|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
24.9.2007 23:50:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

jojojoj, zdej pa ste se najdle....se človek kar odveč počutiuser posted image

Nič nisi odveč, ne se tako počutit!user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 2501
24.9.2007 23:55:06   
madejka
Baja mi tud mamo jutri posvetovalnico. Kam hodita?
Smo pa začeli dajat AD3 kapljice pa še nima krčev... smo pa šele na 1 na danuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
25.9.2007 0:01:05   
baja*
Madejka kr v bistrci hodima. Bo pa mali jutri prvič cepljen.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
25.9.2007 0:06:09   
madejka
Baja no vso srečo pri tem in Reneju želim, da ga ne bi preveč bolelo!

Zdaj grem pa tud jaz spat. Naš sonček pa že tako lepo spi!user posted image
Lahko noč punce!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
25.9.2007 0:56:00   
rumba
No, super, da ste uživale na čveku.user posted image  Sem bila v mislih z vami.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Full super, da je srečanje uspelo, sploh si ne predstavljam kako bi  bilo spoznati vas...

Ajvy, sigurno bi tudi ti uživala. Škoda, da se nam nisi pridružila v Tivoliju. Pridi na naslednji čvek, pa boš, videla, kako je. Mi bi te z veseljem spoznale.user posted image
Jaz ji dajem D3 kapljice, 2 na dan in nisem opazila, da bi bili kaj močnejši krči.

baja*, jaz pa čisto resno razmišljam, da bi šla na Siddhartin koncert. Prejle sem si že spumpala, ups pomolzla (ročnouser posted image ), 160ml in jih hranila. Bo še treba kak večer, pa lahko šibam UŽIVAT!

Jutri oz. to bo kar danes user posted image  imava pregled v razvojni ambulanti. Komaj čakam, da vidimo, kako in kaj je z našo princesko.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
25.9.2007 1:03:34   
Marogica
Pupe, lepo, da ste prišle k meni....vas je bilo fajn gledat zvašimi malčki...ti spomini, kako hitro minejo... Moram  pa priznati, da sem srečna,  da sta moja dva že večja...user posted image  

Tako ste bile lepe, pozorne, nežne mamice... Aja, pa toliko brezkofeinske kave  naenkrat ne prodam cel mesec...user posted image

Hvala vam za obisk in upam, da se še kdaj vidimo...user posted image

p.s. Pa lepo cartajte vaše sončke....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
25.9.2007 7:59:54   
Anonimen
Marogica, hvala tebi, da si nas lepo sprejela. user posted image

Sigurno še pridemo. Tudi privat. Jaz sem mojga že včeraj šuntala, kak je lepo in dobro in oh in sploh. user posted image

No, naš dečko pa se že nekaj noči zbuja samo enkrat. Danes je bilo to ob 3.30. Se je napapcal in spal zdaj do 7h, zdaj pa pravit in spit in z očiščenim noskom vleče dreto naprej.

Počakama, da se dvigne megla, pol pa na juriš vozičkanje. Že 4 dni nisva bila v Lenartu na sprehodu.

No, morva it na občino sporočit priče za poroko. Pa v cvetličarno moram počasi se dogovarjat za šopek.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2507
25.9.2007 8:09:22   
Freycha
dobro jutro punce.

danes niti ni tako dobro jutro, ker me že od 6h boli glava. Kar niti ni čudno, glede na to, kako smo imeli včeraj popoldne. Tamala je non stop nekaj jokala, pa ne samo jokala, kar kričala je. Nič ji ni pasalo, polivala in v loku bruhala je non stop. Od 4h pa do večera sem ji mogla zamenjati štiri bodije. Po drugi strani pa, med tem, ko in jokala ali bruhala, se je pa samo smejala user posted image pojma nimam, kaj ji je bilo user posted image

No, zvečer sem omagala in sem šla relativno zgodaj spat, Peter jo je pa še pomiril in uspaval, da je potem pridno pančkala do 5h.

Sva pa pogruntala, da je nažalost tamala precej po meni, kar se hrane tiče in rata neznosno tečna in zoprna, če ni po njenem in če ne dobi hrane takrat, ko meni, da bi jo mogla dobiti. Sicer ko že javka, da bi jedla, se jo da še za eno uro povlečt, preden res dobi joško, ampak ko ji pa med dojenjem vzamem joško (za podiranje kupčka), se ji pa hoče zmešati in od tiste ipike, kako smo ji lahko vzeli hrano stran poliva ko zmešana.

