caillou -> RE: Pretepa šestnajstletnico (26.6.2007 9:42:39)
|
Vse lepo in prav, sam kaj ko smo kot ljudje tako slabo zaščiteni s tole našo zakonodajo. Pred kratkim se je tudi v naši soseski zgodilo nekaj, kar je bilo nemudoma potrebno prijaviti. Policaji so prišli v dveh minutah na prizorišče. Izsledili so klicano številko (by the way je bilo klicano na anonimno številko) in nas potem martretirali, da tipček noče vsega priznati in da bomo mogli na sodišču pričati. Ja seveda, krasno, na sodičšu bom sedela nasproti kriminalca, gledal me bo v oči, povedali mu bodo kdo sem, kaj sem, koliko zaslužim, katero številko spodnih gat imam,.....Če ne bom prišla na pričanje, me bodo denarno kaznovali ?!? In to naj bi ščitilo koga že [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ? Mi je prav žal, vendar je naša zakonodaja taka, da na koncu človek ki hoče pomagati postane žrtev lastne dobrote. Mene in moje bljižnje so šolali. Saj se sliši čudno in mi res ni pisano na kožo, vendra ker zakoni ščitijo kriminalce, se ob vsakem takem slučaju od sedaj naprej rajši obrnem stran. In do pred kratkim sem delala po svojih najbolših močeh, danes mi je jasno kam brzi ta svet. Pokliči njene starše, to je vse kar lahko storiš. Po pameti punca, dobrota je že zdavnaj sirota.
|
|
|
|