|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
25.9.2007 22:00:02   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Se morm pohvalit, da smo danes že dva obroka jedli brez nastavka!!!user posted image Full mi je fajn feeling. Upam samo, da ni bla to muha enodnevnica. Saj je histeriral malo, ampak je potem kar prijel. Se že vidi. da je starejši in bolj lačenuser posted image

Bravo!! Vem kakšen feeling je to! Pri nama je blo isto - brez nama je uspelo, ko je bil star cca. 2 meseca. A ni ful lep občutek? Je pa Rene tudi totalno popizdeval, ko sem mu ponudila golo bradavico. Je ful protestiral, jokal, cel rdeč je zraven ratal, a sem vztrajala... Po kakih 3 dneh je pa že pozabil na nastavekuser posted image . Boš videla, da to ni muha enodnevnica! Ti samo vztrajaj.user posted image

Midva sva pa skup 5,5 let pa nisva poročena. Me pa vedno bolj moti, da se Rene piše drugače kot jaz. Čudno, na začetku me pa sploh ni motilo. Pa saj ne da študiram o tem, ampak, ko se pa spomnim pa mi ni fajn.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
25.9.2007 22:09:06   
siskamiska
Ulla porod je bil tak da se ga 3/4 sploh ne spomnim, od bolečin sem bila na pol nezavestna (ne lažem), od prvih popadkov (na polno, ne tistih ki sem jih imela že cel teden prej) pa do poroda je preteklo pa 24,5 ur. Za las (5 min) sem zgrešila CR , za finish sta se mi še zagozdla user posted image user posted image .....2 minuti po porodu sem se pa zmenila z porodničarko da naslednjič pridem pa še po dve punčki.user posted image user posted image
Roko na srce, res si želim tri otroke, želim si pa tudi eno punčko (no če bosta pa dve pa tudi ne bo krize user posted image user posted image ).

Če bi imela vsaka tak porod ko sem ga imela jaz mi verjemite da nebi blo nobene gužve v porodnišnici.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
25.9.2007 22:13:03   
yudit
Ja čvekice kako ste kaj , moja pikica že spi tak je pridna da zello lepo spi. Zdaj pa mal časa sam zameda se odpočijem, vprašala bi če kero izmed vas po pordu boli glava. Sicer mene ni nikoli bolela tak kot zdaj, vsaki dan me boli glava? Al je mozno kake posledice od poroda al kaj?  lp pa uživajte če se le dauser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
25.9.2007 22:22:38   
Anonimen
joj siskamiskauser posted image meni tud kar hudo rata ko se spomnemuser posted image čeprav sama sebe prepričujem da ni blo tak groznouser posted image user posted image tak ubitačnih popadkov baje še umetnih niso vidli, kaj šele naravnihuser posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
  Neposredna povezava do sporočila: 2554
25.9.2007 22:39:39   
kapica
Siskamiska, cestitke za krstuser posted image . Vse bolj ko poslusam kaksne porode imajo nekatere sem le vesela, da sem imela CR, ceprav me je tudi tako bolelo.
Ulla, jutri gremo domov in Dino gre takoj v svojo posteljco, tu na dopustu pa ni druge,kot da je pri nama. Bom videla kaksno bo pol spanje.
Baja,super za pogumnega Renejauser posted image .
Rumba, na hitro sem slikice preletela, tiste poletne. <So lepe , ni kaj, ampa ta slikica na avatarju pa je se posebej lepauser posted image .
Mi jutri cel dan potujemo nazaj gor, ce bo vse po sreci, smo v vecernih urah na cilju. Pol se pa spet javljam iz domacega teritorijauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
26.9.2007 8:13:02   
Anonimen
Eeee, danes bom pa jaz prva user posted image

Jaz sem trenutno pri teti v Mariboru, grem na kontrolo potem pa punco od partnerjevega brata obiskati, je v nedeljo rodila dečka user posted image user posted image user posted image Je moj mali dobil novega bratranca.

Ena znanka včeraj je pravega korenjaka rodila. Nekaj čez 4700 pa 57 cm. Madona user posted image

Mali nam še vedno celo noč spi, včasih se zbudi, malo pojamra, to pa tudi vse, hoče le dudo.

Danes je taki zvok spustil, kot da bi rekel mama. Je moj ljubosumen in čaka kdaj bo spustil zvok podobni besedi ata.user posted image

Madejka, čestitam, da ti je uspelo, le tako naprej, pa nastavka sploh ne boste več rabili..

