Freycha
|
dobro jutro včeraj sem prvič občutila kako zgleda, če ima otrok krče. Ne krčke, pa malo jamranja ampak tiste čist ta prave krče. Dita je kar jokala, pa jokala, pa jokala, pa napenjala se je, da sem mislila, da ji bo glavo razneslo, potem je pa začela polivati, je pa po čisto pravem bruhanju smerdelo. Čisto po kislem. Mene je skoraj kap in nisem vedela, kaj se ji dogaja, njej je pa kar lilo iz ust. Pa sem mislila, da sem jo zastrupila, ker sem ji dala Novalac (moje joške so bile čisto prazne), ki pa je bil odprt več, kot tri tedne (4. tedne) in sem bila prepričana, da je bil že pokvarjen. Pa kličem mamo, kaj narediti, če se zastrupi s hrano, pa me je pomirila, da verjetno ni zastrupljena, ampak samo poliva, ker jo napenja, da po kislem smrdi je pa zaradi umetne hrane. Moj brat je baje tudi grozno polival in ker je bil na umetni hrani, je stalno po kislem smrdel. Uff sem si oddahnila ampak ni nič pomagalo, ker jo je še kar napenjalo. Pa sem jo dala na previjalno, pa sva kolo vrteli, pa z uno kremico sem jo namazala, za katero sem vam rekla, da vam sporočim če kaj pomaga, pa en drek pomaga, pa kravice sem jo dala past in masirala.... v glavnem ni da ni, pa kar ni nehala. Potem sem jo 45. minut nosila po rokah, končno zaspi (pa je trdno zaspala) jo dam v posteljico, se še obrnem ne, je že jokala. Pa še sama sem bila, ker je bil dragi v službi in sem mislila, da se mi bo zmešalo. Pa ne zaradi drugega, kot to, da sem bila čisto crknjena in zaspana, tamala pa ni hotela zaspati. No ob pol enih se je pa najoškala in zaspala (vsa kalvarija se je začela ob 5h popoldan), spala tri ure, se spet najedla in takoj dol padla, pa spet tri ure in zjutraj se sploh ni kaj dosti najedla, samo zaspala je (oz. smo vsi trije - med tem je še dragi ob pol osmih prišel domov) in smo vsi trije od osmih pa do 10.20 spali ko ubiti. Jaz sem se sedaj zbudila, unedva pa še spita.O katastrofa punce! Vsem vam, ki so vaši sončki imeli ali pa še imajo močne krčke vsa čast, da tole zdržite. Ker če pa tole ni za ubit moralo in voljo človeku, potem pa nič ni. Res punce, kapo dol! No, zjutraj sem pa tamalo dojila, pa jo dragi vzame v naročje, da ji bo kupčka podrl pa me malecka gleda in ji rečem: ti si hotela zvečer mamico ubit, ne? in se mala začne režat ko počena No, potem pa še bodi jezen na otroka
|