati. No ob pol enih se je pa najoškala in zaspala (vsa kalvarija se je začela ob 5h popoldan), spala tri ure, se spet najedla in takoj dol padla, pa spet tri ure in zjutraj se sploh ni kaj dosti najedla, samo zaspala je (oz. smo vsi trije - med tem je še dragi ob pol osmih prišel domov) in smo vsi trije od osmih pa do 10.20 spali ko ubiti. Jaz sem se sedaj zbudila, unedva pa še spita.
O katastrofa punce! Vsem vam, ki so vaši sončki imeli ali pa še imajo močne krčke vsa čast, da tole zdržite. Ker če pa tole ni za ubit moralo in voljo človeku, potem pa nič ni.  Res punce, kapo dol!user posted image

No, zjutraj sem pa tamalo dojila, pa jo dragi vzame v naročje, da ji bo kupčka podrl pa me malecka gleda in ji rečem: ti si hotela zvečer mamico ubit, ne? in se mala začne režat ko počena user posted image  No, potem pa še bodi jezen na otroka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
31.8.2007 10:45:43   
Anonimen
he he freycha...takle mamouser posted image user posted image user posted image pa moja se samo doji in vseeno smrdi po kislem bruhcuuser posted image bi jo lohk kar naprej umivala, tko da pač smrdi, jo pustimuser posted image grozna mat a neuser posted image
ja res je za moralo ubit tole, jaz čisto odmilim da jo verjetno boli ko joka, samo nosim jo okoli tistih par ur, tamale se pa dere....ker če bi se prevč čustveno vživljala v to, da jo boli in kak je boga ( ker verjetno jeuser posted image ) bi me pomoje že davno koncuser posted image tko sem se pač sprijaznila da bo vsak dan zverinsko tulila od enih 6ih pa do 10ih, 11ih.....in se probam čimmanj sekirat in upam da bo enkrat koncuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1459
31.8.2007 10:50:51   
Freycha
Madejka, medve z Dito (pa dragi bo tudi lahko šel velikokrat zraven) greva zagotovo user posted image  sem ravno zadnjič gledala stran http://www.plavanje-dojenckov.com/ , kjer je predstavitev tega in sem bila čisto navdušena user posted image user posted image user posted image  Samo moram povprašati, če mora imeti tiste njihove hlačke, ker jaz sem ji kopalkice za na bazen že kupila user posted image  Na morju bo pa nagecka valdauser posted image

BTW kdaj pridemo na kavo? in kam točno?user posted image

ulla jaz imam občasno tudi občutek, da se mi bo zmešalo. Kakršna prosta ptica na veji sem bila - pa sedaj tale 24/7 obveznost; včasih imam res občutek da bom ali padla v depresijo, ali pa kar ušlauser posted image  (sej ni tako grozno, malo dramatiziram hehe). Zdej vem, zakaj je fajn prej koga spoznati, pa nekaj časa hoditi, pa potem otorka imeti. Vas zanima moja teorija? Predvsem zato, da se počasi navadiš na družinsko življenje, na obveznost, na neletanje naokoli. Jaz sem pa do 28. leta skakala naokoli prosto po Prešernu, potem dragega spoznala, pri 29. pa že rodila. In je šlo tako svetlobno hitro, da se mi včasih kar zavrti. Pa mi ni nič žal, samo malo dlje časa rabim, da se vsega navadim in ustalim user posted image  Do Ditinega 18. leta se bom glih navadila družinskega življenja user posted image user posted image

Malena moje sožalje user posted image

jaooo kako kičast seznam user posted image user posted image user posted image user posted image  hecam se malo! Zvesta, kaj bom zamerila...... itak se mi ne da več s tem ukvarjat user posted image  Pa ko boš meni določala kako živalco, da ne bo kaj roza vmes user posted image user posted image user posted image  bom protestirala in gladovno stavkala user posted image
Ok, vidim, da sem se naspala, ker se mi meša malo .........

