|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
29.8.2007 14:36:47   
siskamiska
aja, pozabila sem še napisat da šibamo v petek na morjeuser posted image , ampak ko sem samo pisala seznam kaj rabim za tamaledva me je že minilo da bi sploh šli user posted image . Pa še nisem vsega napisala. Jutri začnem pokat user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
29.8.2007 14:44:40   
Freycha
uf se že boljše počutim, da nisem edina, ki sem čisto down in vesela, da mala kar spi, da ne spravljam nobene energije iz sebe.

joj šiškamiška, sem ti fovš, da greste na morje. Za koliko časa pa?

Midva imava mali avto (Hyundai Getz) in sva si že sposodila Thule prtljažnik za na streho, da bova lahko vse vzela s sabo, ker nama samo voziček vzame čisto cel prtljažnik v avtu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1402
29.8.2007 15:33:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NoviOčka

Mi smo drugače OK, tamala je začela govoriti, jutri ima razgovor za službo. Krčev ni več odkar je začela jesti zrezke, z mamico pa seksava kot norca...

/sarcasm off

user posted image user posted image user posted image A poveš recept?

Siskamiska, jaz samo Lefaxin poznam od avstrijskih kapljic, smo jih za Špelo uporabljali, samo njej ni NIČ pomagalo, karkoli smo ji dali, tako da težko rečem, da tudi sicer ne pomagajo, ker potem lahko to rečem za vse.

Likanje - dobre ste, da se spravite zraven. Mene ne pripraviš. Če je res res res nujno. Drugače samo zložim iz sušilca in basta.

Huh Freycha, midva imava ford mondeo karavan, veeeelik avto, pa še vedno rabiva strešni kufer, da vse spraviva zraven. Že lani sva ga, ko je bila samo Špela, letos sploh ne veva, kako bova napokala vse not.user posted image Je pa res, da vzameva s sabo čimveč hrane in pijače, da je ni treba na Hrvaškem kupovat, k je drago ko ****. To pa vzame velik placa.

Jaz sem pa dans dobre volje! Ne glede na to, da tast in tašča prideta popoldne.user posted image Je mali prvič prespal CELO noč, po ne vem katerem čudežu!user posted image Spal je od 22.30 do 6.30. Pomoje ga je polna luna vrgla in se prehitro veselim, da bo počasi vsako noč tako.user posted image Aja, pa še to - brez dodatka je toliko spal. Zdaj mu že dva dni nisem rabila dodatka dat!user posted image No, upam, da ne bom že jutri jokala tu gor, ko se danes tako hvalim.user posted image

(odgovor članu NoviOčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1403
29.8.2007 16:34:45   
siskamiska
Freycha ne vemo še koliko časa bomo, do 12.9 moramo biti v Lj ker imamo slikanje kolkov. Če se bomo imeli uredu se znamo šele 11 dam privlečt.
midva imava drugače Peugeota 406, pa zasede voziček 2/3 prtjljažnika, tko da vem kaj je kronično pomanjkanje prostora. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
29.8.2007 17:25:00   
Freycha
Tašonka, čestitke za Jureta in njegovo spanje in tvoje mleko, ki ga je očitno dovolj user posted image user posted image user posted image

mene je tudi skrbelo, da mi bo sedaj, ko moram sprazniti obe joški na obrok zmanjkovalo, pa mi začuda ne user posted image  mislim, hvala bogu user posted image

Šiškamiška uživajte, kolikor se da! Pa predlagam vam, če bo ja vse ok, da ostanete čimdlje......

evo, malecka nahranjena in spet spi. Samo upam, da ne bo potem celo noč pokonci, ker mi danes že čisto cel dan spi. Jaz pa grem končno jest, ker jo čakam že od pol dveh. Si nisem upala začeti delati kosila, ker navadno začne ravno takrat jokat, da je lačna...... meni se pa sedaj že vrti od lakote user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1405
29.8.2007 20:03:49   
Ajvy
Evo sem opravila svoj poporodni pregled...vse je v redu, šivana mesta zaceljena...maternični vrat je nazaj... me je pa že vprašala kdaj bomo imeli naslednjegauser posted image  HA ha...sej bi, samo ne vem če bom zmogla, ampak bomo o tem takrat razmišljali....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
29.8.2007 20:13:05   
majrim
tašonka..ti privoščim...da bi le spal vsak dan tako...jaz vedno pogledam na uro, ko se zbudi, da bi le mogoče bil čudež...pa ima še kar ustaljen tempo spanja...4,3,2...in že kar nekaj časa traja tako...pa krči tudi vsak dan ob isti uri, za kake pol ure ali urco...ampak zvok sesalca dela čudeže hvala bogu
šiškamiška ...uživajte!!...se vam kmalu pridružimouser posted image user posted image user posted image
ajvy..a so čisto nori ti G???...meni je tudi predlagala še enga,pa glede na moja leta....bo za premislit,ampak če nimam fešte pa res ne morem vedet kako in kajuser posted image ...glevno,da je vse ok....zdej pa veselo na delouser posted image
...ej punce, a je katera že nabavla kako kremo za zobke oz. dlesni??...vem,da punce mažejo z nečim...no,tiste, ki imate izkušnje na dan z besedo prosimuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
29.8.2007 20:21:40   
anja7
Hojla!

