|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
24.9.2007 18:31:30   
madejka
Pa resuser posted image Mene nič ni... Maj je dobil malo rdeča lička, ker mu je sonček gor sijal. Peekola edini je imel skoz kapo gor, pa mu je zdaj kar rumeno iz uhice priteklouser posted image Mora res vse po nama podedovat, ko sva oba bolj občutljiva na ušesa in grlo...user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
24.9.2007 18:31:34   
Anonimen
MOJA JE! user posted image user posted image

Update: NI!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2477
24.9.2007 18:33:22   
madejka
Ni! Heheuser posted image Moja je moja je!user posted image

Ja poznauser posted image Če je to tista Katja s katero je hodil, potem menda pozna... Jaz samo vem, da je mel eno Katjo iz Lenarta, poznam je pa ne. A pol si bla tud od ene Tjaše sošolka?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
24.9.2007 18:35:01   
Anonimen
Ja, tudi od Tjaše sošolka sem bila.

Sem se pol spomila, da je tvoj hodil s Katjo. Saj je Grega, ne?

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2479
24.9.2007 18:38:28   
madejka
Ja je ja... tak ko tvojuser posted image Ok neom rekla, da si mela fajn sošolkeuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
24.9.2007 18:40:23   
Anonimen
Ti ni treba rečt.... Ker ti ne bi verjela (upam, da kira ne bere od njih)

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2481
24.9.2007 18:41:27   
Anonimen
Moj je striktno Gregor. Nič pomanjševalnic....

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2482
24.9.2007 18:45:19   
madejka
Hja saj mojega njegova mama pa večina ga Gregor kličejo, jaz sem ga pa že od začetka Grega pa je pač tak ostalo.

Babe kaj naj naredim zdaj z mojim malim mucem? (Maja mislim s temuser posted image ) Že 2 uri mi spi... pa zvečer spet ne bo mirauser posted image . Evo, pa spet nima nobene potrebe po hrani, pa že 4 ure ni jedel...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
24.9.2007 18:59:29   
Freycha
joj, glede na to, da je Dita danes full nekam živa, pa valda zaspana in posledično tečna, bi bila zadovoljna, da bi malo dlje spala, kot 5. minut user posted image

jaz nisem nič lovila stotke...... sem vse že v času nosečnosti dosegla, kar sem hotela user posted image

zvesta, na fotkah ne izgleda tako hudo. Sem mislila, da je hujše...... No, če je pa prehudo, pa je boljše, da ne prideš več na kofetkanje user posted image user posted image user posted image

Madejka, ti pošljem po mailu fotkeuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
24.9.2007 19:06:52   
Anonimen
A to bi si želela, freycha? Da me več ne bi bilo?

A sem res tak slaba družba?

user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2485
24.9.2007 19:08:04   
Anonimen
JOKE!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2486
24.9.2007 19:29:43   
mateya24
No da se še jaz javim!

Punce super je blo dans?
Kot je že rekla natalija, kdaj spet?! user posted image

Ajvy, se najboljše, čeprav pozno, ampak vseeno. user posted image user posted image

No kot ste vidle je bla Zala, dans mirna kot angelček, ampak da nebi o tem kakšne ceremonije sma imeli pol oz. še zdaj.

Me je že prav presenečalo, kaj ni nič ven metala hrane, in kaj sem mela od tega, ko sem ju pri kolegih vzela ven z avta, me je celo pobruhala, še kolegico malo zravnuser posted image  Bogica mala! Pol se je pomirla pa malo zaspala.

Ko sma prišli domov pa katastrofa...3 ure skupaj se je drla kot nora, ampak da bi ji sploh kaj manjkalo..pa ne. Sploh se je ni dalo pomirit, zaj je mičkeno zaajčkala na rokah, tak da počasi to pišem zravn.
Sanja se mi ne kaj je blo narobe, še zdaj tak jamra v spanju da je joj. Pa niso krčki!

Kr strah me je kaj bi lahko blo spet naroobeuser posted image user posted image user posted image user posted image

No morem pa vas pohvalit...prave čveke, super družba! Pa vaši malčki in malčice, pravi user posted image user posted image . To moramo ponovit.
(PS:pa upam, da sem bla tud jaz ok družba user posted image )

No zdaj pa jo morm probat dat v postlco, pa it cote peglat user posted image , kr mi ful je ane.

Se beremo še kaj kasneje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
24.9.2007 19:30:35   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: madejka
Baja se mi zdi da se tebe od nekje spomnim... hmm... pa ne bi vedla od koduser posted image Kje maš G? Na kero šolo so hodila?

Pa veš da si bla ti tud meni nekam znana, a pojma nimam kam bi te dalauser posted image .
G imam v sl.bistr., v srednjo sem hodla na II. gimnazijo MB, pol pa na pedagoško....  ti je že kaj bolj jasno?user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: yudit

baja.- sem priseljenka user posted image , ja vem ki je kugl ja....no včasih mal zapeljem gor z vozičkom. lp no če boš gdaj za coffi mi javi na zasebni, jaz sem za če mas čas pa če bi šla z priseljenko na coffiuser posted image lp
[

seveda bi se lahko zmenle user posted image  ti bom kasneje javila na zs (trenutno tipkam z eno roko, pa še to zgleda ne bo več dolgouser posted image , ker mali bi se valda raje nosil).

tejči lepo, da si nas prišla malo pozdravituser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
24.9.2007 19:38:48   
madejka
Jaaa Freycha poslji na mail prosim!
MIsliš, je tvoj dragi dosegel v nosečnosti kar si ti hotlauser posted image

