Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: raho Jaz ti bom pa komentirala samo to: Ti si mama s posebnimi potrebami. Saj pa otroka ne bo pobralo, če bo padla na njega kaplja sline. In kaj si misliš o meni, ki sem dveletnega otroka peljala na OŠ s prilagojenim programom, da je spoznal otroke, ki hodijo tja v šolo, predvsem pa zaradi dejstva, da spozna otroke, ki so drugačni od njega in mu je en fantek polizal roko? Pa redno se igra z deklico, ki ima DS. Smo skoraj sosedi. Sam ne mene sedaj obdolžiti, da sem jaz čudna Ma, ja, dajmo se sedaj hvalit, kdo se druži z več osebami z motnjami v razvoju itn., če bi jih jemala kot nekaj sebi enakega, ne bi potrebovala filat svojega ega s takimi izjavami. Kaj imaš prebavne težave al' kaj? Moj ego je vsaj sit, medtem ko o tvojem tega ne bi mogli reči. In očitno ne razumeš nekaterih postov ali pa ne poznaš DS. Tudi nekateri otroci z DS se zelo slinijo, tako je tudi s to punčko. Zato pa sem napisala, da se redno igra s to deklico. Pa je mnogokrat tudi celi slinast. So what. In mimogrede, draga anonimna skrbna mamica, očitno nimaš razčiščeno z osnovnimi pojmi - ljudje s PP niso enaki nam in so drugačni. Zato pa jih označujemo kot ljudi s posebnimi potrebami. Ker potrebujejo NAŠO pomoč, da se lahko samoaktualizirajo. Mi je že žal, da sem ti kaj napisala, ker očitno res nimaš razčiščeno v glavi, kaj želiš. Imaš res nocomment izjave, še sama ne veš, kaj bi bilo boljše - po eni strani nam zagotavljaš, kako strpna si, po drugi pa te moti, da se je ta ženska slinila po tvojem otroku. Najprej razčisti sama pri sebi, kaj hočeš, pa se potem spravi odpirat temo. In kaj bi potem rekla na to, da je moja babica čuvala mojega komaj rojenega otroka in je imela Lou Gerhigovo bolezen bolj zanano kot ALS? Da bi šele videla, kako se slinijo ti, saj jim odmirajo mišice v požiralniku.
|