Evo mene po dolgem času. Čez dan sem s Tilnom ful velik zunaj, zvečer imamo pa vsak dan isti spored-od 19.30 jok, pa krči, pa stokanje,pa švicanje,... Traja vse tja do najmanj 22 ure, včasih tud do pol polnoči,... U glavnem večeri v tri so res neki "bolšga". Ne morm vam povedat, kolk si želim da bi te user posted image  krči že enkrat minil. Danes je naš korenjak star 8 tednov (tko da upam na najbolši scenarij-še 4 tedne mučnih večerov).Mi uporabljamo kapljice Antiflat - pa niso nč kej učinkovite. Bla sem tudi pri eni homeopatki pa tud nč posebnga. Zgleda da bo res čas prinesu svoje. Sem mu pa danes začela dajat kaplujice oleovit D3, pravjo da po teh ne zvija. Upam da res ne. Morm šibat, da mal mojga user posted image  zamenjam - ja spet mamo krčke!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
29.8.2007 20:56:31   
Ronči
Zanimiv članek o tem zakaj joka dojenček
http://www.otrokdruzina.com/stare_%20stevilke/2005/februar/naslovna_tema_3.htm

You can't fix stupid.

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
29.8.2007 21:07:56   
Mari71
..ej punce, a je katera že nabavla kako kremo za zobke oz. dlesni??...vem,da punce mažejo z nečim...no,tiste, ki imate izkušnje na dan z besedo prosim
                                           Pri mojem tavečjem je edino Calgel pomagal - dobiš v lekarni.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
29.8.2007 21:27:01   
majrim
mari71...hvala...
zdej pa šibam spat po celodnevnem beljenjuuser posted image ...me je kar zmatralo..user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
29.8.2007 22:37:03   
Anonimen
Eh Freycha, danes moram spet dodat. Glih čakam, da se aptamil ohladi, da mu ga dam. Je spraznil obe joški in hoče še. No, upam, da bo vsaj spal kot sinoči, čeprav najbrž ne. Imam pa iste težave kot ti, s tem pridelovanjem mleka, ki ni enakomerno. Enkrat ga mam ful, da me joške bolijo, drugič moram pa dodajat.user posted image

Majrim, jaz sem ji nekaj časa mazala s Calgelom, potem sem pa raje Dentinox gel kupila (dobiš v Müllerju), ker je baje bolj naraven oz.manj škodljiv. Pomaga ji pa oboje. Juretu seveda še ne mažem.

Siskamiska, uživajte na morju!user posted image

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 29.8.2007 22:42:10 >

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 1412
29.8.2007 23:00:10   
Freycha
ja tašonka, tudi midva hladiva vodo za Novalac ravnokar.......user posted image user posted image

pač tako je... pravijo, da je to čisto normalno do 3. meseca, potem baje pride kriza in če prebrodiš, potem dojiš brez problema in ponudba/povprašanje štimata.

Mene pa full danes bradavice bolijo pa tudi joške user posted image  pa nikoli do sedaj s tem nisem imela problemov. Se vidi, da so bradavice več v uporabi, ker vsakič sprazni obe joški......
no zdej bosta lahko malo počivali. Upam, da bo potem spet kakih 5. ur mir pred tamalo, da bo pridno pančkala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
30.8.2007 7:42:40   
corfu
user posted image  Dobro  jutro user posted image

Za nami lepa noč, spala od 22 do 2 pa do 6 ure, no pa še sedaj spiuser posted image

Siskamiška uživajte maksimalno, jaz že tudi odštevam dneve, še malo...
Glede avta, mi imamo karavana, pa nam je premajhenuser posted image  le kaj spravite v getzauser posted image , je bil najin drugi avto 3 leta nazaj, no pa ga tudi ni več, je bil tudi za drugi avto premajhenuser posted image

Ste vztrajne in spijo otroci v svojih posteljicah? Jaz sem jo že lepo zdresirala, user posted image  čez dan in ponoči spi v svoji posteljici razen v primeru ko spi v vozičkuuser posted image user posted image

se beremo grem na kave pa še vas povabim zravenuser posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
30.8.2007 8:13:21   
anja7
Dobro jutro!