Tak smo se najdeli... in zdaj spet spi... what the ****user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
24.9.2007 19:41:14   
madejka
Baja nič od tega ni bolj jasnouser posted image Jaz sem hodla na III. pol pa v Lj na Filota. No, mogoče se bom kdaj spomnile...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
24.9.2007 20:06:36   
pupi
Helo ženskice!
Tudi mi smo prispeli domov, po kafetkanju k tašči (moj ji nekaj kuhno rihta) pol pa še v Europarka po telefon in končno doma! Ko sma prispele k tašči je blo neko šraufanje in jok, sma samo z dojke jedle, ko pa smo zdaj prišli domov je blo tako drenje da z joške sploh ni vlekla ampak se drla v eno ker ni dovolj teklo očitno, pa smo mogli kar flašo namontirat zdaj pa je mir, se cartata z atijem.

Zdaj pa da še vas jaz malo prehvalim pa vaše pikece. Super ste babnice, upam da vam jaz nisem preveč zatežila ker včasih preveč čvekam pa me ni za zaustavit user posted image !!!!!!! Tudi jaz sem za to da ponovimo, pa da še kako novo spoznam.
Baja sta mi pobegnila z Renejem pa vama nisem mogla rečt adijo, zato zdaj ADIJO!! user posted image
Freycha kaj ni Mateja24 napisala da je njena mala na njeno mleko alergična, kaj pa če je tvoja tudi pa zato ven meče, če pa ko si j z flaško nahranla ni blo tak hudega brzhanja. Pa meni se to ni zdelo polivanje ampak je blo kar bruhanje v loku!!
Zvesta kdo pa še setembra barvo loviuser posted image user posted image  Pa  res ne zgleda tak hudo.

Še enrat ženske prave ste !!!!!!!!!!!!

Šibam spet nadstropje višje, pa se še tipkamo kaj

ČAO

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
24.9.2007 20:08:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Evo, da bomo vedle kako vzgajati:

Kaj delamo svojim otrokom??

KAJ ME JE UČILA MAMA...

Zvesta, tole je pa za crknit!user posted image user posted image user posted image user posted image

Freycha, te imam v mislih in se bom definitivno poskusla organizirat tako, samo obljubim pa raje ne. Ti še javim.user posted image

Aha, da bi mele januarski in julijski čvek naenkrat, zvesta. To misliš istočasno? Upam, da bo pol plac za vse.user posted image Bo morala Marogica zapret pizzerijo za vse ostale.user posted image Bom sporočila tu, kdaj se bomo z januarkami zmenile, pa se bomo potem dalje menile.

Freycha, MB se mi pa ne bo kar tako zameril.user posted image Jaz bi res večkrat gor visela, če ne bi bile cestnine tako pesjansko drage.user posted image Nafto še preboli človek, cestnino pa malo težje.

No, sej zdej že vidte, da sprot odgovarjam.user posted image Ampak ste se pa pregovarjale, sam da bi hitr ena ujela 100-tko. Pa da vidmo kateri je uspelo...

Madejka, čestitke!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2492
24.9.2007 20:34:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Aha, da bi mele januarski in julijski čvek naenkrat, zvesta. To misliš istočasno? Upam, da bo pol plac za vse.user posted image Bo morala Marogica zapret pizzerijo za vse ostale.user posted image Bom sporočila tu, kdaj se bomo z januarkami zmenile, pa se bomo potem dalje menile.

Dvomim, da bi folgala oboje skupaj, Tašonka. Že če samo medve s Freycho govorima, majo trije dost za poslušat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2493
24.9.2007 20:36:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Dvomim, da bi folgala oboje skupaj, Tašonka. Že če samo medve s Freycho govorima, majo trije dost za poslušat. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2494
24.9.2007 21:39:36   
majrim
jojojoj, zdej pa ste se najdle....se človek kar odveč počutiuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
24.9.2007 21:54:46   
madejka
Eh Majrim... kaj se ti nič ni kolcalo?user posted image

Tasonka hvalauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
24.9.2007 21:55:45   
Ajvy
Full super, da je srečanje uspelo, sploh si ne predstavljam kako bi  bilo spoznati vas...

MAlena, to pa je super, da je tak rad zunaj, naši glih ni najbolj po godu...
KAr pridi še klepetat....

Tejči, pa kje se ti skrivaš??

Še enkrat hvala vsem za čestitke....se moram pohvalit, da sva bila v Kitajski, babica (njegova mami) pa je čuvala spečo se Tarjo....
Bom še enkrat vprašala, a dajete AD3 kapljice, in kako so nanje reagirali otročki??Hvala za odgovore

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 24.9.2007 22:00:10 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
24.9.2007 23:26:55   
kapica
Ooo, punce, jaz vam kr zavidam, da ste tako lepo cvekale.
Freycha, mas prav, me smo ze na prejsnjem forumu vse dosegleuser posted image .
Madejka tebi pa cestitam za 100tkouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
24.9.2007 23:50:13   
Anonimen
Ajvy, jaz ne dajem AD3 kapljic. Nobenih kapljic ne dajem. Sorry, prej sem spregledala vprašanje.user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2499
24.9.2007 23:50:36   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: pupi
Baja sta mi pobegnila z Renejem pa vama nisem mogla rečt adijo, zato zdaj ADIJO!! user posted image

adijo pupiuser posted image

Ajvy jaz mu dajem D3 kapljice, 2 na dan - po teh nima nič krčev. Jutri imamo posvetovalnico, mogoče mi bo dala nazaj AD3.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.