Lepo se imejte.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2556
26.9.2007 8:29:29   
SANEK1
Dobro jutro!
Mi smo iz dopusta!user posted image  Bilo je super vreme, plac, hrana, družba...user posted image ,
ampak domov smo prišli vsi 3 bolani.user posted image
ati najbolj, mami malo manj, Živa pa je še kar OK.user posted image user posted image user posted image
Jaz sem že v soboto nekaj fasala. Mi je dragi za zajterk kupil
sirovo pito v Hoferju-mi je ful zaškodla. Cel dan sem preležala,
slabo, driska....user posted image  Je bil ati ful priden in je celo soboto preživel
z malo in sta se vozla po celi obali, zvečer je pa še mamici
juhico skuhal.user posted image user posted image user posted image
spet se mi je Hofer zagravžal, se mi je že 1x v nosečnosti,
sem samo mimo šla in mi je šlo vse goruser posted image .
Naslednji dan pa se je začelo, ampak smo vseeno ostali,
ker je bilo lepo vreme in morski zrak tudi naredi svoje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
26.9.2007 8:34:53   
SANEK1
Aja me veseli, da ste se Štajerke dobile in načvekale
in najdle primeren plac.user posted image user posted image user posted image . Upam, da se boste še kaj
srečale.
Vsem, ki ste imele obletnice:user posted image ,
Ajvy, sicer za nazaj, vse najboljše user posted image !

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
26.9.2007 8:54:48   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Midva sva pa skup 5,5 let pa nisva poročena. Me pa vedno bolj moti, da se Rene piše drugače kot jaz. Čudno, na začetku me pa sploh ni motilo. Pa saj ne da študiram o tem, ampak, ko se pa spomnim pa mi ni fajn.

Mene pa zaenkrat to ne moti. Sem si pa rekla, da če me bo motilo, bom šla na upravno enoto in si spremenila priimek. Pa praktično nihče ne bo vedel, da nisva poročena.
aja, pa pozabila sem vam čestitati, ker je Rene tako dobro prenesel cepljenje user posted image  nas to čaka čez 2. tednauser posted image

Yudit tudi mene od poroda naprej zelo rada glava boli, pa sem bila prej tudi taka, da me ni nikoli. Pa mi nič ne pomaga. Zadnjič sem spila dve kavi, pa dva Lekadola sem vzela, pa ni bilo nič boljše. Šele, ko sem se najedla (čeprav lakote nisem čutila) je počasi bolečina izvenela.

Madejka čestitke za dojenje brez nastavka user posted image

Medve z Dito sva šli pa zvečer malo ven na čvek in sva šele ob 10h prišli domov. Dragi je bil v službi, meni pa ni bilo za doma bit. Pa je bilo kar fino, mala je malo dremala, malo gledala naokoli, jokala ni pa nič user posted image  Sem se pa odločila, da jo bom od sedaj naprej zvečer vedno na flašo nafutrala, pa čeprav si bom mogla mlek ven spumpat. Namreč ni se dovolj najedla, ker je prej zaspala in se je seveda ob 3h zbudila, da je lačna, potem je eno uro vlekla bradavico in vmes bolj spala kot ne (no, celo posteljo mi je vseeno pobruhala - toliko moči je našla), potem pa povlekla spet do pol osmih..... In ker sem se že malo razvadila, da spi od 11h pa tam nekje do 5h, bom uvedla ta ukrep user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
26.9.2007 9:47:29   
siskamiska
sam tolk da nas ne vrže na drugo stran user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
26.9.2007 10:01:47   
Freycha
očitno še nismo na vrsti user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
26.9.2007 10:10:17   
siskamiska
sem mislila na drugo stran seznama user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
26.9.2007 10:17:19   
Freycha
vem vem.... samo smo še premalo načvekaleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2563
26.9.2007 11:25:00   
SANEK1
Punce mi gremo zdaj na hitro v Avstrijo po OLEOVIT D3
kapljice. Če katera rabi, naj hitro javi!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
26.9.2007 11:37:57   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Punce mi gremo zdaj na hitro v Avstrijo po OLEOVIT D3
kapljice. Če katera rabi, naj hitro javi!!!!!!!!!!!!

zakaj pa so te kapljice? A namesto AD3?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
26.9.2007 11:41:04   
SANEK1
Da. Da se samo 1 kapoljica in ne napenjajo.

Neposredna povezava do sporočila: 2566
26.9.2007 11:41:23   
Freycha
SANEK v bistvu bi pa lahko nam ene prinesla, če vam je, pa se potem nekje dobimo in ti dam €user posted image  Može?

