Ajvy
|
Vidim ,da vse več ali manj dajete D3 kapljice ali pa sploh ne…sej vas čist razumem, naša je po njih čist revca- ampak ne hvala bogu, tolk kolkr eni drugi…mau je razdražena, ves čas jo napenja- tolk se mi smili ko ne more prdnt kulturno…upam, da se bo čimprej navadila in da vsaj pomagajo tolk kolkr jo napenjajo….. Rumba, sem se htela pridružit, pa sem potem fasala vneto grlo, pa nisem htela bacilov naokrog raznašat ….bom se potrudila naslednjič, čeprav sem bolj sramežljive sorte, bom po mojem kako uro sam tih… Rumba, a veš, da tudi jaz vedno bolj razmišljam o tem koncertu, sam ne vem če se bom lahko tolk sprostila….glede na to da bo pikica doma…sej ne dvomim v to, da ji bo kej hudga, k bo itak ajala, sam…je moja prva, pa se pozna da še u iber kompliciram… Super za Julijo, da je vse v redu…kako pa se vidi ta hipotonija pri Hani- če sem preveč firbčna, me komot lahko kam pošlješ!! Kaj je to adeno virus?? Naša je do zdaj ene dvakrat na trebuščku spala, drugače pa sploh noče,…do kdaj pa je ta smr v zibelki najbolj nevarna…?? Zvesta, super da je Izak tako priden pri spanju…. Ko tak govori, kako bo šele ko bo besede oblikoval!!!PO mojem boš imela ti še orenk zanimivo doma… Freycha, te smem vprašat, kaj je zdravnica rekla glede tega polivanja…kolkr berem, madona pa kr orenk poliva….v bistvu super da tak napreduje… Čestitam za obletnico….to je full super ,da sta se tak našla, ne…sej ni važno kolk časa smo skupaj , samo da smo… A kaj jemlješ za tvojo alergijo, al samo v manjših količinah uživaš le tega in se ti potem nič ne pozna… Kapica, našo tudi moti če je pokakana, ko pa jo previjemo v frišno pleničko , je pa spet čist zadovoljna, fini otroci nimaš kej.. Siskamiska, čestitke tudi vama za obletnico ….pa vse najboljše možeku in babici… Tebi pa res ni bilo fajn v porodni..tako dolgo matranje…no, vsaj uspešen konec je bil, ne?? Ulla, sem slišala za to knjigo, če je tkole napisana k tale odlomek , mora biti pa res super…a ti si celo prebrala, mnenje o njej prosim… A veš, da tkole ko te berem, ti si po mojem ful en tak drgačen osebek- v pozitivnem smislu mislim… Baja, čestitke za uspešno prestano prvo cepljenje in za tvoje pohvale ….le tako naprej!!!Madona je tvoj Rene že korenjak… Ja, je treba razmislit za tale rota virus in za tuberkulozo…in se kmal odločit- kako sovražim tako razmišljanje, ko je veliko argumentov za in proti, pol sem pa še tehtnica po horoskopu, pa je vse skupaj še bolj neodločljivo.. Glede priimka, se ne želita poročit, sta se tako odločila..nista fena poroke, al enostavno ni bilo časa…jst sem skoz govorila, da se ne bom nikoli poročila…na..pa sem se kar orenk najedla zarečenega kruha…je imela mami prav, da ne bom lačna Tašonka, vidva sta pa ene tak ko midva….vse na hitrco…samo da sva midva bila skupaj dve leti ko sva se poročila-jst že noseča…v glavnem decembra bo tri leta.. Noviočka, upam ,da je blokada že podrta, da ste spet uspešni- baje pa pride tudi obdobje zmišljevanja…kakor si govoril, čas en jošk ni v redu, pol je pa super…pa spet drugi ni…hecni so, nimaš kej… Afnica, ste kaj bolje?? Upam ,da ste držim pestke za vas… Anja, tudi jaz upam ,da vam krčki čimprej minejo….a Tilnu pa ni nič morje pomagalo, čudno- pa so klelele punce govorile ,da pomaga..ti revček… Hvala za čestitke Majrim, pri nas je za spanje najbrž kriva črnogorska kri… Madejka, super za dojenje brez nastavkov, jst si pa kar še ne upam, a kej boli…sem enkrat probala sem mislila, dda mi bo jošk odneslo…ampak superca!!! 9 let, to pa je doba za čestitat!!! Yudit, mene tudi dostikrat boli glava, sploh če premalo vode spijem… Sanek, upam da ste že malo bolje, če ne pa , da se vsaj uspešno cartate.. Hvala za čestitke… No, mi smo danes bolj vremenski….a bomo že…tele kapljice ji vedno bolj nagajajo, vsak drugi dan ko je odmerek za eno večji ,jo zvija ko strela …kmalu bomo na sedem, pa se jih bo lahko v miru navadila… Tako, vse sem vas prebrala, v miru odpisala oz. komentirala, sedaj grem pa izkoristit čas za likanje, sem namreč v gromozanskem zaostanku…