Evo, pa je bla lepa noč. Zvečer je bil jok do 22.30, pol je bil pa naš Tilen tko zmatran, da je zaspal. Sicer ga je celo noč po malem črvičlo, ampak tko, da se je skoz neki zvijal, pa stokal,... V glavnem se je dalo spat zraven. Kr se posteljce tiče, naš spi pri meni, ker bi ga drugač lahko kr naprej dvigovala iz postljce ven, pa nazaj not,... Sva se pa z user posted image  zmenla, da ko bodo šli krči papa, ga bova takoj začela navajat na postelco. Upam da nama rata. Zaenkrat sva optimitauser posted image user posted image ! Aja Siskamiska uzivejte na morčku. Mi gremo pa al 13 al pa 14.9 - za osem dni in tud komi čakam.
Včer sem bla s tamalim v službi in morm rečt, da je blo po treh mescih kr mal čudn v fermo stopt. Me je že kr zdele groza, kako bo po enem letu delat pridt. Groza!Aja, smo se šli še zmenit za krst. Ga mamo 7.10.user posted image user posted image .

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
30.8.2007 8:57:07   
*maja
No pa da še jaz malo pokukam sem user posted image . Mi smo naš dopust preživeli, sicer nas je vreme malo zezalo, drugače pa je bilo super. Mala je najbolj uživala, večino dneva je prespala, ponoči pa je tudi po navadi spala celo noč user posted image , začuda pa se ta ritem nadaljuje tudi doma (no ne smem preveč hvalit, da se takoj ne pokvari).

Mi smo s težo končno malo napredovali user posted image , se pa še vedno čez dan ne uspeva dojit, ampak je samo na flaško user posted image , mi je pa začelo občutno primanjkovati mleka, tako da čez dan dobi skoraj 2 obroka aptamila user posted image , sem čisto nesrečna zaradi tega, saj so bili starejši trije vsi dojeni brez dodatka vsaj do 3-4 tega meseca.

Krčkov hvala bogu nimamo in tudi na splošno ni kaj preveč občutljiva tako, da niti ne rabim kaj dosti pazit kaj pojem user posted image .

Evo mene danes še čaka poporodni pregled pri G in če sem odkrita mi prav nič ne diši tole danes, bi najraje kar preskočila tale pregled. Samo po drugi strani pa čim prej opravim bolje bo.

Siskamiska no končno ste dočakali morje. Uživajte še malo za nas, pa čim boljše vreme.
Freycha me prav zanima kako bi mi spravili vse v Getza pa še štiri otroke noter user posted image , nam je še 807-ka premajhna, bo treba kar avtobus nabavit user posted image .
Corfu naša spi ponoči izključno v svojem košku in niti podrazno ne v naji postelji, čez dan pa je ali v ležalniku ali pa v košari od vozička.
Majrim nam nikoli ni pomagal noben gel za zobke, tako da ga niti nismo kaj dosti nucali.

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
30.8.2007 9:03:40   
Anonimen
Dobro jutro!

Mi smo pa danes stari dva meseca! Sploh ne morem verjeti, da je že minilo tolko časa.

No, naš mišek že drugi dan tečnari tudi zjutraj in obvezno zbruha vsaj dva jutranja obroka. Vsakokrat ko prdne, pa plane v jok. Po prdcu. Prav tako že tretjo noč ful ful ful nemirno spi. Danes sva se ponoči hranila 3x, pa že zdaj zjutraj 2x.
Najboljše prijateljice so pa roke, sploh če jih lahko stlači v usta do komolca.

Trenutno spi, jaz imam pa za ponit kup posode od včerajšnjih obiskov.