Sicer pa, a je bila včeraj polna luna? Mogoče jo je pa to dajalo?user posted image  Kakorkoli že, tega čimmanjkrat prosim user posted image

Marogica me smo tudi uživale in če bodo punce za, bomo kar vedno k tebi prišle, ker je res mir in lepo in udobno. Pa upam, da se bomo kmalu spet dobile user posted image

Tašonka javi se, če boš imela čas. Nič se ne probaj raztrgati, da bi si našla minutko še zame. Saj bom jaz tudi še kaj v LJ prišla....
joooojjjj punce, danes je pa 2. leti, odkar sva z dragijem skupaj user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image

Na, pa imava že Dito. Mater smo eni hitri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
25.9.2007 8:52:42   
corfu
Freycha , čestitke za dve leti. user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
25.9.2007 9:10:01   
Anonimen
Freycha in dragi.... Čestitke tudi z naše strani. user posted image user posted image

Naš mali ima pa zdaj dar govora. Sploh se ne ustavi. Govori, govori, se krega, joka, toži, smeji... Jaz imam že polna ušesa. Tako je smešen. Pa lačen. Ampak on kar gvori, govori, govori....

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2510
25.9.2007 9:34:23   
kapica
Zvesta, jooj, kako fajn, ce se Izak samo enkrat na noc zbudi. Nas se zbuja recimo 2-3 krat, kako pac nanese, ampak pol v spanju taksne glasove spusca in jamra, da ne vem kaj naj. Spat se ne da zraven, ne vem kako naj ga umirim, da bo lahko mirno spal.
Freycha, cestitke za dve letiuser posted image user posted image Eni ste res hitri, midva sva imela v petek 9 let, pa imava komaj zdaj Dinotauser posted image .
Ajvy, pri nas ni AD3 kaplic, ampak mu dajem neke tablete. Je pa ista stvar, krcev pa nisem opazila, da bi jih zato imeluser posted image .
Rumba, sedaj vidim da imas svojo princesko na avatarjuuser posted image . kak leepoouser posted image .

jaz pa sem opazila, da je malega zacelo motit, ce ima polno plenico. Sploh ce se ponoci malo pokaka, ne da miru dokler ni spet frisno oblecen. Al se pa meni sam zdi, ne vemuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
25.9.2007 10:23:43   
siskamiska
Freycha čestitke za 2 leti.
Kapica midva sva imela pa v petek 5 let user posted image ( odkar sva skupaj).
Majrim moram te okregat , same solzice vidim pri tebi. Kje so pa smeški?? Malo več veselja zahtevamo a ne punce?!
Mi smo imeli pa v nedeljo krst, smo ga preživeli, sem pa vesela da je to za nami. Je bilo pa 7 otrok pri krstu user posted image .
Včeraj je imel pa možek rojstni dan in ker smo imeli že v nedeljo torto mu je včeraj nisem nardila ampak sem mu spekla muffine in tiramisu. Je bil tega še bolj vesel.user posted image
Se mi zdi da imam zadnje čase spet manj mleka in sem spet na tametilu, pa še fanta jesta oba ponoči 3 x in ju vse dojim, mogoče da je manj mleka pol pa hočta večkrat jest user posted image  ne vem, nisem več dost pametna.
V soboto smo bili pa na Rakitni, je bilo super.  Tko da imamo kar pestro, vsak dan je nekaj, danes ima pa moja babi rojstni dan in ne boste verjele - 83 -ti user posted image user posted image user posted image . Moja babi je res carica. Pri svojih letih pestva pravnučka z eno roko z drugo pa lovi njegovo dudo okrog user posted image .

