|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pretepa šestnajstletnico
26.6.2007 12:10:49   
jade1
Gorazdova tanyika se je jezila name. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
26.6.2007 12:24:16   
Anonimen
Aha, ti si tudi noseča? Ker je buši omenjala, pa sem mislila, da misli mene user posted image user posted image

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
26.6.2007 12:37:51   
purple
Jaz imam za policijo mešane občutke. Ja, sprejmejo prijavo, raziščejo, če so dokazi dajo na sodišče. Ja kaj drugega ne morejo narediti, vem samo...

Sem imela pred kratkim problem, da je dve 14 let star otrok izsiljeval mojega 12 let starega otroka (tudi pretepel ga je).Prijavila sva policiji, kjer so korektno obravnavali ovadbo, raziskali, dali ovadbo na sodišče. Ironija vsega je, da sodni mlini pri nas počasi mlejejo in ta štirinajstletnik bo jeseni sošolec mojega sina, saj gre že tretjič v sedmi razred.

Vem, da si primera nista ista, opisala sem postopek, kako to gre. V tem času se lahko marsikaj zgodi, sploh če dekle ne bo priznalo trpinčenje.

Tanika, upam da se bo pri vas kaj hitreje rešilo, saj se mi to dekle smili v dno duše. 

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.6.2007 13:00:57   
karmy
IZVIRNO SPOROČILO: jade1

Uf, pa sem se zmotila? Jah je bila že pozna ura včeraj. user posted image

ni panike samo bi bla rahla zmeda...user posted image user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.6.2007 13:02:23   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: purple

Tanika, upam da se bo pri vas kaj hitreje rešilo, saj se mi to dekle smili v dno duše. 

Zakaj naj bi se pri nas kaj rešilouser posted image  Jaz nisem nikjer nič napisalauser posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 30
26.6.2007 13:08:44   
purple
Oprosti Tanikaa, misla sm Tanyka.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.6.2007 13:09:37   
tanikaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Hec, hec, hec...user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 32
26.6.2007 13:10:59   
purple
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
26.6.2007 13:19:42   
cmokec
Res mi ni jasno, zakaj ne daš prijave o zlorabljanju otroka? Pa tako se ti otrok smili. In potem upaš, da ni prepozno. Ja, kaj zaboga pa čakaš. Soseda si, vse vidiš, vse slišiš, pa te najbolj skrbi, če bo pri vas pozvonil?

Halo, dobro jutro Slovenija. user posted image

Če imaš vsaj kaj vesti, pokliči. Ker, če ti je hudo in se ti otrok smili - koliko bo morala punca pretrpeti, da se boš zganila.

Sorry, jaz bi najprej poklicala na 100 telefonskih, tebi bi dala eno okoli ušes, ker se ne zganeš, prijaznega soseda bi pa v tem času že odpeljali.

In ne sedaj rečt, da bi poklicala, samo imajo nekatere slabe iskušnje s policijo. Al ti kličeš zaradi mene, katere druge, al bi mogoče raje rešila ubogega otroka???

P.S. Se opravičujem za oster ton, samo se mi kaj kadi z glave od jeze.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 34
26.6.2007 13:21:29   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: purple

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je pač dolgčas. user posted image user posted image

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 35
26.6.2007 13:23:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec

Res mi ni jasno, zakaj ne daš prijave o zlorabljanju otroka? Pa tako se ti otrok smili. In potem upaš, da ni prepozno. Ja, kaj zaboga pa čakaš. Soseda si, vse vidiš, vse slišiš, pa te najbolj skrbi, če bo pri vas pozvonil?

Halo, dobro jutro Slovenija. user posted image

Če imaš vsaj kaj vesti, pokliči. Ker, če ti je hudo in se ti otrok smili - koliko bo morala punca pretrpeti, da se boš zganila.

Sorry, jaz bi najprej poklicala na 100 telefonskih, tebi bi dala eno okoli ušes, ker se ne zganeš, prijaznega soseda bi pa v tem času že odpeljali.

In ne sedaj rečt, da bi poklicala, samo imajo nekatere slabe iskušnje s policijo. Al ti kličeš zaradi mene, katere druge, al bi mogoče raje rešila ubogega otroka???

P.S. Se opravičujem za oster ton, samo se mi kaj kadi z glave od jeze.

Tu se pa strinjam s teboj!!

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
26.6.2007 13:28:04   
Tanyka
Tašča je obvestila očeta in sedaj je on tisti ki bo posredoval !!!!!!!!!!!