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1417
30.8.2007 9:15:27   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

user posted image  Dobro  jutro user posted image

Glede avta, mi imamo karavana, pa nam je premajhenuser posted image  le kaj spravite v getzauser posted image , je bil najin drugi avto 3 leta nazaj, no pa ga tudi ni več, je bil tudi za drugi avto premajhenuser posted image

Ste vztrajne in spijo otroci v svojih posteljicah? Jaz sem jo že lepo zdresirala, user posted image  čez dan in ponoči spi v svoji posteljici razen v primeru ko spi v vozičkuuser posted image user posted image

se beremo grem na kave pa še vas povabim zravenuser posted image user posted image

moja mama je šla na morje s starši in bratom v fičku, pa so imeli vso kamping opremo s sabo. Kako so to stovorili dol ne vem, je pa šlo. Tako bomo tudi mi v Getza spravili vse, nekako bomo že. user posted image  Saj pravim, da bomo dali še na streho Thule "krsto", pa ni hudič, da notri vse dobimo. Imava pa tudi midva že nagledan večji avto, ampak bo prišel naslednje leto spomlad enkrat. Do takrat bo moral biti pa Getz ali pa 206 čisto dovolj.

Dita lepo spi v sobici v svoji posteljici. Je res, da jo moramo prej uspavati, sicer je jok in stok ampak odkar je duda pri hiši, se jo da tudi z dudo uspavati. Samo problem je, da ji ven pada, pa potem joka itd... in traja preden zaspi. Ne pride pa v poštev, da bi bila pri njej v sobici in bi ji kaj govorila, brala ali pela, ker potem joka, ker hoče k meni v naročje. Zato jo dava v posteljico in greva ven. Potem pa prisluškujeva pri vratih, če bo zaspala al ne user posted image

joj, jaz pa počasi že komaj čakam zimo, da bomo šli na Krvavec, kjer imamo vikend in bo moja mami malo Dito popazila, jaz bom šla pa SSSMMUUUČČČAATTTT!!!!! Lani valda nisem in sem bila vsakič žalostna, ko je dragi smuče na avto montiral..... pa še nove smuče imam, pa jih sploh nisem uspela sprobat, ker sem prej zanosila.... Potem jih je pa dragi "testiral" pa jih pomoje že čisto uničil user posted image  bo dal za noveuser posted image

smešno, čez dva tedna grem na morje, jaz pa sanjam o smučariji, samo že res pogrešam bele strmine. Se vidi, da sem konec marca rojena in mi je zima zelo ljubauser posted image  čeprav sem bila vedno jezna, ker nisem mogla imeti piknika za rojstni dan, ker je bilo vedno premrzlo. Drugo leto bom pa 30. stara, bo treba pa malo prestaviti pa maja eno fajn čago/piknik organizirat.
Hmmm jaz sem se kar malo razpisala.... no ja, vam ne bom zamerila, če ne boste prebrale user posted image

zdele pa dobimo obisk, pride ena kolegica, ki bo prinesla neko kremico za po bušiju Dito mazat, če jo krčki dajejo, ker je baje fenomenalna. Bom sprobala in če je res tako dobra kot pravijo, vam zaupam (no, če boste pridne user posted image ) kaj je to za ena krema.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
30.8.2007 10:40:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

zdele pa dobimo obisk, pride ena kolegica, ki bo prinesla neko kremico za po bušiju Dito mazat, če jo krčki dajejo, ker je baje fenomenalna. Bom sprobala in če je res tako dobra kot pravijo, vam zaupam (no, če boste pridne user posted image ) kaj je to za ena krema.