Sem pa ful vesela za vas štajerke da ste se končno dobile in da ste se imele super.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
25.9.2007 10:40:48   
rumba
Midve sva iz razvojne. Zdravnica je z Julijo zelo zadovoljna in ne vidi, da bi se karkoli kazalo.user posted image user posted image  Sicer se gremo bolj preventivno še enkrat pokazat, pa še Hano lahko zraven pripeljem, ker ona me pa malo skrbi. Se mi zdi, da je ta njena hipotonija spet malo ušla iz nadzora. Kakorkoli, s pregledom sem zelo zadovoljna.
kapica, medtem, ko si ti pohajala, sem končno uštimala še nekaj slikic v album, če te zanima.user posted image
siskamiska, super, da imaš tako zapolnjene dneve. Samo, da je veselo. Upam, da pridejo mlekarne v polni pogon.user posted image
Freycha, kako je kaj danes z Dito? Upam, da bo bolje, kot včeraj popoldne. Pa čestitke vama z dragijem za 2 leti.user posted image
zvesta, kaj niso hecni, ko tako čebljajo. Jaz se ji moram prav nasmejati. Danes je neki ful razlagala zdravnici, mi pa v smeh. Pa pogruntala je, da je ful fajn delati mehurčke s slino.user posted image  Bo treba nabaviti slinčke.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
25.9.2007 10:50:48   
siskamiska
Rumba super za pregled, sem zelo vesela da je vse ok.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
25.9.2007 11:09:04   
Anonimen
čveke....se vid da mate pridne otročkeuser posted image user posted image user posted image

ajvy jaz ji šibam kar 7 kapljic okoli 5ih zjutri, pa kaj vem....ma neke fore vsake tolk, pa ne vem od česauser posted image zdaj sem skenslala mleko in jogurte in takšno.....ker sem mela eno obdobje ko nisem tega sploh jedla, razen oni špuk mleka v kavi in je bla mala kar ok....zdaj pa spet malo več in se mi nenormalno dereuser posted image in bruha, prov tako gosto, sesirjeno mleko pa ful ji ruži po trebuščku, na joški se začne dret ( pa mlek ziher je), tak da res ne vem.....naša pediatrinja je pa taka blentavauser posted image je rekla da dojenčki pač bruhajouser posted image pajade.....

kapica, ula tud ponoči skoz neke glasove spuša...od smeha do skor jokanjauser posted image pa glasno diha in stoka in kajvem....zato ni šans da bii v spalnici spalauser posted image ker pol jaz absolutno nič ne spim....tak da je lepo v svoji sobici, pa bebifon na taki občutljivosti, da slišim teh glasov, samo če bi pa recimo bruhala in kašlala, to pa slišim....in ko se dere sevedauser posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2515
25.9.2007 11:12:17   
siskamiska
Ajvy mi dajemo 7 kapljic AD3 zjutraj in ni nič krčev. Jih dobivata pa že od rojstva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
25.9.2007 11:14:22   
Freycha
Rumba ja, danes je bolj mirna. Samo poliva pa še vedno nenormalno. No, sedaj zelo mirno spi in upam, da bo še malo...... Vam pa čestitke za pregled in da je vse ok user posted image user posted image  Upam, da bo tako tudi ostalo in da bo s Hano bolje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
25.9.2007 11:19:54   
Anonimen
malo listam ono knjigico kako najhitreje uničiti svojega otrokauser posted image user posted image user posted image in krepam zravenuser posted image user posted image user posted image

".....nasprotnik iz principa ima trdno moralno-estetsko podlago za svoja stališča.Prepričan je namreč, da so fizične dejavnosti manjvredne in kot take neprimerne za intelektualce, med katere se bodo v kratkem vpisali tudi njegovi otroci.Če se slučajno tudi vi strinjate s stališčem, naj vam povemo da imate prav. Ljudje menda nismo splezali z drves zato, da bi zdaj vračali naje.Kdo pri zdravi pameti bi pa hotel izvajati tiste gibe, švicati in sopihati kot kaka beštja? Kaj ni tem ljudem nihče povedal da smo si veleblagovnice in hladilnike izmislili ravno zato, da nam nebi bilo treba vsako jutro loviti divjadi za zajtrk? Vse to lepo razložite svojemu malčku in ga izpišite iz vseh športnih krožkov, ali pa ga, še bolje, opravičite telesne vzgoje......ali ste zato nabavili klavir in vsa tista zbrana dela v usnjeni vezavi, da bo vaš otrok dirkal po travniku za nekakšno žogo? vsaj njemu naj bo prihranjeno, če ste že vi morali....."

iz poglavja  Športni nasvetiuser posted image user posted image user posted image za crnkt u glavnem...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2518
25.9.2007 12:04:48   
baja*
Mi smo že iz posvetovalnice. Rene je prestal pikecauser posted image . Bil je zeloooo pridnuser posted image . Že pri zdravnici je zaspal in je večinoma prespal tudi cepljenjeuser posted image , mičkeno se je zbudil, hotel zajokat pa si je premislil in nazaj zaspaluser posted image  user posted image . Drugače pa je velik že 62 cm, težki pa 6300 g (sestra ga je 2x stehtala, ker ni mogla verjeti, da se je toliko zredil). Zdravnica je pa tud rekla, da je danes dobil same petkeuser posted image , nobenih znakov nedonošenčka nima, pa pohvalila me je, ker imam toliko mlekauser posted image . Joj sem važna danesuser posted image . Ne sam res, ful sem happy!

