|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pretepa šestnajstletnico
25.6.2007 22:12:56   
Tanyka
Imam 2 sosedi katerima starši so se ločili 3 leta nazaj.Tastarejša je stara (21 let) živi pri svojem fantu.Tamlajša stara 16 let pa živi v tej hiši sama s svojim fantom (če lahko sploh tako rečem, ker je namreč star okrog 45 let).Je ločen,......................
Mama od te punce živi nekje v mestu, oče pa je bolj kot ne terenski.Je doma manj kot enkrat na teden.

No in naj povem v čem je problemuser posted image user posted image user posted image

Cele noči jo trpinči psihično in fizičnouser posted image user posted image user posted image

Pretepa jo tako, da se sliši k meni v stanovanje, govori ji takšne stvari, da me je grozauser posted image user posted image .Mislim, da jo ima celo nekje privezano, ker je ni nič na svetlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Njeni kriki se slišijo samo iz enega prostorauser posted image
Ona mora govorit to kaj želi on.Gre pravzaprav za pravega psihopata.
Punca se mi ful smili in ne vem kako naj pomagam, sama imam dva otrokeca in se bojim, da jima ta moški kaj nardi, če se vmešamo.Živimo pa skupaj s starši od mojega in prav oni pravijo, da se naj sami pomenijo, ampak user posted image  kakouser posted image , če nihče ne ve zato razen nas in seveda njiju.Ona pa tak od straha ne bo povedala nikomur.

Nikoli pa ne kriči na pomoč.
Včasih je tudi sama, a ne vem če ima dostop do telefona.
Danes je bil doma tudi njen oče, kateri pa verjetno ni opazil nasiljauser posted image

Mene je grozauser posted image user posted image user posted image user posted image   SAJ JE VENDAR ŠE OTROK

Kako bi ji pomagali na mojem mestu, preveč se res ne upam vmešat, ker je ta ded res praviuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 25.6.2007 22:15:48 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pretepa šestnajstletnico
25.6.2007 22:18:38   
Anonimen
Pa saj lahko anonimno pokličeš na policijo!

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.6.2007 22:22:10   
Tanyka
Ja ampak kaj če ne bo upala povedatuser posted image user posted image
Kaj če vse zanikauser posted image user posted image user posted image
Policija pa tako ali tako nič ne ukrene dokler ni že  nekdo na pol mrtevuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 25.6.2007 22:24:05 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.6.2007 22:23:52   
jade1
Pokliči anonimno na policijo 0801000

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.6.2007 22:26:12   
Anonimen
Pokliči na CSD in na policijo. Ali pa vsaj a CSD, povej, kaj se dogaja, in jih vprašaj za nasvet.

Ker kaj če ji res kaj naredi (no, sa ji je e)? Boš lahko spala?

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.6.2007 22:28:56   
Anonimen
Kaj pa, če poveš staršem? Saj je punca vendar mladoletna user posted image . In ne vem, kako v primeru mladoletnosti reagira policija? A res čakajo na žrtev?

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.6.2007 22:30:20   
Tanyka
user posted image user posted image user posted image

Bom jutri poklicala na csd- to mi ni prišlo niti na pamet.

Spim pa že itak celi teden slabo, ker sem nonstop na okni in molim, da jo pusti pri miru.

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.6.2007 22:33:59   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Kaj pa, če poveš staršem? Saj je punca vendar mladoletna user posted image . In ne vem, kako v primeru mladoletnosti reagira policija? A res čakajo na žrtev?

Za mamo niti prav ne vemo kje je, oče pa je tudi bolj tako -tako, če pusti 16 letnega otroka samegauser posted image user posted image user posted image
...................................
Upam, da bo tast čimprej govoril z njim

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.6.2007 22:38:05   
jade1
Pa kaj govorite, da policija nič ne naredi. Seveda, če so vsi tiho in nič ne povejo res ne. Saj lahko pokličeš na njihovo anonimno številko pa ne bo nihče izvedel, da si bila to ti.