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
26.6.2007 13:29:39   
tanikaa
Močno dvomim, da se bo kaj spremenilo. Kot starš bi oče že veliko prej skapiral, kaj se dogaja z njegovim otrokom, ker modric se valda ne da samo tak skriti. Tak da se resnično bojim, da bo vse po starem.

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
26.6.2007 13:30:28   
Anonimen
Mislim, halo Tanyka... Ti si pisala sem, da te skrbi, ne tašča.... Ma kaj ima oče za ukrepat, to je stvar za policijo.. In, če se spraviš odpret temo, si prvo zamisli, če si pripravljena sprejeti komentarje, ki ti niso po godu, in odgovoriti nazaj kar se da lepo.. Če si, potem odpri temo, drugače pa ne! Lepa hvaležnost ja!!

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
26.6.2007 14:12:14   
CAPA
Gorazdovauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
26.6.2007 14:16:38   
Tanyka
Madona Gorazdova..........................kaj za boga napadaš
In kdo bo pisal sem vprašanja ni tvoje delo, tako, da se malo brzdaj punca.Sicer pa nisem odprla teme zato, da bi se tukaj prepirala ampak dobila primerne odgovoreuser posted image
Boš videla ko boš imela sama otroka, če ne boš imela nič napravit s takšnimi stvarmi in bo policija pred tebojuser posted image user posted image user posted image user posted image Starši so tu na 1. mestu potem vsi ostali
Halo punca zresni se

Na stvari pa je takouser posted image

Jaz živim pri tašči na stanovanju-sem priseljenka, tako da...................
Tašča in tast se nista hotla vtikovat.................................In kaj naj jaz kot prisklednica grem čez njiju in se skregam z njima-razumete v kakšni situaciji sem al ne?
Že to da bo obvestila očeta je +

Če ne bo oče okrepal, ga nagnal ali kakorkoli bom obvestila csd.Me razumete-mislim, da je vseeno njen oče tisti ki more prvi zvedet za to.Potem csd, policija,...........

Sprejmem pa tudi odgovore ki mi niso po godu.

CMOKEC-tvoj je čist realn, tak pač je žal, sem ga sprejela, in se strinjam, da si zaslužim zaušnicouser posted image

Pa hvala za odgovore

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 26.6.2007 14:19:36 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
26.6.2007 14:16:52   
tanikaa
Punce res ni treba kregat, nadirat...bla, bla, bla, Tanyke. Ženska proba najti pravo pot. Malo je težko sodit nam, ki nismo v tej situaciji. Dejstvo je, da človek nikoli ne ve, kak bo ta pošast reagirala, ko bo zvedel, da je bil prijavljen. Mogoče bo boga punca še bolj trpela. Zato je treba najti pravo pot, in edina prava je, da se punco čim prej reši.

Tanyka, ti pa nam napiši, kak se bo stvar rešila.

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 42
26.6.2007 14:21:56   
Anonimen
Ko slišim takšno zgodbo me kar strese. Ne bom nikogar učila kaj naj naredi, samo povem, da bi sama osebno naredila vse kar je možno, da tej punci pomagam.Ne smemo se obremenjevati s tem, kaj bo kdo naredil, če prijavimo, ampak moramo ukrepati in to takoj.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
26.6.2007 14:22:11   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Punce res ni treba kregat, nadirat...bla, bla, bla, Tanyke. Ženska proba najti pravo pot. Malo je težko sodit nam, ki nismo v tej situaciji. Dejstvo je, da človek nikoli ne ve, kak bo ta pošast reagirala, ko bo zvedel, da je bil prijavljen. Mogoče bo boga punca še bolj trpela. Zato je treba najti pravo pot, in edina prava je, da se punco čim prej reši.

Tanyka, ti pa nam napiši, kak se bo stvar rešila.

hvala user posted image user posted image moja soimenjakinjauser posted image user posted image user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 44
26.6.2007 14:27:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanyka
Če ne bo oče okrepal, ga nagnal ali kakorkoli bom obvestila csd.Me razumete-mislim, da je vseeno njen oče tisti ki more prvi zvedet za to.Potem csd, policija,...........

To je po eni strani že prav. Če bo kaj naredil, ampak dvomim. Po drugi strani bi bilo mogoče bolje, če bi kar CSD poklicala. Jaz bi najbrž kar tako naredila, posebej če bi se tistega tipa bala. Sploh nobenemu ne bi povedala, tudi tašči ne, kar poklicala bi.