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
31.8.2007 10:54:42   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

he he freycha...takle mamouser posted image user posted image user posted image pa moja se samo doji in vseeno smrdi po kislem bruhcuuser posted image bi jo lohk kar naprej umivala, tko da pač smrdi, jo pustimuser posted image grozna mat a neuser posted image
ja res je za moralo ubit tole, jaz čisto odmilim da jo verjetno boli ko joka, samo nosim jo okoli tistih par ur, tamale se pa dere....ker če bi se prevč čustveno vživljala v to, da jo boli in kak je boga ( ker verjetno jeuser posted image ) bi me pomoje že davno koncuser posted image tko sem se pač sprijaznila da bo vsak dan zverinsko tulila od enih 6ih pa do 10ih, 11ih.....in se probam čimmanj sekirat in upam da bo enkrat koncuser posted image

ulla sej tako je najboljše. Ko je malecka zakričala pa se čisto skupaj potegnila sem tudi raje odmislila, da jo to mora noro boleti, pa sem jo samo probala potolažiti. Nisi grozna mat user posted image  jaz je tut ne preoblečem, če se čisto malo pokozla. Enostavno nimam toliko slinčkov in cot, da bi jo stalno preoblačila. Pobrišem ji bruhec iz obraza, umivam jo pa na  vsake toliko (recimo na vsak tretji izliv iz ust), ker se ji rdeče pikice od bruhanja delajo po vratu. Samo mi gre pa na živce, ko največkrat polije ravno, ko ji spucam vrat v nulo. In potem ponovi vajouser posted image  V glavnem, najboljše bi bilo, da bi jo kar pod tuš dajala, pa da curek spere vso svinarijo iz nje user posted image user posted image user posted image  ok bom raje nehala, ker nisem danes čisto pri sebi user posted image user posted image user posted image

Joj, jaz samo upam, da je bila to muha enodnevnica, da ne bo sedaj vsak dan tako user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
31.8.2007 11:16:15   
madejka
Naj se pohvalim, da je nas otrok danes prvic spal v svoji postelji!user posted image Sem ga sla zvecer prestavit in je spal do stirih, potem pa po podoju pa spet do osmih! Z razliko  od prej, ko je spal pri nama pac bolj na glas jamra ko se zbudi pa malo se hoce dret, ampak je se bil prevec zaspan, da bi mu ratalouser posted image In jaz sem danes naspana in oh in sploh polna energije. Peekola ze vec ko mesec nisem spala sprosceno ponoci. Naslednji korak je da bo zaspal tud v svoji postelji...user posted image

Zvesta super ce bos to naredila!user posted image

Naš tud poliva, ampak samo po mleku smrdi. Pa ga tud ne preoblacim za vsako, edino če je full moker.

Joooj bogice ste, pa vasi otročki tud, če imajo take krčke!user posted image Našega samo tu pa tam zvije, ampak se kar lepo sprdi in spi naprej. user posted image Pa prdci so mu ze full zaceli smrdetuser posted image Vasim tud?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
31.8.2007 11:28:15   
Anonimen
user posted image user posted image ravno sem ji v ušeso mleko našpricalauser posted image sma se dojile in je zaćela glavico sukat in se drgnit, pa je ravno v ušeso ji nakapljalo, ko moje joške kr točijouser posted image zdej pa spi tamle, kar na kavču, jaz pa muzko prbijamuser posted image jaz je nikoli ne prestavljam, kjer zaspi pač spi, edino ponoči vztrajam da je v svoji postelji, itak mi more na rokah zaspat, pol jo pa odložim, pr nas ni nikoli tko da bi sama zaspala kje.....

