Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Freycha, te smem vprašat, kaj je zdravnica rekla glede tega polivanja…kolkr berem, madona pa kr orenk poliva….v bistvu super da tak napreduje… Čestitam za obletnico….to je full super ,da sta se tak našla, ne…sej ni važno kolk časa smo skupaj , samo da smo… A kaj jemlješ za tvojo alergijo, al samo v manjših količinah uživaš le tega in se ti potem nič ne pozna… Dita je imela do sedaj le en pregled, ker je bila pri dveh mesecih najprej zdravnica na dopustu, potem še mi in imamo sedaj 2.10. pregled. Ji bom omenila tole grozno polivanje, ker se mi zdi, da se zadeva samo še slabša. Pa še sedaj se je začela orto sliniti in sedaj ne bruha samo mleko, ampak tudi slino. V glavnem, ne folgam več pucat za njo Zaenkrat še napreduje na teži, samo če bo tako hudo nadaljevala, kot zadnji teden poliva in bruha, bo pa pomoje hitro zaostala s težo. Ja res sem vesela, da sva se našla. On se je ravno ločeval, jaz sem prišla iz ene bedne a ne tako dolge veze in sva se spoznala slučajno preko neta. Pa si tudi pod razno nisva mislila, da bi kaj iz tega šlo. Potem je šlo pa po hitrem postopku. Junija sem se že k njemu preselila v MB, oktobra sem bila pa že noseča mah ja, če sta dva za skupaj, sta pač za skupaj Antihistaminikov menda ne smeš jemati v času dojenja, pa tudi sicer sem opustila vse te tablete, ker niso nič zalegle. Edina rešitev je: 1. da užiješ čim manj tistega, kar ti škoduje 2. če užiješ kaj takega, se ne sekiraš, kako ti bo to škodovalo 3. najbolje, da sploh pozabiš, na kaj si vse alergičen Žal so te alergije tudi precej v glavi in v povezavi s tem, kako imaš počiščeno podstrešje. Pozna se mi pa grozno. Se mi zdi, da sem na morju dobila še hudo alergijo na sonce, ki kar ne izgine, saj imam celo telo v koprivnici. Mažem se kar z Elocomom tam, kjer je res hudo in še to čisto na tanko. Koliko kortikosteroidi škodujejo pri dojenju ni raziskano, verjetno prav dobro pa Diti tudi ne morejo delati. Pišuka, kar me je ravno spomnilo, da mogoče pa ona zato toliko poliva, ker se ravno sedaj malo več mažem, ker je koža čisto uničena in razpraskana; nekje tudi do krvi (no, kar na velikih mestih). Evo še ena stvar, ki jo bom mogla izločiti, da vidim, če zaradi tega poliva. Sem pa sedaj naredila že pravo doktorsko dizertacijo. Sem probala od pumpanja mleka in futranja po flaši, do kupčkanja na 5. minut, pa po koncu hranjenja itd... ampak nič ne pomaga. Tudi če kaj pomaga za krajši čas, hitro ugotovim, da je bilo to bolj slučaj kot kaj drugega, ker naslednjič spet poliva ko zmešana. V glavnem sem si tudi prebrala o intoleranci do laktoze in o alergiji na mleko, pa se mi zdi, da po vsem, kar je zapisano je več možnosti, da ima alergijo na mleko, kot intoleranco. V glavnem sedaj sem ukinila vso mleko v vseh možnih in nemožnih oblikah (hvala rumba, ker si mi tu pomagala, kar se izrazov tiče, na katere moram biti pozorna, da niso prisotni), sedaj pa bom videla. V glavnem temu polivanju hočem priti do dna - če bo le šlo. Upam pa, da bo počasi samo od sebe izvenelo (čeprav imam vedno manjše upanje, kar se tega tiče). uff sem se razpisala...... me ne smeš preveč nasplošno spraševati, ker kar padem v debato, pa čeprav monolog
|