Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko se crkljate? 2.7.2007 10:16:42
|
|
|
|
tinkatonka
|
Karakterja ne moreš speminjati. Eni otroci imajo večje potrebe po dotiku kot drugi. V nasprotju s tvojim je moj ful crkljiv. Sicer je raziskovalec 100 na uro in ni sekunde pri miru. Ko se pa umiri se pa tako lepo pocrklja. je pa crkljanje res prijetno in upam da se bo tudi tvoj lumpek kdaj več crkljal.
|
|
RE: Koliko se crkljate? 2.7.2007 15:10:47
|
|
|
|
mojčika
|
Naša 15-mesečnica se pusti tudi pol ure praskati, po hrbtu, trebuhu, laseh, no zdaj mi je še zaspala zraven... vsak dan najman pol ure, če se jaz ne spomnem, mi prinese grebljico, saj veste, tisto leseno reč za praskanje Ko pridem is službe me objema in poje aaaaaa, to pomeni moja moja mama, pa lupčke na usta dobivam, če smo na kavču se sama stiska k meni.... Lahko bi rekla, da imamo pravo muco maco, meni pa to takoooo paše
< Sporočilo je popravil mojčika -- 2.7.2007 15:13:56 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
TAŠČAnataly33Ali se razumete s taščo?DA (
69%)
NE (
31%)
Število vseh glasov: 139Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!