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.6.2007 22:40:26   
Anonimen
Kaj lahko izgubiš, če pokličeš policijo? Nič.. Zato le takoj vzemi v roke telefon in pokliči... Verjemi, da bodo ukrepali!! 

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
25.6.2007 22:42:17   
Marogica
Me je kar groza, kar sem sedaj prebrala.... In verjamem, da je tudi tebi grozno, ko moraš takšne stvari poslušati-nehote.

Pokliči policijo ali CSD. Resnično. Upam, da se bo kaj naredilo...

Pa saj ne moreš verjeti, no......user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.6.2007 22:57:56   
Anonimen
O šit ej. Ja kaj pa sploh oče pravi, da živi s toliko starejšim moškim? Mater, saj je verjetno fotrovih let. Ampak kar malo dvomim, da bo CSD kaj pomagal.user posted image Pokliči pa vseeno.

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
25.6.2007 23:03:44   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: jade1

Pa kaj govorite, da policija nič ne naredi. Seveda, če so vsi tiho in nič ne povejo res ne. Saj lahko pokličeš na njihovo anonimno številko pa ne bo nihče izvedel, da si bila to ti.

Tašča dela na policiji in ve zakone tako, da o tem jaz ne bi.

Bom poklicala in ni treba bit tako freh.Malo prijaznosti nikoli ne škodi.
Že tako mi je dovolj hudo, ker ......................user posted image user posted image
Škoda da nekatere/i ne razumeteuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 25.6.2007 23:04:35 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.6.2007 23:25:54   
Anonimen
Česa nekateri ne razumemo?? 

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
25.6.2007 23:41:02   
Tanyka

To sem mislila in ne tebeuser posted image -ne napadajuser posted image user posted image user posted image .Saj vem, da ti je že tečno s tako velikim trebuščkom v takšni vročiniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To ni tak enostavno kot si nekateri mislijo da je.Jaz sem tud bila včasih pametna-Kaj te ne pokličejo policijeSedaj pauser posted image user posted image
Me kar stiska.............

Smo pa edini bližji sosedi, mi nismo v bloku ampak na deželi.To bo jasno kot beli dan, da je prijava od nas.
Jutri bomo prijavli pa naj bo kot more

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 25.6.2007 23:43:10 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.6.2007 8:50:23   
jade1
Tanyika kaj se jeziš saj ti nič nočem. user posted image    Imam 2 policaja v družini zato ne govorim nekaj na pamet.
Ampak res ne razumem zakaj dajete vprašanja na forum in potem, ko eden odgovori kar ti ne paše se jezite.
Nisem pa čisto nič slabega mislila s svojim postom.  Saj drugega pa res ne moreš narediti, kot da poveš al na socialno, ki bodo itak obvestili policijo al pa na policijo. Drugega pa po moje ne moreš, sploh, če je ta tip tak, da se ga bojite.
Ampak kakšni so to starši, da takole pustijo mladoletnico. Ma še oni si zaslužijo kazen. user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.6.2007 9:42:39   
caillou
 Vse lepo in prav, sam kaj ko smo kot ljudje tako slabo zaščiteni s tole našo zakonodajo.

Pred kratkim se je tudi v naši soseski zgodilo nekaj, kar je bilo nemudoma potrebno prijaviti. Policaji so prišli v dveh minutah na prizorišče. Izsledili so klicano številko (by the way je bilo klicano na anonimno številko) in nas potem martretirali, da tipček noče vsega priznati in da bomo mogli na sodišču pričati.

Ja seveda, krasno, na sodičšu bom sedela nasproti kriminalca, gledal me bo v oči, povedali mu bodo kdo sem, kaj sem, koliko zaslužim, katero številko spodnih gat imam,.....Če ne bom prišla na pričanje, me bodo denarno kaznovali ?!? In to naj bi ščitilo koga že user posted image ?

