ronja
|
se zelo strinjam s purple, pa tudi z jade, da kako, hudiča , si predstavljate, da bo policija kaj naredila, če jih pa nihče nič ne obvesti, kaj se dogaja??? Sama sem imela zdaj nekaj poslov s policijo, sicer preventiva, ampak ravno ta tema - nasilje nad otroki... In se mi res ne zdi, da se ne bi trudili! Mislim, da mnogi delajo po najboljših močeh, vsi verjetno res ne, pa saj vsi v nobenem poklicu ne delajo ves čas 100%, bodimo fer! Zdi se mi zelo zelo zelo narobe čakat, ja, tudi se mi zdi zelo zelo nefer postavljat svoje udobje (torej ne-kreganje s taščo) pred grozno trpljenje otroka!!! Ma, res, no, kako lahko to upravičite, res ne razumem... So stvari, ki so enostavno hujše, kjer je pač prav, da naredimo kar je prav, če je treba pričat na sodišču, pač pričat, ne vem, meni se zdi, da je treba zaščitit tiste, ki se sami ne morejo in ta 16letnica je sigurno tak primer... Ne vem, grozno mi je, kako lahko tako razmišljate? Kaj je kreganje s taščo res hujše od batin sosedove deklice????! In ne, ne zdi se mi, da mora oče prvi zvedet - glede na to, kako se supre briga za svojo hči, je verjetno ne bo zaščitil in reva bo še bolj trpela... In glede na to, da si je punca našla takega psihota, je zelo možno, da tudi v original familiji ni bilo vse popredalčkano... Žal, ampak take stvari grejo navadno naprej iz otroštva... Naj se zmenijo med sabo, ja, ko se bojo pobili med sabo, se boste pa vsi zgražali - amopak samo tak se znajo nekateri zmenit med sabo! In če jim tega ne preprečimo po svojih najboljših močeh, smo ravno tako krivi!!!! ukrepat je treba takoj!!! Punco je treba dat v varen mladinski dom ali kaj podobnega in jo čuvat! Ne pa čakat, da se bojo zmenli med sabo, ljubi bog!!!!pa tako lepo se nekateri naredijo, ko jih vzameš stran od idiotov! Ker če se jutri deklica ne bo zbudila, jo boš mela na vesti, pa če si še tako rečeš, da to ni tvoja stvar in se ne boš vmešavala in se kregala s svojimi "stanodajalci"... So pač ene stvari, ki so pomembnejše od drugih... Tudi če se ne dogajajo nam...
|