Neposredna povezava do sporočila: 2567
26.9.2007 11:44:16   
SANEK1
ok! šibam

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
26.9.2007 11:48:13   
siskamiska
aja, potem jih ne rabim. Vseeno hvala user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
26.9.2007 12:16:21   
rumba
Živjo!
Mi smo pa imeli danes bolj bogo noč. Julija je bila pokonci skoraj vsako uro.user posted image user posted image  Včeraj mi je zdravnica v razvojni močno odsvetovala, da jo polagam spat na trebušček, saj so menda preav v Slo delali študijo, ki je pokazala bistveno večji odstotek smrti v zibki pri otročkih, ki so spali na trebuščku. Menda jih na leto brez kakega razloga umre v spanju 7-8. Se mi je zdelo fuuuul veliko. No, pa sem jo včeraj položila na bok..... posledica, zbujanje vsako uro. Na trebuščku pa spi tako mirno.user posted image
pupi, jaz sem imela na začetku ponoči, ko jo je prespala, ful trde in polne prsi. Pa nisem naredila nič, saj se je s časom samo porihtalo. Je pa sedaj problem, če se ponoči zbuja in želi jesti, pol je pa zjutraj bolj suša. No, pa spet ne naredim nič, se samo porihta v dnevu ali dveh.
baja*, tudi jaz sem včeraj govorila z zdravnico o cepljenju proti rita virusu. Glede na to, da imamo dva korenjaka že v vrtcu, ki bosta veselo nosila vse mogoče bolezni domov, bom dala Julijo na nasednjem pregledu cepiti. Mi sicer rota še nismo imelai, imeli pa smo adeno virus in vem, kaka štala je to. 6 tednov bolniške sem morala koristiti, da se je pocajatal.
madejka, super, da vama je uspelo brez nastavka. Le vstrajaj naprej.user posted image
siskamiska, si me pa nasmejala s tist izjavo o prihodnjem porodu.user posted image user posted image user posted image  Ma kolikor te poznam, ti imaš toliko moči in energije, da si sposobna prestati še veliko takih porodov, kot je bil prvi. Res bi jim prej zmanjkalo cvirna.user posted image  user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image  na še kako punčko.

No, sem pričakovala več čveka danes..... ja, še ni dežja, kaj?user posted image user posted image user posted image  No, midve še šibava malo ven, pol se pa spet kaj javim.

Neposredna povezava do sporočila: 2570
26.9.2007 12:37:59   
siskamiska
Joj kolk sta našedva sitna dons user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
26.9.2007 12:47:48   
Ajvy
Vidim ,da vse več ali manj dajete D3 kapljice ali pa sploh ne…sej vas čist razumem, naša je po njih čist revca- ampak ne hvala bogu, tolk kolkr eni drugi…mau je razdražena, ves čas jo napenja- tolk se mi smili ko ne more prdnt kulturno…upam, da se bo čimprej navadila in da vsaj pomagajo tolk kolkr jo napenjajo…..

Rumba, sem se htela pridružit, pa sem potem fasala vneto grlo, pa nisem htela bacilov naokrog raznašatuser posted image ….bom se potrudila naslednjič, čeprav sem bolj sramežljive sorte, bom po mojem kako uro sam tih…
Rumba, a veš, da tudi jaz vedno bolj razmišljam o tem koncertu, sam ne vem če se bom lahko tolk sprostila….glede na to da bo pikica doma…sej ne dvomim v to, da ji bo kej hudga, k bo itak ajala, sam…je moja prva, pa se pozna da še u iber kompliciram…
Super za Julijo, da je vse v redu…kako pa se vidi ta hipotonija pri Hani- če sem preveč firbčna, me komot lahko kam pošlješ!!
Kaj je to adeno virus??
Naša je do zdaj ene dvakrat na trebuščku spala, drugače pa sploh noče,…do kdaj pa je ta smr v zibelki najbolj nevarna…??

Zvesta, super da je Izak tako priden pri spanju….user posted image user posted image
Ko tak govori, kako bo šele ko bo besede oblikoval!!!PO mojem boš imela ti še orenk zanimivo doma…

Freycha, te smem vprašat, kaj je zdravnica rekla glede tega polivanja…kolkr berem, madona pa kr orenk poliva….v bistvu super da tak napreduje…
Čestitam za obletnico….to je full super ,da sta se tak našla, ne…sej ni važno kolk časa smo skupaj , samo da smo…
A kaj jemlješ za tvojo alergijo, al samo v manjših količinah uživaš le tega in se ti potem nič ne pozna…

Kapica, našo tudi moti če je pokakana, ko pa jo previjemo v frišno pleničko , je pa spet čist zadovoljna, fini otroci nimaš kej..

Siskamiska, čestitke tudi vama za obletnicouser posted image user posted image ….pa vse najboljše možeku in babici…
Tebi pa res ni bilo fajn v porodni..tako dolgo matranje…no, vsaj uspešen konec je bil, ne??

