|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pretepa šestnajstletnico
26.6.2007 16:35:37   
purple
IZVIRNO SPOROČILO: Tanyka

V glavnem oče je punco prej odpeljal, kako bo pa naprej vam sporočim.
Nas bo še danes obvestil kako so se pomenli.

se tipkamo

Sam da se premika v pozitivni smeri. Težko je biti priča tako težki situaciji. Jaz sem bila v naši situaciji mama, pa sem dobivala tudi negativne odzive, ker sem prijavila. Upam, da bo dekle povedala resnico, samo tako ji bo oče lahko pomagal.

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
26.6.2007 17:01:30   
jade1
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

se zelo strinjam s purple, pa tudi z jade, da kako, hudičauser posted image , si predstavljate, da bo policija kaj naredila, če jih pa nihče nič ne obvesti, kaj se dogaja???user posted image Sama sem imela zdaj nekaj poslov s policijo, sicer preventiva, ampak ravno ta tema - nasilje nad otroki... In se mi res ne zdi, da se ne bi trudili! Mislim, da mnogi delajo po najboljših močeh, vsi verjetno res ne, pa saj vsi v nobenem poklicu ne delajo ves čas 100%, bodimo fer!

Zdi se mi zelo zelo zelo narobe čakat, ja, tudi se mi zdi zelo zelo nefer postavljat svoje udobje (torej ne-kreganje s taščo) pred grozno trpljenje otroka!!! Ma, res, no, kako lahko to upravičite, res ne razumem... So stvari, ki so enostavno hujše, kjer je pač prav, da naredimo kar je prav, če je treba pričat na sodišču, pač pričat, ne vem, meni se zdi, da je treba zaščitit tiste, ki se sami ne morejo in ta 16letnica je sigurno tak primer... Ne vem, grozno mi je, kako lahko tako razmišljate? Kaj je kreganje s taščo res hujše od batin sosedove deklice????!

In ne, ne zdi se mi, da mora oče prvi zvedet - glede na to, kako se supre briga za svojo hči, je verjetno ne bo zaščitil in reva bo še bolj trpela... In glede na to, da si je punca našla takega psihota, je zelo možno, da tudi v original familiji ni bilo vse popredalčkano... Žal, ampak take stvari grejo navadno naprej iz otroštva... Naj se zmenijo med sabo, ja, ko se bojo pobili med sabo, se boste pa vsi zgražali - amopak samo tak se znajo nekateri zmenit med sabo! In če jim tega ne preprečimo po svojih najboljših močeh, smo ravno tako krivi!!!!

ukrepat je treba takoj!!! Punco je treba dat v varen mladinski dom ali kaj podobnega in jo čuvat! Ne pa čakat, da se bojo zmenli med sabo, ljubi bog!!!!pa tako lepo se nekateri naredijo, ko jih vzameš stran od idiotov!

Ker če se jutri deklica ne bo zbudila, jo boš mela na vesti, pa če si še tako rečeš, da to ni tvoja stvar in se ne boš vmešavala in se kregala s svojimi "stanodajalci"... So pač ene stvari, ki so pomembnejše od drugih... Tudi če se ne dogajajo nam...

Se strinjam z Ronjo. Tanyika po moje ni Ronja mislila tebe užalit, je napisala tudi bolj na splošno, da smo ljudje raje tiho in se ne vmešavamo. Ronja ni taka, da bi te hotela užalit, ker je super punca.
Pa tudi ona ima velikega bušija. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 52
26.6.2007 17:29:16   
samomi
jaz bi pa na policijo poslala anonimno pismo kjer jim bi vse natančno pojasnila - po pošti, ne po mailu. to so zelo hude stvari, ki se marsikje dogajajo, pa si zatiskamo oči pred njimi. čas je da se to neha! Upam, da bo oče ukrepal in tega bizgeca od moškega poslal v tri krasne. Mislim, ej, psihopat!user posted image

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 53
26.6.2007 17:44:42   
Anonimen
joj, upam, da se vse uredi tako, kot se mora...ti pa le še malce opazuj, kaj se dogaja...ker če ne bo nobenih sprememb, ne odlašaj več...kar diretamente na policijo in CSD...srečno

(odgovor članu samomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
26.6.2007 18:27:24   
Anonimen
Ja kako pa veš,da jo tepe,če ninikoli niti klicala na pomoč?Kaj pa če tako sexata,da se dere????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
26.6.2007 18:38:32   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: nežna

.Ne smemo se obremenjevati s tem, kaj bo kdo naredil, če prijavimo, ampak moramo ukrepati in to takoj.

Nežna. Saj nisem mela v mislih, da naj nič ne naredi, da potem punca še bolj ne bi trpela. Mislila sem, da je nujno potrebno najti pravo pot in pravi način. Ker punci je potrebno več kot očitno pomagati. Samo pravo pot je treba najti.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
26.6.2007 18:44:58   
Anonimen

Madona Gorazdova..........................kaj za boga napadaš
In kdo bo pisal sem vprašanja ni tvoje delo, tako, da se malo brzdaj punca.Sicer pa nisem odprla teme zato, da bi se tukaj prepirala ampak dobila primerne odgovoreuser posted image
Boš videla ko boš imela sama otroka, če ne boš imela nič napravit s takšnimi stvarmi in bo policija pred tebojuser posted image user posted image user posted image user posted image Starši so tu na 1. mestu potem vsi ostali
Halo punca zresni se

Malo se umiri, ok!

