srki -> RE: Podru se mi je svet (30.6.2007 17:11:14)
|
Če je pustil službo, bi moral malo bolj misliti na to, kako bo preživljal otroka. On ne more plačevati preživnine, ona pa ga lahko preživlja? Trenutno sta oba v item dreku, on in bivša, oba brez službe, on dela na črno, ona dobi podpro. Res žalostno, da se že zaradi otroka ne da zmeniti za preživnino. Meni se zdi, da sta oba tako trmasta in noben nobenemu noče klonit. Poznamo samo tvojo oz. njegovo plat zgodbe, njene pa ne. Vprašanje, kaj bi ona napisala. In to, da si napisala da bi se odpovedal otroku, to mi je pa takoj padlo v oči in pri vsem delu, ki se ga da dobit, predvsem za moške, mi je to strašno grdo. Postavi se v svojo kožo. Pišeš, kako bi ti bilo hudo, če bi vajin otrok bil brez očeta, tako verjetno tudi njej ni lahko. Oba sta odrasla, tvoj in njegova bivša, pa nista sposobna ene normalne komunikacije in dogora v prid otroka. Žalostno. In ja, tudi meni ni jasno, kako bi lahko zidala hišo, če ni noben zaposlen. Mogoče grobo napisano, vendar tako čutim in napisala sem direktno, brez olepšav. Predno je pustil službo pri privatniku, bi si ta čas, ko je vedel, da jo bo enkrat pustil, poiskal novo delo ali službo, seveda prav tako ona-bivša.
|
|
|
|