Midva Izaka vsak večer po bušiju namaževa z mazilom proti krčem od Celjskih lekarn in je ful ful fajn. Pa še diši tako lepo, da bi se še jaz cela namazala.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1419
30.8.2007 10:43:50   
Anonimen
oh kaka nočuser posted image pa oh kak danuser posted image ful je bla tečna včeri cel dan, samo neki je žnarala skoz pa obvezno na rokah, je zgleda vremenskauser posted image ponoči pa tud kr naprej neki, za **** nouser posted image tak da sm kt zombi zdej, pijem kavo, da mal k seb pridem, se kr mal smilim sama seb, k ni nobenga da bi se mu lohkuser posted image no ja, dokler se lohk norce delam iz tega, še zgleda mam rezerve.....pa ful ji je začelo gor dvigovat mleko in pol kr hlasta in požira, škrticauser posted image noče vn vržt...no, brez heca, sem brala nekje o tem, refluks kao, samo ne vem če je to res to, morm vpršat zdravnico v sredo, zdej pač pazim da je v bolj pokončnem položajuuser posted image se še kteri to dogaja?
mam pa spet tolk mleka da kr ni resuser posted image bi lohk še enga vzela v fotranje....pa zmeri mi sam iz ene joške je, pa zadrema, pa naslednjič iz druge...no, je že zgleda dost...se mi pa zdi da je ful zrastla in se poredila, je pravi mišelinkouser posted image me res zanima kaj bo v sredo dohterca rekla, k je bla tak drobižek, ko sma domov pršle....no še zmeri pa ni nevem kolk velka, 50 št. ji je ravno prav zdaj, ko sma pa domov pršle ji je pa kar viselo vseuser posted image
no, mejte se, jaz se grem z veseljem predajatsmiljenu sami sebiuser posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1420
30.8.2007 12:09:54   
bačko
En lep pozdrav!
Mi pa imamo ponoči eno težavo!Naša je začela čudno kašljati.Samo ene dvakrat na noč tako čudno zakašlja kot da bi se davila.Me je zadnjič tako ustrašila da sva oba z možem tako skočila proti pojsteljici pogledat če je vse uredu z njo.Mogoče to počne zato ker včasih spi z odprtimi usti.Nos nima zamašen.A se še kateri to dogaja?
Zanima me če katera uporablja Antiflat in kako se to uporablja?Ne znam nemško!user posted image user posted image
Rada bi jih probala preden gremo na morje da vidim če pomagajo.No lepo se imejte v tem groznem dnevu.Vremensko mislim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
30.8.2007 12:12:43   
Ajvy
Ula, ja čist revca...upam ,da ti je vsaj kava kaj pomagala...
NAša pa ven meče, če se po podoju igra..pa sem ji dvignila vzglavje, ampak ona tako miga z vsem telesom, da ji zgleda potem kar vse ven meče...

Freycha, ti pa si smešna- sneg user posted image  sej še jesen ni prišla, sicer pa bo itak vse en dva tri tu...30 let, to pa bo fešta....

Zvesta, čestitke obema za dva meseca...kako čas leti..

Maja, user posted image  za napredek ... jst sem imela pa včeraj G, ni bilo tako hudo, upam da bo tudi pri tebi hitro vse minilo....

Anja, čestitke za nočko...Corfu, tudi vam user posted image  za nočko..

Majrim, a tebi je tudi še enega pripisala.... sej kolk si pa stara da ti ne diši več?Če smem seveda vprašat...K mi bi meli še enega, samo da tale pupa malce bolj samostojna postane...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
30.8.2007 12:13:39   
corfu
Punce, boste z vašimi user posted image  hodile kaj na plavanje za dojenčke?

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
30.8.2007 12:18:05   
Anonimen
Corfu, naš že od rojstva spi v svoji pojstlci. Tudi Špela je in sploh ni hotla pri nama spat, ampak ona zdaj, ko je Jure tu, na vsak način hoče pri nama zaspat, samo jo potem preneseva, pa se ponoči zbudi in spet pride k nama.user posted image

Zvesta, čestitke za 2 meseca!user posted image Čas res noro leti!

Freycha, si pa res hecna s tole smučarijo.user posted image Ti je vroče, a? Joj, ampak jaz pa ful ne maram zime, pa sem januarja rojena.user posted image Smučanja pa tudi ne. Drsam rada, smučat pa ne maram. Najbrž zato, ker me starši nikoli niso na smučarijo vozili, drsat sem pa hodila v Tivoli. Pa zimo toleriram samo, eč je suha. Sneg pa toleriram samo okrog praznikov, drugače mi gre pa na jetra. Za moje pojme je sneg za v hribe, ne za v mesto.user posted image

Ulla80, mogoče bo zdej počasi boljš, ko je polna luna mimo. Pri meni otroke vsaka polna luna vrže.

No, naš mali sinoči ni spal celo noč, je zaspal ob 23h in se zbudil ob 4.45. Tudi to je ok, samo hudič je, ker on bi bil potem dve uri pokonci, preden zaspi nazaj. Se pa počasi umirja tudi čez dan, tako da malo lažje v vsakem primeru diham, zdaj pa sploh, ko se je shladilo malo.

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1424
30.8.2007 12:19:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Punce, boste z vašimi user posted image  hodile kaj na plavanje za dojenčke?

Jaz najbrž ne, med drugim tudi zato, ker imam še Špelo doma. Pa tudi z njo nisem, pa se ne spomnim več, zakaj.user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?