freycha jaz sem tudi že o tušu razmišljalauser posted image user posted image in sem zadnjič ugotovila da se ji za ušesi ful nabira teh bruhcev, sem se kar zgrozila, kaj vse sem našla za temi micenimi uheciuser posted image morm pa priznat da je niti približno ne kopam vsak dan, tko kot bi jo najuser posted image ker enostavno nimam volje še za to, saj v vodi je rada, sam pol ko je ven uzamem je pa za ****....tako vrešči da je ne morem niti obrisat in oblečt, pol jo valda zebe in je katasttrofa....in podaljšama dnevno vpitje ša za kako uro al dve....in se mi resnično ne da še s tem vsak dan ubadat.....tak da moj otroček je večinoma prašičekuser posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1463
31.8.2007 12:03:05   
kapica
Malena, zal mi je za dedka, upam, da bos nasla pravo pot, kako uredit z pogrebomuser posted image .
Freycha, no, ce je tako hudo z krci, pol pa morem rect, da jih DIno se ni imeluser posted image , ker tako hudo mi se ni bilo. Na sreco, trkamuser posted image . Je slo pa res z svetlobno hitrostjo pri tebi z vsemuser posted image .
Corfu, sem se prav nasmejala, da si kupla nove stiklce, pa da si seksala ko nora. Sem ti faus vesuser posted image . Pa ko mas take zaspane al pa depresivne dneve, se na to spomni, pa ti bo takoj boljse.
Zvesta, seznam je fuul lep, se mi dopade taksno kicastouser posted image .
Na plavanje ne bomo hodli, se mi zdi nepotrebno, ce sem iskrena, in tudi predrago.
Siskamiska, mi smo tud komaj vse pritovorli v nasem avtu( sportni peugeot 407), kako bi sele z dvema bebama, mi ni jasnouser posted image . Lepo se imejte na morju, mi pa gremo cez priblizno 10 dniuser posted image .
Maja, lepo da ste nazajuser posted image .
Evo, na kaj drugega se pa ne spomnim zdaj, kolikor sem videla, vam gre dobro punce.

Jaz tud se dopustniska, do danes smo bili pri mojih, sedaj smo spet pri njegovih.
Vreme je pa za znoret, ne vem a me zasleduje dez letos, al kajuser posted image .

Punce, spodaj po jajcnikih pa tam okrog me tako posteno spika in cuka. Ne vem, a je to ze ovulacija, al kaj , bom dobila zeuser posted image ? Mi je se veloiiiko prehitrouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
31.8.2007 12:03:54   
kapica
Ulla, ti si pa tako nekaj posebnega, ko take strelasuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
31.8.2007 12:46:57   
baja*
Madejka naš zadnja dva dni še ni nič kakal, zato pa v eno prdi in full smrdijo tile prdeci - pa ravno med dojenjem jih največ spusti, da moram skoz mahat z roko, da se kolko tolko da dihatuser posted image .
Jaz bi malega tud najraje pod tuš poknla, ker se mi na da vsak večer s to ferdamano bano po bajti skakat pa vodo not točit...user posted image - imamo namreč full malo kopalnico in ga v dnevni kopam, kjer je tudi previjalna. Pa res se mi zdi, da mu je ta banica že skorajda premala. In kaj sledi potem? Kopanje v veliki bani? To šele bo umetnost se zraven spravituser posted image .

Kaj ve še svoje sončke stalno široko previjate? Mi imamo drug teden UZ kolkov in sem ga do cca. 2,5 meseca široko previjala, pol mi je pa dojadilo. Včeraj mi pa MS v RA reče, da ga le naj do UZ-ja, ker se prve 3 mesece kolki najbolj razvijajo. Zdaj pa ne vem kaj najuser posted image . Ni mi ga več za matrat s temi plenicami, po drugi strani je pa to za njega dobro. Pa tak je imel 1A in 1B izvid.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
31.8.2007 12:53:43   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

user posted image user posted image ravno sem ji v ušeso mleko našpricalauser posted image sma se dojile in je zaćela glavico sukat in se drgnit, pa je ravno v ušeso ji nakapljalo, ko moje joške kr točijouser posted image zdej pa spi tamle, kar na kavču, jaz pa muzko prbijamuser posted image jaz je nikoli ne prestavljam, kjer zaspi pač spi, edino ponoči vztrajam da je v svoji postelji, itak mi more na rokah zaspat, pol jo pa odložim, pr nas ni nikoli tko da bi sama zaspala kje.....