Ulla, sem slišala za to  knjigo, če je tkole napisana k tale odlomek , mora biti pa res super…a ti si celo prebrala, mnenje o njej prosim…
A veš, da tkole ko te berem, ti si po mojem ful en tak drgačen osebek- v pozitivnem smislu mislim…

Baja, čestitke za uspešno prestano prvo cepljenje in za tvoje pohvaleuser posted image user posted image ….le tako naprej!!!Madona je tvoj Rene že korenjak…
Ja, je treba razmislit za tale rota virus in za tuberkulozo…in se kmal odločit- kako sovražim tako razmišljanje, ko je veliko argumentov za in proti, pol sem pa še tehtnica po horoskopu, pa je vse skupaj še bolj neodločljivo..user posted image
Glede priimka, se ne želita poročit, sta se tako odločila..nista fena poroke, al enostavno ni bilo časa…jst sem skoz govorila, da se ne bom nikoli poročila…na..pa sem se kar orenk najedla zarečenega kruha…je imela mami prav, da ne bom lačna

Tašonka, vidva sta pa ene tak ko midva….vse na hitrco…samo da sva midva bila skupaj dve leti ko sva se poročila-jst že noseča…v glavnem decembra bo tri leta..

Noviočka, upam ,da je blokada že podrta, da ste spet uspešni- baje pa pride tudi obdobje zmišljevanja…kakor si govoril, čas en jošk ni v redu, pol je pa super…pa spet drugi ni…hecni so, nimaš kej…

Afnica, ste kaj bolje?? Upam ,da ste držim pestke za vas…user posted image

Anja, tudi jaz upam ,da vam krčki čimprej minejo….a Tilnu pa ni nič morje pomagalo, čudno- pa so klelele punce govorile ,da pomaga..ti revček…
Hvala za čestitke

Majrim, pri nas je za spanje najbrž kriva črnogorska kri…

Madejka, super za dojenje  brez nastavkov, jst si pa kar še ne upam, a kej boli…sem enkrat probala sem mislila, dda mi bo jošk odneslo…ampak superca!!!
9 let, to pa je doba za čestitat!!!

Yudit, mene tudi dostikrat boli glava, sploh če premalo vode spijem…

Sanek, upam da ste že malo bolje, če ne pa , da se vsaj uspešno cartate..
Hvala za čestitke…

No, mi smo danes bolj vremenski….a bomo že…tele kapljice ji vedno bolj nagajajo, vsak drugi dan ko je odmerek za eno večji ,jo zvija ko strela …kmalu bomo na sedem, pa se jih bo lahko v miru navadila…

Tako, vse sem vas prebrala, v miru odpisala oz.  komentirala, sedaj grem pa izkoristit čas za likanje, sem namreč v gromozanskem zaostanku…

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
26.9.2007 12:48:39   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Joj kolk sta našedva sitna dons user posted image user posted image user posted image user posted image

sej se tudi vreme ne more odločit kakšno naj bo, kako naj se šele mi....user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 2573
26.9.2007 13:11:06   
corfu
Dober dan

Jaz sem pa našo danes peljala k zdravniku, ker se je očitno čez noč prehladila oko user posted image in je bil čisto gnojen in zlepljen, tako da je dobila kapljice. Mi je pa pediater rekel, da se bova velikokrat videla, saj bo tamala vse pobrala od bratca, on bo samo prehlajen, tamala bo pa zaradi tega bolnauser posted image Rumba, a je res tako????
Kapica, pogrešam te?!

Nč grem kaj delat, pa danes je čist čudna polna lunauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
26.9.2007 13:17:36   
majrim
ajvy...a si že zlikala??user posted image ...tudi jaz se spravljamuser posted image ...so napovedali danes tak dežuser posted image , pa smo se s kolegico zmenle,da niti ven ne bomo šle zjutraj...pa glej ga zlomka, je sončno blo...zdej sem pojedla njoke z golažem (mi je včeraj mama prineslauser posted image ), zdej pa bi ibl cajt,da grem likat,ko naša mala spi...zanimivo,kako je zdaj ujela ritem spanja celo čez da...ob 13 jo moram strogo dat v njeno pojstelco in spi ko top...jo moram kar malo pohvali,ker je ratala full pridna...čez  dan kar spi...zgleda,da hoče nadoknadit vse,kar ni spala v prvih dveh mesecihuser posted image
...a ste že kaj razmišljale za cepljenje rota virusa??...nisem vedla,da je to tako hudo,če dobi....pa v takih nakupovalnih centrih najraje pride...ravno včeraj mi je kolegica povedala primer,ko je mama poleti šetala gor in dol po centrih,zdej pa ga je mala ujelauser posted image ...bo treba kar razmišljat v to smeruser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.