Freycha, kapica in siskamiska, čestitke vsem za obletnice!! user posted image  
sisakmiska čestitke še za krst in možeku ter babici za roj. dan! Pa mate res gužvouser posted image
rumba super, da tudi vaša Julija lepo napreduje!user posted image
marogica meni se je tudi zelo dopadlo pri vas! Še pridemo!user posted image  Drugič moram še pa pizzo sprobat, ker včeri ni blo časauser posted image .

šibam zdaj malega fujtratuser posted image  pa še pol kaj pridem....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
25.9.2007 12:26:06   
arijana..
Jaz tudi prakticiram kapljice že zgodaj zjutraj okoli 5-ih in trkam, ker hujših sprememb ni. Pri prvi pa je bilo res hudo, tako, da sem ji jih začela devati šele pri 3,5 mesecih, prej so jo krči dobesedno trgali.

Me pa zanima, če ma katera idejo, kaj naj še naredim iz polente. Ugotavljam, da mi dela največ mleka in ker jo zato jem zadnje čase že kar vsak dan, se mi zdi, da mi bo že iz ušes ven pogledala.

Pa fajn se imejte.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
25.9.2007 12:54:28   
Anonimen
Freycha, jutri je polna luna, nismo še iz najhujšega.user posted image Pa čestitke za 2 leti!user posted image Midva sva bla tud hitra. Po točno 9 mesecih sva se zaročila, poročila sva se, ko sva bila skupaj 1 leto in 3 mesece, mesec po poroki sem pa že s Špelo zanosila.user posted image Bova imela pa konec novembra 4 leta odkar sva skupaj.

Siskamiska, res je carica tvoja babi!user posted image Moj fotr si tud prijet ne upa tamalega.

Ulla, jezus, kaj pa je to za ena bukla? Kdo pa je sploh pripravljen izdat tako budalaštino?user posted image

baja*, super za Reneja!user posted image

arijana.., jaz sem pred kratkim na "kuhajmo skupaj" spraševala po receptih za polento, pa so mi kar okusne zadeve predlagale punce. Pojdi tja pogledat, da ti ne pišem vsega tu.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2521
25.9.2007 13:32:39   
Anonimen
user posted image  

user posted image
13.5. Afnica (Lan),                    
rojstvo: 41 cm, 1750 g
1m 1t 3d odpust: 44cm, 2560g
2m 4d                  47cm, 3500g
2m 2t.                  51cm, 4130g
3m 3t 2d              54cm, 5400g

user posted image
13.5. Afnica (Lana)
Rojstvo:               36,5 cm, 1140 g 
1m 1t 3d odpust: 40cm, 1770g

2m 4d                  43cm, 2810g
2m 2t                   47cm, 3230g
3m 3t 2d              52,5cm, 4310g
user posted image    
5.6. Baja* (Rene),
rojstvo: 48 cm, 2780 g;
1. mesec:  53 cm, 3680 g,
2. mesec: 54,5 cm, 4500 g,
3. mesec: 58,5 cm, 5600 g,

4. mesec: 62 cm, 6300 g

user posted image

7.6. Siskamiska (David)
Rojstvo: 40 cm, 1660 g

1. mesec: 46 cm, 2180 g
2. mesec: 52 cm, 3270 g
3. mesec: 55 cm, 4180 g

user posted image
7.6. Siskamiska (Domen)
Rojstvo: 45 cm, 2105 g
1. mesec: 51 cm, 2850 g
2. mesec: 56 cm, 4360 g
3. mesec: 59,5 cm, 5770 g

user posted image
17.6. Anja O. (Gašper)
rojstvo: 50 cm, 2950 g;

user posted image  
17.6. Anja O. (Pia)
rojstvo: 47 cm, 2870 g,                          
user posted image  
26.6. Suza (Janja),
rojstvo: 55 cm, 5250 g;  

user posted image
27.6. Jelenche (Filip),
rojstvo: 53 cm, 3750 g;

user posted image  
28.6. Majrim  (Neža)
rojstvo: 50 cm, 3325 g  

20.07. : 56 cm, 3700 g
13.08. : 58 cm, 4900 g 
7.9. : 62 cm, 5530 g
user posted image
28.6. polona25 (Luka),                 
rojstvo: 51 cm, 3360 g

user posted image
28.6. Yvona (Leon),
rojstvo: 53 cm, 3850 g;

user posted image
28.6. tajag (Enej),
rojstvo: ?? cm, ???? g;

user posted image
30.6. zvesta (Izak),
rojstvo: 47 cm, 2690 g;
1. mesec: 51 cm, 3240 g
1,5 meseca: ?? cm, 3660 g