Mi je prav žal, vendar je naša zakonodaja taka, da na koncu človek ki hoče pomagati postane žrtev lastne dobrote. Mene in moje bljižnje so šolali. Saj se sliši čudno in mi res ni pisano na kožo, vendra ker zakoni ščitijo kriminalce, se ob vsakem takem slučaju od sedaj naprej rajši obrnem stran.

In do pred kratkim sem delala po svojih najbolših močeh, danes mi je jasno kam brzi ta svet.

Pokliči njene starše, to je vse kar lahko storiš. Po pameti punca, dobrota je že zdavnaj sirota.

< Sporočilo je popravil caillou -- 26.6.2007 9:43:23 >

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.6.2007 9:58:11   
karmy

Pokliči anonimno na policijo 0801000

se ****? to ni cifra od policije...user posted image to bo siol dobila... prava cifra je 0801200

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.6.2007 9:59:45   
jade1
Uf, pa sem se zmotila? Jah je bila že pozna ura včeraj. user posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.6.2007 10:11:39   
jade1
Ja kaj pa če punca ne bo hotela nič povedat in rekla, da si zmišljujete? A z njo pa nimate nobenega kontakta? Čudna situacija tole, res.  Starše izgleda itak ne briga. Po moje dokler sama ne bo poiskala pomoči ne bo nič.
Saj drugega pa ne moreš al prijavit al bit tiho.
Gleda anonimne številke pa user posted image .  Jaz bi rekla, da sem klicala na anonimno številko in konec in ne bi govorila nič več.  Pritoži se, če je bilo tako.
http://www.policija.si/portal/preventiva/anonimni/skupaj.php

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.6.2007 11:13:46   
Anonimen
Ali si klicala in kaj so rekli?

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
26.6.2007 11:28:59   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Vse lepo in prav, sam kaj ko smo kot ljudje tako slabo zaščiteni s tole našo zakonodajo.

Pred kratkim se je tudi v naši soseski zgodilo nekaj, kar je bilo nemudoma potrebno prijaviti. Policaji so prišli v dveh minutah na prizorišče. Izsledili so klicano številko (by the way je bilo klicano na anonimno številko) in nas potem martretirali, da tipček noče vsega priznati in da bomo mogli na sodišču pričati.

Ja seveda, krasno, na sodičšu bom sedela nasproti kriminalca, gledal me bo v oči, povedali mu bodo kdo sem, kaj sem, koliko zaslužim, katero številko spodnih gat imam,.....Če ne bom prišla na pričanje, me bodo denarno kaznovali ?!? In to naj bi ščitilo koga že user posted image ?

Mi je prav žal, vendar je naša zakonodaja taka, da na koncu človek ki hoče pomagati postane žrtev lastne dobrote. Mene in moje bljižnje so šolali. Saj se sliši čudno in mi res ni pisano na kožo, vendra ker zakoni ščitijo kriminalce, se ob vsakem takem slučaju od sedaj naprej rajši obrnem stran.

In do pred kratkim sem delala po svojih najbolših močeh, danes mi je jasno kam brzi ta svet.

Pokliči njene starše, to je vse kar lahko storiš. Po pameti punca, dobrota je že zdavnaj sirota.

Točno to imam v mislih jaz

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.6.2007 11:31:43   
jade1
Jah, če tako misliš potem pa nimaš kaj drugega kot, da si tiho in pustiš naj se pri sosedih dogaja kar pač se.

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.6.2007 11:32:05   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Ali si klicala in kaj so rekli?

Ne še.Bomo prej obvestili njenega očeta.Upam da ne bo prepoznouser posted image
Sicer sem pa jo malo prejle vidla je šla v nabiralnik po pošto.Bila je obrjena s hrbtom proti meni, se sploh ni pokazala ali pozdravlauser posted image user posted image user posted image .Ponavadi je to vedno storila

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.6.2007 12:06:42   
Anonimen
Tanyka, kje pa sem te napadla? Hudiča ej, samo vprašanje sem postavila.. Mislim ne, če človek postavi vprašanje, te že napada.. In ne, ni mi tečno s takim bušijem okoli hoditi, sem prav srečna!!!

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?