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
26.6.2007 15:14:24   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

IZVIRNO SPOROČILO: Tanyka

To je po eni strani že prav. Če bo kaj naredil, ampak dvomim. Po drugi strani bi bilo mogoče bolje, če bi kar CSD poklicala. Jaz bi najbrž kar tako naredila, posebej če bi se tistega tipa bala. Sploh nobenemu ne bi povedala, tudi tašči ne, kar poklicala bi.

tud jaz bi naredila tako.

kaj je pa oče rekel tašči? kako je odreagiral, je bil presenečen, zgrožen......?

< Sporočilo je popravil mika -- 26.6.2007 15:15:11 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
26.6.2007 15:59:06   
Freycha
kaj pa, če imata samo kake sado mazo igrice?user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 47
26.6.2007 16:02:00   
ronja
se zelo strinjam s purple, pa tudi z jade, da kako, hudičauser posted image , si predstavljate, da bo policija kaj naredila, če jih pa nihče nič ne obvesti, kaj se dogaja???user posted image Sama sem imela zdaj nekaj poslov s policijo, sicer preventiva, ampak ravno ta tema - nasilje nad otroki... In se mi res ne zdi, da se ne bi trudili! Mislim, da mnogi delajo po najboljših močeh, vsi verjetno res ne, pa saj vsi v nobenem poklicu ne delajo ves čas 100%, bodimo fer!

Zdi se mi zelo zelo zelo narobe čakat, ja, tudi se mi zdi zelo zelo nefer postavljat svoje udobje (torej ne-kreganje s taščo) pred grozno trpljenje otroka!!! Ma, res, no, kako lahko to upravičite, res ne razumem... So stvari, ki so enostavno hujše, kjer je pač prav, da naredimo kar je prav, če je treba pričat na sodišču, pač pričat, ne vem, meni se zdi, da je treba zaščitit tiste, ki se sami ne morejo in ta 16letnica je sigurno tak primer... Ne vem, grozno mi je, kako lahko tako razmišljate? Kaj je kreganje s taščo res hujše od batin sosedove deklice????!

In ne, ne zdi se mi, da mora oče prvi zvedet - glede na to, kako se supre briga za svojo hči, je verjetno ne bo zaščitil in reva bo še bolj trpela... In glede na to, da si je punca našla takega psihota, je zelo možno, da tudi v original familiji ni bilo vse popredalčkano... Žal, ampak take stvari grejo navadno naprej iz otroštva... Naj se zmenijo med sabo, ja, ko se bojo pobili med sabo, se boste pa vsi zgražali - amopak samo tak se znajo nekateri zmenit med sabo! In če jim tega ne preprečimo po svojih najboljših močeh, smo ravno tako krivi!!!!

ukrepat je treba takoj!!! Punco je treba dat v varen mladinski dom ali kaj podobnega in jo čuvat! Ne pa čakat, da se bojo zmenli med sabo, ljubi bog!!!!pa tako lepo se nekateri naredijo, ko jih vzameš stran od idiotov!

Ker če se jutri deklica ne bo zbudila, jo boš mela na vesti, pa če si še tako rečeš, da to ni tvoja stvar in se ne boš vmešavala in se kregala s svojimi "stanodajalci"... So pač ene stvari, ki so pomembnejše od drugih... Tudi če se ne dogajajo nam...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 48
26.6.2007 16:24:53   
Tanyka
Ta zadnji post bom popolnoma ignorirala, ker je iz njega razbrat same žaljivke do meneuser posted image user posted image

Smo ukrepali, čeprav je ona vse zanikala pravi, da se samo žgečkata,.......A je slišat, da se brani itd,................

V glavnem oče je punco prej odpeljal, kako bo pa naprej vam sporočim.
Nas bo še danes obvestil kako so se pomenli.

se tipkamo

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 26.6.2007 16:26:24 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 49
26.6.2007 16:27:40   
Rožica I
Težko je biti pameten v taki situaciji user posted image ..
Tudi jaz bi najverjetneje nekaj na svojo roko napravila, (CSD in policija so mi, žal,preveč nezanesljivi in prepočasni user posted image ), tako da morda kakšen anonimni telefon za žrtve nasilja. Če ne druga, te lahko oni napotijo naprej!
Poskušala bi nekako vzpostaviti stik z dekletom, jo vprašati kaj glede lastnih domnev..
Bodi previdna v vsakem primeru glede tebe in glede dekleta!

Je pa resnično grozno, da lahko nekoga ubijajo ali posiljujejo zraven nas, pa ne bo nihče s prstom mignil, ker se kao nočemo mešat. Predstavljajmo si sami sebe pri 16-ih v tej situaciji..To ubogo dekle nima nikogar na tem svetu, ki bi ji pomagal user posted image ...

ROŽICA

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?