Anuška79 -> RE: Koliko se crkljate? (2.7.2007 10:10:27)
|
Naš bo kmalu star 4 leta. Do pred kratkim se skorajda ni crkljal. Ja lubčka, buc, nos - nos in objem (najina rutina), ki vzame cirka pol minute, nato pa naprej v akcijo. Potem je pa nekje pri treh letih prišel proti jutru prihajat v najino posteljo, da bi se malo pocrkljal (se je ulegel, dal lubčka, me objel in zaspal). Sedaj včasih sam prišiba do mene in pravi: Mami, dajva se mal moj - moj. Pa se objameva in že leti. Občasno ima pa 'napad' in me začne lubčkat, pa objemat in božat, pa seveda 'moja mami', 'moja lepa mami', 'moja luštna mami'. Je pa to lahko popoldne na kavču ali pa sredi noči. Se pa strinjam, da otrok že sam pokaže, kaj mu paše in če z vsakodnevno rutino pri starših dobi dovolj občutka varnosti in ljubezni, poleg tega pa ga še vse zanima, trenutki crkljanja ne bodo tako pogosti. Sama sem bila včasih kar malo žalostna, ker se je tako malo crkljal, zdaj pa vem, da bo že prišel, ko me bo potreboval in da je moja naloga takrat, da mu pač ustrežem. Je potem zaradi tistega 'moja moja lepa mami' vse pozabljeno.
|
|
|
|