Jaz tukaj zaključujem! user posted image

< Sporočilo je popravil Gorazdova -- 26.6.2007 18:45:40 >

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
26.6.2007 20:20:45   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Ja kako pa veš,da jo tepe,če ninikoli niti klicala na pomoč?Kaj pa če tako sexata,da se dere????user posted image user posted image user posted image

Paše ji  vsekakor ne,........

Ker se joče, pa pravi, da ji bo živce požrl, mogoče res tak seksata ampak iz njenega dretja je razbrat da ji to ni všeč. ker mu pravi naj jo pusti pri miru in izgine, da mu je vse dala on pa tako počne z njo,...........................................

Očetu pa je vse zanikala češ da se samo žgečkata,......
Kaj več še ne vem

Ronja-user posted image user posted image user posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
26.6.2007 20:26:21   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Madona Gorazdova..........................kaj za boga napadaš
In kdo bo pisal sem vprašanja ni tvoje delo, tako, da se malo brzdaj punca.Sicer pa nisem odprla teme zato, da bi se tukaj prepirala ampak dobila primerne odgovoreuser posted image
Boš videla ko boš imela sama otroka, če ne boš imela nič napravit s takšnimi stvarmi in bo policija pred tebojuser posted image user posted image user posted image user posted image Starši so tu na 1. mestu potem vsi ostali
Halo punca zresni se

Malo se umiri, ok!

Jaz tukaj zaključujem! user posted image

Veliko sem na rr in verjemi, da sem vidla par tvojih postov v katerih napadaš, si freh,....................
No sedaj ti je dosti oproščeno, ker si tečka nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem človek, ki se mu je fajn kregatuser posted image user posted image user posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
26.6.2007 21:07:51   
Anonimen

Veliko sem na rr in verjemi, da sem vidla par tvojih postov v katerih napadaš, si freh,....................
No sedaj ti je dosti oproščeno, ker si tečka nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem človek, ki se mu je fajn kregatuser posted image user posted image user posted image

Uhh, kdaj je to bilo.. Nisem pa freh, ampak pač naravnost povem: al je grdo povedano, ali lepo... Ni važno.. In tu se sedaj ne gre za mene, ampak za 16-letnico, rtako da.. Če kaj želiš, obstajajo zasebni user posted image LP

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
27.6.2007 12:30:18   
ronja
Hm, zdaj ne vem, a si jeznauser posted image name ali neuser posted image , vsekakor nisem hotela nikogar žalit, hotela sem samo rečt, da ko nekaj veš, si zaradi tega odgovoren, da ukrepaš, žal je pač tako, ni luštno in je včasih prav zafrknjeno, ker ne veš točno, kaj bi naredil (sem se že znašla v podobnih situacijah, pa še precej mlajša sem bila in vem, da je grozno...)

To nam zelo neizbežno pove naša vest, ko nam ne da spat, ko te je navsezadnje poslala sem tole pisat... Veš, da si ne bi mogla rečt, da ni tvoja stvar, če bi se punci kaj zgodilo... Kot si jaz nisem mogla... Čakat, da bojo žrtve same prišle z resnico na dan je čisto nerealno, sploh če gre za otroke, ker so to tako bogi trpinčeni ljudje brez neke izdelane samopodobe oz. z nizko samozavestjo, da si tega enostavno ne upajo... Če ti nekdo ves čas govori, da si zguba in da si to zaslužiš, mu počasi začenjaš verjet...
Ljudje, ki živijo z nami, imajo velik vpliv na nas, žal ni vedno pozitiven... Težko je nam sodit, kaj naj oni naredijo, to je tako, kot če bi invalidu rekel, da naj pač naredi tistih par korakov, to pa res ni taka reč... meni ne, njemu pa... zato mislim, da smo mi (tisti, ki pač vemo, da se kje dogaja kaj nepravičnega) odgovorni zanje, sploh če so to otroci (in 16letnica je dejansko še otrok, pa ne glede na to, kake igrice se gresta...)

Res sem user posted image , vendar pa sem bila na to temo že prej občutljiva, ker se mi zdi narobe, da ljudje včasih nočemo postavit tujega trpljenja pred svoje sebične zahteve - potem nas pa muči slaba vest, ki nam ne da spat...  Verjamem, da je težko izpostavljat svoje otroke, ko jih imaš in se seveda bojiš, da bi se ti psiho maščeval prek njih, vendar so to večinoma taki ljudje, ki se znašajo nad bližnjimi, nad drugimi si niti ne upajo... Veš pa res nikoli ne...
Ampak kljub temu mislim, da je prav te stvari prijavit na policijo, ker tja tudi sodijo - če to, kar se gresta ni žgečkanje ampak psihično in fizično izživljanje nad otrokom (kar ti čisto verjamem, sicer ne bi tu spraševala), potem je to kriminalno dejanje in spada na policijo, kakorkoli obračaš...

