Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu Dobro jutro Glede avta, mi imamo karavana, pa nam je premajhen le kaj spravite v getza , je bil najin drugi avto 3 leta nazaj, no pa ga tudi ni več, je bil tudi za drugi avto premajhen Ste vztrajne in spijo otroci v svojih posteljicah? Jaz sem jo že lepo zdresirala, čez dan in ponoči spi v svoji posteljici razen v primeru ko spi v vozičku se beremo grem na kave pa še vas povabim zraven moja mama je šla na morje s starši in bratom v fičku, pa so imeli vso kamping opremo s sabo. Kako so to stovorili dol ne vem, je pa šlo. Tako bomo tudi mi v Getza spravili vse, nekako bomo že. Saj pravim, da bomo dali še na streho Thule "krsto", pa ni hudič, da notri vse dobimo. Imava pa tudi midva že nagledan večji avto, ampak bo prišel naslednje leto spomlad enkrat. Do takrat bo moral biti pa Getz ali pa 206 čisto dovolj. Dita lepo spi v sobici v svoji posteljici. Je res, da jo moramo prej uspavati, sicer je jok in stok ampak odkar je duda pri hiši, se jo da tudi z dudo uspavati. Samo problem je, da ji ven pada, pa potem joka itd... in traja preden zaspi. Ne pride pa v poštev, da bi bila pri njej v sobici in bi ji kaj govorila, brala ali pela, ker potem joka, ker hoče k meni v naročje. Zato jo dava v posteljico in greva ven. Potem pa prisluškujeva pri vratih, če bo zaspala al ne joj, jaz pa počasi že komaj čakam zimo, da bomo šli na Krvavec, kjer imamo vikend in bo moja mami malo Dito popazila, jaz bom šla pa SSSMMUUUČČČAATTTT!!!!! Lani valda nisem in sem bila vsakič žalostna, ko je dragi smuče na avto montiral..... pa še nove smuče imam, pa jih sploh nisem uspela sprobat, ker sem prej zanosila.... Potem jih je pa dragi "testiral" pa jih pomoje že čisto uničil bo dal za nove smešno, čez dva tedna grem na morje, jaz pa sanjam o smučariji, samo že res pogrešam bele strmine. Se vidi, da sem konec marca rojena in mi je zima zelo ljuba čeprav sem bila vedno jezna, ker nisem mogla imeti piknika za rojstni dan, ker je bilo vedno premrzlo. Drugo leto bom pa 30. stara, bo treba pa malo prestaviti pa maja eno fajn čago/piknik organizirat. Hmmm jaz sem se kar malo razpisala.... no ja, vam ne bom zamerila, če ne boste prebrale zdele pa dobimo obisk, pride ena kolegica, ki bo prinesla neko kremico za po bušiju Dito mazat, če jo krčki dajejo, ker je baje fenomenalna. Bom sprobala in če je res tako dobra kot pravijo, vam zaupam (no, če boste pridne ) kaj je to za ena krema.
|