2. mesec: 54 cm, 4320 g 
user posted image
2.7. Tejči77 (Larisa),                           
rojstvo: 51 cm, 3740 g 

user posted image
2.7. Freycha (Dita),           
rojstvo: 48 cm, 3640 g

1.mesec: 54 cm, 4315 g
2. mesec: 57 cm, 4810 g 

user posted image
3.7. Kety (Filip),                      
rojstvo: 52 cm, 3300 g

user posted image  
3.7. Kristina_1 (Tara),           
rojstvo: 51 cm, 3510 g

1. mesec: 54 cm, 4320 g
2. mesec: 59 cm, 5600 g

user posted image  

4.7. Tani33 (Julija),           
rojstvo: 51 cm, 3800 g

user posted image
4.7. anja7 (Tilen),                     
rojstvo: 54 cm, 4050 g;   

user posted image
4.7. SANEK1 (Živa)
rojstvo: 52 cm, 4170 g
1 mesec: 55,5, cm, 4770 g
2 mesec: 61 cm, 6160 g   

user posted image  

6.7. Kety99 (Pija),           
rojstvo: 50 cm, 2910 g

user posted image  
8.7. *maja (Mija),           
rojstvo: 50 cm, 3480 g

1. mesec: 50,5 cm , 3830g
2. mesec: 52,5 cm, 4805 g

user posted image
9.7. Simi27 (Svit),
rojstvo: 49 cm, 2690 g;

user posted image
9.7. Teya (Tilen),
rojstvo: 55 cm, 3950 g;

user posted image
9.7. natalija (Ana)
rojstvo: 51 cm, 3490 g
1. mesec: 55,5, cm,  4130 g, 
2. mesec: 57 cm,  5000 g

user posted image
11.7. Bonni (Tomas),
rojstvo: 52 cm, 3100 g;

user posted image  
12.7. corfu (Manca),                     
rojstvo: 52 cm, 3040 g; 

1.mesec: 54 cm, 4150 g
2. mesec: 57 cm, 4930 g

user posted image  

12.7. bačko (Žana),                     
rojstvo: 54 cm, 4610 g;       

1. mesec: 57 cm, 5290 g

user posted image  

12.7. HEJA (Neja),                     
rojstvo: 50 cm, 3500 g    

user posted image
14.7. Rožica82 (Lana),                     
rojstvo: 50 cm, 3370 g    

3. teden: 54,5 cm, 4370 g

user posted image  
14.7. rumba (Julija),                     
rojstvo: 50 cm, 3280 g     

1. mesec: 54 cm, 4300 g
2. mesec: 56 cm, 5120 g

user posted image
15.7. KsenjaK (Kiara),                     
rojstvo: 48 cm, 2640 g    

user posted image
15.7. Kapica (Dino),
rojstvo: 50 cm, 3120 g;

1. mesec: 54 cm, 4500 g

user posted image
16.7. Ajvy (Tarja),
rojstvo: 50 cm, 2860 g

1. mesec: 55 cm, 3800 g
2. mesec: 58 cm, 4630 g
user posted image
16.7. *Malena* (Patrick),
rojstvo: 51 cm, 3400 g;

3. teden : 58 cm, 4180 g

user posted image  
16.7. Ronči (Klara)
rojstvo: 52 cm, 3290 g; 

1. mesec: 53cm, 4160 g
2. mesec: 56,5 cm,5180 g

user posted image   

17.7. Ulla80  (Ula),              
rojstvo: 48 cm, 2970 g;          

1. mesec: 55 cm: 4670 g 

user posted image
17.7. mateya24 (Zala)
rojstvo: 49 cm, 3590 g
1. mesec: 54,5 cm, 3900g
2. mesec: 57 cm, 4800g

user posted image  

18.7. Tašonka (Jure),
rojstvo: 56 cm, 4550 g;                       

2. mesec: 62 cm, 6210 g            

user posted image
18.7. Pupi (Naja),                           
rojstvo: 49 cm, 3240 g;    