Karkoli gre okoli (CSD, SOS telefon, oče...), vsi bojo na koncu rabili policijo, ker ima samo ona pooblastila, da nasilneža odstrani oz. mu prepove (začasno) približevanje - oz. da da da ovadbo na sodišče... Samo dlje bo trajalo, če gre zadeva po ovinkih, med tem pa bo punca trpela, zato pravim, da se mi zdi najboljše kar direkt poklicat... Pa če ne drugega, tudi če to revico oče zaščiti, si bo psiho našel drugo... Treba je kačo prijet za glavo, ne za rep...

Tudi se mi zdi, da bi bilo punci veliko lažje se zaupat eni policajki/socialni delavki/psihologinji..., ki dela na tem in je izšolana za tako delo, pozna veliko primerov, itd..., ve, kako pristopit in je navsezadnje tujka, kot pa očetu... Ker pri očetu je še kup čustev zraven in je veliko težje priznat, da si morda naredil napako, ko so zbral tega človeka, pa da si pustil, da tako s tabo dela... Enostavno se počutiš bolj osramočeno, se mi zdi... In rajši vse skup zanika... ne vem, malo razmisli, mogoče bi bilo tudi tebi lažje povedat eni x-sociologinji kot pa očetu... Že če imaš krasno spolno življenje, ga ne bi šla razlagat očetu, ne? Zdaj si pa predstavljaj, da nimaš krasnega življenja, ampak se nekdo izživlja nad tabo... Še toliko hujše, ni res? Vsekakor pa oni bolj poznajo razne "fore", kako izvlečt resnico, saj so se zato šolali...

Drugače si ne znam razlagat tega, da so se punce, ki sem jih inštruirala, dostikrat izpovedale meni, ki nimam nobene izobrazbe v tej smeri, sploh nič... Samo nisem straš in vedo, da jih ne bom obsojala in sem tujka, vendar ravno prav blizu, da si upajo povedat... Res je včasih lažje razlagat tujcu, ne moreš verjet, kaj ti recimo vse ljudje povejo na štopu, doma pa ne bi nikoli upali... Samo v razmislek, da mogoče le ni oče edini pravi naslov... Čeprav je vsekakor prav da ve in hvalabogu je ukrepal.

piši, kako se je izteklo...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 61
27.6.2007 21:10:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Uhh, kdaj je to bilo.. Nisem pa freh, ampak pač naravnost povem: al je grdo povedano, ali lepo... Ni važno.. In tu se sedaj ne gre za mene, ampak za 16-letnico, rtako da.. Če kaj želiš, obstajajo zasebni user posted image LP

Ne maži se ven Gorazdova. Z vsakim si se pripravljena na mrtvo skregat. Si ena velika prepirljivka, dokler zadnjič nisem vidla da si 19 stara, in s tem ti je pol oproščeno. Pri 19 sem bila tudi jaz najbolj pametna na svetu, pa v vsem sem imela prav...sedaj sem pa žal 30, pa vem, da imam le svoje mnenje, ki ga delim. In ne napadam drugih! Res si ena tečka nosečka.
Zakaj sem anonimna? Ko sem ti nazadnje povedala isto, si me napadla še v parih postih. Ker pa vem, da napadaš vse po vrsti, boš sedaj težko znesla jezo nameuser posted image

Tanyka teb pa samo čestitam. user posted image Posredovala si naprej. Vedno pa mora človek misliti tudi na svojo družino. tak psihopat ne bi prišel trkat na vaša vrata ob svetlem dnevu!!!Verjetno bi ponoči raje vstopil skozi stranska...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
27.6.2007 21:13:18   
Anonimen
Hej, kaj misliš, da sem neumna?? Pa saj vem, kdo si, brez skrbi user posted image Me ne gane a veš.. Mi prav dol visi, kaj si ti misliš o meni in kaj si drugi mislijo o meni user posted image In, kdo si ti, da boš tukaj meni pamet solila???? Ah dej no.. Prav smešna si mi user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
28.6.2007 8:05:16   
CAPA
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
28.6.2007 10:30:28   
Anonimen
Se popolnoma strinjam s ta zadnjo anonimno glede prepirljivke.

Tanyka-da bi le bilo več takšnih kot si ti!

(odgovor članu CAPA)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
28.6.2007 17:41:45   
caillou
Prav smešne ste res, ko se vse pametne in stare-jše, spravljate na ravno tako pametno, vendar malo mlajšo.

Vse je to ista pakunga.

Kako se je pravzaprav razpletla tale zgodba user posted image ?

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
28.6.2007 20:26:00   
tanikaa
Dam starega jurja za eno temo  brez krega.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 67
28.6.2007 20:52:08   
caillou
Ti Tanikaaaaaaa, a ti v predprihodnosti pišeš al kaj ? Poglej si uro namreč ?

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 68
28.6.2007 20:52:33   
caillou
Uf, očitno tudi jaz.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 69
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?