freycha jaz sem tudi že o tušu razmišljalauser posted image user posted image in sem zadnjič ugotovila da se ji za ušesi ful nabira teh bruhcev, sem se kar zgrozila, kaj vse sem našla za temi micenimi uheciuser posted image morm pa priznat da je niti približno ne kopam vsak dan, tko kot bi jo najuser posted image ker enostavno nimam volje še za to, saj v vodi je rada, sam pol ko je ven uzamem je pa za ****....tako vrešči da je ne morem niti obrisat in oblečt, pol jo valda zebe in je katasttrofa....in podaljšama dnevno vpitje ša za kako uro al dve....in se mi resnično ne da še s tem vsak dan ubadat.....tak da moj otroček je večinoma prašičekuser posted image user posted image

uf... medve sva si pa očitno kar podobni user posted image

jaz sem tudi zadnjič opazila, da ima celo zalogo bruhecev za ušesi, pa sploh nisem do sedaj opazila user posted image  mater sem slaba mamauser posted image user posted image . Kopam je pa tudi ne vsak dan in ne zato, ker se mi ne bi dalo (čeprav se mi ne), ampak predvsem zato, ker se mi to ne zdi zdravo za otroka. Glede na to, da samo ležijo, je nega čisto dovolj, na vsake toliko jo pa potem malo potopim v vodo, da tavelika umazanija odpade user posted image user posted image  jaz se tolažim, da pretirana higiena še nobenemu ni dobro dela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
31.8.2007 12:57:41   
siskamiska
Kapica midva bova vzela za na morje tudi 407, da bova lahko brezplačno parkirala, ker je ta avto primorc user posted image . No saj je najin tudi. In veš kaj sva ugotovila?? Da ima še manjši prtljažnik kot 406. Sva komaj voziček notr spravla. Še v micro gre skoraj lažje user posted image .

Naju je tako razjezil da ni nobenga placa da je šel možek dons že na testno vožnjo z berlingotom.

No uglavnem pri nas je groza, tamaledva sitna ko 2 driski, še spokan nimam nič user posted image user posted image user posted image . Upam da nam dons uspe pridet do morja ker se morva prej še pri enih prijatlih v Kozini ustavit. Gre David bodočo ženo pogledat user posted image user posted image . Ja enga mamo že oddanega user posted image user posted image .

Fajn se mejte, bom mislila kaj na vas user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
31.8.2007 12:58:57   
Ajvy
Baja naša je imela tudi tak izvid, pa jo kr še široko povijam, jo pa prve dva tednan isem, ker je bilo u iber prvroče in se je skoraj pregrela ene dvakrat...sedaj pa vestno povijam na široko, čeprav mi je zdravnica rekla, da če se zavedam da tega ni treba početi...

BAbnice vidim ,da vam na veliko dogaja...trena vas vreme....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
31.8.2007 13:09:14   
corfu
Moja je imela izvide obeh kolkov 1A, in je nismo nikoli na široko povijali. Samo pamperska in to je to. Siskamiska, srečno pot!

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
31.8.2007 13:09:23   
Anonimen
js jo pa nič široko ne povijam, so mi rekli da ni treba in pač ne....že vejo, sj so dohterjiuser posted image je pa res da je večino v racmančkih, kar itak bolj na široko pride kot pamperska.....

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1471
31.8.2007 14:02:55   
Anonimen
Joj, poskušam seznam pripopat, pa muke ježeve...

ne se dret, če bom enih par glupih postov nakloftala...

< Sporočilo je popravil zvesta -- 31.8.2007 14:07:41 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1472
31.8.2007 14:18:19   
Anonimen
Joj... sem se zdaj dve uri matrala s seznamom, pa zdaj noče blesavih slikic prilimat. Grrrrrrrrrrr.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1473
31.8.2007 14:50:17   
Anonimen
aaaaaaaaaaaaaaaaaa....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1474
31.8.2007 14:55:09   
Anonimen
Zvesta, zato pa je treba preden oddaš post, kopirat, da boš le prilepila pa poslala.. user posted image

Ja, za pogreb je tak : vzela ga bom s seboj, če bo kaj tečen, bo dragi šel z njim ven vozičkat, jaz bom pa notri..

Madejka, moje sožalje.. Ja, jaz nimam mleka že dolgo ne več, tako, da ni panike glede nervoznosti..

Ja, to pa drži, da odkar imam svoje sončke, se življenja bolj zavedamo.. Mene je skoz strah, ko se vozimo, da bi se kdo zabil v nas. Bog ne daj, ker tistega narežem ko prasca...

Jutri pa pripeljejo žaro od dedka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?