1. mesec: 55,5 cm, 4550 g
2. mesec: 60,5 cm, 5680g.

user posted image  

20.7. Poldy (Urša),                           
rojstvo: 56 cm, 4070 g;    

4.9.2007: 58 cm, 5500 g

user posted image
21.7. Arijana (Katja),                           
rojstvo: 51 cm, 3700 g;    

1. mesec: 54,5 cm, 4400 g
2. mesec: 57,5 cm, 4820 g

user posted image
23.7. GabiW (Neža),                           
rojstvo: 52 cm, 3880 g;    

user posted image  
24.7. Madejka (Maj),
rojstvo: 52 cm, 3760 g; 

1. mesec: 54 cm, 4440 g

user posted image  

26.7. Ezica (Rok),
rojstvo: 55 cm, 3960 g;

user posted image  

27.7. pikam (Klara),
rojstvo: 51 cm, 3210 g;   

user posted image  
28.7. Miša99 (Milla),
rojstvo: ?? cm, ???? g;

user posted image
30.7. Mari71 (Živa),                     
rojstvo: 51 cm, 3400 g;

user posted image
30.7. malamisha (Gabi)
rojstvo: 51 cm, 3050 g;

user posted image
31.7. Ikonca (Hana)
rojstvo: 53 cm, 3695 g;

1. mesec: 54 cm, 4095 g
user posted image  
4.8. Yudit  (Lea)
rojstvo: 50 cm, 3760 g;

1. mesec: 55 cm, 5000 g
[/quote]
[/quote]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2522
25.9.2007 14:28:11   
rumba
Freycha, jaz glihkar kuham in razmišljam o tebi oz. o Diti. Sem hecna, kaj? Ma, sem se spomnila, da ful poliva.... A si ti že poskusila z brezmlečno dieto? Pa to mislim za najmanj en teden, saj se šele po tem času vidi rezultat. Naša Hana je noro polivala, pa so mi govorili, ja, ja, ja,... ko boste začeli z gh, bo ok. Pa ni bilo. Potlje pa do enega leta bo ok. Pa ni bilo. Potem pa sva končno šli na preiskave, pa se je pokazala laktozna intoleranca. Po prebližno tednu dni diete se je stanje čisto izboljšalo.user posted image  Paziti moraš, da izključiš vse mlečne izdelke, ter vse, kar vsebuje mleko v prahu (včasih piše laktoza ali sirotka ali kazeinat...). Vem, da taka dieta ni enotavna, a poskusiti ni greh, kaj? Če se res izkaže kaj takega, prej ko greš na dieto prej to izzveni. Seveda pa upam, da se bo to samo po sebi popravilo, kakor se v večini primerov tudi zgodi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
25.9.2007 16:04:40   
NoviOčka
Rumba - tvoja Julija je na avatar slikici tako podobna naši tamali, da sem že pomislil da si sliko nekje ukradla user posted image
Ne morem verjet ej... Ajvy evo - če pogledaš Julijo vidiš tudi našo user posted image  Pa vse najboljše (kakor tudi ostalim ki praznujejo).

Ni več časa za pisat, tamala resno štrajka z dojenjem, mleko je ona pa zavrača. Baje se temu reče blokada dojenja in se je treba samo prebit čez zadevo. Recimo zadnjič sva jo posadila v lupinico in imela pripravljen čaj in mamino mleko...
Čaj je po žlički jedla kot tavelka, sama odpirala usta, goltala in se smejala. Ko pa sva ji dala mleko - prva žlička OK, druga pa pljuvat ven, tretja zapiranje ust... Z joškami pa se je skoraj čisto skregala, enkrat leva ni uredu, čez 3 ure bo z desno nekaj narobe. Si zmišljuje... user posted image

Ko se prebijemo čez tole bom spet kej več pisal.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
25.9.2007 16:06:14   
Freycha
rumba o tem sem že razmišljala ja, samo se težko spravim. Sem mleko na minimum spravila, pa ni nobene razlike. Se pa ne bi čudila, če bi to imela, ker sem jaz hud alergik na mleko, ampak ga vseeno uživam, samo v manjših dozah. Se bo treba za nekaj časa res spraviti na to dieto, pa da vidimo, če bo kaj manj polivala.

Nič, ata teži, da je dete lačno (čeprav je čisto tiho) in moram it......

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.